Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Toto2 написа:

Ми ти като си толкоз добър, да го беше направил ти. Щом можеш, направи го, а не да ми плямпаш тука кво трябва. Диванни специалисти не са ни нужни. Когато се играе шах, кибиците мълчат. Ако знаеш как да се направи - предлагаш го, предлагаш го - изпълни го, изпълняваш го - носиш последствията. Ако не можеш = не възниквай.

Ше го направя бе, копейкина да се скрие в низините и да ми прихвърлят полагащите се потоци <копейки> ктм моите островни <перални>. Нали искате десен лидер и капитализъм, щом е така ще ми Плащате както си трябва за един Актйор !

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, laplandetza написа:

Ше го направя бе, копейкина да се скрие в низините и да ми прихвърлят полагащите се потоци <копейки> ктм моите островни <перални>. Нали искате десен лидер и капитализъм, щом е така ще ми Плащате както си трябва за един Актйор !

Вместо да ми плещиш глупости, гледай клипа последния дет го пуснах и ходи си спори с коце директно, ако ти стиска.

След като се разбра, че не искат да ми плащат.................... моите очи, уши и Ум не са купени и мога с чиста съвест да громя копейкина и шаката задруга, както и техните зависимости с онези Зад Сцената.😃

Айде пак, че нещо не гледате. Всичко ви се  обяснява кристално ясно на последните глупотевини.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Вместо да ми плещиш глупости, гледай клипа последния дет го пуснах и ходи си спори с коце директно, ако ти стиска.

Къде е коцето, давай го тука публично да го позапитаме Това-Онова. Зашо се крие под масата?

преди 15 минути, Гражданин написа:

Чакам те да ми обясниш какво хубаво ще ни донесе излизането от НАТО в сегашния геополитически контекст. И излизането от ЕС, ако копейкиния алъш-вериш за "предоговоране" не сработи.

Би било дълго и напоително, а ти ще го пренебрегнеш. Така че , няма да се хабя. Коце го е обяснявал хилядократно, земи си го издири и си го изгледай. Но няма да го направиш и пак тъпо ще ме караш аз да ти го обяснявам. Обаче не ми е приоритет точно ти да го разбереш, а и ти си задаваш риторичен въпрос, на който не очакваш отговор. Така че, ....образовай се сам. Все пак не бяхме в нато доста години след падането на соца . Е тогава имахме войска и казарма все още. И от нато можем да си излезем като си направим войска и казарма. Просто е, ама не и за комсомолски акъл.

преди 7 минути, laplandetza написа:

Къде е коцето, давай го тука публично да го позапитаме Това-Онова. Зашо се крие под масата?

Ми намери

си го бре, инвалид ли си?

Преди ви казах , ако наистина бяхте Родолюбива Партия , нямаше да стоите в парламента, колко малко хора са гласували изобщо за тези депутати - общите гласове, а за вас е незначителен процент, вие нямате никаква легитимност и сглобката няма легитимност. Защо по дяволите крепите управлението!?, като имитирате опозиция?, за колко сте се продали!?

Излизайте и да правим заедно реална опозиция и готвим Нови избори, излизайте навън при хората и  им обяснете нуждата от по Остра реакция и Истински Протести, подготвящи ново управление.

преди 7 минути, laplandetza написа:

Преди ви казах , ако наистина бяхте Родолюбива Партия , нямаше да стоите в парламента, колко малко хора са гласували изобщо за тези депутати - общите гласове, а за вас е незначителен процент, вие нямате никаква легитимност и сглобката няма легитимност. Защо по дяволите крепите управлението!?, като имитирате опозиция?, за колко сте се продали!?

Излизайте и да правим заедно реална опозиция и готвим Нови избори, излизайте навън при хората и  им обяснете нуждата от по Остра реакция и Истински Протести, подготвящи ново управление.

Така де, волен предложи да удря шамари на прасчо. Така ли искаш да стане- да удряме шамарите. За сега се борим по закона. Ти и воленчо златния пръст искате насилие. Не случайно отекохте в канала.

преди 8 минути, Toto2 написа:

Така де, волен предложи да удря шамари на прасчо. Така ли искаш да стане- да удряме шамарите. За сега се борим по закона. Ти и воленчо златния пръст искате насилие. Не случайно отекохте в канала.

Хахах , насилието ще е полезно в подходящите условие, а такива още не са дошли.  Напълно законно- напускате парламента за да прекратите според вас определената като пгубна за България Сглобка. Призовавате и БСП, ИТН да напуснат за да се приключи с тази задруга........................ , но Не , вие сте на хранилка и гушене иииии............... ще слушкате като скопена псевдоопозиция.

