Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

Каква християнка е? Вярва в прераждането, празнува келтски празници, не почита родителите си.

http://www.sv-sv-konstantin-i-elena.net/Zapovedi.html

5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Anne написа:

Винаги съм мислела, че имам право на избор.

Ти да не мислиш, че за всеки от нас има по един мургав сиганин, като твоя? Ей това е нашия живот - малко шампанско и много сълзи:

thumb_friends-there-are-plenty-of-fish-i

• Автор
преди 4 минути, Anne написа:

Да, само дето вината на обществото е, че ми се набърка в чувствата и личния ми живот, че ме притискаха да не мисля за него, да не го търся, не бил за мен.

Да не забравя и за общественото лицемерие - уж живеем във време, в което жените имат право да избират, на практика се оказват обратното. Не можеш да си харесаш някой готин, умен и забавен тип, без да не настроиш хората срещу себе си и да почнат да ти плямпат как такъв не бил за теб и трябва да си потърсиш някой друг. Алоооооооооооо, а любовта? Значи нямам право да хлътвам по някого, а трябва да чакам да бъда избрана като стока на пазар? А уж сме в 21 век! Винаги съм мислела, че имам право на избор.

А сега няма кого да харесам. Едно, че гтините, умните и забавните са отдавна лапнати от простачки, едва завършили гимназия и второ, не им пише на челата кои са свободни, а не ми се разправя с други откачалки.  Пък и нещата станаха така откачени, че партньор можеш да си намериш само в дискотека.

Пак ме събори от смях честно казано.... Ами именно защото сме 21 век имаш право да си избереш ти мъж а не мама и тате :)

преди 6 минути, Anne написа:

гтините, умните и забавните са отдавна лапнати от простачки, едва завършили гимназия

Ти вярно, че към стара мома заминаваш. Ако беше родена до Освобождението, си закъсняла с 25 години, а това си е четвърт век!

Кой си купува скрин със скърцащи панди, а? Друго си е пресни, "едва завършили гимназия".

ice cream summer GIF by The Jerry Springer Show

преди 2 минути, andrianivanov написа:

Нямаш оценка за себе си...

Погледни се! Как Петър ще легне с теб?

Да не съм аз виновна, че съм родена с увреждания?

Иначе тогава имах желание да се погрижа за себе си и да изглеждам добре, бях започнала да се интересувам от храна и от мода, от хубави дрехи, мислех позитивно...............Всичко беше прекрасно, само да не беше тази. На вас ви е забавно, но интернет  тормозът е отвратителен, колкото и истинският. Не спираше да ме тормози за моя снимка, да ми се бърка в чувствата и да ме натиска да се откажа от него. А той дори не беше женен тогава.

И не приемам съвети от неморално общество, дето уж приема разводите, хората с увреждания и все в този дух, ама всичко е само уж. Да не говорим колко от вас тайно са фенове точно на простачки като Николета и Златките. Аз поне не съм като тях!

преди 1 минута, Myanmar написа:

Ти да не мислиш, че за всеки от нас има по един мургав сиганин, като твоя? Ей това е нашия живот - малко шампанско и много сълзи:

Той е рекламно лице с жена си...

Забравих на какво WS Telshop Нещо такова

Полина всеки път изпада в нервна криза когато се излъчва по телевизията

• Автор
преди 6 минути, andrianivanov написа:

Нямаш оценка за себе си...

Погледни се! Как Петър ще легне с теб?

Ами освен да й го вържат кат коледно прасенце друг начин не виждам

преди 2 минути, andrianivanov написа:

Той е рекламно лице с жена си...

Забравих на какво WS Telshop Нещо такова

Полина всеки път изпада в нервна криза когато се излъчва по телевизията

Знаем го това видео. Вече наизуст го знам. 

преди 12 минути, Anne написа:

трябва да чакам да бъда избрана като стока на пазар?

И преди си го писала, ама чак сега разбрах какво искаш да кажеш. Според теб е правилно ТИ да избираш останалите като стока на пазар. А обществото те дискриминира, като не узаконява робството за твоите сексуални нужди.

Cry Crying GIF

преди 5 минути, Myanmar написа:

Не е циганин. Готин и забавен е, сигурна съм че е и умен.  Не е честно такива като Дани да се уреждат така. Та тя е ужасно тъпа. Сладка захаросана кукла, но тъпа. Расла в саксия. Не е свикнала да губи.

А аз все губя и вече ми писна!

