Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

️ За издръжката на украинските граждани в България, само (!) за изминалата година сме дали почти 73 000 000 лева (седемдесет и три милиона лева)! 🔥 Средствата са разпределени както следва: - 56 000 000 лева за нощувки. Преди няколко месеца, в доклад на служебния МВР министър пред Парламента се каза, че повече от половината украинци се водят най-малко в два хотела едновременно. А някои от записаните никога не са влизали на територията на страната. - 1 500 000 лева от социални придобивки. - 6 800 000 лева по програма за развитие (каквото и да значи това). - 3 900 000 лева по програма за ваучери за храна. - 4 700 000 лева за медицински грижи от НЗОК. Всичко това само за последната година.

преди 15 минути, Филипов написа:

️ За издръжката на украинските граждани в България, само (!) за изминалата година сме дали почти 73 000 000 лева (седемдесет и три милиона лева)! 🔥 Средствата са разпределени както следва: - 56 000 000 лева за нощувки. Преди няколко месеца, в доклад на служебния МВР министър пред Парламента се каза, че повече от половината украинци се водят най-малко в два хотела едновременно. А някои от записаните никога не са влизали на територията на страната. - 1 500 000 лева от социални придобивки. - 6 800 000 лева по програма за развитие (каквото и да значи това). - 3 900 000 лева по програма за ваучери за храна. - 4 700 000 лева за медицински грижи от НЗОК. Всичко това само за последната година.

Тия пари са от ЕС и това от много време се знае, освен това влизат в българската икономика като хотелиерите в зимно време прибират европейски кинти. А Цомчо така и не каза от къде са парите за тузарския апартамент на чалгарчето му?

Имаме категорична информация, че КС е взел решение да бъде отхвърлена жалбата на "Възраждане" срещу решението на Народното събрание от юли 2023 г., с което се отказа провеждането на референдум за запазване на лева. 📝 Хората, които са се подписали под искането за този референдум, искат да бъде зачетен техният вот. Очевидно е нежеланието на самопровъзгласилия се за елит от 168 депутати да спира всякакви полезни инициативи в полза на българите".

Електората ви е глупав и не трябва да се допуска да взима решения за страната

Sent from my Nokia X30 5G using Tapatalk

преди 38 минути, bioid написа:

Да. И казарма.

Хихи, в добавка с двойния ДОД, направо младите да отиват в приюти... 95 лева след данъци, що па не! Като едно време!

Кво са ви направили бе? Имай на предвид, че препращам тука от социалните мрежи, да четат.

Пенсионери побъркани нагли!

преди 6 минути, Aquaris написа:

Електората ви е глупав

Не нашия, а тъпогрозните жълтопаветници, които съсипвате България. 

преди 1 минута, Филипов написа:

Не нашия, а тъпогрозните жълтопаветници, които съсипвате България. 

За много умно ли имате да грабите от времето и парите на младите, на 90% да ги окрадете, останалото за ман гали.

току-що, bioid написа:

Препращай. Нека и там разберат какъв си...

Какъв съм?

Що не се прекръстите на пп паразит?

Само мизерии от вас все в чуждото канче,

Тука турям мазнз българска дългосвиреща.

преди 49 минути, Aquaris написа:

Електората ви е глупав и не трябва да се допуска да взима решения за страната

То това става ясно като им видиш профилите с лъвчета из фейсбук. Все орангутани бачкери озлобени на живота, че някой не им дава повече пари за мускулите ми той акълът бил по-важен. Смятат че като се обединят срещу запада ще има справедливост, асоциират копейката с комунистически вожд, който им обещава, че след като вземат властта ще се раздава на бедните от богатите изедници дето само играят на компютърни игри по цял ден и така за всички ще има мляко, бахур и по 1000 лв безусловен базов доход за който не иска да работи. Сега не можело, защото алчната жълтопаветна твар смуче всички пари в София, там зли айтита не допущат парите да текнат и към провинцията при истинските патриоти. Орангутаните искат да си имат някой вожд за началник, той да разпределя за всички както по тошево време, че мигар хигиенистката на читалището и зарзаватчийката не заслужават и те салам? Хубав, бай-тошов, без ГМО. А това копейката обещава, че ще стане като се измъкнем от тея пустите съюзи и орангутаните направят дълбок поклон на Русия, майката на всички славянски народи и ѝ се извинят, че страната ни беше толкова време зависима от нацистите. Щял да отваря и концентрационни трудови лагери, пуснал вече списъци всеки да си допълва с кой съсед евроатлантик не се разбира та да го завлекат натам като вземат народната власт и да му раздадат имотите и заплатата на донеслите за него родолюбци. Всичко ще си дойде на мястото с диктатура по азиатски образец така както си му е редът. И за орангутаните ще се забранят контрацепцията и абортите и ще се пусне ток по оградите на резервата та не само родината да се пази чиста и вън от нацистки съюзи, ами и някой маймун да не вземе да се обърка да забяга от новия райски резерват за българи, така да го залюлее хубаво тока, ако опита да скача. Ако успее пък, да се гърми на месо като едно време. Те тез граници да не са свободно да ги минаваш? Народната република има нужда честни орангутани, а не такива западни идолопоклонници дето ще бягат. И задължителна казарма за всички орангутани под строй, да стават мъже. За орангутанките също може да се измисли нещо. Връщане на пионерите и по един портрет на Путин и на Копейката във всяка класна стая. И в химна да се върне куплета за Москва!