Кой квото да казва и за Волен и за Атака, истината е една за обикновения българин. Че и двете партии бяха за първо българския интерес, срещу интеграцията ни на Запад, ако не е равнопоставена, срещу антируската ни ориентация без да се пита НАРОДА, не ПЕШОСТОЯНОВЦИТЕ, с циЛиВиЛиЗационния им избор и т.н

В това и двете партии са най правилните ... Другите идеи да или предателство или интересчийска тъпотия.

преди 12 минути, blkfan написа:

Кой квото да казва и за Волен и за Атака, истината е една за обикновения българин. Че и двете партии бяха за първо българския интерес, срещу интеграцията ни на Запад, ако не е равнопоставена, срещу антируската ни ориентация без да се пита НАРОДА, не ПЕШОСТОЯНОВЦИТЕ, с циЛиВиЛиЗационния им избор и т.н

В това и двете партии са най правилните ... Другите идеи да или предателство или интересчийска тъпотия.

Така на думи............... на практика и долен ШиДероФФ и копейкин са малки продажни ко.ленца.........................

преди 1 час, Toto2 написа:

Би било дълго и напоително, а ти ще го пренебрегнеш. Така че , няма да се хабя. Коце го е обяснявал хилядократно, земи си го издири и си го изгледай...

Ти така ще кажеш, да диря някой друг какво е казал, а теб те мързи да свържеш няколко смислени изречения. Като ще ми е напоително, няма да откажа да го прочета. Мисля че по дължината и консистенцията на мненията си, както и времето което показвам, че отделям не само на теб, но и на други, се вижда колко безвъзмездно си хабя времето, така че що не опиташ? Или не ти стиска, не съм залък за твоята уста, тук си с друга цел, по-елементарна. Депутатското кюфте. Ако прекалено много се объркат нещата докато спориш тук с някой си, може то да си остане мираж.

А защо никой не ни нападна докато бяхме извън НАТО съм обяснявал, даже май и ти чете, след 90-те Турция и всички балкански държави са в тежка криза. Турците си имат войните, които водиха тогава (в Нагорни Карабах и 1994-та и в Кипър през 1997 г.) та бяха твърде заети. В Събрия е ясно какво се случваше. Останалите държави около нас също бяха в пост социалистическа криза. Ако се бяхме забавили и не бяхме станали членки на НАТО България днес нямаше да съществува. Опровергай ме! Националните предателства стават чрез Бай Ганьовщина! За едните имоти и депутатски кюфтета. Жалко че не си чел любимия ми български автор. До един аргументите ми са исторически факти. Твоите аргументи са копейкина ганьовка пропаганда. Точат ви сатъра от изток, а вие сте достатъчно глупави, за да водите и другите глупаци към гибелта и заедно с това за съжаление вашата глупост ще се отрази на всички други българи. Затова сте вредни и трябва тотална забрана за вас!

преди 14 минути, Гражданин написа:

Ти така ще кажеш, да диря някой друг какво е казал, а теб те мързи да свържеш няколко смислени изречения. Като ще ми е напоително, няма да откажа да го прочета. Мисля че по дължината и консистенцията на мненията си, както и времето което показвам, че отделям не само на теб, но и на други, се вижда колко безвъзмездно си хабя времето, така че що не опиташ? Или не ти стиска, не съм залък за твоята уста, тук си с друга цел, по-елементарна. Депутатското кюфте. Ако прекалено много се объркат нещата докато спориш тук с някой си, може то да си остане мираж.

А защо никой не ни нападна докато бяхме извън НАТО съм обяснявал, даже май и ти чете, след 90-те Турция и всички балкански държави са в тежка криза. Турците си имат войните, които водиха тогава (в Нагорни Карабах и 1994-та и в Кипър през 1997 г.) та бяха твърде заети. В Събрия е ясно какво се случваше. Останалите държави около нас също бяха в пост социалистическа криза. Ако се бяхме забавили и не бяхме станали членки на НАТО България днес нямаше да съществува. Опровергай ме! Националните предателства стават чрез Бай Ганьовщина! За едните имоти и депутатски кюфтета. Жалко че не си чел любимия ми български автор. До един аргументите ми са исторически факти. Твоите аргументи са копейкина ганьовка пропаганда. Точат ви сатъра от изток, а вие сте достатъчно глупави, за да водите и другите глупаци към гибелта и заедно с това за съжаление вашата глупост ще се отрази на всички други българи. Затова сте вредни и трябва тотална забрана за вас!

