Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 4 минути, acnekt написа:

Средна на ръст си. 

Абе щом е надбягвала момчетата тази инвалидка, по-скоро е над средния ръст.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Myanmar написа:

На мен не ми трябва да разбирам. Има си лекари, които казват, че ти си на границата на 100%-овата работоспособност. Аз съм наясно, че ти имаш здравословни проблеми, но всеки човек ги има. Всеки човек боледува, всеки човек се контузва, всеки човек се износва от работа, всеки човек се среща с несгоди, несправедливости и простотия. Но и всеки нормален човек поема отговорност първо за себе си. Така се учи и след това може да поеме отговорност и за останалите.

От твоята уста има само претенции, че обществото ти дължи над това, което даром ти осигурява като пари и работа. Трудно е някой да те съжалява, когато си зашлевила ръката, която иска да ти помогне, защото най-лесно е да превърнеш двамата си родители в детегледачки.

Имам забрана за физически труд. На патагонски ли го пиша, та не разбираш?

преди 4 минути, Anne написа:

А кухненските шкафове с тенджерите са много по - нависоко от мен.

Хората са изобретили стълбите. Макар че по-бързо е да сложат един стол. Иначе нещата за ежедневна употреба се слагат на една ръка разстояние.

преди 3 минути, Anne написа:

Обработването на снимки е адски трудно. Пробвала съм се с фотошопа  и програма за правене на аватари. Не, не е за мен. Че и не знам бъкел английски.

Не знам, при мен е на немски език.

току-що, Myanmar написа:

Хората са изобретили стълбите. Макар че по-бързо е да сложат един стол. Иначе нещата за ежедневна употреба се слагат на една ръка разстояние.

Ние стълба нямаме, а и не бих посмяла да се кача сама на стълба, не умея да пазя равновесие, а имам фобия от високо. Като дете не бях така и доста се катерех,но с годините...........

• Автор
преди 1 минута, Anne написа:

Обработването на снимки е адски трудно. Пробвала съм се с фотошопа  и програма за правене на аватари. Не, не е за мен. Че и не знам бъкел английски.

Айде бе? Да кликаш по разни бутончета било адски трудно? Няма да те питам какво е да шариш на С++ или Асемблер щот ще паднеш в стъпор

току-що, andrianivanov написа:

С 10% пенсия не може да получава! Предполагам Полина е 2 ра група

Какво значи това?  Не живея в България.

преди 17 минути, Anne написа:

Това не изисква математика, нито сложно мислене.

Човека ти обяснява, че можеш да си вадиш хляба с нещо, което така или иначе правиш. Само че вместо да плюеш по немците, ще трябва да пишеш смислени неща.

току-що, acnekt написа:

Какво значи това?  Не живея в България.

Има три групи а тя не е толкова болна че да е първа но може и да е 

Най високата група е първа 100% с право на придружител

Най ниската е трета

току-що, andrianivanov написа:

Има три групи а тя не е толкова болна че да е първа но може и да е 

Най високата група е първа 100% с право на придружител

Най ниската е трета

Ясно.

преди 18 минути, Anne написа:

Да не говорим, че и стълба ще ми трябва в кухнята, тъй като съм 1,57 висока. Едва успявам да си взема хляба от високия хладилник.

Значи:

1. Висок, висок, ама си вземаш хляба над хладилника. ПРОБЛЕМ НЯМА.

2. Всичко над 2 метра ще ти е високо, с което ти не си нещо по-специална от останалите жени. И щом трябва, ще опреш една стълба, за да стигаш и крушките да сменяш на тавана. Пак ПРОБЛЕМ НЯМА.

И тогава защо посочваш ръста си като пречка да готвиш ми обясни?

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Човека ти обяснява, че можеш да си вадиш хляба с нещо, което така или иначе правиш. Само че вместо да плюеш по немците, ще трябва да пишеш смислени неща.

Точно така, щом по цял ден трака по сто км фермани спокойно може да пише разкази да речем

преди 15 минути, Anne написа:

А кухненските шкафове с тенджерите са много по - нависоко от мен.

Абе ти на кого си мислиш, че говориш? аз може да съм мъж, но също съм готвил. Една тенджера или тиган ти трябват насреща. Никакво прибиране в шкафове няма. Готвиш тенджерата, прибира се в хладилника и пак се готви. Какви високи шкафове те гонят, какво ми се правиш на 10-годишна пикла. На 37 години човек ми обяснява, че трябвало стълба. Като трябва ще сложиш.

На вашите като им кажеш да ти оставят една тенджера да им сготвиш за довечера, докато вадят парите, с които те издържат, те ще ти откажат ли?

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Значи:

1. Висок, висок, ама си вземаш хляба над хладилника. ПРОБЛЕМ НЯМА.

