Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Toto2 написа:

Ха ха ха...Баш уикенд го взимаш за източник на истината. Е те са баш като тебе - иска им се нещо и го доизмислят като новина. Нема лошо, чакаме Възраждане да себ разпадне...

100 пъти съм ви казал, че само нося линкове. Не гарантирам за правдоподобност, не ги пиша аз. 

Само че има някаква логика, да има недоволство сред копейските бабишкери. 

Само една община да вземете, и то след платен вот. Циг ани, щурмуват избирателната секция, да си осребрят парите. 

И от Филипов разбрахме, и в Учиндол сте взели един кмет. 

Втора политическа сила баси, с идеята да ставате първа !

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, IvanKirov написа:

100 пъти съм ви казал, че само нося линкове. Не гарантирам за правдоподобност, не ги пиша аз. 

Само че има някаква логика, да има недоволство сред копейските бабишкери. 

Само една община да вземете, и то след платен вот. Циг ани, щурмуват избирателната секция, да си осребрят парите. 

И от Филипов разбрахме, и в Учиндол сте взели един кмет. 

Втора политическа сила баси, с идеята да ставате първа !

Е аз кво ти думам? Да ти пояня отново? Добре.

Постваш линкове без да си сигурен в тяхната достоверност. Което значи, че си даваш сметка, че не са истина, или са мнение и фантазия на някого. Ти пак и на тоя не вярваш, но понеже мнението му подкрепя твоето мнение, го постваш тук с цел. Това какво означава? Че правиш агитация със съмнителни материали или откровени глупости. Знаеш, че не са верни, но ти се иска да са верни и ги пляскаш тука като истини и верни неща.

А взехме две общини и вкарахме 200 общински съветници без да купуваме гласове. За разлика от други партии.

преди 1 час, Филипов написа:

JAbFfEu.jpg

преди 59 минути, Toto2 написа:

Е аз кво ти думам? Да ти пояня отново? Добре.

Постваш линкове без да си сигурен в тяхната достоверност. Което значи, че си даваш сметка, че не са истина, или са мнение и фантазия на някого. Ти пак и на тоя не вярваш, но понеже мнението му подкрепя твоето мнение, го постваш тук с цел. Това какво означава? Че правиш агитация със съмнителни материали или откровени глупости. Знаеш, че не са верни, но ти се иска да са верни и ги пляскаш тука като истини и верни неща.

Е кажи ми как да проверя, дали са верни. За мое изумление, оня монтаж с фюрера се оказа фейк. Аспект го преведе, и до колкото мога да се ориентирам по усет, е прав. Субтитрите не са думите на Хитлер. 

Аз да не съм факт-чекър бе. Тия соросоиди имат милиарди зад гърба си. Аз се забавлявам. 

Ама дето има дим - има и огън. Ако бяхте нормална партия - ето ПП са 100 пъти по-оклепани, ама не ги подиграват толкоз. Като ще ни вкарвате в Белене - поне да знаем защо. "Оня списък", нали знаеш... на Дренчев. Дето плаши с шапкарския, държавен пищов. Който нож вади - от нож умира. 

Забавлявам се, нищо повече. 

преди 59 минути, Toto2 написа:

А взехме две общини и вкарахме 200 общински съветници без да купуваме гласове. За разлика от други партии.

Хихи, не купували гласове. Ман густите в Борован, изведнъж внезапно се изпатриотили! Събудили се сабахлем, и развели руския байрак!

Опс, чакай ... :wow:

vazrojdenci.thumb.jpg.fe2f4647d78e70e53c18788c4bb69665.jpgkostadin-Kostasin.jpg.728b38f137766f2c4ceb22a0517b160f.jpgSJi0nbD.jpeg.29782e58d8b70eb4b39907affd64e5ae.jpeg1745322238_.png.cc43fe1d7eec4b5cfde3390c034d9bba.png900640041_kopeikin(11).thumb.jpg.761fbe3222a3fc98c8a4bc8cbe87f6da.jpg2102435444_kopeikin(12).thumb.jpg.49f968a74ac23a5c9a0a28f8f4bcb964.jpg1416986322_Kopejkin(1).thumb.jpg.72a2d632cdca927171c1cffea753a420.jpg548881963_Kopejkin(2).jpg.ab20899c7b893db12f28fdacfac16969.jpg1075616872_.png.1cea93dc25606d7fd3e9d7bcd8870032.png1473489974_kopeikin(14).jpg.e84365e9f335677b7f63477faf9fb660.jpgimage_914353.jpg.67bffe0eb38ea93f89e0650bf780904f.jpg

