Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на телевизор със усилвател.

Featured Replies

Щом целта е подобряване на звука от телевизора, не е нужно от скъп DAC

За по-малко средства:

Dynavox Mini-DAC II

За повече със акцент към музиката и свързване към компютър и др. устройства:

USB DAC Topping D30. Но, ново не се предлага във BG.

Бюджет не виждам. Човекът търси качество, а не нещо за 23.80лв! Т.е. е силно желателно думата "конвертор" да не присъства.

Ако си вземе посоченият от мен DAC или подобен, ще има сериозно допълнение към музикалната си система - оптика за ТВ -> Усилвател, USB -> Компютър, с което да открие чудото flac/ape/vw и един слушалков усилвател за късно вечерно време, а защо не и за през деня!

преди 15 часа, JKirilov написа:

Т.е. е силно желателно думата "конвертор" да не присъства.

Всички дакове конвертират цифровия сигнал в аналогов аудио.Затова ги наричат конвертори на звук.

преди 2 минути, JKirilov написа:

Дубрютру! В случая става въпрос за конвертиране на интерфейса.

Май твоят,,интерфейс" е за конвертиране...оня в главата ти...

преди 39 минути, JKirilov написа:

Дубрютру! В случая става въпрос за конвертиране на интерфейса. Естествено вътре пак има DAC, за около 3.68лв...

Ти математика учил ли си? Знаеш ли разликата между диференциални и интегрални изчисления? Какъв интерфейс, че "конвертираш"? 

преди 1 минута, JKirilov написа:

Мите, Мите, вече си в пенсионна възраст, оти си такъв хейтър? Оти си неграмотен? :angry:

Пред пенсионна възраст!Не съм хейтър.Не се правя на големец като теб във всяка тема.Ти май си оня Пипона,дето го баннаха от форума.Той твърдеше същото като теб,че никой нищо не разбирал,че само той знаел всичко.Чакам само да излезне някоя тема за филтри на тонколони,където ще се докаже,че ти си той... 

Дайте линк де?

Мите, ако беше ларж пич - да ти обясня, но с тоя спам...

И никога не съм казвал, че знам всичко. Точно затова съм се регистрирал тук и в още да кажем 15 форума, да науча нещо...

преди 4 минути, JKirilov написа:

Дайте линк де?

Линк за какво? Всякакъв тип междинно, логическо преобразуване на сигнал (Учи се по Теория на сигналите в 3 и 4 курс), води до загуба на полезна информация в преносния канал, независимо какъв е той. Купува се съвместимо по протокол устройство и толкова

преди 18 минути, JKirilov написа:

Мите, ако беше ларж пич - да ти обясня, но с тоя спам...

Спам не не когато някой ти обяснява,че грешиш за нещо.Спам е твоето,което в повечето случаи правиш.В смисъл,пишеш много постове,които не помагат на никой,а просто запълват темите излишно.

преди 37 минути, JKirilov написа:

затова съм се регистрирал тук и в още да кажем 15 форума, да науча нещо...

Ще научиш,но не и от тези които наляво и надясно наричаш неграмотни.Има си начини да покажеш че знаеш повече от друг,без да го обиждаш. 

току-що, JKirilov написа:

Линк за Пипона бре, спрете наркотиците!!!!!!! Кви сигнали, кви пет лева?

Връщаш една година назад.Във всички теми за аудио е участвал.

След всичкия офтопик от нашия форумен "експерт" да се включа и аз по въпроса с DAC, всеки DAC би свършил работа която е търсена, а това какво качество на звука ще излезе от него в аналогов вид зависи от ОУ в голяма степан, разбира се не малък фактор са схемата по която е изпълнен и елемнтите които са вложени. 

преди 8 минути, JKirilov написа:

Ясно. И с вин не можеш да работиш... :angry:

А ти вземи се спри с офтопика, има теми в които да пишеш свободно глупостите си, тази и всяка друга от техническия раздел на форума не е таква! 

преди 3 часа, Sahara0611 написа:

Значи да взимам едно от тези:

Да парите са си ваши и вие решавате как да бъдат харчени, но пък защо така пренебрегвате oic който е написал ясно :

преди 23 часа, oic написа:

Щом целта е подобряване на звука от телевизора, не е нужно от скъп DAC

За по-малко средства:

Dynavox Mini-DAC II

За повече със акцент към музиката и свързване към компютър и др. устройства:

USB DAC Topping D30. Но, ново не се предлага във BG.

Послушах ви, нъл съм си тъпичък...

За пипона нищо не се разбира, малко постове има и снимките са си заминали. Не е съвсем тъп. Там обаче има един Гост, който си има сериозни познания и опит, и естествено вече го няма.

И нещо учудващо, там е писал и Белгиеца??? Че той знае колкото всички вас по 3.14 най-малко. Сериозни познания и работи с поялник. Интересно защо вече не пише в този раздел? Вероятно сте го отчаяли с глупостите си...

Чичко Филипов обаче ви е оправил тогава - "Не очаквай идеи от пишлегарчетата с пластмасариите, които пишат тук!", цитатът е приблизителен, можете да си го намерите сами!

преди 16 минути, JKirilov написа:

Послушах ви, нъл съм си тъпичък...

Отново точен и конкретен. И най важното - изключително компетентен....:lol6:

преди 40 минути, JKirilov написа:

За пипона нищо не се разбира,...     Не е съвсем тъп.

Значи не си попаднал на негови шедьоври все още...! А не беше тъп,защото разсъжденията му понякога бяха правилни,но извода от тях беше противоположен на реалноста.Та той отричаше основни принципи на електротехниката,заменяйки ги измислени свои ,,открития".  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.