Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ти бе дядка, какъв си? 

Само с 10 години по-дърт от тебе, младежо.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Възраждане кога ще осветлят напълно неприемливата престъпна организация в МВР и служби, където примерно членове на т.н. <барети> настояши и бивши такива, някои като снайперисти, други като активни стрелци-неутрализатори от години са ползвани от Българските <олигарси> за ................ да го наречем ,охрана> , специални дейности и проблематични и често емблематични Поръчкови Унийства. Последно , двама-трима бивши <барети> при катастрофата на трактора. 

Да помогна, проследете кои такива са били свързани преди години с Един Череп  и зающо примерно охраняваха частния му самолет, и зашо едни такива бяха <охранители> на едни хора от Варна, които хора , родолюбиви, преведоха едни финанси през едни родолщбиви <дарения> за една .............. партия?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Само с 10 години по-дърт от тебе, младежо.

Ми кое е шизофрения, моето ли, или твоето, дето се ослушвате за същите неща, които искате да ни натресете. 

преди 1 минута, laplandetza написа:

Възраждане кога

Ако има друга партия, която да направи това, което искаш - гласувай за нея.

преди 2 минути, bioid написа:

Хахах, тва е надеждата на дявола.............................. така работи Демокрация в днешни времена. Първо никой нормален човек, не може, няма да му бъде позволено да обедини усилия с други достойни хора и без финансиране и подкрепа от Елита и назначените икономофинансови кръгове и обрачи да направи Партия, способна да се регистрира за избори. Второ , дори горното да се случи, тази Партия няма достъп до медии, до виртуалния живот, до реклама и пр. Трето, държавния и общински <апарат> дори да не заличат, униюожат партията , ще я поставят във вегетация, невъзможност за нищо. Четвърто , с огромна вероятност Партията ще бъде <превзета> , организаторите ще бъдат принудени на компромиси и сътрудничество, на преминаване в руслото на псевдоалтернативата. Пето , персонално , при Големи Инати от организаторите , ще бъдат политически заличени ччрез ползване на Закона, прокуратура, служби, мвр и съдебни дела.

Ха сега ми кажи Възраждане дали е преминала през Едно до Пет ?

преди 4 минути, bioid написа:

преди 4 минути, laplandetza написа:

Хахах, тва е надеждата на дявола.............................. така работи Демокрация в днешни времена. Първо никой нормален човек, не може, няма да му бъде позволено да обедини усилия с други достойни хора и без финансиране и подкрепа от Елита и назначените икономофинансови кръгове и обрачи да направи Партия, способна да се регистрира за избори. Второ , дори горното да се случи, тази Партия няма достъп до медии, до виртуалния живот, до реклама и пр. Трето, държавния и общински <апарат> дори да не заличат, униюожат партията , ще я поставят във вегетация, невъзможност за нищо. Четвърто , с огромна вероятност Партията ще бъде <превзета> , организаторите ще бъдат принудени на компромиси и сътрудничество, на преминаване в руслото на псевдоалтернативата. Пето , персонално , при Големи Инати от организаторите , ще бъдат политически заличени ччрез ползване на Закона, прокуратура, служби, мвр и съдебни дела.

Ха сега ми кажи Възраждане дали е преминала през Едно до Пет ?

Не само премина, но и държи победа. Не могат да ни спрат, само ни забавят. И на всичкото отгоре, нещата световно се променят и ни дават шанс за победа. И пак ти казвам, пиши нормално, че показваш презрение  към читателите и не всеки ще си прави труда да ти прочете думите. Искаш да кажеш нещо, ама казваш на читателите онодете си майките.

Не само премина, но и държи победа. Не могат да ни спрат, само ни забавят. И на всичкото отгоре, нещата световно се променят и ни дават шанс за победа. И пак ти казвам, пиши нормално, че показваш презрение  към читателите и не всеки ще си прави труда да ти прочете думите. Искаш да кажеш нещо, ама казваш на читателите онодете си майките.

Показвам презрение към активисти и висши партийци на възраждане, не го крия, като видя такива и ме засърбява кобура.............  имаше времена такива лай.а ядяха шамари директно по тротоари и улици....

