Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Пфу, зарад тебе в цитат и на мене ми задържа поста . Досада неземна, после ме питате що се стискам за VIP. Е затова. 

Айде наново:

Старите бяха на 2 враждуващи банди. Циг ани и бълг ари. Едните подлъгаха презр. "вишка" като мене, да се оплаче. Че му взели парите, което е факт. Он новобранец, подлъга се. После вкараха в карцер един от циг аните заради това, останалите пребиха нашето момче. 5 срещу един. После го водиха да ни разказва, и правИ делфин, за назидание. 

Значи, фюрер ви иска да изнудва хората, който има пари да си спасява детето от тия унижения. Явно, нашата казарма, макар и кратка, не е имала общо с вашата. Никакво военно обучение, само пленничество и побоища. 

Аз бях навит да ни обучават за каквото са ни прибрали. От най големите кефове беше ЕПП, би трябвало да знаеш какво е. Обгазяваха едни подземни тунели, пускаха ни с противогази през тях. Кеф неземен. Това само в учебния център. После в бойното имахме само една стрелба, нула гранати,и 99% за каквото ти разправям. Тия двамата де останаха в ОХР бяха заприличали на затворници в Освиенцим. 

Вишките бяха особено мразени, а ИТ направо скърцаха със зъби като ме видят. Ама не смееха да ме закачат. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Пфу, зарад тебе в цитат и на мене ми задържа поста . Досада неземна, после ме питате що се стискам за VIP. Е затова. 

Айде наново:

Старите бяха на 2 враждуващи банди. Циг ани и бълг ари. Едните подлъгаха презр. "вишка" като мене, да се оплаче. Че му взели парите, което е факт. Он новобранец, подлъга се. После вкараха в карцер един от циг аните заради това, останалите пребиха нашето момче. 5 срещу един. После го водиха да ни разказва, и правИ делфин, за назидание. 

Значи, фюрер ви иска да изнудва хората, който има пари да си спасява детето от тия унижения. Явно, нашата казарма, макар и кратка, не е имала общо с вашата. Никакво военно обучение, само пленничество и побоища. 

Аз бях навит да ни обучават за каквото са ни прибрали. От най големите кефове беше ЕПП, би трябвало да знаеш какво е. Обгазяваха едни подземни тунели, пускаха ни с противогази през тях. Кеф неземен. Това само в учебния център. После в бойното имахме само една стрелба, нула гранати,и 99% за каквото ти разправям. Тия двамата де останаха в ОХР бяха заприличали на затворници в Освиенцим. 

Вишките бяха особено мразени, а ИТ направо скърцаха със зъби като ме видят. Ама не смееха да ме закачат. 

По соца двата лагера бяха новобранци и стари. Като новобранец те юркат, като стар юркащ ти. По твое време - прекрасният капитализъм може да е било както описваш. Ма това няма нищо общо с моята казарма и тази казарма, която Възраждане иска да върне. То не само Възраждане иска да връща казармата, Нато иска също да си вдигаме казармата, че требе войска. Само с наемническа се виде, че не става, никой не желае да служи дори и на заплата. В немско отчитат, че е грешка закриването на срочната служба, още малко и ще почнат и те да мислят за казарма. Само не знам дали ще им разрешат. Те като загубила войната страна си нямат това право.

преди 1 час, Toto2 написа:

То не само Възраждане иска да връща казармата

Това е жалко оправдание. Има партии, които поне няма да натресат такива глупости. Ти искаш ли сина ти да отгиде в казармата? Смяташ ли че е съгласен да го натикаш при ман.галите за няколко месеца или години докато детето му расте, а жена му се чувства изоставена?

току-що, Гражданин написа:

Това е жалко оправдание. Има партии, които поне няма да натресат такива глупости. Ти искаш ли сина ти да отгиде в казармата? Смяташ ли че е съгласен да го натикаш при ман.галите за няколко месеца или години докато детето му расте, а жена му се чувства изоставена?

Ако имам внук, да. Ще е добре за него.

преди 1 час, Toto2 написа:

. Само с наемническа се виде, че не става, никой не желае да служи дори и на заплата.

Тъй де, на заплата, вечер в къщи, няма издевателства от стари, дядовщина. 

