Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съдомиална BEKO ProSmartInverter работи само на максимална температура

Featured Replies

Температурния датчик и сервиз според мен, но все пак - как разбираш, че температурата е по-висока?

• Автор

Beko Washing Machine Error Codes

E4, This error code encompasses a few different potential problems, but they are all related to the fact that your washing machine won’t fill up with water. In some cases, this could be an easy issue to fix it may simply be an issue with the door causing a jam or it could be a more complex issue with the water valve or the wiring.

Доколкото разбирам тук става въпрос за перални машини и не е много сигурно дали може да се приложи за beko prosmart inverter dishwasher

преди 3 часа, JKirilov написа:

Температурния датчик и сервиз според мен, но все пак - как разбираш, че температурата е по-висока?

След пускане на програма 7, която е до 35 градуса(телесна температура), водата става гореща!!

Освен това имах предвид не от къде мога да купя датчика, а къде се намира в миялката.

преди 8 часа, hyonkov написа:

Освен това имах предвид не от къде мога да купя датчика, а къде се намира в миялката.

Това беше най-излишния въпрос! Нали затова Ви написах по-рано:

Цитат

Ако въпреки, че сте следвали указанията в този раздел, не можете да елиминирате възникнал проблем, се обърнете към продавача или оторизиран сервиз. Никога не се опитвайте сами да поправите неработещ уред.

• Автор
преди 23 часа, jhoro написа:

Е4 показва, че датчика против наводняване, в основата на уреда, е активиран.
Ще трябва да изключите миялната машина и да я извадите. Сега я наклонете на около 45 градуса, така че излишната вода да изтече напълно. Сега проверете (за да сте сигурни), че нищо не е запушено и маркучът за източване е чист.

Прав сте, въпроса къде се намира термодатчика освен че е двусмислен е и излишен,

но защо вместо това не коментирате въпроса за грешката Е4, тълкуването на която явно е погрешно и независимо от това дали

е добронамерено или не, ме праща в 9-та глуха?

„... въпроса за грешката Е4 ...“ се тълкува в сервиза! Независимо в коя поред „глуха“ е!

Точно затова, повечето сервизни сайтове не дават подробности!

Пп. В момента ползваме пералня LG със „смарт диагностика“. Същата се осъществява по телефона - чрез комуникация между управлението на машината и компютъра на сервиза, по телефон.

преди 2 часа, hyonkov написа:

въпроса за грешката Е4

В повечето случаи кодовете на грешките, дори и при автомобилите, не дават точен и конкретен отговор. Както в рекламата - То требе и акъл! ;) И опит, разбира се.

• Автор

Разбрзх, 

че явно не съм разбрал къде се намирам, т.е. не съм попаднал на подходящо място.

Все пак благодаря на тези, които се отнесоха добре  и ми помогнаха с каквото могат.

Чао!

Не на всички модели Е4 е overflow сензора. На някой е intake pressure. Понякога аквастоп клапана сдава багажа, пак е4 дава. Ако маркуча за входящата вода е прегънат, пак е4. Ако налягането е ниско, пак е4.

на 29.08.2020 г. в 19:32, hyonkov написа:

Разбрзх, 

че явно не съм разбрал къде се намирам, т.е. не съм попаднал на подходящо място.

На напълно подходящо място си попаднал, но просто не посочваш точния модел.

Грешките на пералните не съвпадат с тези на съдомиялните.

на 29.08.2020 г. в 19:32, hyonkov написа:

Разбрзх, 

Мдааа ... Мислеше, че тук е интернет сервиз, в който специалисти правят диагностика на миялни машини по код на грешката - от разстояние, и безплатно. Пък то какво се оказа - софтуерен форум :) .

Прав си, не си уцелил мястото.

Разбрзх, 
Все пак благодаря на тези, които се отнесоха добре  и ми помогнаха с каквото могат.
Чао!
Защо така - с обида?
Място, като място - нито по-хубаво, нито по-лошо от много други.
За твоя проблем, има една подробност - сервизите си „крият” чалъмите! Щото иначе - всеки ще си оправя нещата сам. Демек - пазят си хляба!
Лично твой пропуск си е, че все още не знаем точния нодел на машината.

Моя подход (в подобни ситуации) е обратния. Отивам в сервиза и питам - „Заслужава ли си ремонта или да купувам ново?” Но това е въпрос, на личен избор. Пак по тази причина, вече 6 години нямам собствен автомобил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.