Преминали сте значи , с колко стотици хиляди летящ старт и с повелята на Кого?

Читателите............. свестните хора-читатели ме разбират за другите  ми е през дедовия !😀

преди 6 минути, Toto2 написа:

Не само премина, но и държи победа. Не могат да ни спрат, само ни забавят

Споко, ще се налапаш с евтино кюфте, не моат ви запрат!

10 бона от сервиза малко са ти, ще станеш кат тоя шишкавия:

large.121212121212121212121(60).jpg.a3e38d576cd54d934dc6aa5ab8a65ad8.jpg

2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg

току-що, laplandetza написа:

Показвам презрение към активисти и висши партийци на възраждане, не го крия, като видя такива и ме засърбява кобура.............  имаше времена такива лай.а ядяха шамари директно по тротоари и улици....

Преминали сте значи , с колко стотици хиляди летящ старт и с повелята на Кого?

Читателите............. свестните хора-читатели ме разбират за другите  ми е през дедовия !😀

Показваш презрение към всички, щом не се стараеш да те разберат и показваш и неграмотност на всичко отгоре. А ако си мислиш че можеш да раздаваш шамари  по нищо не се различаваш от боко и мутренските му приятели. Аз не бих отказал да потроша кокали на гадовете, но това е твърде детско и тъпо и показва слабост умствена. Така че не го правя, но ако някой ми дойде да ми чупи стойки отива директно в бърза помощ в най-добрия случай. Та, ако искаш да не изглеждаш неадерталец - съвета ми е да си спомниш кво си учил по български и литература и да спреш да се правиш на идиот.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Споко, ще се налапаш с евтино кюфте, не моат ви запрат!

10 бона от сервиза малко са ти, ще станеш кат тоя шишкавия:

large.121212121212121212121(60).jpg.a3e38d576cd54d934dc6aa5ab8a65ad8.jpg

2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg

Моите 125 кила не моат да са поддържат с депутатски кюфтета. И там се изкарват малко кинти, за кво ми е да ставам депутат и да си орежа доходите. 10 бинки са ми само от сервиза, като предприемач изкарвам доста повече. Отново ще ти навра ивелин михайлов, белким научиш нещо.

Показваш презрение към всички, щом не се стараеш да те разберат и показваш и неграмотност на всичко отгоре. А ако си мислиш че можеш да раздаваш шамари  по нищо не се различаваш от боко и мутренските му приятели. Аз не бих отказал да потроша кокали на гадовете, но това е твърде детско и тъпо и показва слабост умствена. Така че не го правя, но ако някой ми дойде да ми чупи стойки отива директно в бърза помощ в най-добрия случай. Та, ако искаш да не изглеждаш неадерталец - съвета ми е да си спомниш кво си учил по български и литература и да спреш да се правиш на идиот.

Хахах , мога да раздавам шамари. Да ти припомня, че аз съм <политически преследван> и съм на практика бежанец, не съм избягал от България доброволно................ два пъти съм лежал по арести и цялото ми икономическо дело беше сасипано , говорим за стотици хиляди сега евро , изгубил съм дете, първороден син-направен наркоман от Онези , част от които ви създадоха!Така че................ освен шамари щи ядете и друго !..................всичко с времето си !

преди 6 минути, Toto2 написа:

..

Моите 125 кила не моат да са поддържат с депутатски кюфтета. И там се изкарват малко кинти, за кво ми е да ставам депутат и да си орежа доходите. 10 бинки са ми само от сервиза, като предприемач изкарвам доста повече. Отново ще ти навра ивелин михайлов, белким научиш нещо.

Хахах, като предприемач, назначил <брат си> , шурето, кума, кумеца за <президент на  персоналната иконом. империя> и Депутат.......................инкама го умножи поне по Две......................😀

преди 2 минути, laplandetza написа:

Хахах , мога да раздавам шамари. Да ти припомня, че аз съм <политически преследван> и съм на практика бежанец, не съм избягал от България доброволно................ два пъти съм лежал по арести и цялото ми икономическо дело беше сасипано , говорим за стотици хиляди сега евро , изгубил съм дете, първороден син-направен наркоман от Онези , част от които ви създадоха!Така че................ освен шамари щи ядете и друго !..................всичко с времето си !

