Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли начин да се върна на Windows 7

Featured Replies

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Аз това го разбирам като - тази виртуална машина не е ли слаба, ти как го разбираш?

А авторката какво ли е искала да каже?

Аз ли не разбирам?

Аз разбрах, че има едно различно дете, което се тръшка за ХР и е счупило лаптоп със 7-ца, а те са му купили със 10-ка, която трябва да заприлича на ХР.

Затова попитах, дали ще е доволно.

• Отговори 60
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

Всичко съм чел.

Аз това го разбирам като - тази виртуална машина не е ли слаба, ти как го разбираш?

Презредово сигурно. Не, не е слаба виртуалката и си работи доста читаво и бързо, без лагове или каквито и да било забавяния. Пък и говорим за 64 бита 10-ка версия 1909
Между другото с колегата ми Пламен сме инсталирали същата 64 битова 10-ка на лаптоп с ддр2 800 рам два гигабайта, а процеора интел Т8300 с хард 120 гигабайта на 5400 скорост и върви доста прилично. Не знам как вие си ползвате машините, но явно при вас се получава нещо чрез което ви се струва само, че 10-ката не става за слаби машини. ;) 

преди 2 минути, upper@D написа:

Аз ли не разбирам?

Аз разбрах, че има едно различно дете, което се тръшка за ХР и е счупило лаптоп със 7-ца, а те са му купили със 10-ка, която трябва да заприлича на ХР.

Дано не ти идва до главата такова чудо, че тогава ще видиш какво е вълк със звънец. ;) 

току-що, Бисер Петков написа:

Презредово сигурно. Не, не е слаба виртуалката и си работи доста читаво и бързо, без лагове или каквито и да било забавяния. Пък и говорим за 64 бита 10-ка версия 1909
Между другото с колегата ми Пламен сме инсталирали същата 64 битова 10-ка на лаптоп с ддр2 800 рам два гигабайта, а процеора интел Т8300 с хард 120 гигабайта на 5400 скорост и върви доста прилично. Не знам как вие си ползвате машините, но явно при вас се получава нещо чрез което ви се струва само, че 10-ката не става за слаби машини. ;) 

Явно говорим различни езици, няма значение.

• Автор
преди 12 минути, Филипов написа:

Лаптопът поддържа SSD, не знам защо мислиш че не става. Слагай и след това мисли за повече памет ако има нужда.

Не знам дали биоса ще разпознае SSD-то

преди 16 часа, upper@D написа:

Аз ли не разбирам?

Защо не са му купили със XP втора употреба?

SSD си е стандартен SATA диск. Модела гледам си има SATA, така че няма да има проблеми:

https://www.asus.com/bg/Commercial-Laptops/P50IJ/specifications/

Цитат
  • Storage
    - 500GB
    - 320GB
    2.5" SATA
    - 250GB

преди 4 часа, Windows 7 Ultimate написа:

Защо не са му купили със XP втора употреба?

Нямам представа.

преди 3 часа, Windows 7 Ultimate написа:

И със моя Acer имам порблем! Батерията не държи хубаво

Купи си нова. Пишеш в гугъл модела и батерия излизат предложения .

на 8.05.2020 г. в 21:31, Windows 7 Ultimate написа:

Става ли просто да го ъпгрейдна до 4 gb ram

Ако го направиш да е  с 4 ГБ можеш да пробвах Уиндоус 10 ама от 2016г. версия 1511 със спрени апдейти.
На моят компютър от 2010г. работи нормално така.
На моя компютър работят и безплатни Линукси без да ги ловят вируси, ама те пък искат да се пише у един черен прозорец, като искаш разни програми, та е доста противно и изнервящо. Ама ако нямаш пари за нов лаптоп, може и Линукс някакъв да му сложиш. Поне няма да те е страх от хакери и вируси с него.
Във всеки случай, преди да си пробвал предложенията ми, не го изхърляй този лаптоп.
Аз имам един още по-немощен и успява да прати 1080р видео на 50" телевизор по HDMI , ако е свалено предварително от youtube. Иначе ако искам да гледам от сайта направо се спрявя само с 720р.
А не се изхвърлят работещи вехтории, защото можеш и Андроид х86 да му туриш и пак да го палзваш да гледаш от него едни работи по втория начин с едни кракнати приложения.

• Автор
преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ако го направиш да е  с 4 ГБ можеш да пробвах Уиндоус 10 ама от 2016г. версия 1511 със спрени апдейти.
На моят компютър от 2010г. работи нормално така.
На моя компютър работят и безплатни Линукси без да ги ловят вируси, ама те пък искат да се пише у един черен прозорец, като искаш разни програми, та е доста противно и изнервящо. Ама ако нямаш пари за нов лаптоп, може и Линукс някакъв да му сложиш. Поне няма да те е страх от хакери и вируси с него.
Във всеки случай, преди да си пробвал предложенията ми, не го изхърляй този лаптоп.
Аз имам един още по-немощен и успява да прати 1080р видео на 50" телевизор по HDMI , ако е свалено предварително от youtube. Иначе ако искам да гледам от сайта направо се спрявя само с 720р.
А не се изхвърлят работещи вехтории, защото можеш и Андроид х86 да му туриш и пак да го палзваш да гледаш от него едни работи по втория начин с едни кракнати приложения.

Откъде знаеш, че Windows 7 ще има вируси и хакери?

преди 2 часа, Windows 7 Ultimate написа:

Откъде знаеш, че Windows 7 ще има вируси и хакери?

Питах една врачка и тя ми каза моя Уин 7 да не го пускам да се разхожда из интернет, щото иначе лошо му се пишело.
Та поради тази причина сега пиша от бунту 20 xfce

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.