Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ние грижовните татковци

Featured Replies

"Няма такъв кеф като този да имаш ддъщеря!"

Няма нищо по хубаво от това, да има дъщеря всеки татко.

• Отговори 86
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 6 минути, Колев60 написа:

Мъж да пише такава тема, явно трябва да е напълно изкукуригал. 

Еми тука при мен стамбулската конвенция отдавна е влязла в сила и мъжете имат право на социалната роля наречена "грижовен родител". Даже имат право на отпуск по бащинство, след определана възраст на бебчо.

преди 8 часа, Maleficient написа:

Ами този вариант не ми харесва.

Ами, темата е такава. Ама щом искаш да си в групата на жабите, проблемът си е твой. Не, че не е никак неуместно, но...

преди 8 часа, Maleficient написа:

и не знаех, че воловете се подковават

Колко неща има, които не знаеш...Ако си мислиш, че знаеш всичко, си в голяма грешка
Четиво
Марко Ганчев
Подкованият вол

Обикновено волът не обича
ковачът да го подковава
и с упоритост бича
мучи,
фучи,
не дава.
От малък туй го знам,
а днеска гледам — волът тича
сам
към наковалнята и слага
във менгемето сам копита.
„Ковачо, де си? — погледът му пита. —
Не се бави!
Ела ме подкови
веднага
от другите волове по-добре!“
Бре!
Не се стърпях, попитах вола:
„Ти май си вол от нова школа?“.
Отвърна ми едва-едва
повдигайки над наковалнята глава:
„Не съм от друга школа повлиян,
а от човешката ви школа, негли:
вол, който е идейно подкован,
хомот не тегли.
Та затова
към наковалнята се носим презглава“.
1987

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 26 минути, Белгиеца написа:

А моят брат, като му беше тинейджърката на 16г се напил и казал пред нея и пред жена му, че му било жал, че си нямал и той син. След което дъщеря му ревала 10 дена при баба си, щото си е самовнушила че баща ѝ не я обича, понеже е момиче.

:no-no:
хъх
аве, тва отношение, да не би да се предава по наследство?!!!

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Не е желателно присъствието на индивиди със сбъркана ориентация и житейска философия, не желаещи да имат дете или не можещи да намерят на коя да направят дете.
Ако обичат разни гейове и лезбийки да не ни дават акъл на нас нормалните татковци, не ни интересува вашето мнение.
Разни самотни майки с дете да не ни досаждат със злобата си към мъжете,тази тема си е за нас мъжете отговорни татковци. Нищо не им пречи на самотните жени да си пуснат тяхна тема и да се скубят там яростно на воля, коя с дете, коя без дете да си се разправят между тях.

Един пост пълен с омраза, дискриминация и обиди. Ти сигурен ли си че си в Белгия?  Да не си в Чечня?То в Кабул хората са по-голям мироглед от твоя.

Не мога да повярвам, че човек живущ в европейската столица като Брюксел пише с езика на омразата и се изразява така примитивно и отвратително. Себично. Ти не си никакъв белгиец. 

• Автор
преди 1 час, дръндю написа:

..., тва отношение, да не би да се предава по наследство?!!!

