Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Линк: Онлайн игри

Featured Replies

Хм, игричката изглежда... дребна... всичко е малко в нея, дори и информацията. Иначе не изглежда лошо... ПП: Вземам си думитеназад. Това е доста калпав сайт, извинявай, акоти си го правил, но HTML файла е под всякаква критика... Фреймове? омг...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

• Отговори 306
  • Прегледи 151,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

В момента играя тази игра, има и български сървър на адрес www.imperion.bg

Друга добра игра е http://www30.imperialhero.org/game/homepage.php , тя е RPG, избираш герой и го развиваш.

Редактирано от Hanibal_Lektar
неработещ линк (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Lord of Ultima

Публикувано изображение

Това е онлайн стратегия. Играе се през браузъра. Можеж да създадеш свои собствен град и армия. Срещат се доста играчи, въпреки че играта е в Open Beta. Разработва се от EA и Phenomic. Като цяло играта наподобява Хановете. Линк

• 1 месец по-късно...

Търся игри като DarkOrbit, SeaFight и една там с подводницш в които да се вижда екшъна, да се обикаля свободно, но като умреш да не се плаща с ресурс, който се купува с истински пари.

• 2 седмици по-късно...

Ето една игра много интересна. Казва се Maxithlon и е свързана с леката атлетика. Който си пада по спортните игри му я препроръчвам, няма да съжелявате. Състезавате се заедно с хора от други държави. Пък и трябва да помогнем на България, да покажем, че и ние сме силни в игрите. :) Ето и линк към нея:

www.maxithlon.com

Истенския живот в една игра ТУК!. Много интересна игра - не се отказвайте бързо - просто в началото е малко скучно. Прочетете малко от вестниците и ще схванете механиката на играта.

• 3 седмици по-късно...
http://www.gamesforhire.com/bg/ - най-различни игри с карти, бордни, куиз, екшън! Вече и табла и белот във фейсбук: http://www.facebook.com/apps/application.php?id=123384371033328&ref=ts http://www.facebook.com/#!/apps/application.php?id=114074885280163&ref=ts

Редактирано от Кристина Петкова (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
http://www.citylife-bg.com CityLife е масова онлайн игра,разработена от млади български ентусиасти, в която Вие започвате играта като обикновен гражданин на около 18 години. Предоставя ти се възможност да развиеш героя си в играта. Да учите, да работите, да изградите кариера в някоя от сферите на живота, да бъдете повишаван в работата, да си купувате различни предмети (коли, оръжия) да се състезавате с другите играчи, да бъде най-богатият човек в града! Да се обединявате в различни партии и да водите борба за управлението на града по време на изборите и ако сте достатъчно добър дори да ръководите града! Съдбата и развитието на града е във ваши ръце! Може да видите играта на адрес: http://www.citylife-bg.com Играта все още е в Бета период и вскякави идеи, мнения, предлопжения и възражения са добре дошли във форума на играта. http://www.citylife-bg.com Поздрави!
  • 2 седмици по-късно...

Играта се пуска върху клипе от You Tube!

Писнало Ви е да не Ви зарежда клипчето?

Лично изпробвано от мен, препоръчано и (тествано)...

Ви препоръчвам новата игра Snake версия YT1!!! :blink:

Как се пуска?

Гледате видео и го давате на пауза (или не) задържате лява стрелка <== и... магията става!

Може да играете под движещо се видео или пауза...

Как се играе?

Стандартните прави още от 8 битовата версия!

-Не си хапетете задната част

-Не се блъскайте в стените

-Яжте само здравословни ябълки :blink:

Редактирано от Chic0 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте търсся отдавна една игра която я бях играл преди време, тя е онлайн а самата игра е на основата на пъзелите. В играта има едно човече или извънземно кадето му открадват кучето и после то тръгва да го търси и го намира в крайна сметка. Играта има две части ако не се лъжа и не знам коя част е тази точно за която говоря но някой ако я е играл или пък се сеща за какво говоря моля да даде линк.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте и от мен! Тъй като темата е за игри и аз искам да предложа една онлайн стратегическа игра - Virtual Nations. Играта няма да ви отнеме повече от 10-15 минути на ден и въпреки, че все още е в бета набира скорост и има вече доста последователи.

България беше добавена на картата на 18 юли 2010 година и само за един месец се превърна в третата по работещо население страна и е един основоположниците на най-големия съюз в момента.Виртуалната България има нужда от нови играчи, за да продължи развитието си и да затвърди позициите си на световната сцена, затова призовавам всеки, който харесва подобни игри и желае да ни помогне да се регистрира.В бъдеще тези нови играчи ще бъдат т.нар. "бета гиганти", които ще имат най-голяма тежест в битките и на виртуалната политическа сцена.

Ето и линк към играта--->Моят сайт

Това е реферален линк за да мога да следя кой се е регистрирал и да му помогна в бъдеще ако има някакви въпроси.Ако все пак искате да не знам кой сте---->Моят сайт

Благодаря ви предварително!

• 2 седмици по-късно...

Дайте някоя онлайн флаш играят, която се регистрирваш и си правиш герой и този герой го развиваш дигаш му магии, предмети му намираш, само че играта да е уеб базирана флаш игра, а не да я тегля и да я инсталирвам :cool: Преди 1 седмица играх една таква ама забравих линка. Беше на английски :)

Редактирано от d1dcho (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Търся онлайн шах

най - добрият

ШАХ он лайн !

ето и двата следващи български

ШАХ 1

ШАХ 2

и два западни ... също толкова добри

Chess 1

Chess 2

Успехи !

Опа сега го видях.Аз видях 1-2 от твойте и не обърнах внимание на другите.Sorry

• 1 месец по-късно...

Една Браузър Игра в която трябва да се намери Топката. Снимките се сменят всеки ден. Трупат се точки има Класиране и Месечни награди.

Играта може да се види ТУК: NameriTopkata.com

post-283404-039355500 1288429549_thumb.j

Редактирано от thejaguar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Имам проблем незнам как да си настроя проксито за да играя една игра. Когато бях в България си я играх без проблеми но когато се преместих в Англия ми изписва Географикал Рестрикшан и немога да вляза. И ми казаха че ставало пак да я играя и от Англия но трябвало да използвам прокси но незнам как да го направя. Ако може някои да помогне :)

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.