Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

Събота

Кеф

Даркииии, какво ново на Плажа? 

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

ДУ Ку

Забавни Дисни GIF-чета, които описват идеално живота на всяка една ...

Специален поздрав за емми ... :) 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

ДУ Ку

А! Мола, мола! Никакви папки днес!!!!! 

Е, ще се мисли нещо вкусничко за готвене, няма как.. Но, основно ще се сглобява пейката, подготвят елементите за градинската маса и разни градинарски дейности

преди 11 часа, Maleficient написа:

аз съм изморена, но сигурно минах 10 км днес и то в жегата. Сега крака ме боли...

А преди обяд ходихме до едно манастирче, където от един срамежлив МистърПаун си гепих две пера. Сигурно е приятно и тихо, въпреки онази специфична селска миризма на тор и животни, но за наш късмет точно в момента строят някаква сграда до манастира.

Утре се завръщам и ще видя как са се справили Безценното и Аксел :) изпълних си мисията, но се изморих много...

Стискай! Така е първите три пъти... После ше ги припкаш тия 10 километра...

преди 9 минути, emmi написа:

...

Даркииии, какво ново на Плажа? 

Днес имаше голяяяяяяяяям отлив... Морето се беше дръпнало на едно 50 метра и беше оголило пясъка... Сигурно, заедно с водата се беше дръпнала и рибата... Поздравихме се с чичкото с чудовищата... Но той тепърва разпъваше въдиците и още не беше хванал нито едно... Инак... Водорасли... Фтички... Черупки от лангусти - сега са се сетили масово да си сменят пардесютата, ше каже човек, че е тръгнала някаква нова ланустска мода, а като ги погледнеш, баш кат наш Алия - пременил се, погледнал се и все в тия... Хора... Sand crabs... Много пясък... Много вода... Слънце... Скали... Свеж вятър... Красота! И на фона на сичката тъс красота, баш насред, по средата и, в цялото си великолепие, крачи сам Ламер... Крачи по една банска гаща, по един тумбак и по едно кенгуру (нали се сешщаш за ония чантички дет се връзват с колан на кръста)... Кроковете закачени с карабинери на кенгуруту... Ръцете свободни... Акъла в нищото... Краката в прибоя... Кеф!

Инак... На западния фронт - нищо ново! На плажа също...

преди 21 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

ДУ Ку

ще я счупиш тая чаша, дед :no-no:

преди 3 минути, emmi написа:

Никакви папки днес!!!!! 

Може би има напредък в начина ти на мислене, т.е. да не носиш ръптъ фо дома си ... ;) 

Днес и аз ще почивам, но понеже съм си сам шефа, та се замислих какво да отхвърля на е-бекта докато си почивам в имота ... 

Братовчеда ми предлага офицерска палатка наследена от Вуйчо му и сериозно се замислих върху съблазън да се изнасям на палатка в Балкана. :) 

От ден на ден пребиваването в полето започва да не ми харесва. Мда ... натрупва се вид мое желание за живот в Балкана ... Там няма вируси, няма протести и всякакъв род вид дразнители, а само скали, дървета, спокойствие и диви звуци ... всичко в някаква хармония, която явно не намирам из цивилизацията ... то пък една цивилизация ... :) .... за едната власт какво ли не правят  мързеливите ... :) 

От друга страна = по-голем мързел от мен нема, тъ ми завиждат, че го лансирам кът нещо върховно това моето = свободен човек!!! :) 

преди 18 минути, emmi написа:

А! Мола, мола! Никакви папки днес!!!!! 

...

Ан тей!

преди 18 минути, emmi написа:

...

Е, ще се мисли нещо вкусничко за готвене, ...

Кюфтета от тиквички... С кисело млечцице, с чесънец, солчица, копрец и малко мазнина от пърженето...

И бирка!

преди 1 минута, Пилешка Завист написа:

ще я счупиш тая чаша, дед :no-no:

Ти, пъ ... прочети, че е поздрав за някой .... аз съм на този хал:

Статии - div.bg

:) 

Само не ми казвай, че ще си счупя устната ... :) долната при това ... ;) и в буквален и в преносен смисъл ... ;) 

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

Статии - div.bg

Само не ми казвай, че ще си счупя устната ...\

ще си счупиш пръста, дед :lol6:

преди 11 минути, darkterminal написа:

Кюфтета от тиквички... С кисело млечцице, с чесънец, солчица, копрец и малко мазнина от пърженето...

И бирка!

Добра идея! Благодаря!!!

Някои неща, по-точно бирата е в хладилника и ще я ползвам след като се върна от Балкана. 

Не съчетавам бира със шофиране! ;) А, до Балкана с вид велосипед = не ми се оди ... :) Нещо веч ме мързи да въртим педали по нанагорнища, а краката са ми вехти и ги пазим ... тъ ... тъй ... разделно щастие ... :) 

преди 9 минути, Пилешка Завист написа:

ще си счупиш пръста, дед :lol6:

Споко = сложил съм си напръстник (предпазител) .... ;) демек = вече съм бракуван. :) Буквално и преносно ... :) 

преди 17 минути, darkterminal написа:

После ше ги припкаш тия 10 километра...

Дарки ... не създавай илюзия моля ... ;) 

Осъзнал съм с времето, че все по-бавно ходя, а за припкане ... хм ... я виж младите ... тъ на тях им говори, а не на вид амортизирани тела ... ;) 

...