Ами ще ти отговоря по следния начин.
Брат ми нямаше право да изгони жена си, защото родителите ни не му признаваха правото на лично щастие. А собственици на голямата къща в София бяха баща ми и майка ми, брат ми нямаше нищо на негово име. Един квартирант не плащащ наем.
Та майка ми го плашене 18 години брат ми, че жена му щяла да вземе някой педофил да му … дъщеричката и него го беше страх и търпеше жена си, ама се беше изнесъл от спалнята им в една стая 3 на 4 метра и там спеше. Като стана племеницата пълнолетна, майка ми пак не му даваше да изгони жена си, трябвало да завърши гимназията първо дъщеря му да не я стряска с развод. А тя дъщеря му се размотаваше със завършването. И 2008г като бях там го питам що я търпи още тая неговата жена там, а той се оправдава с дъртите че я защитават и не му дават да я изгони и си призна че му е писнало, че първо било до 18 годишнината ѝ да търпи, пък сега други причини си намират и т.н. Та брат ми с една голяма въздишка каза тогава :
« Ако беше дъщеря ми момче, да държи къщата тука да съм я изгонил вече жена ми. »
Та така стана кефът да си имащ дъщеря, нямаш право на друга жена и си жертваш личното щастие за да не му се случат лоши работи на детето ти при някой следващ мъж на жена ти.
Два дена преди да си тръгна 2008г брат ми искаше да ходиме да му избера компютър, да се учи да го ползва. Аз не исках тогава щото си приготвях багажите и разни други грижи. Казах му че ще ги проуча по интернет от Белгия и ще му кажа кой модел да отиде да си купи.
Ама дъртите бяха против това да си купи той компютър и да може да комуникира с мене, за да не му намеря булка. И човекът и компютър не си купи ( на дъщеря му беше купил вече), защото дъртите го шантажират, а пари имаше за 10 компютри. По едно време му беше писнало зимата на 2009г от дъртите и си довел една пачавра пиян и заявил на жена си , че тая непозната щяла да жевее при него. Е издържала е на престрелките само 2 два дена пачевретината и си е отишла.
Ако детето му на брат е било момче, на 18години то със сигурност е щяло да избере да живее при баща си в голяма софийска къща, пред алтернативата да се изнася на квартира с майка си или да се опитва някакъв друг чукундур да му се прави на началник.
А на брат ми тая му беше третата годеница и първа съпруга, намерена му от обява от едно женско списание от една моя бивша съученичка от квартала. Съученичката ми го нави да я вземе неговата непозната жена. Стана на бързо, ходене там при родителите ѝ на оня и по преценка на съученичката брат ми я взема. Едва след 45 дена искаше да я изгони, ама майка ми му попречи и вдигнаха сватба и край с правото му на лично щастие.
И за твое сведение, от мъка и невъзможност да изгони жена си, брат ми почна да се налива яко с огромни количества алкохол и умря януари 2010г, като беше ясно още есента, че си е прецакал черния дроб.
Та и такива случки има с дъщерите.
Не знам дали се предава по наследство това за което питаш, ти си прецени.

преди 56 минути, acnekt написа:

Един пост пълен с омраза, дискриминация и...

Вече ти казах веднъж в една друга тема, че акъл от такива като тебе не искам да взимам.
Като не си татко и те е страх от жени, какво търсиш в тази тема бе ?
Ние нормалните мъже имаме право да имаме деца и да сме горди, че ги отглеждаме с много обич.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Здравейте грижовни биологични бащи, предлагам ви да се преброим с цел да видим кои сме от тази категория на този форум.
Първо един опит за определение на понятието ГРИЖОВЕН ТАТКО.
Грижовен татко е мъж направил собствено дете и полагащ грижи за него живеейки поне по 8 дена в месеца в едно и също жилище с детето си.
Така, почвам аз като първи номер грижовен татко да ви обясня моето положение.
Вече 13 години си отглеждам момченцето по 31 дена в месеца, без помощ от баби и дядовци, те вече измряха даже и четиримата. Детето ми живее при мен постоянно, понеже като не сме от модерните с жена ми, не ни е минавало през акъла идеята да се развеждаме.
Ако ви мързи да пишете или сте зле с правописа, просто копирайте и попълнете следния текс :

Брой собствени деца  -
Възраст на детето / децата -
Месечно брой на дните прекарани в едно и също жилище с детето / децата си -

За да не се чувстват дискриминирани някои от биологичните бащи, нарочно не поставям условие да уточнявате пола на детето /децата си, а който иска може и сам да се изфука че знае да прави момче, като покаже че е горд с успеха си. Бащите на момичета пък могат да си замълчат срамежливо относно пола на детето / децата си, няма да ги бъзикаме че са женски бащи. Те все пак отглеждат бъдещите булки за момчетата, та добре правят.
Не поставям и условие да обяснявате дали сте женени или разведини, няма да ви дискриминираме по такъв признак, щото е ясно че не му е дадено на всеки да разбира от женска психология и да може да си избере правилната жена, която няма да му бяга.
Не се чувствайте длъжни и да обяснявате, че сте вдовец или изоставен от някоя и се грижите сам за детето / децата си.
А грижите които евентуално полагате за чужди деца, правени от друг мъжкар, не се броят на тази тема. Само грижовността ви към ваши собствени деца, на които сте биологиен баща се зачита в тази тема.
Значи, забранено е на дядовците да ни се фукат тука колко внучета били имали, да си пуснат тяхна старческа тема за внучетата. Имат право само да отбележат колко деца са отгледали вече до пълнолетие, за да ги броим за нормални и достойни бащи.
Не е желателно присъствието на индивиди със сбъркана ориентация и житейска философия, не желаещи да имат дете или не можещи да намерят на коя да направят дете.
Ако обичат разни гейове и лезбийки да не ни дават акъл на нас нормалните татковци, не ни интересува вашето мнение.
Разни самотни майки с дете да не ни досаждат със злобата си към мъжете,тази тема си е за нас мъжете отговорни татковци. Нищо не им пречи на самотните жени да си пуснат тяхна тема и да се скубят там яростно на воля, коя с дете, коя без дете да си се разправят между тях.

