Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обжалване на заповед за арест

Featured Replies

До сега го караше по "меката" програма. Сега вече си имаш регистрация и следващия път ще си рецидивист в всичко произтичащо от това. Например не съм сигурен дали още седи указът за борба с дребното хулиганство от 60 - те. И задържането в поделение на МВР за фитнес (чукане на камъни) за срок до 14 дни.

Я, жив бил: https://lex.bg/bg/laws/ldoc/-1632842751

Че и правилник си има: https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135495929

И нататък ще ти влиза без вазелин. Ще ти е полезно че вече не ходите в казарма и се изнежиха китките.  gayfight.gif

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 5 минути, Филипов написа:

Например не съм сигурен дали още седи указът за борба с дребното хулиганство от 60 - те.

И аз не съм сигурен, но един приятел извършил дребно хулиганство не е пробвал втори път.  ;) 

Не искам да го безпокоя и да да кажа дали ще повтори. ;) 

преди 54 минути, petar1234.897 написа:

Разцепен съм от разпити, разговори с всякакви прокурори, споко, бил съм по всякакви сгради на разпити, освидетелствания, психиатри, психолози

и те пуснаха? Въй, късметлия!

преди 1 час, petar1234.897 написа:

това на което се учудваш!

Тука имаме още един, нарича се Белгиеца 806

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

и те пуснаха? Въй, късметлия!

чакай, споко, още не са ме хванали, защото не успяват, търсят да ме обвинят в нещо усърдно!

преди 2 часа, petar1234.897 написа:

А, ами може и така да се каже, не знам, за това пиша тука, не споря за това. Понеже полицая така ми каза, не знам. е добре, това задържане мога ли да искам от съда да го отменя, да го прави нищожно и т.н.?

Да.Можеш да атакуваш законосъобразността на задържането.Обявяване на задържането за незаконосъобразно ангажира отговорността на държавата по ЗОДОВ и може да изискваш от прокуратурата да привлече към отговорност извършителя. 

преди 5 часа, petar1234.897 написа:

Здравейте,

Значи арестуваха ме за протестите. От провинцията съм, поради обясними причини да не давам подробности. Блокирах вход на административна сграда във връзка с гражданското неподчинение против герб. Сградата има и други официални входове, като този, който блокирах не е за граждани, както е и посочено на самия вход. Поради тази причина не съм ограничил правата на гражданите, а това го направих, понеже исках обещания диалог от герб и понеже не ми се отговаря на писмата. Полицейския служител, който ме арестува ми каза, че така е преценил, понеже той може да иска да мине от там, а не да заобиколи няколко метра, поради наличието на друг официален вход.

Не съм лежал в ареста, бях воден с патрулката пред другите граждани да бъда освидетелстван и с ограничени права за 2 часа. Считам, че тая заповед за арест е неоснователна. Още нямам Наказателно постановление.

Сега не знам, трябва да изчакам НП и тогава да искам жалба срещу ареста ми. Знам, че може да се иска да се отмени заповедта за задържане, но аз вече съм на свобода. Само 2 часа бях задържан. Питам защото считам, че ареста ми е неоснователен и дали има някакви срокове за обжалване на това действие или то трябва да стане при наличието на НП?

Мерси предварително!

Какво значи блокирах вход на сграда? Самата сграда няма ли правила или инструкции.

• Автор
преди 2 часа, badr написа:

Да.Можеш да атакуваш законосъобразността на задържането.Обявяване на задържането за незаконосъобразно ангажира отговорността на държавата по ЗОДОВ и може да изискваш от прокуратурата да привлече към отговорност извършителя. 

е, много благодаря за отговора! Ще бъде поредната жалба! До тук за това за което блокирах входа съм писал до която се сетиш прокуратура, включително и до отдел 06 към ВКП!

Ей сега, гласувай за Слави, и всичко ще ти оправи. Не бързай да се занимаваш с жалби. Другото, което е, за да подаваш каквито и да е искове, се плаща. Така като те чета, не би могъл да се справиш с този род ангажимент и задължения към държавата си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.