Еми давай, явно нямаш сили да раздаваш шамари на боко и сие, та търсиш по "безопасни" ядачи на шамари. Колко му е - Възраждане са болшинство стари ора и младежи нефитнасчии - значи можеш да ги набиеш спокойно, нал тъй.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Еми давай, явно нямаш сили да раздаваш шамари на боко и сие, та търсиш по "безопасни" ядачи на шамари. Колко му е - Възраждане са болшинство стари ора и младежи нефитнасчии - значи можеш да ги набиеш спокойно, нал тъй.

Постигнах равновесие , всичко е <изплатено> , който беше нужно вече не е всред Нас.

Сега е Ваш ред...........вашият гастрол на политическата сцена си иска своята Цена, която ще платите....................

преди 18 минути, Toto2 написа:

Аз не бих отказал да потроша кокали на гадовете, но това е твърде детско и тъпо и показва слабост умствена

Кои са гадовете? Май ще имам път покрай селото ви, с колата ще съм, ще мина да те видя чак пък толкоз ли си нинджа. Съвсем миролюбиво и приятелски го казвам, поне да видя на какво отгоре мутрееш. 

Аз съм спортна натура, сигур нейде към на половината на твойте достолепия съм. 

преди 18 минути, Toto2 написа:

Бе гледал съм го Ивелин, не ми го навирай. 

Алън Мъск ми наври, или Били Гейтс, кво се занимаваш на дребно. 

Как предприемаческият ти 125 кила дух анализира вдигането на данъка с нови 7%? Или ти си патентен вгъзрожденец, не те касае. Младите да теглят!

преди 10 минути, bioid написа:

Не ви е виновно Възраждане за това.

За кое? Пущайте по някой цитат, не се научихте да пишете у форуми!

Примерно за твоята казарма. Или като ти дигнат данъка пак Възраждане са виновни, нали? Когато дигат тока, водата и всичко останало, пак те са виновни, нали? Сигурно, че си такъв   пак те са виновни...

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кои са гадовете? Май ще имам път покрай селото ви, с колата ще съм, ще мина да те видя чак пък толкоз ли си нинджа. Съвсем миролюбиво и приятелски го казвам, поне да видя на какво отгоре мутрееш. 

Бе гледал съм го Ивелин, не ми го навирай. 

Алън Мъск ми наври, или Били Гейтс, кво се занимаваш на дребно. 

Как предприемаческият ти 125 кила дух анализира вдигането на данъка с нови 7%? Или ти си патентен вгъзрожденец, не те касае. Младите да теглят!

Не мутрея, нищо че ако ме видиш се се насереш. Аз съм миролщбиво настроен и не търся конфликти, просто касвам че който търси конфликт с мене не е познал. Няма как да ме видиш в мойто село, щото постоянно съм в движение. А и за кво ми е да те гледам. Общувам само по бизнес или с хора от моята кръвна група. Колкото за данъка - ми като изкарвам кинти - ще давам повече, така е справедливо.

току-що, bioid написа:

Примерно за твоята казарма.

Казармата не е моя, на Ивелин е. Дето щели да карат младите да се откупват. Който няма пари - некъпан по месец, нужници със стъкълце, че и с карфица ги унижаваха авто ротата. Третираха ни като наказани, изплащащи някакви тежки грехове, към Ристу Клептомана. 

Който има пари - си плаща дълга към родината. Родината на цончовото, и на копейкините. Две са, един апартамент на Велина, един парцел на Иленка. 

току-що, Toto2 написа:

.... Общувам само по бизнес или с хора от моята кръвна група. Колкото за данъка - ми като изкарвам кинти - ще давам повече, така е справедливо.

Коя е твоята кръвна група? Нали се изживяваш като политик , активист от възраждането, а като такъв Трябва да умееш да общуваш с Всякакви хоро, потенциални избиратели и бъдеши съмишленници...?...........Там в Партията по Кръвни групи ли ви избират?😀

току-що, Toto2 написа:

Не мутрея, нищо че ако ме видиш се се насереш. Аз съм миролщбиво настроен и не търся конфликти, просто касвам че който търси конфликт с мене не е познал.

