Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

току-що, Myanmar написа:

Стига си се обяснявала. Кажи на вашите да оставят една готварска книга и една тенджера в мивката.

Да, и като загоря или направя пожар по невнимание, много ще е забавно.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Anne написа:

Писането не е в категорията физически труд.

Както и професиите, които ти предлагахме. Носенето на листи в държавната администрация не е тежък физически труд. Ще трябва да минеш един коридор 2 пъти дневно. Хора без крака го правят. Има осигурени рампи. Топличко, спокойничко, тихичко, чистичко, възпитани образовани колеги, лукс.

А най-хубавото е, че тези места са гарантирани за инвалиди и ти няма да се бориш за тях, както правят здравите хора.

• Автор
преди 2 минути, Anne написа:

А за интелектуална ми трябва диплома. Но пък и при тази власт няма да работя. Принципи. Няма да им робувам на герберите.

Първо си изясни понятието интелектуален труд и ще видиш колко абсурдно е оправданието ти

преди 3 минути, andrianivanov написа:

За какво да учи Фотошоп като някой от форума тук ще и направи графиките

Помня, че и това го имаше. Събираше здраво чалга. И аз съм ѝ помагал за това, аз помагах на хиляди души тук. Искаше и видеа на чалгарки да ѝ се режат. Претенции за най-високо качество имаше. И амнайсет години по-късно научаваме, че не може да си свали една песен, че не може да свали торент. Неща, които са на клик разстояние за нея са неща за IT специалисти.

Може и да греша, но тя се открояваше по това, че не благодареше, когато някой ѝ сервираше наготово това, което тя молеше с много удивителни и плачещи емотикони.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Както и професиите, които ти предлагахме. Носенето на листи в държавната администрация не е тежък физически труд. Ще трябва да минеш един коридор 2 пъти дневно. Хора без крака го правят. Има осигурени рампи. Топличко, спокойничко, тихичко, чистичко, възпитани образовани колеги, лукс.

А най-хубавото е, че тези места са гарантирани за инвалиди и ти няма да се бориш за тях, както правят здравите хора.

В администрация, да умра от скука? Да не говорим, че хич не разбирам от документи и не знам кое къде е.

А и няма как да работя такова нещо изобщо, защото вече изобщо не чувам.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Помня, че и това го имаше. Събираше здраво чалга. И аз съм ѝ помагал за това, аз помагах на хиляди души тук. Искаше и видеа на чалгарки да ѝ се режат. И амнайсет години по-късно научаваме, че не може да си свали една песен, че не може да свали торент. Неща, които са на клик разстояние за нея са неща за IT специалисти.

Аз за какво го пиша

Тя изобщо не е проста С цел се е регистрирала тук!

В др форум Колко теми имаше че Даниела и е пуснала Троянски Кон и ѝ са се изтрили графиките музиката и т.н

Че е пропуснала Поп Фолк списания заради това Компакт Дискове Концерти

Ще кажеш че е края на света!

преди 11 минути, Anne написа:

Да, и като загоря или направя пожар по невнимание, много ще е забавно.

Като направиш пожар ще дойде да го изгаси пожарната и ще живееш на мръсно. Това важи за всеки човек, не е специално за теб.

Освен мързела имаш ли някакво реално оправдание защо не готвиш и не помагаш с къщната работа, а чакаш само на примък-отмък?

преди 13 минути, Anne написа:

Но пък и при тази власт няма да работя. Принципи.

haha.pnghaha.pnghaha.png

Ех, колко е сладко да си "принципна". Аа, ама тея на власт не ме кефят, ще живея 19 години безработна, а родителите ми ще ми осигуряват наготово всичко, което ми се прииска!

За какво бяха всички тези оправдания тогава. Кажи си го, както си е. Мързи те. Оправдания, кое от кое по абсурдни, си имаш всякакви - тенджерата е високо, листите тежат, може да ти се скарат, ако правиш грешки за малоумна, може да запалиш пожар, ако сложиш пердето вместо тенджерата на котлона.

• Автор

Като направиш пожар ще дойде да го изгаси пожарната и ще живееш на мръсно. Това важи за всеки човек, не е специално за теб.

Освен мързела имаш ли някакво реално оправдание защо не готвиш и не помагаш с къщната работа, а чакаш само на примък-отмък?

Видя ли какво смешно оправдание ми извади за интелектуалния труд?

преди 8 минути, Anne написа:

В администрация, да умра от скука?

