Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Гражданин написа:

Моля те, ставаш малоумен с това смукачество и тъпи лъжи за тоя на когото се подмазваш. Толкова па жалък наистина ми е тъжно как може да бъде човек. Не всички сме зле с възприятията и когнитивните способности. Ето ти как обществото анализира ситуацията

https://www.mediapool.bg/vazrazhdane-pomogna-na-peevski-da-pishe-konstitutsiya-news348419.html

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/skandal-v-parlamenta-izbraha-delian-peevski-za-chlen-na-konstitucionnata-komisiia-2349243

https://btvnovinite.bg/bulgaria/peevski-chlen-na-konstitucionnata-komisija-vazrazhdane-i-pp-db-v-nov-sblasak-obzor.html

И навсякъде историята пише друго за този позорен момент.

Така де, ако бяха гласували пък заедно с ппдб кво пък бихте лаяли? Нова опорка...Възраждане направиха точно както лапландеца риве постоянно и оставиха сглобката да се оправя сама. Ма няма проблем, приписвайте всичко на Възраждане, който има да види вижда. Сега е просто голяма веселба как пеевски ви прави на маймуни.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Абе глупчо, математиката в политиката не е 2 плюс 2 е 4.............. оставяте ги оголени и с Никакво общественно доверие ................ те ще се разпаднат, а всеки ден на тяхно управление въпреки ниюожествот си пред Народа им отнема от бъдеща подкрепа на избори.

Излизайте от парламента продажници Копейкини !

Тъпачко, ма нали излязохме бре, мизернико прост. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, Toto2 написа:

Така де, ако бяха гласували пък заедно с ппдб кво пък бихте лаяли? Нова опорка...Възраждане направиха точно както лапландеца риве постоянно и оставиха сглобката да се оправя сама. Ма няма проблем, приписвайте всичко на Възраждане, който има да види вижда. Сега е просто голяма веселба как пеевски ви прави на маймуни.

Става все по-тъжен всеки отчаян коментар. До сега ако беше мъж на място щеше да хвърлиш патийната книжка и всякаква асоциация към себе си с тая мутренска групировка... Надявам се попие та затова ти се цитирам пак:

преди 11 минути, Гражданин написа:

"Все ти е тая", защото си един тъжен човек, който осъзнава какви ги драска тук, за да се създава обществено мнение, в което и ти самия не вярваш. За съжаление си се хванал на хорото с някакви обещания. Не вярваш дори сам, затова не искаш да дискутираме, затова избяга и всичките ми въпроси, което не е хитрост, а нещо провокиращо съжаление към теб. Как е възможно човек толкова ниско да падне в живота си? Човек с достойнство би хвърлил или скъсал там партийна книжка или квото има в името на някаква чесност, а ти до последно точиш лиги на някакво обещано депутатско кюфте. В този момент животът е загубил смисъл при теб явно. Наистина ми изглеждаш много тъжен тип от страни. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

..

Тъпачко, ма нали излязохме бре, мизернико прост. 

От къде излязохте!?, още сте в <стола> с еФФтините кюффтаци! , имате народни представители............изчезвайте от там !

преди 18 часа, Toto2 написа:

Не баце. Тая тема я създадоха само и единствено да громят Възраждане. Колко сме лоши, как не ставаме и така нататък. За другите не може да се говори, цензура. То не е цензура, ама ако критикуваш другите било оправдаване. Без значение другите колко са лоши  и гадове, тука се гледа сламката, не гредата. Щом има и най-малко нещо - край, ние сме хипер враговете, всички вкупом са скочили връз наз. Интересно що ли? 

За кво да заместваме едни боклуци с други?

С какво сте различни от статуквото?

Разликата е, че не спирате да заплашвате нормалните хора.

Само вие, и предатели. Няма трето.

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.(23).jpg.cf1da7f3a699cb466b3e793547e02d64.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpglarge.(4).jpg.0ace773a6412edf8e5627e1899f936fe.jpg

преди 16 часа, laplandetza написа:

Къде е коцето, давай го тука публично да го позапитаме Това-Онова. Зашо се крие под масата?

Хихи, без екипа с цензурата как го видиш тоз мишок да дойде...

преди 14 минути, IvanKirov написа:

За кво да заместваме едни боклуци с други?

С какво сте различни от статуквото?

Разликата е, че не спирате да заплашвате нормалните хора.

Само вие, и предатели. Няма трето.

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.(23).jpg.cf1da7f3a699cb466b3e793547e02d64.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpglarge.(4).jpg.0ace773a6412edf8e5627e1899f936fe.jpg

Това си го пускал за 1000 път. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Това си го пускал за 1000 път. 

Що, нещо притеснява ли те?