преди 3 часа, Филипов написа:

Имаме категорична информация, че КС е взел решение да бъде отхвърлена жалбата на "Възраждане" срещу решението на Народното събрание от юли 2023 г., с което се отказа провеждането на референдум за запазване на лева. 📝 Хората, които са се подписали под искането за този референдум, искат да бъде зачетен техният вот. Очевидно е нежеланието на самопровъзгласилия се за елит от 168 депутати да спира всякакви полезни инициативи в полза на българите".

Събирате си 121 депутата и си гласувайте "ЗА".

преди 3 часа, bioid написа:

Знаеш. Няма да казвам, че пак ще ме баннат.

Що бе дядовци, все на младите да си го изкарате. Постоянно вдигат данъчната тежест, махайки плоския данък губим конкурентно предимство. То отсега се притесняват да идват, 10 пъти ви показах, че следвоенна Сърбия извън ЕС привлича в пъти повече инвестиции.  Бесните баби ако вземете властта, хептен ще се изнесе Ханс и Джон, с писъци. Крясъци не обичат хората, искат стаболна бизнес среда. Не продавачка на лук, и бавачка. То поне по предназначение да отиваха тия данъци, а то отиват по обръчите на Доган, и за развъждане на малцинства. 

Кво съм ти крив, че все ме псуваш? Аз ли ти бъркам в канчето, или ти?Като ни изкарате и от НАТО, продавам квото имам и емигрирам, докато не е станало като Косово. Вие ще сте на топа на устата, щото сте дърти, и няма да има де да бягате. Ще ви оставим на произвола, като сте таквиз бойни. Да не ти пускам пак оня откачалник, дето искал да убива украинци. 

преди 3 часа, Гражданин написа:

че мигар хигиенистката на читалището и зарзаватчийката не заслужават и те салам?

Заплатите са обидно ниски, ама ще станат нормални като ми осигурят бизнес среда. Не тъй ами всяка година растат вноски и данъци за квот се сетиш, и то все на най-бедните. Щели да вдигат данък само на стари коли. То от хубаво не карат хората, скрапа на Ханс и Жулиано. 

Правят струват, все нас да ограбят, докат ни писне и почнем да се осигуряваме на мин. заплати. Точно тъй беше само преди 13-тина години. Лично съм го живял, у всички фирми беше тъй. 

Ама ходи да обясниш, кривата на събираемост, на побъркана буля от женския пазар. Оно си мисли, че сме мандра, само изнасяш и мъкнеш квото ти душа сака. 

преди 3 часа, bioid написа:

Няма да казвам, че пак ще ме баннат.

Бановете са дежурно при нас, не съм забелязал да си спирал да псуваш. По някаква причина Калин не ви закача и псувате и заплашвате нонстоп. Като ви отвърна и ме баня, че и по месец. 

И още нещо, що толкова ненавиждате ИТ-тата? От малкото сектори сме, в реалния бизнес. Нищо за шапкари, милиционери и стотици хиляди в държ. администрация, дето работата им е само да ми пречат. 

Все ИТ-тата ви бъркат, за благодарност дето внасяме по 17 500 всяка година, после почват ДДС и други данъци и таксички. 

Що не мразиш Ристу или чича ти Сашо, ами мене искате до стената и с макаровия. 

Да не е щот си паразит?

преди 2 минути, bioid написа:

Да те поздравя и аз с една мазна българска дългосвиреща...

Не ми отговори, що толкова неистово ни мразите. 

Кво лошо видя от мене конкретно?

Миналата година на 23 юни започна бунтът на Пригожин в Русия. Родните античовеци изпаднаха в див екстаз - от профилите им се лееше кръв на талази, призоваваха за рязане на глави, хвърляне на атомни бомби и цялостно изтребление на руския народ. Само че бунтът рязко спря на следващия ден, за голямо разочарование на родните фашаги. Тъй като има Господ, само 7 месеца по-късно, на 23 януари, започна бунтът на Тексас. За разлика от този на Пригожин той не свърши за 2 дни, напротив - разраства се и не спира. В този случай обаче родните античовеци мълчат. Ни вопъл, ни стон в средите на фашизмократичната общност. Същото е и по т.нар. медии. Миналата година ни уведомяваха на всеки 10 минути какво се случва с бунта, докато сега не обелват и дума, макар и да става дума за родната им страна, САЩ. Честно казано ме е гнус да коментирам тази изродена сган. Просто ви казвам това, което няма да ви кажат по т.нар. медии. И ви припомням старата българска поговорка - който гроб копае другиму, сам пада в него.

преди 10 минути, Филипов написа:

Честно казано ме е гнус да коментирам тази изродена сган.

Кой е изродена сган, за вас всеки достоен човек, конкуриращ се на свободен трудов пазар, носещ свежа валута в клета майка, е сган. Само не разбрах как хем в Белене ще ни вкарате, хем заплати ще прибирате, на 70 %. Обясни, моля!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.