Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 часа, Филипов написа:

На следващо място народът трябва да се раздели. Жителите на столицата не трябва да се смятат за един народ с тези от другите градове, жителите на градовете пък трябва да презират жителите на селата. Да им се внуши, че те са различно качество. Само и единствено чрез планомерно прилагане на тези и всички останали мерки (изселване, затваряне в концлагери и физическо премахване на най-непримиримите) ще можем да сломим ............ и да ги разбием като народ.” Край на цитата!

Туй само бай Тодор ще да го е написал. Не през пропаганда, направо си имаше законодателство, дето чисто кастово бях разделен от граждани, столичани и партийци. За партийци имаше квоти за където се сетиш, те можеха да пазаруват в Кореком, аз не. За тях $$$ по 72 стинки, за мене по 2,7 лева, и пак ако ме хванат ще ме пребият в милицията. 

Именно жителството са описали, на законодателна основа. 

Нарочно не написах името на народа, защото искам да ви питам две неща: 1. Може ли да предположите за кой народ става дума в този дяволски план?

За българския. Само са променили говедарското инженерство, там аборти противозачатъчни, само и само да не познаем. Бай Тодор е забранявал такива неща. Трябвало му е бройка добитък, да се дуе като пуяк колко сме големи. Държеше с години младите момчета при Ристу Шапкара, само да има бройка безполезни щикове. 

2. Кой е авторът на плана? 📚 Ще прочета внимателно всички отговори и на отговорилите верно ще изпратя подарък - един учебник по Родинознание. За всички останали довечера ще направя специално видео, в което ще ви разкажа подробно не само за този план, н и за всичко останало, което не знаем за някои исторически събития. 💡 А който не знае историята, обикновено я повтаря...

Сигур Сталин или Хрушчов са го измътили това. 

преди 32 минути, laplandetza написа:

Парадоксално........ принципно <патриотичен вот> би трябвало да е характерен за образовани хора, защото се предполага, че те по -лесно, по-бързо, а и Могат да анализират Международно и Вътредържавно Положение. Освен това образован и умен човек има Принципен Код на Съществуване, т.е. по стройна и идеологически настроенна ценностна система. Такива могат да направят осъзнат, логичен компромис със собственните си първични социал-икономически интереси. Простия човек не е склонен да се <жертва> осъзнато. Получава се практически обратното.........., което говори за две възможности,1. че има сериозен проблем с Интелектуално ориентираната част от българското население, тя е <дефектна> инфантилна и изкълчена. 2. Интелект. ориентираното население е преценило - няма наличие на Патриотини представени партии, няма <автентични> такива.
 Кое от двете е вярно, или и двете в някаква степен.

Баце поне таговете махни, че дразнят. Тия кодове за съществуване ги разправяй на баба си!

Поне тая тема не цапай! Анди в говорилнята и той болен кат тебе, не си ли гукате?

преди 55 минути, Гражданин написа:

Хората не са животни, че да им регулираш раждаемостта със забранени аборти и противозачатъчни. С това ще се харесате само на изветрялите бабички.

преди 55 минути, Гражданин написа:

А това, че пишете още как ще забранявате абортите и контрацептивите, защото аз така го разбирам вмъкването на текста "

Волен със сигурност имаше идеи да забранява аборти и контрацепция. Копейкин му е ученик, по дебилизъм не отстъпва. Дори кондоми е било кът по соца, баш като добитък са ги управлявали. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 39 минути, IvanKirov написа:

.......

Баце поне таговете махни, че дразнят. Тия кодове за съществуване ги разправяй на баба си!

Поне тая тема не цапай! Анди в говорилнята и той болен кат тебе, не си ли гукате?

...........

Ти нямаш ли си Правила и Кодекс на съществуване в тоя единствен живот.Което ще рече нямаш осъзната Ценностна система. Нямаш принципи и каузи, нямаш достойнство, не си <умен> .
Какво имаш тогава  
Възможно е да си Глобалист и пак да си Патриот, изобщо тези позиции не се изклюяват, възможно е да си Гражданин на Света и да си ултранационалист , няма противоречие.
От възраждане не са нито патриоти нито националисти, тези обичат кинтите подхвърляни от разните <външни сили> и вътрешните парични игри на местната <прислуга>. Коцето е всеяден и няма да откаже блажно , дори да е от ръчичките на Шорошя, американски глобалистдемократи, корпорации, олигарси ............. квото има .......... той е Абоната.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Ти нямаш ли си Правила и Кодекс на съществуване в тоя единствен живот.Което ще рече нямаш осъзната Ценностна система. Нямаш принципи и каузи, нямаш достойнство, не си <умен> .
Какво имаш тогава  
Възможно е да си Глобалист и пак да си Патриот, изобщо тези позиции не се изклюяват, възможно е да си Гражданин на Света и да си ултранационалист , няма противоречие.
От възраждане не са нито патриоти нито националисти, тези обичат кинтите подхвърляни от разните <външни сили> и вътрешните парични игри на местната <прислуга>. Коцето е всеяден и няма да откаже блажно , дори да е от ръчичките на Шорошя, американски глобалистдемократи, корпорации, олигарси ............. квото има .......... той е Абоната.

