Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 3 минути, Сталин написа:

Начина на израз, слънце е нормално да е един и същ сестри сме, свиквай. Няма ли да ходиш да се кланяш на Меркел скоро

Ако съдим по теб няма

Ти си умната банкерка? Много си умна, личи си.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Поздрав за Анка дано си напише есето и да й дадем филма

преди 1 минута, acnekt написа:

Ти си умната банкерка? Много си умна, личи си.

В сравнение с теб бледнея. И не съм банкерка, толкова си разбрал. С щайги се занимавам официално и не само

преди 2 минути, Сталин написа:

В сравнение с теб бледнея. И не съм банкерка, толкова си разбрал. С щайги се занимавам официално и не само

Опитваш се да ме обидиш ли? И минава ли номера? Значи казваш и твърдиш, че си сестра на Полина? И тя не знае, че си й сестра. Странно.

Какви хора сте ? Какво семейство. Голям смях.

Лека вечер.

преди 7 минути, acnekt написа:

Опитваш се да ме обидиш ли? И минава ли номера? Значи казваш и твърдиш, че си сестра на Полина? И тя не знае, че си й сестра. Странно.

Лека вечер.

Ако се обиждаш, значи съм напипала болното място. Вие в Германия как живеете? 

И не съм сестра на Полина, а на Айнщайн, но тя излезе както винаги,но се радвам, че мислиш че сме един и същи човек. От едно място сме излезли така че почти си прав/а. 

Сега видях, че искаш да се запознаеш с нас, ако искаш ще ти кажа точният адрес и да се запознаем, че и брат ни има желание

преди 1 час, Сталин написа:

Само твоята, ничия друга.

Ти май не помниш и две минути как си почваш поста:

преди 1 час, Сталин написа:

Колко сте смотани хахха.

преди 1 час, petie1 написа:

Свещи?

Само свещи ги оправят. Стари чанти забравени в кухнята търсят с кой да се заядат, че да ги забележи, че съществуват.

преди 38 минути, acnekt написа:

Опитваш се да ме обидиш ли? И минава ли номера?

Домакините искат златен дъжд, ти вместо да ги отсвириш им вдигаш самочувствието като опитваш да завържеш разговор. Имай малко достойнство.

преди 50 минути, acnekt написа:

Начина на израз,писанията, тъй просташки и фалшив, като твоя профил, ме кара да си мисля това.

care.png Макар че две елементарни частици е трудно да се различат една от друга.

преди 52 минути, Myanmar написа:

Ти май не помниш и две минути как си почваш поста:

Само свещи ги оправят. Стари чанти забравени в кухнята търсят с кой да се заядат, че да ги забележи, че съществуват.

Домакините искат златен дъжд, ти вместо да ги отсвириш им вдигаш самочувствието като опитваш да завържеш разговор. Имай малко достойнство.

care.png Макар че две елементарни частици е трудно да се различат една от друга.

Абе, от х. й ли си раждан или си правен в Г*з. И понеже викаш че сме стари чанти, 40+ергенин НЕЖЕЛАН, дето никой не го иска е малко смешно да говори. Дребните душици обикновенно приписват собствените си качества и емоций на другите. Ясен си, его голямо колкото вселената, поне във форум. На живо си-😄😄😄😄. Не е като да не знаем

Заетият със смислени дела и много сериозна работа🤔Добре, че са жените тук, че да стъпиш на някой да се издигнеш, поне в собствените си очи. Видяхме те какво представляваш в действителност🤫😄🤫🤫😄

преди 2 часа, Myanmar написа:

Ти нещо дълбокомислено ли очакваш да получиш в отговор? Простотията ходи по хората, не по гората.

Каза тоя с основното, с 300 мъки избутано

преди 2 часа, acnekt написа:

Е, все тая ми е от мнението Ви. Може да сте спокойни и аз и сестра ми няма да пишем повече. Дишайте спокойно. 

Не се засягай де. Не е срамно да си застаряваща мома. Закачай се по форуми, барем някой ти обърне внимание. Ама като ти гледам характера няма да имаш голям успех.

току-що, Сталин написа:

Е, все тая ми е от мнението Ви.

Все тая ти е, пък киснеш по нощите да четеш и да отговаряш haha.png

преди 1 минута, Сталин написа:

Може да сте спокойни и аз и сестра ми няма да пишем повече.

Че вие кога сте писали?

Оценка лош 1, за неявяване и преписване на ЛИС.

Закривай темата. Изчерпа се. Моля, някой да закрие тази тема.

• Автор

Всичко друго изписа Полина ама ЛИС нанай :(

Слаб 2.00 Д-р Конзол Терминаов Отдел по програмиране и  защита на времевите линии НИИЧАВО

Както винаги се измъкна по терлици  Полина при зададени въпроси и съмненията за образованието й оставят 

преди 7 часа, Сталин написа:

Глупако с едвам избутано средно

Ама личи си някак, с тази семантика на кифли, че са придошли двойкаджии от космо-то.

bird vulture GIF

преди 3 часа, acnekt написа:

Оценка лош 1, за неявяване и преписване на ЛИС.

Закривай темата. Изчерпа се. Моля, някой да закрие тази тема.

Чакай, останаха необсъдени немци.