Затуй дай да набутаме младите, баш на старта на живота, да им е гадно. Кат няма желаещи за турбо мизерията - бабишкерът първи бил ЗА да ги отвлекат. Щото не ги касае. 

То поне нещо да ни учеха, нямаше да ги псувам цял живот. 

Като те издевателстваха старите, какво му беше хубавото? Тук е моментът за сочна, цветиста, хубава псувня. Ама Калин не дава. Все едно, че съм препсувал!

преди 7 минути, Toto2 написа:

Да го ритат в бъбреците ли ще  е добре за него? Да го убият, като баща ми? Да ходи посърнал и да си приказва самичък? Тоя дето го биха, баш тъй стана. Да го облекат в пожарната, с азбестови костюми??? Азбестовите одеала лично съм ги виждал!

СамИ не си вярвате, ама пустото депутатско кюфте, дето са ти го обещали...

преди 3 минути, Toto2 написа:

А защо не щеш за сина ти? А внукът ти с какво е по-различен от баща си? И защо ти ще му определяш на внука ти къде да ходи (на миризлива казарма), а не баща му да си определи за сина си? По принцип понасят ли те изобщо като човек в семейството ти или си изолиран от тях заради Възраждане?

Авто ротата в Щръклево, беше точно под чинията на 2 радара. Метровълнов Венера, и СВЧ класическо. 100 киловатови импулси бичи това нещо. Смущаваше касетофона на лафката на километри от излъчвателя. 

Много ще е добре за внук му, да му докара някоя левкимия. 

преди 13 минути, Гражданин написа:

А защо не щеш за сина ти? А внукът ти с какво е по-различен от баща си? И защо ти ще му определяш на внука ти къде да ходи (на миризлива казарма), а не баща му да си определи за сина си? По принцип понасят ли те изобщо като човек в семейството ти или си изолиран от тях заради Възраждане?

Бе що се правиш на глупав? Сина мина трийстака, в казарма се ходи след училище. Когато летиш в облаците, казармата те учи на дисциплина и ти показва къв е живота след детството...Ма вие не ги разбирате тия неща. Аз пък как не са ме били и не съм фанал левкемия? Ти да видишшш.

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Авто ротата в Щръклево, беше точно под чинията на 2 радара. Метровълнов Венера, и СВЧ класическо. 100 киловатови импулси бичи това нещо. Смущаваше касетофона на лафката на километри от излъчвателя. 

Много ще е добре за внук му, да му докара някоя левкимия. 

Знаеш ли, бесна копейка, колко вата излъчва телефона ти. 

2 (ДВА) вата, и то само докато звъни. Ако клетката е близо пада до 0,1 ват. Това е нормата, и пак има съмнения, че не е безопасно. 

Ти искаш да набуташ младежите, да поемат риск да си докарат рак, щото чинията е фокусиран сноп и като претъркаш желязо по парапета и хвърчат искри. 0,1 мегавата точно над леглото му. 

Тъ пия военен зорлем набутва там децата, щот поделението му малко, и няма де. 

Това ли искате бе копейки бесни? Най - кофтито нещо в живота е, когато нямаш избор.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Бе що се правиш на глупав? Сина мина трийстака, в казарма се ходи след училище. Когато летиш в облаците, казармата те учи на дисциплина и ти показва къв е живота след детството...Ма вие не ги разбирате тия неща. Аз пък как не са ме били и не съм фанал левкемия? Ти да видишшш.

Ми и аз не съм фанал, щото не бях авторота. И имах късмета да съм ОХР, че поне няма вредности. 

Тия в пожарната се въргаляха в канцерогенен азбест. 

И искаш да решаваш вместо младите, за техния живот, дядка извертял!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Знаеш ли, бесна копейка, колко вата излъчва телефона ти. 

2 (ДВА) вата, и то само докато звъни. Ако клетката е близо пада до 0,1 ват. 

Ти искаш да набуташ младежите, да поемат риск да си докарат рак, щото чинията е фокусиран сноп и като претъркаш желязо по парапета и хвърчат искри. 

Тъ пия военен зорлем набутва там децата, щот поделението му малко, и няма де. 

