Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Така я нахраних, че ще напълнее.

Туй за извънземните ме изкефи на макс а и се носят легенди че е слаба заради глисти и проклетия

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Myanmar написа:

В настоящата тема има прекрасна илюстрация на петте етапа на скръбта на Кюблер-Рос:

1. Отричане - done
  2. Гняв - done
  3. Договаряне - done
  4. Депресия - done
  5. Приемане

Минахме първите четири. В момента сме в затишие.

Пренесла се е като опитен немски стратег, с маневра дебаркираща в друга тема. Ах, измама, ах съдба!

преди 1 час, Myanmar написа:

ПП: Тая Анка, само и само да не стигне до т. 5 ще ни попречи да стигнем заветните 100 страници!!!!!! angry.png

• Автор
преди 12 минути, Myanmar написа:

Пренесла се е като опитен немски стратег, с маневра дебаркираща в друга тема. Ах, измама, ах съдба!

Ко думаш че е преродения Ервин Ромел ли?

Брейкинг Нюз:

Уважаеми зрители току що в студиото научихме че търсенето на Бог на мъничката Бирма приключи с обвинение в плагиаство очакваме пряко включване

• Автор

Ха май изпъдиха мъничката Бирма :(

преди 22 часа, petie1 написа:

търсенето на Бог на мъничката Бирма приключи с обвинение в плагиаство

Я писател, не читател. Как да плагиатствам при тези обстоятелства?

Considering Benedict Cumberbatch GIF by BBC

току-що, acnekt написа:

Тука ли си?

Не.

Веднъж си изнасям аз един пиано концерт и една ме пита:

- Можеш ли да свириш?

- Не. - отговарям ѝ - Правя се!

• Автор

Ха мъничката Бирма бил тук само АБПФК Кити-Анне липсва по точно ЛИС-а й... Па може да са я викнали от кораба майка знам ли? Аз се забих в темата за макетата

Да. Само есе липсваше в темата "Есето на Анка". Обаче аз съм сигурен, че има сценарий при който ще го видим.

Сетих се за оня действителен случай...

Двама луди успяли да свалят усмирителните си ризи. Имало 100 огради. Преминали 99 и единия рекъл:

- Изморих се, дай да се връщаме.

Така и Анка, минала е 4 от 5-те етапа на скръбта. По-лесно е да направи още една крачка, отколкото да върне 4. Времето ще покаже.

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Да. Само есе липсваше в темата "Есето на Анка". Обаче аз съм сигурен, че има сценарий при който ще го видим.

Само да не одъртеем дотогава и да ни хване деменцията та да забравим за какво е темета

преди 27 минути, petie1 написа:

Само да не одъртеем дотогава и да ни хване деменцията та да забравим за какво е темета

Какво не трябваше да забравяме?

naiden.jpg

• Автор

Че Анка ни обеща есе

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Коя?

Извънземното на Калдата или аз не помня вече

• Автор

Принцесата партизанка спря да шари а нас ни подкара деменцията

• Автор

Ааа сега чакаме да мине Коледа та нейно височество да има с какво да се хвали ли? :)

Не, спокойно, нямам с какво да се похваля. Нямам, благодарение на обществото  и на една луда, заради която нямам нито здраве, нито лично щастие. Благодарение на всички вас, целият ми живот е съсипан и въобще не преувеличавам. Заради стреса и нервите да се разправям с една луда преследвачка, си изгубих спокойствието, съня, заради стреса и напрежението, страхът да не получа нов троянец, здравето ми се съсипа, станах но - нервна и по - напрегната, имам шум в едното ухо от години, почнах да се тъпча от нерви, тя ми уби мечтите, наивността и оптимизма, нещо, което никога няма да и го простя. А на обществото никога няма да го простя цялото това лицемерие - всички да говорят за морал, но в същото време да бутат напред и да подкрепят курвите, лесните и достъпните. Благодарение на фалшивия ви морал хората като мен нямат право на никакво лично щастие. Можех да бъда щастлива, а не ми позволихте, само защото сте гнусни нацисти и антисемити! Много добре знаете какво искам да кажа! Дискриминирате ме без да имате право!

Не, нямам с какво да се похваля, защото "новото нормално" съсипа празниците! Вкъщи няма никакъв семеен уют. Не ми се падна паричката, а и питката беше купешка, Бог знае дали не са забравили да сложат паричката изобщо. Майка ми, дето е на години и в нормална държава като Русия щеше да е вече пенсионерка, е преуморена, няма желание да готви, а аз така чаках едни домашни и вкусни питка и сармички............. Но не, нали трябва да работим за етносите паразити, които ни съсипват спокойствието и мира.................

Отвратена съм! Искам да живея в нормален свят, без нацизъм, антисемитизъм, расизъм и дискриминация! Искам да живя в нормален свят, в който лудите преследвачки ги тикват в затвора, а после ги местят доживотно в психиатрията, за да може нормалните хора да живеем нормално и спокойно! Много добре знаете, че визирам такива като Даниела! Искам да живея в нормален свят, в който няма икономически и финансови кризи, в който хората с увреждания имат право на лично семейно щастие! Искам да живея в нормален свят, в който разните му там плейтмейтки не са модел за подражание и красота, а са на дъното на обществото!

