Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ние грижовните татковци

Featured Replies

Здравейте грижовни биологични бащи, предлагам ви да се преброим с цел да видим кои сме от тази категория на този форум.
Първо един опит за определение на понятието ГРИЖОВЕН ТАТКО.
Грижовен татко е мъж направил собствено дете и полагащ грижи за него живеейки поне по 8 дена в месеца в едно и също жилище с детето си.
Така, почвам аз като първи номер грижовен татко да ви обясня моето положение.
Вече 13 години си отглеждам момченцето по 31 дена в месеца, без помощ от баби и дядовци, те вече измряха даже и четиримата. Детето ми живее при мен постоянно, понеже като не сме от модерните с жена ми, не ни е минавало през акъла идеята да се развеждаме.
Ако ви мързи да пишете или сте зле с правописа, просто копирайте и попълнете следния текс :

Брой собствени деца  -
Възраст на детето / децата -
Месечно брой на дните прекарани в едно и също жилище с детето / децата си -

За да не се чувстват дискриминирани някои от биологичните бащи, нарочно не поставям условие да уточнявате пола на детето /децата си, а който иска може и сам да се изфука че знае да прави момче, като покаже че е горд с успеха си. Бащите на момичета пък могат да си замълчат срамежливо относно пола на детето / децата си, няма да ги бъзикаме че са женски бащи. Те все пак отглеждат бъдещите булки за момчетата, та добре правят.
Не поставям и условие да обяснявате дали сте женени или разведини, няма да ви дискриминираме по такъв признак, щото е ясно че не му е дадено на всеки да разбира от женска психология и да може да си избере правилната жена, която няма да му бяга.
Не се чувствайте длъжни и да обяснявате, че сте вдовец или изоставен от някоя и се грижите сам за детето / децата си.
А грижите които евентуално полагате за чужди деца, правени от друг мъжкар, не се броят на тази тема. Само грижовността ви към ваши собствени деца, на които сте биологиен баща се зачита в тази тема.
Значи, забранено е на дядовците да ни се фукат тука колко внучета били имали, да си пуснат тяхна старческа тема за внучетата. Имат право само да отбележат колко деца са отгледали вече до пълнолетие, за да ги броим за нормални и достойни бащи.
Не е желателно присъствието на индивиди със сбъркана ориентация и житейска философия, не желаещи да имат дете или не можещи да намерят на коя да направят дете.
Ако обичат разни гейове и лезбийки да не ни дават акъл на нас нормалните татковци, не ни интересува вашето мнение.
Разни самотни майки с дете да не ни досаждат със злобата си към мъжете,тази тема си е за нас мъжете отговорни татковци. Нищо не им пречи на самотните жени да си пуснат тяхна тема и да се скубят там яростно на воля, коя с дете, коя без дете да си се разправят между тях.

Вие сте наред, разпишете се ако имате желание да се похвалите че сте татко.

• Отговори 86
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво поредно "геройство" 31дена във месеца отглеждал дете :D  Еми нормално е за такъв като теб който никога не е работил и живее под чехъла на жена си а доскоро и като заврян зет. Всеки нормален би си спестил тази "хвалба" 

О боже боже само белгийската мида бил татко, браво какво геройство  достойно за орден "Стара планина"  първа степен и епична балада, поклон пред героя :lol6:

То бива да си хвалипръцко ама това минава всякакви граници

преди 1 час, Белгиеца написа:

Бащите на момичета пък могат да си замълчат срамежливо

Или да се похвалим, че сме художници! Аре стига с тия простотиио момиче/момче!
До преди 2 години 24/7 съм се грижил за детето си. Докато не навърши 23, завърши, поработи и с гаджето си се изнесоха на кевартира. Не, че и сега не се грижим (вече за двама) с жената до мен.
ПП Лошо нещо е да се чудиш какво да правиш, та да пускаш такива теми. 
Грижи се за момчето си!
Че ако е като мен като млад бая нерви ще скинеж!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Здравейте грижовни биологични бащи

начи кът млат съм бил ногу грижовен по твойта логика...бая жени съм заплодил, ама това не ме прави баща, да ти кажа
оплодителя няма много общо с грижовния баща
енотуй кеф, а другутуй- "безсънни нощи от една сърдечна болка"
белким разбереш, написаното в кавички