Оф, с кви пари да купуваме гласове бре? Айде, не вярваш че се гнусим от таквиз похвати. Ма айде смятай айтишнико. От една страна, вервате че Коце заграбил паричките от субсидията, изхарчил ги бил за себе си. От друга баш за неква забутана община надънил кинти да изберат барем един кмет възрожденски. От трета страна, що не наля кинти в София и Варна, че са му важни? То че отиде пара за агитация, отиде, виж колко милиона похарчи Терзиев, колко милиона отидоха за Ванчето, Хекимянката...Та смятай бре, математико. Но не смяташ. Иска ти се да сме купували вота и хоп, пишеш тука желанията си като нещо реално. За твое съжаление това е ясно на всички, даже и на тея, дето са на твоя акъл.

преди 23 минути, Toto2 написа:

Оф, с кви пари да купуваме гласове бре? Айде, не вярваш че се гнусим от таквиз похвати. Ма айде смятай айтишнико. От една страна, вервате че Коце заграбил паричките от субсидията, изхарчил ги бил за себе си. От друга баш за неква забутана община надънил кинти да изберат барем един кмет възрожденски. От трета страна, що не наля кинти в София и Варна, че са му важни? То че отиде пара за агитация, отиде, виж колко милиона похарчи Терзиев, колко милиона отидоха за Ванчето, Хекимянката...Та смятай бре, математико. Но не смяташ. Иска ти се да сме купували вота и хоп, пишеш тука желанията си като нещо реално. За твое съжаление това е ясно на всички, даже и на тея, дето са на твоя акъл.

Проблемът е, че всички партии го правите. Горките пенсионери и измъчени хорица, отиват да стоят на реч на вожда в някое замръзнало читалище за по едно пликче с продукти и календарче с образа му. Вече кой ли не им обещава едно и също и все са на просешка тояга. Вие сте поредните дето гледат келепирлъка. Апартаментите и имотите ви лъснаха. То да си толкова отвратително бездушен и да ги гледаш в очите тези изстрадали бедни хорица и да ги лъжеш най-брутално, че като гласуват за теб ще им се оправи живота, просто не знам, акълът ми не го побира как става да не трепнете поне веднъж докато лъжете. Гледате с мръснишкия си поглед и гадните си физиономии на търговци мошенници и лъжете бабишкерите за светло възрожденско бъдеще.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Проблемът е, че всички партии го правите. Горките пенсионери и измъчени хорица, отиват да стоят на реч на вожда в някое замръзнало читалище за по едно пликче с продукти и календарче с образа му. Вече кой ли не им обещава едно и също и все са на просешка тояга. Вие сте поредните дето гледат келепирлъка. Апартаментите и имотите ви лъснаха. То да си толкова отвратително бездушен и да ги гледаш в очите тези изстрадали бедни хорица и да ги лъжеш най-брутално, че като гласуват за теб ще им се оправи живота, просто не знам, акълът ми не го побира как става да не трепнете поне веднъж докато лъжете. Гледате с мръснишкия си поглед и гадните си физиономии на търговци мошенници и лъжете бабишкерите за светло възрожденско бъдеще.

Ми не си бил на открити срещи с Коце, че да говориш. И ти като иван . Има много клипове с такива срещи и вземи отново ги изгледай, че да си повториш твърденията, които са откровени лъжи и заблуди. Говориш наизуст, типичен дървен философ, па и на всичкото отгоре с мантгалитет на комсомолски секретар.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Ми не си бил на открити срещи с Коце, че да говориш. И ти като иван . Има много клипове с такива срещи и вземи отново ги изгледай, че да си повториш твърденията, които са откровени лъжи и заблуди. Говориш наизуст, типичен дървен философ, па и на всичкото отгоре с мантгалитет на комсомолски секретар.

Коцето, като известните преди него уж националисти и,или патриоти е <куковица>. Той представлява политич.субект , който е обладан, овладян за да изсмуче протестен, наказателен вот срещу основните Неалтернативи за <сезона> както и срещу <системата> принципно, въобще, ако щете и срещу съвремен.тип псевдодемокрация. Тази игра с такава роля е играна вя БГ и по света от доста време. Известен пример е Франция с <лйопените> , Германия , Австрия, Холандия, Британия, Испания дори, Гърция и пр.