Това е истинското лице на копейките. Социални паразити, блянуващи по отминалите времена на лагери, казарми и аграрни каторги по 1 месец. 

Копейката по принцип е скот по душа. Не му прави впечатление, да събере против волята им, млади хора, и да ги държи без баня. 

Лично съм го изпитвал, а поколението на май.ка ти са ги юркали по 1 месец да копат тръни в авгувстовия пек. 

Аз против бригади и казарма нямам, ама да са бригада и казарма. Забавни са тактиките, стрелбите, там гранати, бе да си поиграем на войници. Имам отличен успех и 5 дни отпуска за показно представяне. Соц вида, в който ни го представиха, беше скотско мизерно съществувание, като плъхове ни държаха. Пробвай само един ден да се пушиш на жегата, да се сетиш какво искат да ни причиняват копейските дядки. И то на невинни хора, не на затворници. Каква любов ще въртиш, като сте некъпани 1 седмица... То котките се държат по-чисти. 

За пореден път пишеш неверни неща. Бил си в казарма и са ти представили казарма и имаш впечатление от казарма по мутренското време. Това не е било соц казарма. Шизофреник ли си?

преди 7 минути, Toto2 написа:

За пореден път пишеш неверни неща. Бил си в казарма и са ти представили казарма и имаш впечатление от казарма по мутренското време. Това не е било соц казарма. Шизофреник ли си?

Кое е неверно бе двуличнико? За евтиното кюфте май ките си ще продадете!

По соца не пуснали баща ми 1 година дори ГСП, една вечер да бъде извън шапкарската сган. Пратили го на другия край на БГ, да не може да види родителите си. 

Една баба до нас разправя, прибрали мъжа ѝ цели 3 години. Познавам и други, дядо ми също служил 3 години. 

Туй ли ти е хубавинята на соца? 3 години от най-младите, да си оставиш невестата и децата, и да отидеш да слугуваш на шапкарските мърши!

Робите бе, робите са живеели по-добре. Гърч по прибирането на реколтата, останалото време са си седяли по бараките, със семействата си. Ристу дори не е имал неудобството да плаща за мене, зъби ми се, щял да ме убива, щото не съм много ентусиазиран да му робувам безплатно, той в замяна да ми краде порциона, и да продава новите кубинки, и да ми даде някои стари омирисани на пръч. Точно туй правеха. 

Не стига това, ами и 2 години по разпределение, още 2 г. далеч от жена ти. 10 пъти да си е намерила друг!

Туй ли ти е хубавия соц? 

Е би му такваз казарма. Аз само с половин година се отървах, ще ги плюя и псувам следващите 2 живота. Вие искате да връщате тоя ад. 

Тъпи бесни копейки. Как пък едно убаво нещо не се сетихте. Само мизерии ни носите. За кеф на спрелите бабишкери. На война щели да ходят доброволно, ба си малоумниците!

преди 16 минути, Toto2 написа:

По социалните мрежи като им пиша на изсъхналите бабки, като искат казарма - да ходят те. 

То квич, то клетви, то от групите ме гонят. 

Те такива двуличници и мерзавци. Като сте патриоти що не отидете вие на мизерията бе? Само за другите мизерия, вие да плюете като камили, и да правите ГСП в парламента. Груба селска проява, като оная спрялата буля, дето 2 приказки на кръст не може да върже. 

Туй ли са възрожденци, името си грамотно не може да напишете! Сирини...

преди 58 минути, IvanKirov написа:

Кое е неверно бе двуличнико? За евтиното кюфте май ките си ще продадете!

По соца не пуснали баща ми 1 година дори ГСП, една вечер да бъде извън шапкарската сган. Пратили го на другия край на БГ, да не може да види родителите си. 

Една баба до нас разправя, прибрали мъжа ѝ цели 3 години. Познавам и други, дядо ми също служил 3 години. 

Туй ли ти е хубавинята на соца? 3 години от най-младите, да си оставиш невестата и децата, и да отидеш да слугуваш на шапкарските мърши!

Робите бе, робите са живеели по-добре. Гърч по прибирането на реколтата, останалото време са си седяли по бараките, със семействата си. Ристу дори не е имал неудобството да плаща за мене, зъби ми се, щял да ме убива, щото не съм много ентусиазиран да му робувам безплатно, той в замяна да ми краде порциона, и да продава новите кубинки, и да ми даде някои стари омирисани на пръч. Точно туй правеха. 

Не стига това, ами и 2 години по разпределение, още 2 г. далеч от жена ти. 10 пъти да си е намерила друг!

Туй ли ти е хубавия соц? 

