Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Нямам такава длъжност в тр. стаж.

Както ти нямаш нещо различно от длъжност, дето може да се научи май муна.

Открийте разликите.

на 26.10.2023 г. в 8:41, IvanKirov написа:

Беше за кратко, чистенето визирам.

Ти си щракал с пръсти в някоя долна чалготека.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

Открийте разликите.

Не съм нужникувал за пари като тебе, имаше чистачка.

Няколко пъти преметох офиса.

В казармата чистих нужници, като ми дойде реда дневален 

По тая логика всички мъже са нужникари.

Ти не си мъж, според приятелчетата ти шапкари.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Не съм нужникувал за пари като тебе, имаше чистачка.

Няколко пъти преметох офиса.

В казармата чистих нужници, като ми дойде реда дневален 

По тая логика всички мъже са нужникари.

Ти не си мъж, според приятелчетата ти шапкари.

Тя е твоята логика, не моята. Аз нямам проблем и общувам с всеки човек, независимо от неговата професия и не му казвам или натяквам 100000 пъти какво работи с цел да го унижа или омаловажа това, което си изкарва прехраната и да се изтъкна пред него, че взимам повече от него, само защото работя друго нещо.

Примерно като тия в парламента.

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

Аз нямам проблем и общувам с всеки човек, независимо от неговата професия и не му казвам или натяквам 100000 пъти какво работи с цел да го унижа или омаловажа това, което си изкарва прехраната и да се изтъкна пред него, че взимам повече от него, само защото работя друго нещо.

Аз никога не съм натяквал на баба ми, докато се пенсионира беше магазинерка продавачка, след пенсия ходеше баш хигиенистка като тебе, в училището, което после учих аз средно. Не съм я подигравал на тая тема, не че не съм будалкал родителското тяло, по други параграфи. 

Тебе те храня защото си уникално нагло пишлеме, и тежко нереализирано в живота. Ристу и Санде шапкари, знаят ли, че не щеш да служиш при тях? Дето те дават за пример на нас, не живял в соца, не връзвал чепик, нямало смисъл било да ни говориш, нямало да те разберем. Кво да му разбирам на нужникар емигрант, зъби ми се от чужбина и ми вика на мене предател, дето съм в Родината и все пак съм служил. Не, 4 месеца и половина, общо 6 с отпуските, изобщо не са малко, с тия боклуци наоколо. Всеки ден ми се виждаше вечност. 

Знаят ли твойте духовни бащи, колко двулично зрънце си? Не искайки да им служиш - лишаваш шапкарско чаденце от насъщния му Айфон Про. Пари за една кола в движение, отидоха у фирмите на шапкарите, тоя лафкаджията се движеше като мутра. Показност, ланци... инак беше свястно момче, имах се с него. Добре, че беше той, хубава стока носеше. Инак да сме пукнали гладни. Ама пари струва всичко това, явно тъй разбират дълга ми към Родина, дивите шапкари. Да ме изнудват да пазарувам от фирмите им, да има за айфон и за апартамент на децата. Техните деца. Ако е на тез години  с тия днешни доходи не ме бърка особено, ама млад инженер безработен, с гадже безработна на квартира... навръх всичката тая мизерия ме изнудваха тия мерзавци. Аз затуй ги ненавиждам и ще им сипвам докато съм жив. 

И още нещо да питам. Вгъзрожденците що не си пращат децата наемни войници, нали патриотично било? Искат да заробват чуждите деца, ама техните да не закачат. Патриоти тип II, не?

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Аз никога не съм натяквал на баба ми, докато се пенсионира беше магазинерка продавачка, след пенсия ходеше баш хигиенистка като тебе, в училището, което после учих аз средно. Не съм я подигравал на тая тема, не че не съм будалкал родителското тяло, по други параграфи. 

Тебе те храня защото си уникално нагло пишлеме, и тежко нереализирано в живота. Ристу и Санде шапкари, знаят ли, че не щеш да служиш при тях? Дето те дават за пример на нас, не живял в соца, не връзвал чепик, нямало смисъл било да ни говориш, нямало да те разберем. Кво да му разбирам на нужникар емигрант, зъби ми се от чужбина и ми вика на мене предател, дето съм в Родината и все пак съм служил. Не, 4 месеца и половина, общо 6 с отпуските, изобщо не са малко, с тия боклуци наоколо. Всеки ден ми се виждаше вечност. 