Дори елхата ни не е истинска, а изкуствена, защото истински елхи вече няма, благодарение на безродниците, които продават дървесината ни в чужбина! Да им изсъхнат ръцете на тия предатели и всичко най - лошо да застигне семействата им! Писна ми! Писна ми от всички, които продават всичко наше ценно на чужденци! Проклети да сте, уроди злобни!

преди 1 минута, Anne написа:

Не, спокойно, нямам с какво да се похваля. Нямам, благодарение на обществото

Не обществото имаше да пише есе. И не обществото обеща, че ще го напише.

Почвай го и не ми се офлянквай.

преди 1 час, Anne написа:

а аз така чаках едни домашни и вкусни питка и сармички.............

гадно а - като те мързи да готвиш, да отмениш болната си майка

стой гладна и мечтай

fbimg.php?i=1212

преди 2 часа, Anne написа:

Не, спокойно, нямам с какво да се похваля. Нямам, благодарение на обществото  и на една луда, заради която нямам нито здраве, нито лично щастие. Благодарение на всички вас, целият ми живот е съсипан и въобще не преувеличавам. Заради стреса и нервите да се разправям с една луда преследвачка, си изгубих спокойствието, съня, заради стреса и напрежението, страхът да не получа нов троянец, здравето ми се съсипа, станах но - нервна и по - напрегната, имам шум в едното ухо от години, почнах да се тъпча от нерви, тя ми уби мечтите, наивността и оптимизма, нещо, което никога няма да и го простя. А на обществото никога няма да го простя цялото това лицемерие - всички да говорят за морал, но в същото време да бутат напред и да подкрепят курвите, лесните и достъпните. Благодарение на фалшивия ви морал хората като мен нямат право на никакво лично щастие. Можех да бъда щастлива, а не ми позволихте, само защото сте гнусни нацисти и антисемити! Много добре знаете какво искам да кажа! Дискриминирате ме без да имате право!

Не, нямам с какво да се похваля, защото "новото нормално" съсипа празниците! Вкъщи няма никакъв семеен уют. Не ми се падна паричката, а и питката беше купешка, Бог знае дали не са забравили да сложат паричката изобщо. Майка ми, дето е на години и в нормална държава като Русия щеше да е вече пенсионерка, е преуморена, няма желание да готви, а аз така чаках едни домашни и вкусни питка и сармички............. Но не, нали трябва да работим за етносите паразити, които ни съсипват спокойствието и мира.................

Отвратена съм! Искам да живея в нормален свят, без нацизъм, антисемитизъм, расизъм и дискриминация! Искам да живя в нормален свят, в който лудите преследвачки ги тикват в затвора, а после ги местят доживотно в психиатрията, за да може нормалните хора да живеем нормално и спокойно! Много добре знаете, че визирам такива като Даниела! Искам да живея в нормален свят, в който няма икономически и финансови кризи, в който хората с увреждания имат право на лично семейно щастие! Искам да живея в нормален свят, в който разните му там плейтмейтки не са модел за подражание и красота, а са на дъното на обществото!

Дори елхата ни не е истинска, а изкуствена, защото истински елхи вече няма, благодарение на безродниците, които продават дървесината ни в чужбина! Да им изсъхнат ръцете на тия предатели и всичко най - лошо да застигне семействата им! Писна ми! Писна ми от всички, които продават всичко наше ценно на чужденци! Проклети да сте, уроди злобни!

Но не, нали трябва да работим за етносите паразити, които ни съсипват спокойствието и мира.................

Можех да бъда щастлива, а не ми позволихте, само защото сте гнусни нацисти и антисемити!

Дискриминирате ме без да имате право!

Но не, нали трябва да работим за етносите паразити, които ни съсипват спокойствието и мира.................

Искам да живея в нормален свят, без нацизъм, антисемитизъм, расизъм и дискриминация!  Проклети да сте, уроди злобни!

Barack Obama Reaction GIF

• Автор

Абе така и не разбрах за какво пак ни обвинява АБПФК Кити-Анне? Личното щастие не е работа на обществото а нейна лична

Кито, Кито...

Значи ти като си добре Всички ние да сме болни...

Откъде накъде Я кажи Даниела има вина че родила 2 деца на Петър а той оженил за нея 
Аз какво съм ти виновен на теб че съм Гей

А ми живея с германец Много съм добре, но не съм Наци като тебе

Първо не си Еврейка, второ не си Лезбийка Че по цял ден тука да чета на някаква луда Маниите!

Върви се лекувай Раднево е най голямата психиатрична болница в България!

Пази боже Това на празник го пиша!

• Автор

Аз ли не мога да чета или тоя пост е несвързан логически?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.