Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината За Прехода или 'Операция Шменти Капели"

Featured Replies

преди 9 часа, miro20 написа:

Вуала... поредните изакали... изказали се

:offtopic_s:Така е .... виждаме нужнииик и го ползваме ... нуждаещ се ... :) От къде да знаем, че имаш нужда от друго ... мда ...

п.п. Мирко напълно те разбирам, че мразиш комунистите, но разбери, има комунисти, свиквай!!! Само аз съм ти се обяснил в любов, но тя е платоническа. Не очаквай друго от мен.

Кратко: Не може да ме накараш да мразя комунистите!!! Капиш??? Анадъм??? Що се правиш на Държавна Политическа Служба, а?!

Мир бе бате .... мъ ти йок ... ти ко кажеш (чичо Сокол ко казва) = и требе да се равняваме по теб ... :) Другото било фейк ... :)

Сега ... хм ... ко ... на чужди езици ли да си говорим, а?! :)

преди 3 часа, dioib написа:

:offtopic_s:Така е .... виждаме нужнииик и го ползваме ... нуждаещ се ... :) От къде да знаем, че имаш нужда от друго ... мда ...

п.п. Мирко напълно те разбирам, че мразиш комунистите, но разбери, има комунисти, свиквай!!! Само аз съм ти се обяснил в любов, но тя е платоническа. Не очаквай друго от мен.

Кратко: Не може да ме накараш да мразя комунистите!!! Капиш??? Анадъм??? Що се правиш на Държавна Политическа Служба, а?!

Мир бе бате .... мъ ти йок ... ти ко кажеш (чичо Сокол ко казва) = и требе да се равняваме по теб ... :) Другото било фейк ... :)

Сега ... хм ... ко ... на чужди езици ли да си говорим, а?! :)

Не другарю :)  Омразата /хейта/  е изцяло и само от ваша страна. Породена от безсилието да си признаете че съм прав.

Виж от предната страница какво говоря, с какви аргументи , и виж хейта който се генерира от такива като теб. :hush:

Това че си заривате главата в пясъка и реагирате личностно и зъбейки се  на всеизвестни фАКТИ за червените управления, за това че именно вие, комунстите съсипахте и съсипвате държавата, си е ваш ЛИЧЕН проблем и комплекс.

Не съм ви виновен аз за провалените мечти и идеология. Нито за разочарованието в по новата ни история.

Мрази си когото искаш, това винаги се обръща към теб. Аз съм последния който може /или иска/ да те кара да мразиш :) 

преди 20 минути, M.Николов написа:

Браво - след толкова години у властта, най- накрая Антон Бежански разбрал що за стока е Борисов. Дето е речено по- добре късно, отколкото никога, а най- добре няколко дни преди изборите.

на 21.03.2021 г. в 8:45, miro20 написа:

Омразата /хейта/  е изцяло и само от ваша страна. Породена от безсилието да си признаете че съм прав.

Изпадаме в "цайт нот" господине. :) Вие сте безсилни да докажете, че комунистите са виновни. :) 

Няма такива, но те са виновни .... е .... аз твърдя, че съм такъв, но това истина ли е?! 

И какво точно да призная .... моята вина ли?! Аз, който доволно съм живял във времената на нова демокрация ... 

Чуваш ли се ..... аз съм мразил .... :) Звучиш като девойка Мире .... :) 

п.п. Да си жив и здрав!!! = Нищо лично, но явно ти към мен имаш лично отношение .... :) 

• 1 година по-късно...

И това че 800лв бяха три работнически заплати е истина. В същото време 800лв бяха пет инженерни заплати и 6 учителски заплати. Беше рай за необразованите. Получаваха двойни заплати спрямо образованите.

По тази причина необразованите изпитват носталгия по соца, а образованите са по-доволни от демокрацията.

• 11 месеца по-късно...
преди 22 часа, bigiadri написа:

Това че ЕС е НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО за живеене  и  това че ПОСТОЯННО го изтъквам няма нищо общо с каквото и да е клюкарстване. Това е ФАКТ. Хората като мен ,които са живеели /били на места както в рассия,Украйна ,съседните ни държави и ЕС много добре могат да направят извод за разликата в начина на живот.Всичко друго са изтъркани разсъждения на изпилени от соца и руската пропаганда мозъци.Най-смешното е ,че такива като теб си остават  и никога НЯМА да се променят ,харесва им да ЖИВЕЯТ с някакви идеализирани спомени за соца.Твоя си работа .

ЕС не е по-различно от СССР. 

