Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 9 минути, Anne написа:

Съдбата ще те научи по - скоро.

Мен ме е научила. Човек без един работен ден да казва на хора превили гръб от работа, че щели да се научат на тегло, е меко казано пошло.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Myanmar написа:

Мен ме е научила. Човек без един работен ден да казва на хора превили гръб от работа, че щели да се научат на тегло, е меко казано пошло.

Меко казано пошло е да се подиграваш на човек, който наистина не може нищо и е истински инвалид.

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Питам я ще разчита ли, че родителите ѝ ще ѝ "готвят, чистят, къпят и др. подробности", тя вика - не разчитала! Каква вита баница, тя ако отиде да пазарува в бакалията родителите ѝ банкет ще вдигнат!

Само дето нас няма да ни поканят

преди 13 минути, Anne написа:

Учил е в ТУ, ама е прекъснал............. та да запише после под влияние на Дани и той икономика. 

Добре, че е жена му! Сега и бизнес си имат, ще си изучат децата, ще им оставят имане. То с къртовски труд всеки може. Аа не, ти не можеш, ще ти изстине леглото и няма кой да ти преоблича куклите по цял ден.

преди 2 минути, Anne написа:

Хвани се с някоя от града тогава. Ама да не ревеш после. Големи са кифли.

Харесвам кифлите. Много са сладки...

• Автор
преди 1 минута, Anne написа:

Меко казано пошло е да се подиграваш на човек, който наистина не може нищо и е истински инвалид.

Можеш да тракаш по сто км фермани нали?

преди 14 минути, andrianivanov написа:

Трябва са го прочетеш Беше писала че се нуждае и от секс Бяха големи истории!

Еми прислуга си има. Само това ѝ липсва. 20 години орева орталъка за тоя циганин, че се оженил, ама не за нея.

преди 13 минути, acnekt написа:

Сега и против икономиката ли си? Ти що не завърши икономика? Щом мислиш, че е лесно да учиш икономика.

Защото като отиде да си плати таксата и няма да може да сметне колко пари да остави.

преди 1 минута, petie1 написа:

Можеш да тракаш по сто км фермани нали?

Това не изисква математика, нито сложно мислене. Да, не мога да готвя, защото съм ужасно несръчна, лесно се разсейвам и не мога да помня рецепти и мерки. Да не говорим, че и стълба ще ми трябва в кухнята, тъй като съм 1,57 висока. Едва успявам да си взема хляба от високия хладилник.

преди 6 минути, Anne написа:

Не мога да се грижа за деца.

С 10% инвалидност можеш всичко.

Кажи си, че те мързи.

преди 5 минути, Anne написа:

Истински инвалид с 10% ТЕЛК, който е източвал Здравната каса десетилетия. Нека довършваме изреченията, че да не остане някой, с погрешното впечатление, че нямаш ръце или нещо такова.

преди 3 минути, Anne написа:

Това не изисква математика, нито сложно мислене. Да, не мога да готвя, защото съм ужасно несръчна, лесно се разсейвам и не мога да помня рецепти и мерки. Да не говорим, че и стълба ще ми трябва в кухнята, тъй като съм 1,57 висока.

Едва успявам да си взема хляба от високия хладилник.

https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Balgariia-porasna-s-12-sm-za-100-godini_53145.html

Какви са данните за България?

Средният ръст на българките през 1914 г. е 152.2 см, а през 2014 г. - 164.8, което представлява увеличение от 12,6 сантиметра.

преди 1 минута, Myanmar написа:

С 10% инвалидност можеш всичко.

Кажи си, че те мързи.

Не, наистина не мога. Как не разбираш, бе?

преди 1 минута, acnekt написа:

https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Balgariia-porasna-s-12-sm-za-100-godini_53145.html

Какви са данните за България?

Средният ръст на българките през 1914 г. е 152.2 см, а през 2014 г. - 164.8, което представлява увеличение от 12,6 сантиметра.

?

преди 6 минути, petie1 написа:

Само дето нас няма да ни поканят

Ще ни поканят. Ние сме най-близките ѝ приятели. Надали е позволила на друг да ѝ обяснява къде може да почне работа, как да изгради социален живот, кариера и семейство.

?

Средна на ръст си. 

Майка ти Как може?

Как си представяш бъдещето си ако починат

Сестра ти ли ще готви, пере? 

Ще те къпе ли Излиза ли с теб и прочие?

току-що, acnekt написа:

Средна на ръст си. 

А кухненските шкафове с тенджерите са много по - нависоко от мен.

• Автор

Това не изисква математика, нито сложно мислене. Да, не мога да готвя, защото съм ужасно несръчна, лесно се разсейвам и не мога да помня рецепти и мерки. Да не говорим, че и стълба ще ми трябва в кухнята, тъй като съм 1,57 висока. Едва успявам да си взема хляба от високия хладилник.

Компютрите са само математика ли според теб? Кат можеш да тракаш по сто км фермани значи можеш да пишеш разкази или да обработваш снимки то това не е програмираане че да се потиш с математиката или пък Линукс

А кухненските шкафове с тенджерите са много по - нависоко от мен.

Другите българки, от 3 млн българки, как се справят? 1 млн българки?

току-що, andrianivanov написа:

Майка ти Как може?

Как си представяш бъдещето си ако починат

Сестра ти ли ще готви, пере? 

Ще те къпе ли Излиза ли с теб и прочие?

Никак.

Не, тя не иска.

Обществото ще е виновно, като стана зле. Само защото отказва да се раздели с тъпите си предразсъдъци спрямо хората с увреждания.

На мен не ми трябва да разбирам. Има си лекари, които казват, че ти си на границата на 100%-овата работоспособност. Аз съм наясно, че ти имаш здравословни проблеми, но всеки човек ги има. Всеки човек боледува, всеки човек се контузва, всеки човек се износва от работа, всеки човек се среща с несгоди, несправедливости и простотия. Но и всеки нормален човек поема отговорност първо за себе си. Така се учи и след това може да поеме отговорност и за останалите.

От твоята уста има само претенции, че обществото ти дължи над това, което даром ти осигурява като пари и работа. Трудно е някой да те съжалява, когато си зашлевила ръката, която иска да ти помогне, защото най-лесно е да превърнеш двамата си родители в детегледачки.

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Ще ни поканят. Ние сме най-близките ѝ приятели. Надали е позволила на друг да ѝ обяснява къде може да почне работа, как да изгради социален живот, кариера и семейство.

Аа тогава съм там

преди 1 минута, petie1 написа:

Компютрите са само математика ли според теб? Кат можеш да тракаш по сто км фермани значи можеш да пишеш разкази или да обработваш снимки то това не е програмираане че да се потиш с математиката или пък Линукс

Обработването на снимки е адски трудно. Пробвала съм се с фотошопа  и програма за правене на аватари. Не, не е за мен. Че и не знам бъкел английски.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.