Вие сте наред, разпишете се ако имате желание да се похвалите че сте татко.

Има разлика между грижовен баща и биологичен баща. Каква е предполагам ще си отговориш на този въпрос.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 20 минути, Белгиеца написа:

Та майка ми го плашене 18 години брат ми, че жена му щяла да вземе някой педофил да му

преди 20 минути, Белгиеца написа:

Та така стана кефът да си имащ дъщеря, нямаш право на друга жена и си жертваш личното щастие за да не му се случат лоши работи на детето ти при някой следващ мъж на жена ти.

виж ся, това не е оправдание за твоето мислене
има  педофили дето си падат по момченца
това значи ли, че непременно жена му ще попадне на педофил?
а по принцип, всеки Баща жертва личното  си его заради децата си

преди 9 минути, Емил Костов написа:

биологичен баща

биологичен баща, може ли да се нарече "банка сперматозоиди", ако детето е заченато в клиника?
за мен това е бик за разплод, а не баща

пп
тъй де и аз съм изигравал ролята на бика

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Вече ти казах веднъж в една друга тема, че акъл от такива като тебе не искам да взимам.
Ние нормалните мъже имаме право да имаме деца и да сме горди, че ги отглеждаме с много обич.

Защо да ме е страх от жени? Теб(е) страх ли ти е, че стоиш цял ден вкъщи. Мъж под чехъл. Страх ме е от простащината. 

След този бълвоч от човек страдащ от логорея, а може и от парафилия някаква, освен да напиша този пост последно от мен, защото не искам да съм съучастник на глупостта и поредната меко казана себична тема лишена от логика. Език на омразата.

И как разбра кое е нормално и кое не? Кое е лошо и кое е добре? Как разбра, че единият баща е нормален, а другия. Само по сексуална ориентация ли, физика ли, телосложение, финансово състояние ли? Какъв е критерия за нормалност? 
Сигурно, бащите с хронични заболявания или инвалидност не са нормални бащи?

Последно от мен. Уникална тема.

преди 24 минути, Белгиеца написа:

Е хайде сега да не се държим нападателно, а да си уважаваме съфорумника! Само да ми кажеш какво е за теб нормалността? 

Цитат

Коренът на думата нормалност (norma) идва от латински и означава „приспособление за измерване на ъгли“, ъгломер . Нормалността има обществено и лично измерение ‒ те се обуславят от хармоничността на отношенията в обществото (на дадена страна, на общност от страни, на планетата) и, съответно, на индивидуалната позиция на дадена личност спрямо околните. Под „хармоничност“ следва да разбираме „максимална липса на конфликти“, равновесие.

• Автор
преди 14 минути, дръндю написа:

това значи ли, че непременно жена му ще попадне на педофил?

Момиченцата забременяват някъде от 13 годишни, а майка ми се е омъжила на 16 г, та даже и да не е педофил пак може да направи голяма поразия и детето после цял живот по психоложки да ходи.
Има много по-голяма вероятност съдия ( мъж ) да остави 15 годишно момче при баща му, отколкото да остави 15 годишно момиче без майка му при баща пияница.
В твоя етнос момченцата да не би да забременяват и те ?

преди 1 минута, Белгиеца написа:

В твоя етнос момченцата да не би да забременяват и те ?

:lol6:

• Автор
преди 10 минути, acnekt написа:

Само по сексуална ориентация ли,...

Пак изплю камъчето.
Сега остава да дойде и някой излямски интегрист да ме порицава, че според неговата права вяра бащите нямат право да са грижовни татковци.