Знаят ли твойте духовни бащи, колко двулично зрънце си? Не искайки да им служиш - лишаваш шапкарско чаденце от насъщния му Айфон Про. Пари за една кола в движение, отидоха у фирмите на шапкарите, тоя лафкаджията се движеше като мутра. Показност, ланци... инак беше свястно момче, имах се с него. Добре, че беше той, хубава стока носеше. Инак да сме пукнали гладни. Ама пари струва всичко това, явно тъй разбират дълга ми към Родина, дивите шапкари. Да ме изнудват да пазарувам от фирмите им, да има за айфон и за апартамент на децата. Техните деца. Ако е на тез години  с тия днешни доходи не ме бърка особено, ама млад инженер безработен, с гадже безработна на квартира... навръх всичката тая мизерия ме изнудваха тия мерзавци. Аз затуй ги ненавиждам и ще им сипвам докато съм жив. 

И още нещо да питам. Вгъзрожденците що не си пращат децата наемни войници, нали патриотично било? Искат да заробват чуждите деца, ама техните да не закачат. Патриоти тип II, не?

Главата ти е каша, чуек. Няма никаква логика и подреденост. Лафкаджията мутра ти е бил кумир и спасител, който е искал пари. Парите идвали от м.айка ти.ш, защото си бил безработен инженер на хартия с безработно гадже. Квартирата пак май.ка ти я плаща.

Сигурно и съм убеден купена диплома, защото семейството сте сите  от БКП. Баба ти хигиенистка, пък се подиграваш на хигиенистите.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

4 месеца и половина, общо 6 с отпуските, изобщо не са малко

Баахга, аз за две години и два месеца имах само 23 дена: 20 полагаема и 3 награда за точна и бърза стрелба на полигона "Корен".

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Лафкаджията мутра ти е бил кумир и спасител, който е искал пари.

Като казвам нагло пишлеме - това имам предвид. Едно мнение нагоре, намери сега къде съм казал кумир. Просто се имах с него, щото щаба беше до лафката му. То затова е нагласена така службата, да пазаруваме от лафките, да богатеят шапкарите. Кво да ми е спасител, самата система ме похити, за да ме изнудва. Спасение е уволнението, и ако стане мобилизация да се измъкна навреме. 

Парите идвали от м.айка ти.ш, защото си бил безработен инженер на хартия с безработно гадже. Квартирата пак май.ка ти я плаща.

Не точно, тука не те виня, защото верно така съм го написал, неволно. Като завърших едвам си намерих работа, именно пак по вина на тия коментираните отрепки с фуражки. Вместо да ни изпише вежди - държавата ни извади очите. Има закон да ми пазят мястото на работа, като ме натикат в поделението. И по тая причина не ни искаха неслужили. Пък нещо като 2 години не ме прибраха в казармата, след като се дипломирах. Ни така ни онака. Като ме отвлякоха реално бях на работа, но вече влизам в неплатен отпуск. И затова майка ми издържаше и мене и гаджето и квартира. Щото момата се оказа мър да, седя безработна докато бях в плен. Най вече затова я оставих после. Намерих си някаква гадна работа, която напуснах веднага след като се уволних. Цял дотогавашен живот се съобразявах с тия изнудвачи в зелено. 

преди 20 минути, rado_svet написа:

Баахга, аз за две години и два месеца имах само 23 дена: 20 полагаема и 3 награда за точна и бърза стрелба на полигона "Корен".

Все се каня да снимам календарчето и да го публикувам, бяхме гъсти с майора, и ми даваха отпуски колкото е възможно на макс. 

Не мога да си обясня при моята служба, дето минава за лека, защо ги намразих толкова неистово. И защо вие не, при пъти по - мизерни условия, и срок. Нямам обяснение. 

Сигурно купена диплома. Баба ти хигиенистка, пък се подиграват на хигиенистите.

Няма как да е купена, щото излязохме от соца бедни като мишки. 

Не се подигравам на хигиенистите, достойна нужна и честна професия е. Подигравам се на тебе. 17 години те учила майка ти, че после да миеш нужници и да продължава да те издържа. Как за толкоз време не прихвана да научиш нещо по-човешко. Щото май муна наистина може да я научиш да мете. 

Преди пак да се разлаят копейките, да доносничат на модерацията клета, за измислени и неизмислени нарушения. 

Тия неща ги пиша на Деян Николов, понеже със сигурност четат най-голямата тема за тях. Който не вярва да провери в коя да е търсачка, за форум, дето не е модериран от тях. 