Е би му такваз казарма. Аз само с половин година се отървах, ще ги плюя и псувам следващите 2 живота. Вие искате да връщате тоя ад. 

Тъпи бесни копейки. Как пък едно убаво нещо не се сетихте. Само мизерии ни носите. За кеф на спрелите бабишкери. На война щели да ходят доброволно, ба си малоумниците!

По социалните мрежи като им пиша на изсъхналите бабки, като искат казарма - да ходят те. 

То квич, то клетви, то от групите ме гонят. 

Те такива двуличници и мерзавци. Като сте патриоти що не отидете вие на мизерията бе? Само за другите мизерия, вие да плюете като камили, и да правите ГСП в парламента. Груба селска проява, като оная спрялата буля, дето 2 приказки на кръст не може да върже. 

Туй ли са възрожденци, името си грамотно не може да напишете! Сирини...

Дам, диагнозата потвърдена.

преди 11 минути, Toto2 написа:

Дам, диагнозата потвърдена.

Ква диагноза бе, що не прати сина си войник?

Менте вгъзрожденци. Той Левски все тъй купувал вили и парцели на първа линия. За няма 4 лева квадрата. 

Услуга за услуга си правили с Пеевски, като Иванчо Хаджипенчович. Той ще изкара зарзаватчийките си, да вкарат Прас в КК, после хоп парцелче на Еленка Костадинова, хоп 200 кв. апартаментче на Силвестър Цончовото. Много патриотично име. Документи ви изкараха хората, от имотния регистър. Няма как да се скрие там, както се разведе фиктивно с Велина, и се скри от НАП. 

Възрожденци, зер! Сиренови. Как да не ви даде властта човек, като сте същите като сегашните. 

Бесните дядовци що не отидохте на фронта, ами само лаете как ще ни натикате в Белене. Само преди това си изяснете как ще изкарваме заплати, да ни ги прибирате на 70%. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ква диагноза бе, що не прати сина си войник?

Менте вгъзрожденци. Той Левски все тъй купувал вили и парцели на първа линия. За няма 4 лева квадрата. 

Услуга за услуга си правили с Пеевски, като Иванчо Хаджипенчович. Той ще изкара зарзаватчийките си, да вкарат Прас в КК, после хоп парцелче на Еленка Костадинова, хоп 200 кв. апартаментче на Силвестър Цончовото. Много патриотично име. Документи ви изкараха хората, от имотния регистър. Няма как да се скрие там, както се разведе фиктивно с Велина, и се скри от НАП. 

Възрожденци, зер! Сиренови. Как да не ви даде властта човек, като сте същите като сегашните. 

Диагноза - шизофреник.

Как да пратя сина войник? Като завърши училище няма казарма наборна. Доброволна - той си решава. Пълнолетен, аз няма как да му се меся.

Кой и къде си е купил парцел първа линия. На коце вилата море няма, има некво езеро. И земеделската земя толкоз струва.

Другите ти брътвежи са просто брътвежи. На шизофреник.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Как да не ви даде властта човек, като сте същите като сегашните. 

Сигурен ли си? А защо не съм те видял да пишеш в темите за сегашните, а само в тази? Навил си си нещо на пръста и давай... За съжаление няма и как да се усетиш колко си неадекватен. Но повтаряй си помията. Може пък някога и да стане истина...

Диагноза - шизофреник.

Как да пратя сина войник? Като завърши училище няма казарма наборна. Доброволна - той си решава. Пълнолетен, аз няма как да му се меся.

А, ослушвате се като пръ днал заек в люцерна, ама не било задължително, ама избор имал. 

Инак ние да нямаме избор, и да е задължително. Кой е шизофреника тука? Като е убаво що не отиде?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Кой и къде си е купил парцел първа линия. На коце вилата море няма, има некво езеро. И земеделската земя толкоз струва.

Дано не си вярваш наистина, а поне 10 пъти ти пуснах документите от Bird медия, ли как беше. Гьонсурати сте, ще се изакате пред чужда порта, ще позвъните за хартийка. Да, варненския залив е. На първа морска линия, гледай видеото от първия пост на темата. Земеделска земя, ама айде намери ми на тия цени, да си купя и аз. И не ми се оспушвай и оправдавай пак. Ама аз, ама в село Левски няма море, ама сина ми е нефелен... На плюскането сте много сръчни. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Другите ти брътвежи са просто брътвежи. На шизофреник.

Мъчиш се да се измъкваш евтино, ама те документите седят. Искаш ли ги пак? Чет нямат имотите ви, щото сте наясно, че сте полит. еднодневки. Бабишкерът рано или късно се усещат, и мандалото лопва. 

Няма нижда мене да обиждаш, не аз пазарих нови апартаменти и имоти на децата/жената в развод. 