преди 12 минути, FusE написа:

Само да ми кажеш какво е за теб нормалността? 

Нормалността е по някое време да направиш едно бебе и да се грижиш за него, доколкото ти е възможно.
Ненормалното е да се скатаваш и оставяш на другите да отглеждат деца да ти плащат после твоята пенсия, пък ти да играеш игри на компютри и да посещаваш садо-мазо клубове.
И да ти харесва и да не ти харесва, за едно бебе трябва генетичен материал от майка и баща.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

бащите нямат право да са грижовни татковци.

Не само че имат това право, а е и тяхно задължение, да темата тук която е с цел самопохвала е наистина похвала за теб, че си се грижил и продължаваш да се грижиш за детето си, като изключим фрагментите на дискриминация и отявлен цинизъм си за пример на много други бащи изоставили децата си. 

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Нормалността е по някое време да направиш едно бебе и да се грижиш за него, доколкото ти е възможно.
Ненормалното е да се скатаваш и оставяш на другите да отглеждат деца да ти плащат после твоята пенсия, пък ти да играеш игри на компютри и да посещаваш садо-мазо клубове.
И да ти харесва и да не ти харесва, за едно бебе трябва генетичен материал от майка и баща.

Направата на дете не е труден проект, може го всеки, труден проект е да създадеш от това дете човек който да се реализира в обществото със своята полезност. 

преди 2 часа, Колев60 написа:

Аз ви разправям че този мушморок се чуди какво да прави по цял ден, Вие всички не ми вярвате.Мъж да пише такава тема, явно трябва да е напълно изкукуригал. Хората имат деца на по 30-40, че и 50 години, този ще им дава акъл как се отглеждало дете.Наместо да се засрами и да се хване на работа, седнал зад компютъра и ръси единствено бисери. За негово спокойствие, а не Ваше, имам две дъщери едната с навършени 50 години, другата на 45. Ако бях овца като него, отдавна да съм се гръмнал.

Аз нали затова му викам белгийската мида... :)

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Е ти що не направи едно тогава ?

Направил съм аз което е трябвало да направя, защо мислиш че не съм? 

• Автор
преди 55 минути, FusE написа:

Направил съм аз което е трябвало да направя, защо мислиш че не съм? 

Приличаш ми повече на човек отглеждащ куче.
Истинските мъже въобще не ги е страх да заявят че са направили дете, ако го отглеждат.
Само разни попаднали на бездетни жени философстват, ама кое таковата, ама онаковата , ама що пък трябва и аз да се занимавам с деца и ... да ти писне и да не ги питаш деректно дали са биологичен баща на дете. 
Има тука един пенсиониран на форума така го осуква и в една тема вика "едни мои момчета", абе той явно не ги е правил, ама се е привързал към тях по някакъв начин и си ги мисли че били негови, пък на тях им е ... да не казвам какво за него.
Едната ми съседка няма деца, има обаче страхотна липса на увереност в себе си.
Прибрала си е един които се разхожда с розови ризи и с престилка като за жена в кухня отваря вратата като му звъннеш.
А аз тази тема я пуснах за татковците, ама май ще се окаже че тука са малцинство.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Вече 13 години си отглеждам момченцето по 31 дена в месеца

Мек, ами на 31 февруари как беше с отглеждането?

преди 32 минути, Белгиеца написа:

Истинските мъже въобще не ги е страх да заявят че са направили дете, ако го отглеждат.

Истинския мъж не би тръгнал да се хвали из форуми, че е направил дете, както писах по горе това не е трудно и всеки го може, даже не е нужно да има и мъж в някой случай за да имаш дете . 

преди 45 минути, Белгиеца написа:

Приличаш ми повече на човек отглеждащ куче.

Доста те стяга а ?

смешни картинки – Долап БГ

преди 13 минути, FusE написа:

Истинския мъж не би тръгнал да се хвали из форуми, че е направил дете, както писах по горе това не е трудно и всеки го може, даже не е нужно да има и мъж в някой случай за да имаш дете . 

Ни стаа без мъж!

току-що, Радул написа:

Ни стаа без мъж!

Защо да не става, генно инженерство. 

преди 1 минута, FusE написа:

Защо да не става, генно инженерство. 

Примери нещо?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.