Не е от злоба лично към тях, не ми плащат, нямам някакви полит амбиции за това, дето правя. Да чете Деян, дето се беше курдисал да управлява 2 милионен град. Дали ще му е ОК да го натикат в рота с още 80 ман густи, некъпани неграмотни и нагли. Случаят ми беше точно такъв, 3 ма висшисти бяхме, сред още 77 младежи от Новата България, някои от тях и пандизчии кокошкари. Аз само 2 седмици живях при тях, после се откачих в щаба. Тия двамата колеги, също инженери, бяха ги направили на парцал. Единият само психически, другия и физически, банда ман гали го пребиха като куче, с ритане в бъбреците. После го доведоха да ни разкаже, и да прави делфини. За назидание на останалите. 

Мразят ни по дефолт, по някаква си тяхна причина. Имахме циг анета, които не можеха да четат. Те най ни мразеха. 

Ха представи си ги сега, Деян ИТ анализаторът наследникът на мама с 20 имота, или на Цончо пиш лемето, рентиерче в Малинова Долина или където там му подариха. От царчета в супер лукс, как ще им дойде да ги натикаш некъпани, сред ман гали, гладни, вероятно и пребивани. Нали за туй се борят, с фюрер си, и тоя Ивелин, дето квичи, че го заплашвали. 

Но това не е всичко, това е само хепи сценария. Аз лично лежах в стационара, с брутален гастрит с кръв, сам самичък. Без храна, няколко дни. Съвсем без първите 2 дни, после по 2 филийки препечен хляб. На ден това, в пълна изолация, сам не знам язва ли е дезинтерия ли какво. Щабният лекар офицер директно ме подиграваше, че съм в това състояние. Като им викам отрепки да знаят защо. 

Но и това не е всичко, както казват в любимите ви рекламни помии. Може да се върнеш с някоя хронична зараза, примерно ехинокок се лекува по-трудно от рак. И такива случаи има. Хигиената в стола е сравнима с краварник. Плъхове се прескачат, отегчена лелка и немотивирани войници готвачи, против волята си замъкнати в кухня - кочина. 

Да четат тука копейките, знам, че четат. Както пробутаха менте дрегерите, и се борят да ни поробват, за кеф на бабишкера. Да четат какво искат да пробутат, на себе си и децата си. И докат са вътре някой свободен човек ще се занимава с изгората му.

Цитат

Вий пазете синьото небе - нас има кой да ни еб*.

Младежи в разцвета на силите, няма да го чакат него да вапца камъни с горяло масло, и да култивира градинки насред гора. Службата е това, войниклъкът е под 1 % от времето. 

Върха на фън-а е ако е баща на 3 деца. Жена му и да иска няма как да ходи на работа. 

Четете, копейки, заплашвайте ме с Белене! Чети, Ристу, защо не трябва да се връща войнишкото робство. 

Някой от вас да пробва, да пробяга 3 километра. Бягал съм ги, ама с тренировки, малко по малко. Инак ти причернява пред очите, може да припаднеш, да умреш. 

Авто ротата, тия без вратите на нужника, ги изюркаха както са нетренирани. 

Представи си го това, нужникарче, дето не си го виждал лично. Да ми викаш предател, за дето не искам да се връща. 

Цитат

ДА ВЪРНЕМ КОСТЯ КОПЕЙКИН В РУСИЯ
Поверителна група 756 членове

Структура Горни Дъбник. Такава е в Димитровград

large.44444444(1).jpg.f73c48ccbeca1420b343f3e193bc369f.jpg

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Освен бесни дядовци и бабишкер дето искат да пращат младежите в казарма, другата част от избирателите им са някаки бачкери с тен. Заплахи с юмруци, дивотия, крясъци и нечленораделна реч, която не може да обясни какво точно иска, но се втурва вкупом, защото защитава някой свой брат по тен. Точно това са хората дето пребиват лекарите от линейките. Помнете, това са хората, с които копейките искат да ни изкарат вън от ЕС. Голяма част от тях живеят през голяма част от годината са в западната му част, за да изпращат пари до родните места. Ако излезем от ЕС всички те ще се върнат тук за постоянно.

преди 9 минути, Гражданин написа:

Освен бесни дядовци и бабишкер дето искат да пращат младежите в казарма, другата част от избирателите им са някаки бачкери с тен. Заплахи с юмруци, дивотия, крясъци и нечленораделна реч, която не може да обясни какво точно иска, но се втурва вкупом, защото защитава някой свой брат по тен. Точно това са хората дето пребиват лекарите от линейките. Помнете, това са хората, с които копейките искат да ни изкарат вън от ЕС. Голяма част от тях живеят през голяма част от годината са в западната му част, за да изпращат пари до родните места. Ако излезем от ЕС всички те ще се върнат тук за постоянно.