Брой собствени деца 

кът един виден оплодител, това вече не го зная
но със сигурност съм  баща на едно

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Или да се похвалим, че сме художници! Аре стига с тия простотиио момиче/момче!
До преди 2 години 24/7 съм се грижил за детето си. Докато не навърши 23, завърши, поработи и с гаджето си се изнесоха на кевартира. Не, че и сега не се грижим (вече за двама) с жената до мен.
ПП Лошо нещо е да се чудиш какво да правиш, та да пускаш такива теми. 
Грижи се за момчето си!

Абе да питам кое му е лошото да имаш дъщеря? Чувал съм че за момиче се искало майсторлък в леглото и много любов, ама в крайна сметка си е твое дете така че дали е момиче или момче все тая

преди 14 минути, petie1 написа:

Чувал съм че за момиче се искало майсторлък в леглото

:lol6:

преди 18 минути, petie1 написа:

Абе да питам кое му е лошото да имаш дъщеря? Чувал съм че за момиче се искало майсторлък в леглото и много любов, ама в крайна сметка си е твое дете така че дали е момиче или момче все тая

Комплексарите с момчета си мислят, че е лошо! Няма такъв кеф като този да имаш ддъщеря!

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Вече 13 години

Като стигнеш до 20-25 ела пиши. След година-две ще видим каква ще е песньовката ти.

току-що, DarkEdge написа:

Комплексарите с момчета си мислят, че е лошо!

мисля, че това се отнася за тези, които имат само момчета
не съм забелязал комлексарщина при семейства с момиче и момче
дъщеря се гледа по-трудно...тъй де, според мен
сега ако се включат родители на момче и момиче, нека да кажат дали е така?

31 дни в месеца. Белгийски февруари ... ОК.

2020г - 13г = 2007г - годината на раждане
1990г - нашенка, гъркиня, португалка, англичанка, рускиня, русия ангел. Великият оплодител in action.
1991г - сватба с русия ангел

2007г - 1991г = 16г

16г поред великият оплодител опложда! Ходи се снимай с ДНК теста.

преди 42 минути, дръндю написа:

:lol6:

Е всеки луд с митовете си :) А честит ви Спасовден ;)

преди 41 минути, DarkEdge написа:

Няма такъв кеф като този да имаш ддъщеря!

Аз имам племеница и наистина беше забавно с нея като беше малка

преди 4 минути, petie1 написа:

Е всеки луд с митовете си

тъй де
във всички ни има по една "плоска земя" в главите
ама няма да кажа каквай мойта "плоска земя", дън ма разберете колко съм луд

Това е брутална дискриминация :(

но по-късно ще събера сили за отговор по същество...даже Ода може да напиша

преди 14 минути, Maleficient написа:

Това е брутална дискриминация

такава е темата, ама никой не я докладва, за да се забавляват с белгиеца

Чак да се докладва, няма нужда.

Само отбелязвам, но когато се включа с мнение ще е само с впечатления, без да мога да отсъдя колко и кой/и са грижовните, и кои са ...безгрижните такива.

преди 16 минути, Maleficient написа:

Това е брутална дискриминация :(

но по-късно ще събера сили за отговор по същество...даже Ода може да напиша

Не, че нещо, ама ти как се вписваш в групата на татковците? 😎

Не, че нещо, ама ти как се вписваш в групата на татковците? 😎

над твоето мнение съм пояснила вече как - косвено, за моя радост

преди 9 часа, Maleficient написа:

ще е само с впечатления

от името на "ние татковците"?

преди 8 часа, Maleficient написа:

над твоето мнение съм пояснила вече как - косвено, за моя радост

Двата поста са едновременни!!!
И това не дава отговор на моя въррос.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

от името на "ние татковците"?

Не от името на, а от мое име. Не може ли да имам впечатление от "грижовни" татковци или трябва непременно да ...стана такъв, ако реша да се преориентирам към другия мой си бряг?

• Автор
преди 1 час, DarkEdge написа:

Комплексарите с момчета си мислят, че е лошо! Няма такъв кеф като този да имаш ддъщеря!