Патриот е обидно бе, никъв патриот не съм. Бавачките на Копейкин са патриоти, дето веят чужди флагове. 

Цапай някоя друга тема, тия кодове си ги ври дето е тъмно и влажно! Ако няма тема отвори си, няма да ти се бъркам. Тука е за простите бабишкери на един варненски хитрец. 

п.с Форумният простак съм, бъди в мир със себе си. Само се махай от темата!

преди 1 час, laplandetza написа:

Парадоксално........ принципно <патриотичен вот> би трябвало да е характерен за образовани хора, защото се предполага, че те по -лесно, по-бързо, а и Могат да анализират Международно и Вътредържавно Положение. Освен това образован и умен човек има Принципен Код на Съществуване, т.е. по стройна и идеологически настроенна ценностна система. Такива могат да направят осъзнат, логичен компромис със собственните си първични социал-икономически интереси. Простия човек не е склонен да се <жертва> осъзнато. Получава се практически обратното.........., което говори за две възможности,1. че има сериозен проблем с Интелектуално ориентираната част от българското население, тя е <дефектна> инфантилна и изкълчена. 2. Интелект. ориентираното население е преценило - няма наличие на Патриотини представени партии, няма <автентични> такива.
 Кое от двете е вярно, или и двете в някаква степен.

И къде ги видя тия патриотични партии? Всички са гепаджии

преди 6 минути, petie1 написа:

Да де. Такива са . 

преди 5 минути, petie1 написа:

Новото патриот сега е да живееш в нег ърско гето, да си плюл на клета май ка, и да храниш българите отдалеч. Да се тупаш у гърдите къв си бългерийан, примерно @АСПЕКТ и @Bubbles. Неслужили да ми викат на мене предател. 

Или да вееш укро байрака като @Old_story, или руския флаг като @Toto2 и @Sliderum2.

Патриот до патриота мила моя май нольо, наредили се на депутатското кюфте, гласят ми лагери данъци и визи. Брейка вика да му паднем у ръчичките ний, ИТ трудът не бил работа, щял да ни натика да бръснем портрета на Ботев. Той влогер и инфлуенсър, дава си 30% от дохода за видеомонтажист. Кран в банята не може да смени, това е цитат, такива са модерните патриоти. 

Такие вот патриотьi друзья. Да го догнусее човек от вас!

1037800404_.thumb.jpg.ba90cba1d5e314ade61f3855667606c8.jpg2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpgreza4ka.jpg.629d6f2b296fd38155d3d4deb0f74330.jpg111264805_.jpg.e1a1f2104141ccfacd9ae14870e5b9fe.jpg422739544_.jpg.470ec8c0cf8e9a7649bd69fda523ec1c.jpg.thumb.jpg.77eae310a2e7111422cc2ebef2c2937a.jpg.thumb.jpg.520d045b48aa981c81b637bb4a78d1dc.jpg63340884_.jpg.d8c2acac771525b5fd517ce065624bf1.jpg.thumb.jpg.1f677f791a49cd4653427890b01410f7.jpg0.jpg.0f37e1b41d87c088d4d92e604dbc4f1e.jpg(6).thumb.jpg.6f3233a5a5642ec6e6a9ec2fef546add.jpg

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Или да вееш укро байрака като @Old_story

Ванчо, моля ти се! Едно и също повтаряш!

преди 5 минути, Old_story написа:

Ванчо, моля ти се! Едно и също повтаряш!

Само съжалявам, че не те снимах, ама то целият форум те видя. Като не можеш да изтриеш поста си изтрил снимката. 

Гнус ме е от такива като тебе. 

Те тука шеф на голяма ИТ фирма, разправя как ни убивате бизнеса. Не е простия Ванчо, дето не разбирал. Колко убаво ще ни стане още 7% от дохода ми за фондацията на Копейкина. На малкия Копейкин още нищо на името. Стягайте се, Еленка вече си има парцел, на Цончовото цял апартамент има. Велина си купи половин вход от блок. 

Не е на точната секунда, щото нямате капацитета да го вденете. Който има интерес ще си го намери къде го казва в тоя клип. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Гнус ме е от такива като тебе.

Като латерна повтаряш едно и също. Не ти ли омръзва във всички теми да коментираме тази снимка?

току-що, Old_story написа:

Като латерна повтаряш едно и също. Не ти ли омръзва във всички теми да коментираме тази снимка?

Е как да ми омръзне, чужд флаг на предното ти стъкло!

То оттам тръгва, там е алфата и омегата, на продажници като тебе. 

Реджеп беше сол ташак на Копейката, ся за някой цент се продаде като тебе, обърна плочата обратно. 