Някои неща, по-точно бирата е в хладилника и ще я ползвам след като се върна от Балкана.

...

Купих и ас едни шес бирки гинес и едни кубчета говеждо... Ще ги правя на ирланцка яхния... С лучец, с морковки, с картофки... А най-пецкото на тая яхния, е че се готви с тъмна бира, а не с вода! Става вълшебно!

...

... Нещо веч ме мързи да въртим педали по нанагорнища, а краката са ми вехти и ги пазим ... тъ ... тъй ... разделно щастие ... :) 

...

Това с въртенето на педалите по баирите... Най-добре не го казвай на глас... Някой мое атте разбере накриво...

преди 18 минути, darkterminal написа:

На западния фронт - нищо ново!

А на изток от Рая, м? 😎

преди 8 минути, darkterminal написа:

Това с въртенето на педалите по баирите... Най-добре не го казвай на глас... Някой мое атте разбере накриво...

Там в Балкана нема ора от трети пол ... :) 

Де си видял мека китка по баиръ, а?! :) 

Ако ли пъ ме разберат погрешно, то си е за тяхното мръсно подсъзнание и ке се обадят с вид ропот, че съм гаден, долен, болен, нещастник, който не зачита хората от различния за него пол. ;) 

п.п. Някой директно декларираха, че не ме харесват!!! Това през вид мой крив "макарон", а не "наденица" е истинско откровение, достойно за уважение. :)  

преди 12 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Някой директно декларираха, че не ме харесват!!! 

Кой, кои са тез? За назидание да се оставят един месец без алкохол.

преди 1 час, darkterminal написа:

И на фона на сичката тъс красота, баш насред, по средата и, в цялото си великолепие, крачи сам Ламер... Крачи по една банска гаща, по един тумбак и по едно кенгуру (нали се сешщаш за ония чантички дет се връзват с колан на кръста)... Кроковете закачени с карабинери на кенгуруту... Ръцете свободни... Акъла в нищото... Краката в прибоя... Кеф!

Видяф та! Цветно! 

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Може би има напредък в начина ти на мислене, т.е. да не носиш ръптъ фо дома си ... ;) 

Днес и аз ще почивам, но понеже съм си сам шефа, та се замислих какво да отхвърля на е-бекта докато си почивам в имота ... 

Братовчеда ми предлага офицерска палатка наследена от Вуйчо му и сериозно се замислих върху съблазън да се изнасям на палатка в Балкана. :) 

Те папките са ми вкъщиту. Но днес не е папкен ден. Нещата са по план. Линеен план. 

Палатката я вземай! 

преди 1 час, darkterminal написа:

Ан тей!

И бирка!

Тиквички. Тъкмо откъснах две и станаха общо три. А в хладилника все още се мъдрят три палачинки с тиквички. Тази година само кафето ми май не е с тиквичка

Макар, че...... 

преди 55 минути, darkterminal написа:

Купих и ас едни шес бирки гинес и едни кубчета говеждо... Ще ги правя на ирланцка яхния... С лучец, с морковки, с картофки... А най-пецкото на тая яхния, е че се готви с тъмна бира, а не с вода! Става вълшебно!

Хм. Аз моя дя организирам свински кубчета. Я, споделете моля преблизителната рецепка? 

преди 53 минути, DarkEdge написа:

А на изток от Рая, м? 😎

На изток от рая за секунди оставих подноса със скромната ми закусчица на масата зад къщата и се върнах да взема покривката. Връщам се - мадам Сврака внимателно ми оглежда филийките и размишлява от къде да ги започне. 

преди 42 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Някой директно декларираха, че не ме харесват!!!

и кво?
пука ли ти?
аве да духат супата и твай
пущай "къртача" на макс да подлудиш съседите във форума
и който те кефи го поздравявай, напук на шестолъчки разни...
:biggrin:

Даркото с тия чоханета ма сбърка...скри ми шапката
баси ... и туй доживях да видя
:shock11:
добро утро лудницата

Свраката реши че и е скучно и реши да дразни котките. Кацна на най-ниския клон на дюлята и им подвиква. А тримата глупака стоят отдолу и я гледат

преди 4 минути, emmi написа:

Хм. Аз моя дя организирам свински кубчета

Цитат

Тъй като овцете не били толкова често срещани в Америка, готвачите заменили основното месо с говеждо или друго,което може да бъде по – лесно намерено.

https://fermersko-svejo.com/2018/08/10/историята-на-ирландската-яхния-2/

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Един път викат супа, после яхния..... 

Мисля да наредя аз една зелена баница. С листа от градината. И овче кисело мляко имаме... 

Тъй
Събудихме се , изпихме си кафенцето . Време е да измислим каква простотия да свършим из къщи .

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 57 минути, skalata_73 написа:

Битовизмите на битовите алкохолици. Ко ша ям, ко ша пия :D

Папагал си нямаме в птичето съсловие на форума

Ще ни предоставиш ли честта

преди 2 минути, bornofash написа:

Папагал си нямаме в птичето съсловие на форума

Ще ни предоставиш ли честта

Не. За вас само алкохол и никаква чест.

Ако ще съм някакво животно в кръчмата искам да съм ленивец. Никакви кокошки, прасета, кучета, мечки, буболечки.

Виж, тези през пост дето викат наздраве, тях може ги кандидатираш за форумни папагали.

Наздраве, наздраве, наздраве папагал - gif.ovh

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.