В Русе не знам как е било, но в селата от община Бойчиновци, Монтанско мъжете по традиция от край време са си предпочитали да имат поне един син.
Брат ми като е бил вече момче, майка ми си е позволявала да си мечтае аз да съм женско и даже разни селски акушерки и мед-сестри я лъгали, че се било познавало по незнам какви си бабини деветини, че бремеността ѝ приличала на тази които са с момиче.
А като съм се родил, Гана акушерката била казала :
« Момиче е , ама с пaтka »
Баща ми пък май се е бил хванал на лъжите на женорята и се е бил примирал, че съм щял да съм момиче. Но аз пък като съм се пръкнал мъжко и човекът се е « нacpaл » от кеф и е купил цяло теле кръщене да прави, събрал сума ти народ да се фука, че пак има момче.
Колко много мъже от селото са се изреждали да ми обясняват на фурната за хляб, че са ми идвали на кръщенено, брой нямаха. То това е било голямо събитие, теле да коляш за кръщене и да храниш сульо и пульо за по една бебешка пелена подарък.
А моят брат, като му беше тинейджърката на 16г се напил и казал пред нея и пред жена му, че му било жал, че си нямал и той син. След което дъщеря му ревала 10 дена при баба си, щото си е самовнушила че баща ѝ не я обича, понеже е момиче.
А па на братчедката мъжа ѝ като му се роди момиче и бърза второ да прави бързо бързо и се фукаше, че е бил на поправителен изпит за момче, ама то пък и то се падна женско и онемя оня човек и ни гък ни мък, чааааак докато втората му дъщеря роди момче и го кръсти на него.
Та така, по стар народен обичай по селата е била радост голяма като им се роди първото момче ( ако имат такъв късмет де), за да има на кого да остави бащата имотите си, щото момичетата ходели да живеят задължително при момчетата и често това е било и в съседно село.
А моята булка направо си искаше момче, те така.
Сега като ни се е паднало да е син, трябва да сме благодарни че някои други родители ще му отгледат една булка за моя син. Той вече си е наумил че иска докторица да си намери.
А те тия тука едни русички хубави момиченца по училищата, избор голям има не е както беше в София русите мацета да си вдигат много цената.

преди 3 минути, DarkEdge написа:

И това не дава отговор на моя въррос.

Мисля, че по-ясно от това не мога да отговоря на въпроса ти "Как". Ако не те устройва може да не четеш мненията ми, защото няма да са ВИ полезни на вас татковците.

• Автор
преди 1 час, дръндю написа:

дъщеря се гледа по-трудно...тъй де, според мен

Това е особено вярно като ги подгони пубертета момичетата, не можеш да излезеш на глава с тях, ама тука имам пъпки, ама дали не съм дебела в дупето, ама косата ми сега що има пърхот ... лелееее да ти писне, честно.

Аз ви разправям че този мушморок се чуди какво да прави по цял ден, Вие всички не ми вярвате.Мъж да пише такава тема, явно трябва да е напълно изкукуригал. Хората имат деца на по 30-40, че и 50 години, този ще им дава акъл как се отглеждало дете.Наместо да се засрами и да се хване на работа, седнал зад компютъра и ръси единствено бисери. За негово спокойствие, а не Ваше, имам две дъщери едната с навършени 50 години, другата на 45. Ако бях овца като него, отдавна да съм се гръмнал.

преди 6 минути, Maleficient написа:

Не от името на, а от мое име. Не може ли да имам впечатление от "грижовни" татковци или трябва непременно да ...стана такъв, ако реша да се преориентирам към другия мой си бряг?

Има и друг вариант - пропускаш темата, защото не си татко. Иначе звучи малко като:"Видяла жабата, че подкоават вола и вдигнала и тя крак"

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Има и друг вариант - пропускаш темата, защото не си татко. Иначе звучи малко като:"Видяла жабата, че подкоават вола и вдигнала и тя крак"

Ами този вариант не ми харесва. Нали мога да избирам къде да пиша? Или ...имате правило и за жабите?!

и не знаех, че воловете се подковават

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.