преди 2 часа, petie1 написа:

Всичко друго изписа Полина ама ЛИС нанай :(

Защото ѝ подлагате "ама има ли извънземни", "а ти знаеш ли тоя физичен закон" или ѝ отговаряте на въпросите за комунизма, фашизма и социализма, а единствено аз ѝ напомням какво е заглавието на темата.

преди 2 часа, petie1 написа:

Слаб 2.00

Тая работа е ясна. Двойката отдавна я изкара тя. Въпросът е на поправителен ще се яви ли.

преди 12 минути, Myanmar написа:

Ама личи си някак, с тази семантика на кифли, че са придошли двойкаджии от космо-то.

bird vulture GIF

Чакай, останаха необсъдени немци.

То се личи, че не е нов потребител. Аз, че съм стар потребител не те познавам, а тя си позволява  да те квалифицира  твърди че те познава много добре.

Как опознаваш човек с 200 поста и един друг с 300 поста в една тема? Странно.

преди 29 минути, acnekt написа:

То се личи, че не е нов потребител. Аз, че съм стар потребител не те познавам, а тя си позволява  да те квалифицира  твърди че те познава много добре.

Как опознаваш човек с 200 поста и един друг с 300 поста в една тема? Странно.

Това са съвременните жени. Без образование, без възпитание, с репетирани до припадък помежду им заучени фрази и цел в живота да мачкат и да разбиват. Личи им, но те се гордеят с това.

Всичко е копи-пейст без собствена идентичност. Упадък на ценностите, чалгализация.

phpztivhi_559x345.jpg

преди 8 минути, Myanmar написа:

Това са съвременните жени. Без образование, без възпитание, с репетирани до припадък помежду им заучени фрази и цел в живота да мачкат и да разбиват. Личи им, но те се гордеят с това.

Всичко е копи-пейст без собствена идентичност. Упадък на ценностите, чалгализация.

phpztivhi_559x345.jpg

Девизът им на повечето такива е намери си кака да те отрака, намери си батко, за да ти е сладко. Сладко.

• Автор
преди 49 минути, Myanmar написа:

Защото ѝ подлагате "ама има ли извънземни", "а ти знаеш ли тоя физичен закон" или ѝ отговаряте на въпросите за комунизма, фашизма и социализма, а единствено аз ѝ напомням какво е заглавието на темата.

Е нали виждаш че с нея няма оправия? И награда й предложихме и я объзикахме ЛИС нанай вече трети месец а тествам и знанията й и в други области а тя се измъква по терлици с отлепени ретини и други глупости :)

И ква тая баба Яга дет си я изтипосал бре? :shock11:

преди 3 минути, petie1 написа:

Е нали виждаш че с нея няма оправия? И награда й предложихме и я объзикахме ЛИС нанай вече трети месец а тествам и знанията й и в други области а тя се измъква по терлици с отлепени ретини и други глупости :)

Трябва само правилно да се насочи мотивацията ѝ. Тя пише непрекъснато есета, но не по темата.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Не съм забелязал, докторе. Към виртуалните прегледи вече освен по телефона си изобретил и телепатични прегледи like2.png

Погледни си гредата в окото, после казвай на Бог да помага на останалите.

Моята греда е никаква в сравнение на твоята топлийка в окото ти. Тя все пак може да се махне и зрението ми ще се подобри, но не и в твоя случай, защото онова дето е забито в твоето око е увредило непоправимо твоето зрение. 

Жалко ... но си е така ... уви трябва ти жена ... :) 

преди 45 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Моята греда е никаква в сравнение на твоята топлийка в окото ти. Тя все пак може да се махне и зрението ми ще се подобри, но не и в твоя случай, защото онова дето е забито в твоето око е увредило непоправимо твоето зрение. 

Жалко ... но си е така ... уви трябва ти жена ... :) 

Ти и тука ли се пренесе да спамиш? Избивай си комплексите в една тема, не да ми разнасяш с копиране постовете в няколко теми, санким ти обърна внимание.

• Автор
преди 5 часа, Myanmar написа:

Трябва само правилно да се насочи мотивацията ѝ. Тя пише непрекъснато есета, но не по темата.

На тия фермани дето ги тряска им викаш есета ли? :)

преди 1 час, petie1 написа:

На тия фермани дето ги тряска им викаш есета ли? :)

Като вложена енергия и количествени характеристики. Трай, че ще я откажеш.

преди 7 часа, petie1 написа:

Сузанита. За моя изненада тя е идеал за подражание дори на ученички с отличен успех и добро възпитание.

• Автор
преди 11 минути, Myanmar написа:

Като вложена енергия и количествени характеристики. Трай, че ще я откажеш.

Сузанита. За моя изненада тя е идеал за подражание дори на ученички с отличен успех и добро възпитание.

А добре ще трая :)

Ами за Сузанита не знам какво да ти кажа, модерни времена :)

преди 55 минути, petie1 написа:

А добре ще трая :)

Ами за Сузанита не знам какво да ти кажа, модерни времена :)

optical-illusion-makeup-artist-dain-yoon

viral-illusion-using-makeup-650_650x400_

• Автор

Много тихо днес

преди 22 часа, petie1 написа:

Много тихо днес

Аз се моля на Меркел и в момента уча този танц.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.