Вече и бабките усетиха що за патриоти са, остана купения вот. А Копейкин не е като да няма пари.

Вижда, че са в свободно падане. Каракачанов тъй си пазаруваше гласове от гетата. После утече в канала, като останалите учители на Копейкин.

Чудя се кой ще е следващия айръм чакал, де вика Брейка. Божилов прави грозна соц пропаганда, някой трябва да загради дър тите пас търми. Оно си сака казарма, да гледа паради по телевизията. Не го питай за смисъл, тъй било едно време, като е била млада мома, да си чакат по 2-3 години половинките, докато последните бръснат портрети и мерят с кибритени клечки. Туй си сакат, ама за другите,  и вече се разчува що за стока са.

Няма и един от тия пишман възрожденци, да си е пратил чадото при военните. Дренчев дори си развали военния договор, а пилотското убучение е от най-скъпите възможни. Заряза службата и тръгна да събира пари от хората, със служебния държавен Макаров. 

Вгъзрожденци, снимат се пред Левски. 

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Вече и бабките усетиха що за патриоти са, остана купения вот. А Копейкин не е като да няма пари.

Вижда, че са в свободно падане. Каракачанов тъй си пазаруваше гласове от гетата. После утече в канала, като останалите учители на Копейкин.

Чудя се кой ще е следващия айръм чакал, де вика Брейка. Божилов прави грозна соц пропаганда, някой трябва да загради дър тите пас търми. Оно си сака казарма, да гледа паради по телевизията. Не го питай за смисъл, тъй било едно време, като е била млада мома, да си чакат по 2-3 години половинките, докато последните бръснат портрети и мерят с кибритени клечки. Туй си сакат, ама за другите,  и вече се разчува що за стока са.

Няма и един от тия пишман възрожденци, да си е пратил чадото при военните. Дренчев дори си развали военния договор, а пилотското убучение е от най-скъпите възможни. Заряза службата и тръгна да събира пари от хората, със служебния държавен Макаров. 

Вгъзрожденци, снимат се пред Левски. 

JR07k2s.jpg

11_n.jpg.4cafa484e30db6e9197c4abde21aee75.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg31_n.jpg.4ddf9a75b8e8d176eb5e9c1ed3b85bce.jpgmaimun.thumb.jpg.e49494c2aa333744bf10261d70955273.jpg63340884_.jpg.d8c2acac771525b5fd517ce065624bf1.jpg04.jpg.c1eeb208b60e309b8476494a552f13b4.jpg(2).jpg.341c6711dc6499dc49f426faf6434c33.jpg(11).thumb.jpg.f2a2a913ad40caf2a456e33e835dd0b4.jpg(12).jpg.311eb144d4892616cf5ddce7f144777f.jpg(13).jpg.4c49256939fe790d2a82cc335650cbea.jpg017.jpg.fc3ce3b532ebb2c060a3e14b35b67154.jpglarge_081.jpg.8c491c63de27eb4e89ec7889d2f1e951.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge.(1).jpeg.071ce60432f9e591b7985d6023703014.jpeglarge.(2).jpeg.101090a67390748401543cb27f988a5a.jpeglarge.(3).jpg.d974e257921d03b5df66d3ace5803608.jpglarge.(4).jpg.f56af7b2a894f910aa9656acd4439083.jpglarge.(14).jpg.489a6c6dc92e0e6e1fce0bd9044cf358.jpglarge.(15).jpg.e6a5a630c279c6c10b68e8805fdcb61c.jpglarge.(26).jpg.cc9acdf80ae3bf7d479e3f05cfeaebb2.jpglarge.(6).jpg.02a11c178fa517fb77221b52e2fb81ba.jpg

Като се замисля напоследък рядко може да видиш смислена физиономия, край копейките. 

Циг ани го подкрепят, разни баби, и някви откачалници с чужд флаг. Ако има чалъм ще ни предложи за 16-та республика, задунайска губерния. 

Теточковия, какво ви обещава вашия бе, само престъпници влизат напоследък, много сте смъкнали гарда. Има ли мизерия, която не си способен да простиш на вожда си?