На, образовай се

преди 2 минути, Toto2 написа:

На, образовай се

Очаквам да чуя от теб аргументите, не някакво нагласено тоук шоу. Искам да видя колко истина има в теб, а не бай ганьовщина. Аз се старая да пиша толкова много, а ти някакво тъпо клипче ми пускаш. Искам да оценя твоите възможности да кажеш нещо по всички тези неща, които коментирах. И в клипчето ти дори не беше Костадинов.

преди 11 минути, Гражданин написа:

..

Не е вярно............. турците мислеха да се намесят, не директно да окупират , но САЩ не бяха съгласни, както и руснаците. Сега Турция би могла да инсценира <гражданска война> в България на основата етно-религиозен конфликт и спокойно да влезе и въздаде мир. Турците имат агентурата и организацията на българска територия, трябва само да поискат...................., но няма за сега. 

Руснаците няма да <окупират> българска територия , но при разни развои могат да думнат много военни обекти на наша територия.Сърбите ( ако и руснаците помогнат) могат да са проблем и както преди казах Румъния , Македония с американоалбанско участие .

Надежда имаме , ако изиграе играта си в Турция и Русия, други няма .

преди 54 минути, laplandetza написа:

Хахах , насилието ще е полезно в подходящите условие, а такива още не са дошли.  Напълно законно- напускате парламента за да прекратите според вас определената като пгубна за България Сглобка. Призовавате и БСП, ИТН да напуснат за да се приключи с тази задруга........................ , но Не , вие сте на хранилка и гушене иииии............... ще слушкате като скопена псевдоопозиция.

Че коце напусна гласуванията и кво - обвиниха го че "избрал" пеевски, въпреки че математиката говори друго. Къде, освен в парламента ще ни се чуе думата? Официозните медии пускат коце само да го плюят. И ти предлагаш съвсем да си зарежем борбата и да изчезнем от медиите? А колкото до работа сред народа - по две организации местни седмично. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Очаквам да чуя от теб аргументите, не някакво нагласено тоук шоу. Искам да видя колко истина има в теб, а не бай ганьовщина. Аз се старая да пиша толкова много, а ти някакво тъпо клипче ми пускаш. Искам да оценя твоите възможности да кажеш нещо по всички тези неща, които коментирах. И в клипчето ти дори не беше Костадинов.

Как да ти обясня нещо, което е изговорено в 40 минутен клип? И темата не е за мен и колко лош съм аз, нали така. Ако ще ми се обясняваш в любов - на лични.

А и клипа не е наш, рубриката е от телевизията на дългия. Баш и той и партията му са си евроатлантически и про нато и ес. Вижда се колко обръщаш внимание на доводите на опонента. За какво пък аз да обръщам внимание на твоите доводи?

преди 4 минути, Toto2 написа:

въпреки че математиката говори друго

Айде да видим кво говори математиката по този въпрос, моля те сметни я пак пред всички като експер след като не искаш да отговориш на никакви други въпроси.

Наистина ли смяташ, че всички тук са толкова малоумни, че е достатъчно да се появиш да лъжеш с толкова плоски лъжи и някой като влезе да прочете ще си каже "ооо, ама те (копейките) са прави".

Наистина, тъжно е от страни да гледаш напъните на отчаян човек за обещаното депутатско кюфте. Докога ще вардиш тая тема и лъжеш в името на партийното благо? Келепирлъка няма да го хванеш...

преди 1 минута, Гражданин написа:

Айде да видим кво говори математиката по този въпрос, моля те сметни я пак пред всички като експер след като не искаш да отговориш на никакви други въпроси.

Наистина ли смяташ, че всички тук са толкова малоумни, че е достатъчно да се появиш да лъжеш с толкова плоски лъжи и някой като влезе да прочете ще си каже "ооо, ама те (копейките) са прави".

Наистина, тъжно е от страни да гледаш напъните на отчаян човек за обещаното депутатско кюфте. Докога ще вардиш тая тема и лъжеш в името на партийното благо?

Аиде сметни 108 за, 104 против, ако възраждане бяха влезли и гласували против?

преди 5 минути, Toto2 написа:

Как да ти обясня нещо, което е изговорено в 40 минутен клип? И темата не е за мен и колко лош съм аз, нали така. Ако ще ми се обясняваш в любов - на лични.