Аха, и каква ли ще не тогава *истинска* алтернатива? Дай я де, и да отваряме нова тема. И ти ли като *полковник* марков....Ще се оправим, ама по-късно....Щото сега нема кой...

преди 7 минути, Toto2 написа:

Аха, и каква ли ще не тогава *истинска* алтернатива? Дай я де, и да отваряме нова тема. И ти ли като *полковник* марков....Ще се оправим, ама по-късно....Щото сега нема кой...

И аз като главни еколог на републиката, хигиениста на <българската природа>. Все пак съм <генерала> на <Полковника>😀. Шега, но съм му <духовен баща>

Възраждане не е алтернатива, но самото ми писане в тая тема ще заприлича на някаква дребна <пропаганда> срещу копейкина.Не бих ритал това краставо куче, целя се в Посолството и Посолствата и техните посредници от чужди и наши служби, както и срещу световните икономополит. корпоративни фактори. Българските педязверчета не ме вълнуват особенно.

преди 2 минути, laplandetza написа:

И аз като главни еколог на републиката, хигиениста на <българската природа>. Все пак съм <генерала> на <Полковника>😀. Шега, но съм му <духовен баща>

Възраждане не е алтернатива, но самото ми писане в тая тема ще заприлича на някаква дребна <пропаганда> срещу копейкина.Не бих ритал това краставо куче, целя се в Посолството и Посолствата и техните посредници от чужди и наши служби, както и срещу световните икономополит. корпоративни фактори. Българските педязверчета не ме вълнуват особенно.

Аха , и ти си от въздигнатите. Никой не става, а и ти не предлагаш решение. То всичко ще се оправи от самосебеси. Твойта задача е да успиваш хората да не вярват на никого и особено на себе си. Да не предприемат нищо и да чакат Годо. 

Оф, с кви пари да купуваме гласове бре? Айде, не вярваш че се гнусим от таквиз похвати. Ма айде смятай айтишнико.

Виж тъщата на Цончо. Лошо не казвам, преуспяла булята. Проследи с кои работи. Оня полицай, дето ги напусна. Той разправяше. Пари имат. И не е от субсидия. Цончовото се разпищоли в нов апартамент, верно на ГЗ на София, ама престижен район (иронично). 

От една страна, вервате че Коце заграбил паричките от субсидията, изхарчил ги бил за себе си.

Не мисля. 

От друга баш за неква забутана община надънил кинти да изберат барем един кмет възрожденски.

ВМРО тъй купуваше гласове, някакви махали беше изкарал с 70% за него. 

Kostadinow.png.a876bc36f1337dbfbbe54b431fcf9b69.png

От трета страна, що не наля кинти в София и Варна, че са му важни?

Щото е голяма хапка. 

То че отиде пара за агитация, отиде, виж колко милиона похарчи Терзиев, колко милиона отидоха за Ванчето, Хекимянката...Та смятай бре, математико. Но не смяташ. Иска ти се да сме купували вота и хоп, пишеш тука желанията си като нещо реално. За твое съжаление това е ясно на всички, даже и на тея, дето са на твоя акъл.

Не ги поддържам горните, от едно котило са. 100 пъти по-корумпирани. Но не са толкова тъпи, да ни изкарат от всички възможни съюзи, да ни вдигнат двойно данъка, и да набутат младите в туй, дето ви разправям. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Виж тъщата на Цончо. Лошо не казвам, преуспяла булята. Проследи с кои работи. Оня полицай, дето ги напусна. Той разправяше. Пари имат. И не е от субсидия. Цончовото се разпищоли в нов апартамент, верно на ГЗ на София, ама престижен район (иронично). 

Не мисля. 

ВМРО тъй купуваше гласове, някакви махали беше изкарал с 70% за него. 

Kostadinow.png.a876bc36f1337dbfbbe54b431fcf9b69.png

Щото е голяма хапка. 

Не ги поддържам горните, от ено котило са. 100 пъти по-корумпирани. Но не са толкова тъпи, да ни изкарат от всички възможни съюзи, да ни вдигнат двойно данъка, и да набутат младите в туй, дето ви разправям. 

Малко множко си противоречиш. Айде сети се сам в какво.