Запомнете, в нашия флаг няма синьо. Обидно е да се наричате българи. Дето има синьо има и могилизация ама не ви стиска да си отидете при благодетелите, щото сте страхливи мишоци. Само досаждате тука и се чудите какво да съборите. 

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Реджеп беше сол ташак на Копейката, ся за някой цент се продаде като тебе, обърна плочата обратно. 

Запомнете, в нашия флаг няма синьо. Обидно е да се наричате българи. Дето има синьо има и могилизация ама не ви стиска да си отидете при благодетелите, щото сте страхливи мишоци. Само досаждате тука и се чудите какво да съборите. 

В България война няма!

В България мобилизация също няма! :nono:

Аз съм Българин и не намирам смисъл да ходя за да ме мобилизират в друга държава. Подкрепям Украйна, но не съм Украинец! :)

Па как не ти омръзна във всичките теми едно и също нещо да коментираме? :angry:

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Ти пък големия патриот. При първи сирени и бягаш, работиш за немците. Гласувал за НФСБ и Възраждане. Не ти дадоха от баницата и веднага почна да пищиш.

преди 2 минути, Old_story написа:

В България война няма!

Аз съм Българин и не намирам смисъл да ходя за да ме мобилизират в друга държава. Подкрепям Украйна, но не съм Украинец! :)

Такъв си е. На шута му е позволено.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ти пък големия патриот. При първи сирени и бягаш, работиш за немците. Гласувал за НФСБ и Възраждане. Не ти дадоха от баницата и веднага почна да пищиш.

А ти големия патриот ли си? На 100% съм сигурен, че недай си Богу нещо да стане, пръста си няма да мръднеш да си дойдеш от Германия.

преди 4 минути, Гражданин написа:

А ти големия патриот ли си? На 100% съм сигурен, че недай си Богу нещо да стане, пръста си няма да мръднеш да си дойдеш от Германия.

Можеш да предполагаш само. Иван си го е казал и натъртил.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Можеш да предполагаш само. Иван си го е казал и натъртил.

Какво е казал?

преди 2 часа, Old_story написа:

В България война няма!

Никъв българин не си, с чуждия байрак. 

Подлога, на не знам кого вече, то Зеленския и ФАЩ-овите го загърбиха. 

Поне не излагай българите, не смей да се наричаш българин. Все едно Левски или Ботев, дето им мърсите ликовете, да се омотат с чужди байраци. 

Гнусна работа. Ти ако си българин аз съм от Найроби. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ми за вас ли да се бия бе дьонмета. Не квичи на Калин, те виж кой ви вика така. Ти си избягал, ама тия де ме заплашват как ще ме разстрелят ако ме намерят, първи ще му ядат главата. Щото хем са дъртофели, хем некадърни, дори да се изнесат като дойде време. 

Ще им се отдаде шанс да видят от мойто военопленничество, на каквото ме подложиха. Гледай кво нещо е съдбата, като млад аз чистех на Ристувците, сега той ми се върти на пета. Ако изобщо благоволя да наближа проклетия му коткарник. 

27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg

преди 2 часа, Гражданин написа:

Какво е казал?

И сопола няма да си рискувам за тия ненаяли се кърлежи, много добре го знаят. 

Да ме е срам заради тях да се зова българин. Предател до кърлежа, то и тия думи девалвираха. 

Оставям ги на фантазията им, какво ще ги прави кафявата река. Един поп в Германия, го заклаха като жертвен добитък. В съвсем буквалния смисъл, като животни ще ги колят. 

преди 17 минути, IvanKirov написа:

И сопола няма да си рискувам за тия ненаяли се кърлежи, много добре го знаят. 

И аз не бих. Как ли пък не, на копейката имотите му да му да ходя да браня докато той по това време сигурно от Гърция ще дава акъли. Както по ковида, организира протест пред НС през зимата, а той самия на топло под карантина от вкъщи ги надъхваше копейките да щурмуват НС. Хем беше голям революционер срещу мерките, хем ги спазваше вместо да дава пример. А и то къв пример, цялата им партия такава. Ваксинирани антиваксъри.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Хем беше голям революционер срещу мерките, хем ги спазваше вместо да дава пример. А и то къв пример, цялата им партия такава. Ваксинирани антиваксъри.

Тотални ментета, вече и негра ни водят, от нямане къде! И бабите спряха да им връзват. Неслучайно взеха само една община на изборите, и то очевидно купен циг ански вот.  И на видео им личи. 

И тия като ми завикат патриоти, и се плаша, кой чужденец ще ми доведе и него да хрантутя. Малко ми е Ристу. 

large.012012(13).jpg.08602ef251c68a85730e2c7d22d16add.jpg

преди 4 часа, laplandetza написа:

Да де. Такива са . 

Тогава за кого да гласуваш?

преди 33 минути, Joss Bomon написа:

Какво да случва? 2 седмици протести. От 6 часа сутринта с тракторите днес бяха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.