А и клипа не е наш, рубриката е от телевизията на дългия. Баш и той и партията му са си евроатлантически и про нато и ес. Вижда се колко обръщаш внимание на доводите на опонента. За какво пък аз да обръщам внимание на твоите доводи?

Пращаш ми клип, който няма нищо общо с желанието ми да дискутираме и да чуя ТВОЕТО мнение във формат от букви, а не с рандом клипче, което дори не е по темата! Колко си нелеп само!

преди 2 минути, Toto2 написа:

Че коце напусна гласуванията и кво - обвиниха го че "избрал" пеевски, въпреки че математиката говори друго. Къде, освен в парламента ще ни се чуе думата? Официозните медии пускат коце само да го плюят. И ти предлагаш съвсем да си зарежем борбата и да изчезнем от медиите? А колкото до работа сред народа - по две организации местни седмично. 

..

Задължително напускане от Вас, да сте първи и призоваване БСП и ИТН да сторят същото . Само така директно поставяте Сглобката в безтегловност. Естественно обяснявате подробно Защо го правите -както ви показах. По този начин Имате Думата, реалната политика от няколко години не е в парламента и сега му е времето да предложите Обсъждане и Плануване за В.Н.С и Нов Обществен Договор, нова форма на демокрация.

току-що, laplandetza написа:

Задължително напускане от Вас, да сте първи и призоваване БСП и ИТН да сторят същото . Само така директно поставяте Сглобката в безтегловност. Естественно обяснявате подробно Защо го правите -както ви показах. По този начин Имате Думата, реалната политика от няколко години не е в парламента и сега му е времето да предложите Обсъждане и Плануване за В.Н.С и Нов Обществен Договор, нова форма на демокрация.

И всички опозиционни партии да излязат от парламата , сглобката пак си прави кворума и си гласува квото си иска. Математика баце. Кви глупости дрънкаш заедно с гражданчето? Айде освестете се накрая.

току-що, Toto2 написа:

Аиде сметни 108 за, 104 против, ако възраждане бяха влезли и гласували против?

Моля те, ставаш малоумен с това смукачество и тъпи лъжи за тоя на когото се подмазваш. Толкова па жалък наистина ми е тъжно как може да бъде човек. Не всички сме зле с възприятията и когнитивните способности. Ето ти как обществото анализира ситуацията

https://www.mediapool.bg/vazrazhdane-pomogna-na-peevski-da-pishe-konstitutsiya-news348419.html

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/skandal-v-parlamenta-izbraha-delian-peevski-za-chlen-na-konstitucionnata-komisiia-2349243

https://btvnovinite.bg/bulgaria/peevski-chlen-na-konstitucionnata-komisija-vazrazhdane-i-pp-db-v-nov-sblasak-obzor.html

И навсякъде историята пише друго за този позорен момент.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Пращаш ми клип, който няма нищо общо с желанието ми да дискутираме и да чуя ТВОЕТО мнение във формат от букви, а не с рандом клипче, което дори не е по темата! Колко си нелеп само!

Моето мнение е многократно изказвано. В клипа 40 минути хората ти обясняват кви са реалиите и те така. Гледай, не гледай все ми е тая. 

преди 13 минути, Toto2 написа:

Моето мнение е многократно изказвано. В клипа 40 минути хората ти обясняват кви са реалиите и те така. Гледай, не гледай все ми е тая. 

"Все ти е тая", защото си един тъжен човек, който осъзнава какви ги драска тук, за да се създава обществено мнение, в което и ти самия не вярваш. За съжаление си се хванал на хорото с някакви обещания. Не вярваш дори сам, затова не искаш да дискутираме, затова избяга и всичките ми въпроси, което не е хитрост, а нещо провокиращо съжаление към теб. Как е възможно човек толкова ниско да падне в живота си? Човек с достойнство би хвърлил или скъсал там партийна книжка или квото има в името на някаква чесност, а ти до последно точиш лиги на някакво обещано депутатско кюфте. В този момент животът е загубил смисъл при теб явно. Наистина ми изглеждаш много тъжен тип от страни. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

И всички опозиционни партии да излязат от парламата , сглобката пак си прави кворума и си гласува квото си иска. Математика баце. Кви глупости дрънкаш заедно с гражданчето? Айде освестете се накрая.

Абе глупчо, математиката в политиката не е 2 плюс 2 е 4.............. оставяте ги оголени и с Никакво общественно доверие ................ те ще се разпаднат, а всеки ден на тяхно управление въпреки ниюожествот си пред Народа им отнема от бъдеща подкрепа на избори.

Излизайте от парламента продажници Копейкини !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.