Това ли искате бе копейки бесни? Най - кофтито нещо в живота е, когато нямаш избор.

Ми и аз не съм фанал, щото не бях авторота. И имах късмета да съм ОХР, че поне няма вредности. 

Тия в пожарната се въргаляха в канцерогенен азбест. 

И искаш да решаваш вместо младите, за техния живот, дядка извертял!

Докато го храня и поя, да - аз решавам. Като стане мъж и поеме сам отговорността за живота си - той си решава. Така е откакто свят светува . Като гледам , май клониш сериозно към либерастката идеология. Не се учудвам. Май нямаш деца от страх.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Докато го храня и поя, да - аз решавам. Като стане мъж и поеме сам отговорността за живота си - той си решава. Така е откакто свят светува . Като гледам , май клониш сериозно към либерастката идеология. Не се учудвам.

Кво решаваш бе дедо, да го настаниш на тия вредности ли решаваш? Мене ме прибраха на 23 г. Пълнолетен, работа имах... Кво решаваш!

Ми то си е убийство бе. Имах един шеф - умря от злополука в казармена лаборатория. Някакво силно радиоактивно вещество разляли. Умря млад, с деца. 

Туй ли решаваш? 

Аз нямам право да откажа, ако ме бяха облекли с азбест, или настанили под чинията. 

Баш като каторга е казармата. РОбство по определение. 

И да не дава Господ жената отвън да е с 2 деца. На работа няма как да ходи, и кво правим с тебе? 2 години ще седи при вас! Млада жена, в разцвета на младостта, да държите и нея и него на сухо. Или пък направо с друг. 

Много умно ли го имаш?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Май нямаш деца от страх.

Нещо такова. На женища попаднах, едната инак беше стройна красива. Ама отровна. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Кво решаваш бе дедо, да го настаниш на тия вредности ли решаваш? Мене ме прибраха на 23 г. Пълнолетен, работа имах... Кво решаваш!

Ми то си е убийство бе. Имах един шеф - умря от злополука в казармена лаборатория. Някакво силно радиоактивно вещество разляли. Умря млад, с деца. 

Туй ли решаваш? 

Аз нямам право да откажа, ако ме бяха облекли с азбест, или настанили под чинията. 

Баш като каторга е казармата. РОбство по определение. 

И да не дава Господ жената отвън да е с 2 деца. На работа няма как да ходи, и кво правим с тебе? 2 години ще седи при вас! Млада жена, в разцвета на младостта, да държите и нея и него на сухо. Или пък направо с друг. 

Много умно ли го имаш?

Нещо такова. На женища попаднах, едната инак беше стройна красива. Ама отровна. 

Живота е суров и човек трябва да знае да се бори и оцелява. Ти за това не щеш деца, за да не носиш отговорност. Кво значение има жената, като и ти си боклук? 

Задължение на родителя е да отгледа потомство, което да може да се оправя и просперира. Това не става с лиготии и глезене и треперене. От това те е страх. Че като имаш деца да не им станеш роб и да не си длъжен да им ходиш по гайдата. И по този начин да ги направиш егоисти точно като теб, Ненавиждаш себе си и не искаш да оставиш такава тор в наследство.

Пожарникарите по между другото сами си избират да са такива. Имам съсед пожарникар и си е жив и здрав. Има си и внуци, за което искренно му завиждам, да са живи и здрави. 

А ти си живей в твоя тъмен и тъжен свят, параноирай си на воля далеч от мен. Такива като тебе са отрова за околните.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Живота е суров и човек трябва да знае да се бори и оцелява. Ти за това не щеш деца, за да не носиш отговорност. Кво значение има жената, като и ти си боклук? 

Задължение на родителя е да отгледа потомство, което да може да се оправя и просперира. Това не става с лиготии и глезене и треперене. От това те е страх. Че като имаш деца да не им станеш роб и да не си длъжен да им ходиш по гайдата. И по този начин да ги направиш егоисти точно като теб, Ненавиждаш себе си и не искаш да оставиш такава тор в наследство.

Пожарникарите по между другото сами си избират да са такива. Имам съсед пожарникар и си е жив и здрав. Има си и внуци, за което искренно му завиждам, да са живи и здрави. 