• Автор
преди 2 минути, Anne написа:

И не приемам съвети от неморално общество, дето уж приема разводите, хората с увреждания и все в този дух, ама всичко е само уж. Да не говорим колко от вас тайно са фенове точно на простачки като Николета и Златките. Аз поне не съм като тях!

Много знаеш пък ти на какво сме фенове :)

преди 1 минута, Anne написа:

Не е циганин. Готин и забавен е, сигурна съм че е и умен.  Не е честно такива като Дани да се уреждат така. Та тя е ужасно тъпа. Сладка захаросана кукла, но тъпа. Расла в саксия. Не е свикнала да губи.

А аз все губя и вече ми писна!

Жалко, аз обичам ромите. Значи е българин.

преди 14 минути, petie1 написа:

Не си ли за чувал сторъкия Шива?

Съм. Тя страда най-много от коронавируса.

Shiva-washing-hands-virus.jpg

Не схванах връзката.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Ти вярно, че към стара мома заминаваш. Ако беше родена до Освобождението, си закъсняла с 25 години, а това си е четвърт век!

Кой си купува скрин със скърцащи панди, а? Друго си е пресни, "едва завършили гимназия".

ice cream summer GIF by The Jerry Springer Show

Кого да си избера - тъп простак с ограничени интереси? Да умра от скука? Ама благодаря! :emoji_smiley-34:

преди 3 минути, petie1 написа:

Много знаеш пък ти на какво сме фенове :)

Знам, защото нямаше иначе тези идиотки да са пример за подражание на младите момичета.

Анелия поне не простееше така. Нито Райна. Винаги съм харесвала техния стил на обличане и на поведение, преди де.

преди 9 минути, Anne написа:

Да не съм аз виновна, че съм родена с увреждания?

Откак си се родила си имала близо 40 години да направиш нещо по въпроса. Ти днес ли се сети, че е можело?

преди 3 минути, Anne написа:

Кого да си избера - тъп простак с ограничени интереси? Да умра от скука? Ама благодаря! :emoji_smiley-34:

Какво им е на момчетата инвалиди?

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

И преди си го писала, ама чак сега разбрах какво искаш да кажеш. Според теб е правилно ТИ да избираш останалите като стока на пазар. А обществото те дискриминира, като не узаконява робството за твоите сексуални нужди.

Добре де Какво аджеба да й харесат на Анка? Нито интелект е показала нито е накарала "..подскокнал подрипнал Моралдо Мори..."?

преди 6 минути, Anne написа:

Анелия поне не простееше така. Нито Райна. Винаги съм харесвала техния стил на обличане и на поведение, преди де.

Аз пък харесвам Азис. 
Обличи се така и Пешо е твой.

Виж клипа на ледена кралица от Азис 2005 година за подробности. Може и от клипа никой не може.

преди 10 минути, Anne написа:

А той дори не беше женен тогава.

20 и колко години минаха, откак не получи това мургаво момче? Други цигани нямате ли в Берковица?

преди 2 минути, ncl написа:

Е, няма да решава задачи с нея...

Аз не го искам само за секс, ако не схванахте. Исках да сме и приятели и да правим разни неща заедно, не е само секса. Например екскурзии, да ходим заедно на концерти, театър, да четем книги, да украсяваме елхата.............Ей такива прости неща. Мечтаех си за любов - красива и романтична като в книгите и филмите.

Не може такива като мен все да са прецаквани.

преди 11 минути, petie1 написа:

Ами освен да й го вържат кат коледно прасенце друг начин не виждам

Не! Трябва да е на пазара. Край него още плът за продан, и тя да го избере! А не другите да я избират, гнусна история...

преди 1 минута, andrianivanov написа:

Някой чувал ли се е с Даниела? Да покажем снимки на Полина от масата им

Коя е Даниела? Тука имаше два образа, които почнаха да псуват и обиждат. 
За тези ли става въпрос?

преди 11 минути, acnekt написа:

Знаем го това видео. Вече наизуст го знам. 

На мен ми е любимо като се бият с възглавниците. Трябва да участвам в пълнометражен филм, за да може да ги награди някоя киностудия за актьорско майсторство love.png

преди 2 минути, Myanmar написа:

20 и колко години минаха, откак не получи това мургаво момче? Други цигани нямате ли в Берковица?

Не съм виждала други готини, а и тези около моята възраст са вече женени и с деца. Не ми се занимава пак с ревниви крави.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.