2. Всичко над 2 метра ще ти е високо, с което ти не си нещо по-специална от останалите жени. И щом трябва, ще опреш една стълба, за да стигаш и крушките да сменяш на тавана. Пак ПРОБЛЕМ НЯМА.

И тогава защо посочваш ръста си като пречка да готвиш ми обясни?

Ами то има мини стълбички за такива кат анка

преди 1 минута, Myanmar написа:

Абе ти на кого си мислиш, че говориш? аз може да съм мъж, но също съм готвил. Една тенджера или тиган ти трябват насреща. Никакво прибиране в шкафове няма. Готвиш тенджерата, прибира се в хладилника и пак се готви. Какви високи шкафове те гонят, какво ми се правиш на 10-годишна пикла. На 37 години човек ми обяснява, че трябвало стълба. Като трябва ще сложиш.

На вашите като им кажеш да ти оставят една тенджера да им сготвиш за довечера, докато вадят парите, с които те издържат, те ще ти откажат ли?

Да, то пък аз съм много висок и как стигам до шкафа - не знам.

преди 18 минути, acnekt написа:

Другите българки, от 3 млн българки, как се справят? 1 млн българки?

Три милиона българки не готвят в България, защото имат високи шкафове, в които са заключени тенджерите, а мъжете им упорито отказват да свалят една тенджера!

преди 19 минути, Anne написа:

Обществото ще е виновно, като стана зле.

Те все другите ти са виновни, че не си учила и работила. Виждаме те вече, че едно обещано есе те мързи да напишеш трети месец.

преди 18 минути, Anne написа:

Че и не знам бъкел английски.

Ами ще научиш ма! Аз го научих след като завърших висшото си образование. Ще рече докато ходя на работа. Без учители. Какво е твоето оправдание, като по цял ден всеки ден лежкунтиш, преобличаш кукли и се чудиш кой филм да гледаш?

Не ме мързи, а нямам настроение.

Крушки не сменям, страх ме е от тока.

преди 23 минути, Anne написа:

Обработването на снимки е адски трудно.

Да ти издам една тайна - всичката работа на света е трудна. Трябва да я учиш, да ходиш на обучения, преквалификации, да се самоусъвършенстваш, да си я носиш вкъщи, да я мислиш в почивни дни и всичко това само за да ти плащат заплата. Ама ти не го знаеш, защото си безработна цял живот и си мислиш, че да ти е трудно е основателна причина нищичко да не подхващаш, защото има кой да го прави вместо теб.

преди 4 минути, Anne написа:

Не ме мързи, а нямам настроение.

Крушки не сменям, страх ме е от тока.

Бре, Монк от Берковица. 

Да ти издам една тайна - всичката работа на света е трудна. Трябва да я учиш, да ходиш на обучения, преквалификации, да се самоусъвършенстваш, да си я носиш вкъщи, да я мислиш в почивни дни и всичко това само за да ти плащат заплата. Ама ти не го знаеш, защото си безработна цял живот и си мислиш, че труденето е достатъчна причина никой да не се труди, защото има кой да го прави вместо теб.

Никога не съм обезценявала труда! Просто имам забрана за физическа работа. А за интелектуална ми трябва диплома. Но пък и при тази власт няма да работя. Принципи. Няма да им робувам на герберите.

преди 22 минути, Anne написа:

Имам забрана за физически труд. На патагонски ли го пиша, та не разбираш?

Физически труд или тежък физически труд? Защото ти в момента, пишейки това, упражняваш и физически труд.

Опитваш пак някакви оправдания, които не минават отдавна.

току-що, Myanmar написа:

Физически труд или тежък физически труд? Защото ти в момента, пишейки това, упражняваш и физически труд.

Опитваш пак някакви оправдания, които не минават отдавна.

Писането не е в категорията физически труд.

преди 21 минути, Anne написа:

Ние стълба нямаме, а и не бих посмяла да се кача сама на стълба, не умея да пазя равновесие, а имам фобия от високо. Като дете не бях така и доста се катерех,но с годините...........

Стига си се обяснявала. Кажи на вашите да оставят една готварска книга и една тенджера в мивката.

Да ти издам една тайна - всичката работа на света е трудна. Трябва да я учиш, да ходиш на обучения, преквалификации, да се самоусъвършенстваш, да си я носиш вкъщи, да я мислиш в почивни дни и всичко това само за да ти плащат заплата. Ама ти не го знаеш, защото си безработна цял живот и си мислиш, че трудното трудене е достатъчна причина никой да не се труди, защото има кой да го прави вместо теб.

За какво да учи Фотошоп като някой от форума тук ще и направи графиките

Тя колекционира снимки на Поп Фолк певици

Прави колажи, банери, аватари Бля бля

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.