Азбестовите одеала ги видях бе! Не са си избирали.

Нито шофьорите под 100 киловатовите радари, 2 бр.

Като спрат чинията към гората и листата пожълтяват. Не се ебавам.

С това ли ще го възмъжаваш? И жена му търси кой да я ман дръса. Не са месец два.

преди 13 минути, Toto2 написа:

А ти си живей в твоя тъмен и тъжен свят, параноирай си на воля далеч от мен. Такива като тебе са отрова за околните.

Темата не е за мен,  а за простотиите на копейките.

преди 48 минути, IvanKirov написа:

Азбестовите одеала ги видях бе! Не са си избирали.

Нито шофьорите под 100 киловатовите радари, 2 бр.

Като спрат чинията към гората и листата пожълтяват. Не се ебавам.

С това ли ще го възмъжаваш? И жена му търси кой да я ман дръса. Не са месец два.

Темата не е за мен,  а за простотиите на копейките.

Баш за тебе е, като яростен И непоколебим борец против Възраждане, а не срещу несправедливостите и пороците в съвременната българска политика, ако можем да наречем така това нещо. Виждаш сламката в окото а гредата дето ти е паднала на тиквата - не. Кон с капаци си, ама не осъзнаваш. че тоя дето ти ги е турил капаците, има и ползва и камшик.

току-що, Toto2 написа:

Баш за тебе е, като яростен И непоколебим борец против Възраждане, а не срещу несправедливостите и пороците в съвременната българска политика, ако можем да наречем така това нещо. Виждаш сламката в окото а гредата дето ти е паднала на тиквата - не. Кон с капаци си, ама не осъзнаваш. че тоя дето ти ги е турил капаците, има и ползва и камшик.

Пак оправдания!

Квито са сегашните - таквиз сте и вие.

Кви оправдания бре? 

Ти верно си функционално неграмотен. Като ми отговаряш, отговаряй по написаното, не нещо изкилифирчено и на 90 градуса. Пет годишен разисква по-ориентирано от тебе, егати.

преди 21 минути, Toto2 написа:

Кви оправдания бре? 

Ти верно си функционално неграмотен. Като ми отговаряш, отговаряй по написаното, не нещо изкилифирчено и на 90 градуса. Пет годишен разисква по-ориентирано от тебе, егати.

Ко да ти отговарям, не ги понасям тия! Не съм ги аз избирал!

Не ми ги вменявай!

преди 4 часа, Toto2 написа:

Надявам се да му рецитираш истинските български Възрожденци :

417862213_920864959642424_56531636248707

Или май не  смееш ?

:)

преди 17 минути, miro20 написа:

Надявам се да му рецитираш истинските български Възрожденци :

417862213_920864959642424_56531636248707

Или май не  смееш ?

:)

Възрожденци тип II са наще.

Чужди флагове веят.

С Белене заплашват. При черните души пращат.

Цялата рода уредили на депутатския стол.

kostadin-Kostasin.jpg.94ff9812585db8d86c85ea074bdc2ec5.jpgvazrajdane.thumb.jpg.162b21438e7b73c52a118ac3f0304bb3.jpg1067343485_.png.84657bf23d6575362b1f3475db9ff2ef.pngth-1059117586.jpg.abc0d3d9d2e5f2aaef07429ca20f042b.jpgSJi0nbD.jpeg.29782e58d8b70eb4b39907affd64e5ae.jpegGadinGadinov.thumb.jpg.7c9d1eb68ba52d903074892b9fe97607.jpg656938986_GadinGadinov(3).jpg.09f23efd5232d88f76dd8d431d0b90f9.jpg1887488462_kopeikin(18).jpg.a797c1f8a1649d77fc6b6ea82fa60a1b.jpg369363178_kopeikin(22).jpg.c50556b199713fd1ef686adb28a71c14.jpg(13).jpg.4c49256939fe790d2a82cc335650cbea.jpglarge.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpglarge.(7).jpg.e76618dc565e6cb6729219e827af0fd1.jpglarge.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569de2ad08.jpglarge.(3).jpg.77ebb91400d13a81cd85dea06c5f724c.jpglarge.(7).jpg.5430d17ead7c206870fb431ce5b84952.jpglarge.(6).jpg.02a11c178fa517fb77221b52e2fb81ba.jpglarge.CCC(23).jpg.0ee592d717c50b015e59c741e914a36e.jpglarge.CCC(3).jpg.cbf3df5c93f66beca9e6a7aa0dec9f1d.jpglarge.CCC(1).jpg.e8bbb8c0e228a3526c6eba7d0bcb7fdd.jpglarge_bbb.jpg.4a645ce20d0160d5b95487518b4a781e.jpglarge.(43).jpg.17ba8926c895b40164c499ec0a113d6f.jpglarge.(26).jpg.cc9acdf80ae3bf7d479e3f05cfeaebb2.jpglarge.(13).jpg.20be7d71f4e8fc314aa2f6e9b599ebdd.jpglarge.(2).jpeg.101090a67390748401543cb27f988a5a.jpeglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0177.jpg.67c344e8b92b35230cc914f5345bc707.jpg