Чуя ли го това "най-добро място за живеене" и то с "повишен тон" (патос)  , ми звучи като реклама на лекарство за проблем с перисталтиката по време на вечеря. 

Факт е, че съм живял добре както при социализма, а така и в прехода, а така и днес. Останалото са твои изтъркани разсъждения, защото: Живял съм в България и съм бил и на други места ... прочие .... не само в цитираните от теб места ....

По-смещното е, че такива като теб си остават само и единствено със спомени от социализма. :) = Да, било си е моя работа къде да работя, но си е било и моя прищявка къде да харча заработеното от мен. :) 

Въпроса се свежда дали радиш за България или за чужда държава!? Оставам с впечатление, че си от "номадите", а за тях по-убаво място за живеене от де са нема. :) ОК, живей си в ЕС. Твоя си работа (както казваш ти .... :) ), но ако не си разбрал, то България вече е в ЕС. :) Друг е въпроса, че навремето имахме собствена валута, а не рубли, а така също, че всеки българин имаше работа в България и с дохода от въпросния живееше по-добре от сегашният българин. НО, нека се абстрахираме от миналото (Ти умееш ли това???) = Грешно си преценил, че идеализирам живота си (спомените си => по твоему) ... и поради основен факт: Имал съм идеали и съм ги осъществил в България, а не идеология по която да се водя!!! Трудно ми бе по време на прехода, но не съм се шляел из странство, за да намеря "най-доброто място" за живеене.  ;) 

Та, въпреки твоите "Шменти Капели", то моъ да ти скажа едно: По-убаво място за живеене от България нема!!! То, ко се ... хм ... да ти скажувам ли колко пенсионери из ЕС и Англия са туа и си живеят охолно??? :) Да не говорим за наличните украинци по нашите земи разквартирувани из тъдява заради размириците из техните земи породени от НАТО. 

Сводка от "работници" завърнали се от Германия: "Нахлулите" украинци са смъкнали часовата ставка от 18 Евро на 13 ... :) Пък и били по-клалифицирани (това от друга сводка....) :) 

преди 23 часа, дioiд написа:

Да не говорим за наличните украинци по нашите земи разквартирувани из тъдява заради размириците из техните земи породени от НАТО. 

:)  Породени от НАТО ?

:)

комунето си остава комуне , сега и рашист. Верен на "матушката" до гроб :) 

И вечно благодарен, разбира се.... Преди на сССР , сега на Путю за това че разрушава цивилизацията.

преди 23 часа, дioiд написа:

Факт е, че съм живял добре както при социализма, а така и в прехода, а така и днес.

На еднамуха винаги ще и е топличко в онова кафяваото, независимо кой го е изсрал.

преди 22 минути, miro20 написа:

Породени от НАТО ?

Цитат

А по това време Путин дори беше казал, че няма нищо против Украйна да стане част от икономическа система с Европа, но не и НАТО. Година преди войната той направи предложение за дългосрочното развитие на НАТО. И ние не го взехме на сериозно. Само по себе си то не беше приемливо, но можеше да бъде отправна точка. Нашият преговарящ беше прекрасна дама, много я харесвам, но тя така безкрайно мрази Путин.

Знаеш кой цитирам. ;) 

Ех, Мире .... лаладжия ще си останеш ... :) 

И сега Путлю постигна немислимото . Разшири с хиляди километри пряката граница с НАТО , а Украйна е най въоръжения инай подкрепян съюзнк в НАТО от всички членки :) 

Чувал ли си израза... "ще ги бием, ама с дупето по топките" ?

Визуализирай си го . :)  Така Путлю "побеждава" НАТО :)  

на 13.06.2023 г. в 6:07, miro20 написа:

Визуализирай си го . :)  Така Путлю "побеждава" НАТО :)  

По-си-визуализирам как Путин оправя НАТО, т.е. Русия става член ... :) А кой е ... другото ... може и оная "Моника Люински" де визира ... (знаеш кой столетник) ... :) и го мрази .... Ех, Мире след огромна омраза, ако знаеш ко става ... :) "Мартеница по пернишки" ... :) 

п.п. Те, ти, тугъз паритет из Европа ... :) = Реално САЩ и Русия ще се разберат, а Европа па ке духа и ще плаща по-скъп газ. :) 

п.п.2. Крайно време е ЕС да излезе от НАТО!!! = Именно тогава ще има мир!!!

Правете Любов, а не война!!!

Докато централата на ООН е в САЩ ще е така!!! Що да не се премести въпросната централа в България??? :) = Лелейййй иии колко работни места за българи ке се отворят .. :) 

Хм, трябва да и подхвърля тази идея на Габриел ... :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.