Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, acnekt написа:

момента уча този танц.

АБПФК Кити-Анне си падаше по танците та се чудя дали може да го изтанцува това? Ама от два дена ни есе ни нацисти

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 16 минути, petie1 написа:

АБПФК Кити-Анне си падаше по танците та се чудя дали може да го изтанцува това? Ама от два дена ни есе ни нацисти

Нали ни прокълнаха, жена да не видим. Няма да дойде ни една женаТя само трябва да се върти така

• Автор
преди 10 минути, acnekt написа:

Нали ни прокълнаха, жена да не видим. Няма да дойде ни една жена.

Ами не трябваше да дразним много сестрите :( Или да викаме хайдучката да разваля клетвата

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами не трябваше да дразним много сестрите :( Или да викаме хайдучката да разваля клетвата

• Автор

Ей така се прави а не с мяукане по форумите и срещу хора отдавна на оня свят

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/12/15/mladeji-nastoiavat-za-zakonovi-promeni-za-lechenieto-na-redki-zaboliavaniia.473375

преди 3 минути, petie1 написа:

Ей така се прави а не с мяукане по форумите и срещу хора отдавна на оня свят

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/12/15/mladeji-nastoiavat-za-zakonovi-promeni-za-lechenieto-na-redki-zaboliavaniia.473375

1 млн. струва трансплантацията на бял дроб. Съвсем други са причините да не се поема лечението на редки болести.

• Автор
преди 5 минути, Myanmar написа:

1 млн. струва трансплантацията на бял дроб. Съвсем други са причините да не се поема лечението на редки болести.

Е не съм запознат но това е начина за промяна а не както нашата  активна боркиня с мяукане по форумите и срещу миналото

преди 57 минути, petie1 написа:

Е не съм запознат но това е начина за промяна а не както нашата  активна боркиня с мяукане по форумите и срещу миналото

Аз опитах да разбера откъде произлиза носталгията ѝ, ама ударих на камък.

• Автор
преди 54 минути, Myanmar написа:

Аз опитах да разбера откъде произлиза носталгията ѝ, ама ударих на камък.

А аз отдавна разбрах че е преродена нацистка а не еврейка :)

Цитат

И аз съм човек, и аз имам право на щастие, но не с някой в инвалидна количка или някой глупак!

Видяхте ли сега? Тия, за които толкова много ревете, че ни били като братя (македонците) буквално ни се изплюха с написаното в техните учебници! Славянската азбука била македонска! А после ревете да сме близки със същите тези неблагодарници! Аз като ви казах, че не сме един народ отдавна..................

Тия са просто за бесене! По - зле са и от нацистите, такива манипулации, такава черна неблагодарност ПРОСТО НЯМА!:angry22:

преди 4 минути, Anne написа:

По - зле са и от нацистите

wow.png По-зле са от нацистите? Нов сериал ли ще има?

Много време те нямаше, смятай, щом лешоядите те недочакаха и отлетяха. Ама имам си аз едно наум, че кръжат някъде наблизо.

bird vulture GIF

преди 14 минути, Anne написа:

Видяхте ли сега? Тия, за които толкова много ревете, че ни били като братя (македонците) буквално ни се изплюха с написаното в техните учебници! Славянската азбука била македонска! А после ревете да сме близки със същите тези неблагодарници! Аз като ви казах, че не сме един народ отдавна..................

Тия са просто за бесене! По - зле са и от нацистите, такива манипулации, такава черна неблагодарност ПРОСТО НЯМА!:angry22:

И къде е роден Методий или брат му Кирил?

• Автор
преди 1 час, Myanmar написа:

wow.png По-зле са от нацистите? Нов сериал ли ще има?

Много време те нямаше, смятай, щом лешоядите те недочакаха и отлетяха. Ама имам си аз едно наум, че кръжат някъде наблизо.

Сериал пореден хехехе...

Едва ли се е потила над есето по скоро е гледала филмчета с нацисти както винаги

преди 2 минути, petie1 написа:

Сериал пореден хехехе...

Едва ли се е потила над есето по скоро е гледала филмчета с нацисти както винаги

Ония двете, които се представят за един, повече ме притесняват.

• Автор
преди 2 минути, acnekt написа:

Честно казано на мен не ми пречеха разни хора разни идеали, мисля че форума е затова да се срещат различни хора

преди 1 час, acnekt написа:

И къде е роден Методий или брат му Кирил?

Не знам, ама единия е българин, а другия македонец.

преди 14 минути, acnekt написа:

Общо един мозък правеха.

преди 10 минути, petie1 написа:

мисля че форума е затова да се срещат различни хора

Хора и 200.gif

• Автор
преди 4 минути, Myanmar написа:

Хора и

И 1720011_634_354.jpg харесваши 1385309338_788529934.jpg

преди 14 часа, Myanmar написа:

Общо един мозък правеха.

Как да се обидя от теб, ма? 😄😄😄

преди 14 часа, acnekt написа:

Хахаха. И от теб как да се обиди някой? 

преди 1 час, Айнщайн написа:

на 13.12.2020 г. в 2:46, Сталин написа:

Може да сте спокойни и аз и сестра ми няма да пишем повече.

bird vulture GIF

преди 22 минути, Myanmar написа:

bird vulture GIF

Когато ти спреш, тогава и ние. Но не искам да спираш, че вече заместваш принцесата, даже си по интереснА от нея/по жалка/. 

Китенце, никакви есета не им пиши на тия,защото каквото и да напишеш, дори да е добро пак ще те изкарат глупава. 

Тук само от автора на темата, може да научиш наистина нещо. Другите са по глупави и от теб. 

Весели празници!!! 

преди 1 час, Айнщайн написа:

Хахаха. И от теб как да се обиди някой? 

Познаваме ли се? Жалко. Още един трол.

@petie1 моите уважения, но само тролове останаха и не смятам да храня троловете, затова няма да пиша в темата ти. Ще се ограничавам. Без това се изчерпа.

Закривай.

преди 27 минути, acnekt написа:

Без това се изчерпа.

За това съм съгласен. Но се изчерпа съвсем скоро, не когато разни лешояди искаха да я затворят. Анка беше доста приземена и вече единствения ѝ правилен ход, за да се издигне в нашите и своите очи, е да направи нещо смислено. Например това, заради което е темата.

преди 5 минути, Myanmar написа:

За това съм съгласен. Но се изчерпа съвсем скоро, не когато разни лешояди искаха да я затворят. Анка беше доста приземена и вече единствения ѝ правилен ход, за да се издигне в нашите и своите очи, е да направи нещо смислено. Например това, заради което е темата.

Анчето е злато спрямо тези. Разбирам я и аз съм учил с лешояди и злобни твари. Имаше доста горски създания от скандинавската митология. 
Елфи, тролове, ...

• Автор
преди 1 час, acnekt написа:

@petie1 моите уважения, но само тролове останаха и не смятам да храня троловете, затова няма да пиша в темата ти. Ще се ограничавам. Без това се изчерпа.

Закривай.

Тя темата не се е изчерпала защото дори не сме обсъждали това заради което е създадена а именно АБПФК Кити-Анне да надраска есе, темата зави в много крива посока заради АБПФК Кити-Анне която изписа тонове мастило далеч преди появата на разни птицви и магическски същества :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.