Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 11 минути, Anne написа:

Готин и забавен е, сигурна съм че е и умен. 

Колко пък да е готин. Не те е замерял много с боклуци като останалите. А ти не се прави, че се съмняваш дали е умен. Знаеш, че е прост като галош, нали тука му изкара кирливите ризи как нищо не става от него.

А уж за интелектуалец копнееше.........

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Myanmar написа:

Откак си се родила си имала близо 40 години да направиш нещо по въпроса. Ти днес ли се сети, че е можело?

Какво им е на момчетата инвалиди?

През март ставам на 37.

Че не мога да се грижа за инвалид, аз за себе си не мога да се грижа.

преди 1 минута, Myanmar написа:

На мен ми е любимо като се бият с възглавниците. Трябва да участвам в пълнометражен филм, за да може да ги награди някоя киностудия за актьорско майсторство

Аз пък се чудих, как леглото не се счупи. Пешо 80 кила, жена му 100 и детето 50.

300 кг тежест върху бедното легло.

• Автор
преди 2 минути, Anne написа:

Аз не го искам само за секс, ако не схванахте. Исках да сме и приятели и да правим разни неща заедно, не е само секса. Например екскурзии, да ходим заедно на концерти, театър, да четем книги, да украсяваме елхата.............Ей такива прости неща. Мечтаех си за любов - красива и романтична като в книгите и филмите.

Не може такива като мен все да са прецаквани.

А ако е фен на метъла? А ако чете само книги по физикс и компютри? Или иска да те води в страни които не харесваш? Пак ще си прецакана

преди 2 минути, acnekt написа:

Коя е Даниела? Тука имаше два образа, които почнаха да псуват и обиждат. 
За тези ли става въпрос?

Даниела е жената на Петър от рекламата

преди 13 минути, Anne написа:

Не е честно такива като Дани да се уреждат така. Та тя е ужасно тъпа. Сладка захаросана кукла, но тъпа.

Значи разликата ви е, че не си сладка захаросана кукла. Тея работи се набиват на мъжете, да ти кажа.

преди 4 минути, Anne написа:

Аз не го искам само за секс, ако не схванахте. Исках да сме и приятели и да правим разни неща заедно, не е само секса. Например екскурзии, да ходим заедно на концерти, театър, да четем книги, да украсяваме елхата.............Ей такива прости неща. Мечтаех си за любов - красива и романтична като в книгите и филмите.

Не може такива като мен все да са прецаквани.

Животът не е честен.

преди 1 минута, andrianivanov написа:

Ясно. Бавно, бавно почвам вече да навлизам в сценария. Тогава тези две сестри, какви бяха тук.

Които почнаха да обиждат и псуват.

преди 14 минути, Anne написа:

А аз все губя и вече ми писна!

Преди 20 години не ти е вързало едно момче. Какво пък си изгубила оттогава? Един работен ден нямаш, до скоро имаше двама работливи прислужници, които вече нямат сили да ти направят баница, да ти е пълно коледното щастие. Ама за Ханука свещи имаше, нали?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Колко пък да е готин. Не те е замерял много с боклуци като останалите. А ти не се прави, че се съмняваш дали е умен. Знаеш, че е прост като галош, нали тука му изкара кирливите ризи как нищо не става от него.

А уж за интелектуалец копнееше.........

Сигурна съм, че е умен, проблемът  му е, че се влияе от приятелите си простаци.

Мислех да го образовам и да го науча на истинските ценности в живота. Не мисля, че е невъзможно.

• Автор
преди 6 минути, Myanmar написа:

Не! Трябва да е на пазара. Край него още плът за продан, и тя да го избере! А не другите да я избират, гнусна история...

Ама тя иска точно това прасенце което ввече си е избрало кочинка и кат гледам си се въргаля щастливо в нея

Мислех да го образовам и да го науча на истинските ценности в живота. Не мисля, че е невъзможно.

Пешо още ли търси емигранти да му работят във фирмата за почистване?

преди 2 минути, petie1 написа:

А ако е фен на метъла? А ако чете само книги по физикс и компютри? Или иска да те води в страни които не харесваш? Пак ще си прецакана

Доколкото знам, харесва рап и хип - хоп. Но че и е надавал ухо на попфолк парчета, знам, че много е харесвал "Всичко води към те" на Анелия.