large.012012(13).jpg.08602ef251c68a85730e2c7d22d16add.jpg

Цитат

Израждане- Пловдив
20 ч.  · 
Израждане-Лондон няма хора и вече прибягнаха и до чужденци!

Немското Възраждане набира скорост.

Ако не бяха и манипулациите на ПППП, българското Възраждане също щеше да е на 2 място. 2 сила в България.

Screenshot-20240107-092100.png

преди 53 минути, АСПЕКТ написа:

Немското Възраждане набира скорост.

Ако не бяха и манипулациите на ПППП, българското Възраждане също щеше да е на 2 място. 2 сила в България.

Screenshot-20240107-092100.png

Ми ела си на село, върви да служиш, като било манипулации на ПППП. 

Много искаме двоен данък, визи за ЕС и потенциален сблъсък с Турция, без да сме в НАТО. 

Ама Кокорчо ни разубеждава. 

Цитат

Бесарабски фронт 2.0
1 дни  · 
Искаха да замразят Европа: жителите на Московска област замръзват в домовете си
🥶Местните комунални структури не бяха подготвени за тежките студове. В Подолск поради повреда на топлопровода 173 жилищни сгради останаха без отопление и топла вода.
Жителите на града масово се оплакват от спукани радиатори. Температурата в апартаментите достига до 10 градуса. При минус 30 навън.
🥶Жителите на Солнечногорск се оплакват от липса на отопление и топла вода.
🥶В Раменски район на 3 януари се повредиха трансформаторите, поради което в апартаментите все още няма ток и отопление.
🥶Повече от сто къщи останаха без топлина и електричество в Химки. Причината е изгорял трансформатор. В някои апартаменти се спукаха радиаторите, замръзнаха прозорците и вратите.
🥶Подобна извънредна ситуация има в Балашиха, Електростал, Люберци и други райони на Московска област.
Бойте се, европейци - руснаците са готови да търпят всякакви издевателства, докато телевизията уверява, че Берлин и Лондон замръзват без газ.
Източник: Pravda Gerashchenko 
Подкрепи Бесарабски фронт в Patreon

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ми ела си на село, върви да служиш, като било манипулации на ПППП. 

Много искаме двоен данък, визи за ЕС и потенциален сблъсък с Турция, без да сме в НАТО. 

Ама Кокорчо ни разубеждава. 

Къде пише това? От 1878 година до 2005 година имало е сблъсък с Турция?

току-що, АСПЕКТ написа:

Къде пише това? От 1878 година до 2005 година Турция имало е сблъсък с Турция?

Излезем ли от НАТО е въпрос на време. Искат да си прибират вилаета. По кърджалийско и маданско не може да чуеш българска реч. Нещо като Украйна ще стане, с референдум ще си отворят нова държава. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Излезем ли от НАТО е въпрос на време. Искат да си прибират вилаета. По кърджалийско и маданско не може да чуеш българска реч. Нещо като Украйна ще стане, с референдум ще си отворят нова държава. 

Това без война, ще стане. На Турция не ѝ трябва война с България, за да превземе България. Това си е проблем на България, не на Турция. С това продажно правителство, на ДПС-ПППП- ГЕРБ още повече се улеснява този процес.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.