Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся препоръка за хладилник (марки и подробности)

Featured Replies

преди 12 минути, Емил Костов написа:

Какви обяви да гледам и на кой?? Да ти приличам на шаран??

Не, приличаш на човек, който не знае какво говори.Пуснал съм ти линк към Гугъл с десетки обяви за ремонт на хладилници по домовете.

Пишеш в който искаш град  - ремонт на хладилници по домовете.

преди 6 минути, badr написа:

Не, приличаш на човек, който не знае какво говори.Пуснал съм ти линк към Гугъл с десетки обяви за ремонт на хладилници по домовете.

Няма да споря с теб. Казах какво трябваше да кажа. Не МОЖЕШ да ремонтираш хладилник по домовете. Можеш да му направиш диагностика. Но ако се напъваш  можем да направим съвместно клипче с теб или с човек, който прави такива ремонти. Да  видя какво правите по домовете. Как влизате с всички осталъци и правите ремонти. Лично аз ще ви промотирам после.

И за твое сведение поне 10 пъти съм правил ремонти на хладилници. Процедурата я знам. И не щото искам да се правя на отворко. Просто съм я преживял няколко пъти. Всеки обаче сам си решава. Това са мои мнения. Може ако иска човек, като му се повреди хладилника да си го ръси със сол или да вика ПОП да го опее.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Ползвам пловдивски Либхер/най-известната НЕМСКА марка/. Безшумен, саморазмразяващ и ако се регистрираш на сайта им гаранцията става 5 години. Ако има с камера долно положение ,по-удобно е ,защото камерата се ползва по-рядко.Моят е на 8 години , не си спомням цената , но това зависи от обема му.

преди 7 часа, badr написа:

С емил не можеш да спориш, той е компУтУрен спец, мрежови спец, техник бяла техника, техник черна техника, ядрен техник, след това маркетинг и реклама, по борсите вилнее, виден хирург и анестезиолог, в почивките чете психология в оригинал и т.н., всичко знае и всичко може.

Не се изправяй срещу него с твоите мижави знания.

преди 2 часа, rostislaf написа:

С емил не можеш да спориш, той е компУтУрен спец, мрежови спец, техник бяла техника, техник черна техника, ядрен техник, след това маркетинг и реклама, по борсите вилнее, виден хирург и анестезиолог, в почивките чете психология в оригинал и т.н., всичко знае и всичко може.

Няколко пъти се опитах да му кажа да не се намесва почти във всяка тема - но уви...Абсолютен ВУНДЕРКИНД! Вече само понякога му пускам иконки, дано се спре - той е уникален хвалипръцко!

преди 23 часа, Jorge написа:

най-важен е компресорът, а там лидер е "Danfoss"

Факт! Но навремето, когато правих по-сериозно проучване се установи, че са абсолютен лидер в промишлените хладилни конструкции. В домашни хладилници много-много не се срещат. По корабите над 95% от компресорите са Danfoss.

А компресорът е важен. Мога да се похваля, моят БОШ е с компресор Панасоник! ;)

преди 15 часа, rostislaf написа:

На това се вика "дървен философ". Сега по темата:

Имам наблюдения над 2 хладилника, закупени Бош преди година и половина, Беко преди 3 месеца. Двата с по 5 години гаранция.

https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-frizer/Hladilnik-s-frizer-BEKO-RCNA-366-E30-ZXB/p/660742

https://www.tehnomix.bg/hladilnik-s-frizer-bosch-kgn-36-vl-35

1. Гледай да е енергиен клас минимум А++.

2. Задължително No Frost, при Беко Neo Frost.

3. Multi Air Flow - вентилатор, който върти въздуха в хладилника, при Беко е зад надписа NeoFrost.

4. Отделението Vita Fresh, при Беко Ever Fresh /температура около 0 градуса и определена влажност/ - запазва зеленчуците свежи. Изпробвал съм маруля /салата/, запазва се около 20 дни, без да увехне.

5. Поставка за бутилки.

6. Отделно регулиране на температурата на хладилника и фризера.

7. Врати с вградени дръжки.

• 2 седмици по-късно...

Моето мнение - по-малко електроника!
Лично предпочитание - с фризер (отдолу), а не с камера. При финансова възможност - с отделни компресори.
Разпределението вътре е въпрос на вкус.

За последните години, през „ръцете ми” са минали над 20 машини - хадилници, фризери, хладилни витрини (хоризонтални и вертикални) … Над 20 години „търговия с хранителни стоки”!

Изпратено от моят MYA-L41 с помощта на Tapatalk

• 3 седмици по-късно...

Ние поръчахме този https://vladives.bg/golemi-elektrouredi/hladilnici/Samsung-RB 31-FDRNDSA-Владивес-Благоевград-Vladives-Blagoevgrad-хладилник-с фризер-самсунг-но фрост-hladilnik-s frizer-no frost?mfp=manufacturers[28]%2Cstock_status[7]  камерата му е отдолу, точно както исках. Конкретно искахме инокс, защото всички останали ел. уреди са ни такива. 

Да, може би не се изразих правилно, цвета е инокс, като материал не е :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.