Точно за физика и компютри се съмнявам да чете книги, доколкото знам, той изобщо книги не поглежда. Иначе досега щеше да е с очила.

Иначе, както съм споменавала, обича историята, аз също.

Кого да си избера - тъп простак с ограничени интереси? Да умра от скука? Ама благодаря! :emoji_smiley-34:

преди 16 минути, Anne написа:

сигурна съм че е и умен.

Много добре знаеш, че е прост. Какви са тези предположения, че може би е умен, като досега още не си научила да е такъв. Срича в пети клас, купонясва и ходи на дискотека, докато ти спиш.

преди 16 минути, Anne написа:
преди 18 минути, petie1 написа:

Много знаеш пък ти на какво сме фенове :)

Знам, защото нямаше иначе тези идиотки да са пример за подражание на младите момичета.

Е, ние момичета ли сме за теб wow.png

преди 5 минути, Myanmar написа:

Значи разликата ви е, че не си сладка захаросана кукла. Тея работи се набиват на мъжете, да ти кажа.

Мъжете, за съжаление, никога не мислят. И от това се възползват куклите с амебски мозък.

• Автор
преди 3 минути, Anne написа:

Ох не могаа задуших се от смях :)

преди 14 минути, Anne написа:

Така изредено, значи за секс и секс прелюдия ти трябва. Изглежда разчиташ, че родителите ти след 10 години все още ще ти готвят, чистят, къпят, крадат нафта за некскуика и колата и др. подробности.

преди 5 минути, Anne написа:

Точно за физика и компютри се съмнявам да чете книги, доколкото знам, той изобщо книги не поглежда. Иначе досега щеше да е с очила.

tenor.gif?itemid=16100741

Много добра логика. Страхотна дедукция. Размина Шерлок.

преди 14 минути, andrianivanov написа:

Някой чувал ли се е с Даниела? Да покажем снимки на Полина от масата им

Ако ти качиш снимката Полина ще пише веднага на администратора за да те накажат.

преди 13 минути, acnekt написа:

Тука имаше два образа, които почнаха да псуват и обиждат. 

Лешо и Блешо.

Не съм виждала други готини, а и тези около моята възраст са вече женени и с деца. Не ми се занимава пак с ревниви крави.

А инвалиди? Те ще те лапнат като топъл хляб!

преди 8 минути, Anne написа:

А ми нали те е биел в училище 

П.П.

Тя е Садо Мазо Повярвайте ми!

преди 10 минути, acnekt написа:

Ясно. Бавно, бавно почвам вече да навлизам в сценария. Тогава тези две сестри, какви бяха тук.

Които почнаха да обиждат и псуват.

Незнам кои са били Темата е много дълга за прочитане но тя Винаги пише едни и същи неща

Че не мога да се грижа за инвалид, аз за себе си не мога да се грижа.

Ами ще се научиш.

Пак те питам, какво им е на инвалидите?

• Автор

Доколкото знам, харесва рап и хип - хоп. Но че и е надавал ухо на попфолк парчета, знам, че много е харесвал "Всичко води към те" на Анелия.

Е то няма човек дето да не е слушал чалга :)

То и аз чета много книги за компютри ама още не нося очила та логиката ти отиде в киреча а и е учил в ТУ :) А там не са учат бални танци да  речем

Обичал е история ама е обичал...

преди 14 минути, acnekt написа:

Аз пък се чудих, как леглото не се счупи. Пешо 80 кила, жена му 100 и детето 50.

300 кг тежест върху бедното легло.

То тази реклама на матраци ли беше, на легло ли беше, мила моя майно льо. Най-печеливши са щастливото семейство. Взеха пара, дават ги по телевизията, подарили са им матраци, на които да... практикуват йога и цялата работа, че се биха малко с възглавници. Сладка работа.

преди 15 минути, andrianivanov написа:

Крадлата. Те тъкмо да се оженят с Анка и Даниела му направила две деца.

Малко онази история - аха да ѝ го сложа и тя не дойде на срещата...

• Автор
преди 5 минути, Myanmar написа:

А инвалиди? Те ще те лапнат като топъл хляб!

Ти пък... Нали я знаеш че е нацистка

преди 15 минути, acnekt написа:

Тогава тези две сестри, какви бяха тук.

Лешо имаше раздвоение на личността.

bird vulture GIF

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.