преди 4 минути, bioid написа:

Сигурен ли си? А защо не съм те видял да пишеш в темите за сегашните, а само в тази? Навил си си нещо на пръста и давай... За съжаление няма и как да се усетиш колко си неадекватен. Но повтаряй си помията. Може пък някога и да стане истина...

Айде оправдания, пак. 

Същите сте, закво да пиша едно и също? 

Народът прост, 12 г. Бойко на кормилото, днес още по-некадърни неграмотници. 

Ама те и другите. Ми и другите, от едно котило сте. Копейката само с ДПС не е играл. Дори с ГЕРБ са пърдели в едно гърне. 

Като ми удвоите данъците и ще се изнесат и последните вносители на свежо евро. 

Влизаме в сивия сектор, и колкото досега няма да видите. Ама де акъл в продавачка на лук и бавачка на келемета. ...

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Да, варненския залив е. На първа морска линия,

Не е вярно. Баш на брега на езерото е имота - на около 12 км от Варненския залив. И да, земята там не е скъпа - по ред причини.

ПС: През два парцела е моя имот/малка вила

преди 3 минути, IvanKirov написа:

А, ослушвате се като пръ днал заек в люцерна, ама не било задължително, ама избор имал. 

Инак ние да нямаме избор, и да е задължително. Кой е шизофреника тука? Като е убаво що не отиде?

Дано не си вярваш наистина, а поне 10 пъти ти пуснах документите от Bird медия, ли как беше. Гьонсурати сте, ще се изакате пред чужда порта, ще позвъните за хартийка. Да, варненския залив е. На първа морска линия, гледай видеото от първия пост на темата. Земеделска земя, ама айде намери ми на тия цени, да си купя и аз. И не ми се оспушвай и оправдавай пак. Ама аз, ама в село Левски няма море, ама сина ми е нефелен... На плюскането сте много сръчни. 

Мъчиш се да се измъкваш евтино, ама те документите седят. Искаш ли ги пак? Чет нямат имотите ви, щото сте наясно, че сте полит. еднодневки. Бабишкерът рано или късно се усещат, и мандалото лопва. 

Няма нижда мене да обиждаш, не аз пазарих нови апартаменти и имоти на децата/жената в развод. 

Айде оправдания, пак. 

Ама те и другите. Ми и другите, от едно котило сте. Копейката само с ДПС не е играл. Дори с ГЕРБ са пърдели в едно гърне. 

Като ми удвоите данъците и ще се изнесат и последните вносители на свежо евро. 

Влизаме в сивия сектор, и колкото досега няма да видите. Ама де акъл в продавачка на лук и бавачка на келемета. ...

Шизофренико, явно и много завиждаш, че някои хора се оправят в живота. Според тебе, всеки, който си е купил апартамент е престъпник. Ма наистина требе да ти утроят данъка, ей така, злобея си. А пукни жлъчка, я счупи зъб от злоба.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

За какво да го пишеш в тази тема? Възраждане не са на власт и никога не са били. Всичко за което мрънкаш идва от управляващите досега. Защо през тези 12 г. управление на Бойко не написа поне един коментар против него и управлението му? Има нещо много сбъркано в теб...

току-що, teo-glavata написа:

Не е вярно. Баш на брега на езерото е имота - на около 12 км от Варненския залив. И да, земята там не е скъпа - по ред причини.

Стига бе, не му отваряй очите. То иванчо нема да ти поверва - ти си гербаджия.

току-що, teo-glavata написа:

Ми хубаво. Дай ми парцел за 4 хил. лева, и си вземам думите назад. Може да греша, виж видеото от първото мнение на темата. Не съм ходил там. 

Шизофренико, явно и много завиждаш, че някои хора се оправят в живота. Според тебе, всеки, който си е купил апартамент е престъпник. Ма наистина требе да ти утроят данъка, ей така, злобея си. А пукни жлъчка, я счупи зъб от злоба.

Ми цончовото е на 17 бе. 200 квадрата нов апартамент в София. 

Иленка Копейкина е още по-малолетна. Пишат имотите на тяхно име. Погледни документите и после ми разправяй за данъци. То не е баница да режеш и да ядеш. Трябва и малко акъл, ама у зарзаватчийки плювалници, де ти акъл?

преди 1 минута, bioid написа:

За какво да го пишеш в тази тема? Възраждане не са на власт и никога не са били. Всичко за което мрънкаш идва от управляващите досега. Защо през тези 12 г. управление на Бойко не написа поне един коментар против него и управлението му? Има нещо много сбъркано в теб...

Бе оправдания. И за Хитлер не съм писал, и за Осман ага. 

Значи много сте убави, по тая логика. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.