Нема смисъл, няма да се сетиш. Ако се бачка за келепир, трябваше София и Варна да се превземат. в неква умряла обшина ква е келепира да си кмет на Възраждане? Само едната заплата и нищо не можеш да постигнеш, като в областта те игнорират. Ма как да е, това е твърде много мислене за тебе.

А, и кво ми пробутваш примера на ВМРО? Че нали Коце за туй си дигна чукалата от там и си направи Възраждане заедно с много други, омерзени от вмрото...А да, и това било театър според тебе...

преди 2 минути, Toto2 написа:

Малко множко си противоречиш. Айде сети се сам в какво.

Нема смисъл, няма да се сетиш. Ако се бачка за келепир, трябваше София и Варна да се превземат. в неква умряла обшина ква е келепира да си кмет на Възраждане? Само едната заплата и нищо не можеш да постигнеш, като в областта те игнорират. Ма как да е, това е твърде много мислене за тебе.

Копейкин откачи. Да разправя на немците, как сме били съюзници в Третия Райх, на пъпа на ЕС. 

Аз още не мога да го проумея. Линкът седи няколко поста на горе, на техния сайт, на партията. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

А, и кво ми пробутваш примера на ВМРО? Че нали Коце за туй си дигна чукалата от там и си направи Възраждане заедно с много други, омерзени от вмрото...А да, и това било театър според тебе...

Кво да научи от учителите си? да не я пускам пак оная картинка, само в ДПС не е бил. И за ГЕРБ се  е натискал, както Гунчева беше изкарала видео. Плевнелиев го разправя, ся мухльо е, ама все пак знае повече от мене и тебе. Жената на Плевню беше собственик на ИТ фирма. Имаха служебна мишка, в смисъл животинка, май бяла беше. Мисля, че тя не го изтърпя. Раздаваше го cool, аз такива работодатели харесвам. 

преди 11 минути, Toto2 написа:

Аха , и ти си от въздигнатите. Никой не става, а и ти не предлагаш решение. То всичко ще се оправи от самосебеси. Твойта задача е да успиваш хората да не вярват на никого и особено на себе си. Да не предприемат нищо и да чакат Годо. 

Практически няма решение за това ни време.Нямам възможност да обработя големи групи хора. Решението определено не се намира в предоставената ни <матрица> на политическата игра в тази Демокрация. Решението ще е силово , свързано с принудителни промени и , поне аз работя за това, няма да се извърши от <Мобикновенни хора> , дори и от хора.

Надеждите са да опазим Българското Наследство, <вечния> спомен за Българското и при огромен късмет да можем да проиграем Нова Игра  , някъде и Някога в широкия Космос. Според мен, положението е изпуснато и е неспасяемо в Нормалната Ценностна Цивилизационна Рамка.

преди 35 минути, Toto2 написа:

Еми решение, давай да видим решение. Аз не знам. 

Да върнеш държавата един век, да набуташ младите семейства в условия, по-лошо от панделата. Вдигне ли двойно данъка, нашия бизнес загива. В рецесия сме. Като затвори границите хептен умираме. В момента НАТО няма алтернатива. Армията е разсипана. Дори колкото Украйна нямаме, а са почти 6 пъти колкото нас, по територия и население. 

С простотии няма как да въздигнеш държава. 

Белене, ИТ мър ши, ще ви вземем заплатите, враг на българите сме били ... С пикливи бабишкери видяхте накъде я докарахте. 

Кво ще ви грее, ако ни докарате до просешка тояга и да копаем Софийско море?

large.9.png.2d22044dd906e1770fe8484dc7b54bb0.png

преди 5 минути, Toto2 написа:

Тцъ, тцъ, тцъ, и двамата ви апе кучето ....

Нищо подобно.

Трябва ли да обяснявам , че за мен и мои съмищленници, не ми е по силите да , първо да се домогна до позиции от които да атакувам властта в БГ и да сложа контрол , второ как да се задържа при откровенно агресивна Околна среда в ЕС и нашите комшии вкл. и Русия. , трето Как да променя развитието на държавата и нацията, четвърто, Как да запазя постигнатото срешу буквално бъдеща война срешу нас. Невъзможни неще, не и в Тази игра по тези Правила. За това е нужен дързък , радикален и много агресивен подход, който за съжаление не е <хуманен>

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.