преди 10 часа, IvanKirov написа:

https://www.facebook.com/kirililiev2001/videos/1756114024907096

Вижда ли се видеото, или да го качвам в моя канал?

Вижда се, но не е зле да ги свалиш и да ги качваш в youtube като онзи клип, за да не се загубят. Иначе на тия няма кой да им даде оръжия, поне все още трябва да се минават някакви психотестове. Разбира се, има доста мЮлиционери, които са копейки, но няма да им стиска да тръгнат на революция и ако нещо не вземе да им се получи да се простят с апартаментите на ведомствени цени, ранната пенсия и 20те заплати на куп тогава. А отделно че продължават в системата чрез някакви вратички и за един служител, който е на пенсия и на заплата, средният разход за такъв служител на пенсия и на заплата в МВР е около 5000 лв. Шапкарят ристю малко се е преебал с тия 1500 лв и трябва да пере стари покривки с дупки от фасове след бабешки банкети и да се поти докато размразява кайма. Трябва наистина да го е яд, че да заплашва с оръжие "негодниците", както ги нарича тук, докато се налива от мъка сам и презрян с бълхарника.

Сега в Бг. има Некоалиция и Неопозиция.
Всички активни и потенциално значими политически субекти са <прихванати> и снабдени с <жици> от Кукловодите. Това важи и за бъдещите нови зомбита на Президента.
В Бг не съществува икономоцоциал.политически Елит  , който да е способен да изработи своя собственна <доктрина по интерес и Бъдеще>  Българският елит има само Ръководство за Оцеяване..........т.е. България не е държава , а е квазидържава, нещо като <протекторат> , Слаба територия, която е обект на Глобално Пазарене.

преди 6 часа, Гражданин написа:

Трябва наистина да го е яд, че да заплашва с оръжие "негодниците", както ги нарича тук, докато се налива от мъка сам и презрян с бълхарника.

Сега по празниците никакъв не се мярка. Явно няма достатъчно слуги да му се въртят на пета за 1500 лева, от които 1200 режийните само. Пингва от кухнята до освинени клиенти, в долнопробно заведение какви да ходят... Сам го беше казал "не ги разбирам защо ме посещават", или нещо от рода. 

По соца такива като нас, здрави донаборници, с нищо им задължени, им слугувахме. Затуй сега "с пищова и до стената", свърши му безплатното робство, гориво и продукти. Туй беше соцът за него, затуй му квичи. За тях безплатно, ние си плащахме да им служим, в съвсем буквалния смисъл. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

image.png.ab5a9a0872b74d36f24299668b5a3046.png

image.png.898ed1f16b90db53ee1ac95055e3f5e3.png

Странно защо тук липсва такава тема, а за нова е късно. Със сигурност не е за тука, и за наваксания и бустериран Дренчев. 

Много хора се вацнаха, за да могат да мърдат насам натам, включително по гурбет по ес. Имам роднини такива. Примера е за "полезните идиоти", дето го правят по убеждение. А Възраждане беше против зеления сертификат и да се вапцаш задължително и принудително от ковид, само и само да си вадиш хляба ...Ма конче с капаци като тебе не прави разлика...

преди 2 минути, Toto2 написа:

Много хора се вацнаха, за да могат да мърдат насам натам, включително по гурбет по ес. Имам роднини такива. Примера е за "полезните идиоти", дето го правят по убеждение. А Възраждане беше против зеления сертификат и да се вапцаш задължително и принудително от ковид, само и само да си вадиш хляба ...Ма конче с капаци като тебе не прави разлика...

Правя разлика, признавам им го, аз не съм набоден. Пасков тогава беше с тях, в силните му години. Благодарен съм му. Интересно, защо ви напусна. Аз знам де, ама си зает да цункаш ГЗ на вожда си, и няма да ми отговориш. 

И не само Пасков, доказани обучени хора ви напуснаха, на тяхно място идат таксисти, продавачки и откровени престъпници.

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Правя разлика, признавам им го, аз не съм набоден. Пасков тогава беше с тях, в силните му години. Благодарен съм му. Интересно, защо ви напусна. Аз знам де, ама си зает да цункаш ГЗ на вожда си, и няма да ми отговориш. 

И не само Пасков, доказани обучени хора ви напуснаха, на тяхно място идат таксисти, продавачки и откровени престъпници.

Мислиш, че знаеш. Пасков като се дръпна, кво направи? Едно нищо. Само с плямпане не става. Както и да е, гледай само напред и не мисли. Това ти се удава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.