Не спря да ме заплашваш преди време, аз ще дойда да ви видя сервиза, като редови клиент. Не търся крамоли и скандали. Просто да ви видя. Всеки знае сервиза на Теточков, предполагам. 

току-що, Toto2 написа:

Няма как да ме видиш в мойто село, щото постоянно съм в движение. А и за кво ми е да те гледам. Общувам само по бизнес или с хора от моята кръвна група.

Не си ли в каналите за ремонт? 

току-що, Toto2 написа:

Колкото за данъка - ми като изкарвам кинти - ще давам повече, така е справедливо.

Ми то ще удари народа на 90%. Малко са тия на мин. заплата. Само разни тарикати, дето фиктивно ще се водят на минимална. С новия проект мисля и аз да направя нещо подобно. Като се замисля не е чак толкоз зле проектозакона ви. Дори ще си издействам данъчно облекчение, покрай вас. 

Само дето ще ни съсипете бизнеса. Ханс не е много щастлив да прави черна каса. Пробвал съм многократно. 

преди 6 минути, bioid написа:

Примерно за твоята казарма. Или като ти дигнат данъка пак Възраждане са виновни, нали? Когато дигат тока, водата и всичко останало, пак те са виновни, нали? Сигурно, че си такъв   пак те са виновни...

Дори и линк има, може да видиш кой въздига квич за почти двоен данък. Пазя оригиналния файл, мога пак да го кача на хостинг, както преди време. Вероятно стария е изтекъл. 

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png

току-що, IvanKirov написа:

Не спря да ме заплашваш преди време, аз ще дойда да ви видя сервиза, като редови клиент. Не търся крамоли и скандали. Просто да ви видя. Всеки знае сервиза на Теточков, предполагам. 

Не си ли в каналите за ремонт? 

Ми то ще удари народа на 90%. Малко са тия на мин. заплата. Само разни тарикати, дето фиктивно ще се водят на минимална. С новия проект мисля и аз да направя нещо подобно. Като се замисля не е чак толкоз зле проектозакона ви. Дори ще си издействам данъчно облекчение, покрай вас. 

Само дето ще ни съсипете бизнеса. Ханс не е много щастлив да прави черна каса. Пробвал съм многократно. 

Прави квото искаш, не ми е интересно. 

Ти нямаш никакъв бизнес и никога не си имал. Обикновен черноработник си и такъв ще бъдеш до края си. 

Прави квото искаш, не ми е интересно. 

Ти нямаш никакъв бизнес и никога не си имал. Обикновен черноработник си и такъв ще бъдеш до края си. 

Да бе, и девствен съм, и неграмотен, и кво още беше. Ако те успокоява вярвай си. 

Вие пък не сте никви патриоти. народът нещо не ви припознава за такива. Само разни утрепани баби, дето смърдят на кенеф. 

Те ви за казармата. 

преди 3 минути, laplandetza написа:

Коя е твоята кръвна група? Нали се изживяваш като политик , активист от възраждането, а като такъв Трябва да умееш да общуваш с Всякакви хоро, потенциални избиратели и бъдеши съмишленници...?...........Там в Партията по Кръвни групи ли ви избират?😀

Моята кръвна група? Щом не си разбрал, значи ....няма смисъл да ти обяснявам. Не си от моята кръвна група. И не съм активист, прост член съм. Помагам с квото мога. И да - не мога да общувам - темерут съм , и за това не се бутам напрад да ораторствам и да агитирам. В партията не ни избират друже, местните организации се намираме сами и Коце идва да финализира . Кво правим си зависи единствено от нас. 

преди 3 минути, bioid написа:

Подоходен данък има в почти всички развити европейски страни. Като там даже цифрите са двойни.

Му хубаво бе, направете тука Франция, па правете като французите. В TGV не съм се возил, само съм го  виждал. Париж - Лион за 2-3 часа, не съм сигурен. 6 ленти магистрала в посока. Лично я видях. 

Под 800 евро месечно дават помощи по бедност, не вдигат данъка като за богатство, на 600 евро, като вас. 

Най-лошото е, че тоя данък на 90 % ще го откраднете. Да влезе за нещо смислено няма да ме е яд. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.