Горката. Ама ти как точно си представяше работата - уютно място, на което не работиш, а се забавляваш ли? haha.png

преди 8 минути, Anne написа:

Да не говорим, че хич не разбирам от документи и не знам кое къде е.

Ще те научат. Ти да не мислиш, че ще те заключат в една стая и ще очакват от теб да свършиш нещо, което човек с реално завършен пети клас може да направи? Всичко е патаклама, също като твоето образование, при което преписваш отговорите от дъската и лъжеш директора, че учите. В администрацията, вече ти казах, имаше един като теб, ама по-зле с акъла. Ходеше един път до пощата да вземе писма. Моташе се нещо и това беше. Да не мислиш, че бих му дал да пипне документи или недай си боже да редактира нещо в тях.

Горката. Ама ти как точно си представяше работата - уютно място, на което не работиш, а се забавляваш ли? haha.png

Тя беше писала, че искала да стане мажоретка 

Може би това и е интересно да работи

• Автор
преди 3 минути, Myanmar написа:

Ааа имаше и такава работа ама АБПФк Кити-Анне пак ще й намери кусур

преди 5 минути, Myanmar написа:

Горката. Ама ти как точно си представяше работата - уютно място, на което не работиш, а се забавляваш ли?

Горе-долу като най-древната професия, но и там дю.пето да ти е яко.

• Автор
преди 1 минута, andrianivanov написа:

Ее нали не можела да стои права?

преди 12 минути, andrianivanov написа:

В др форум Колко теми имаше че Даниела и е пуснала Троянски Кон и ѝ са се изтрили графиките музиката и т.н

Да, някой сподели тук тема и в bg-mamma, където изглежда не са я изтраяли и са я баннали. И там същите истории, ама мамите не ходят на работа, по цял ден са в нета и са надушват бързо. Станала им ясна Многострадалната Геновева и почнали да я нареждат.

преди 1 минута, petie1 написа:

Само на концерти на кака Глория или на концерт на Пайнер, там стои 2 часа на крак.

• Автор
преди 1 минута, acnekt написа:

Горе, долу като най-древната професия, но и там дю.пето да ти е яко.

И птичката да ти е яка

преди 10 минути, petie1 написа:

Видя ли какво смешно оправдание ми извади за интелектуалния труд?

Тя дори не си е направила труда да проучи какво как може.Съчинила си е история как това е просто невъзможно! Сигурно минава при други, ама все забравя, че тука не падаме от небето.

Не иска и думичка да стане да работи и да помага. Леглото кой ще мачка цял ден? Ти имаш ли си представа колко филми има за гледане и игри за игране?

преди 10 минути, petie1 написа:

А ми това е парадокса И аз незнам какво пише но са нейни думи

преди 8 минути, andrianivanov написа:

Аа, там има скоци над два метра, а тя там не се чувства уверена без стълба!

ПП: Човече, вчера гледах как се става мажоретка. Тези всичките са здрави като щангистки и са си скъсали задните, а някой и предните части, от бачкане и преследване на мечтата. Това не е професия за тъпачка, която иска да се покаже пред махалата с костюмче.

Не откривам същия клип, но се добива представа.

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Тя дори не си е направила труда да проучи, да попита какво как може. Без да се поинтересувала си е съчинила история как това е просто невъзможно! Не иска и думичка да стане да работи и да помага. Леглото кой ще мачка цял ден? Ти имаш ли си представа колко филми има за гледане и игри за игране?

А забрави плюването на немците па и ако се разбачка току виж някой я опрашил

• Автор

Аа, там има скоци над два метра, а тя там не се чувства уверена без стълба!

Па и е много дърта вече за мажоретка

преди 14 минути, acnekt написа:

Горе-долу като най-древната професия, но и там дю.пето да ти е яко.

Е, и да лежи ли не може бе бате!?

преди 12 минути, acnekt написа:

Само на концерти на кака Глория или на концерт на Пайнер, там стои 2 часа на крак.

И за още пита!

--------------------------------------

Хора, на път сме да превъртим темата! Ще стане първа страница с две нули отзад, като кенеф, ама това е друга тема. И тя ще си седне на задника, защото не иска да го ползва за друго, освен за сядане, и ще си напише есето, както обеща. Щото поиска тема, дадохме ѝ. Поиска срок - дадохме ѝ. И рече, че ще ни се докаже и ще ни затвори устата. Чакаме да видим.

преди 7 минути, petie1 написа:

Па и е много дърта вече за мажоретка

https://www.tekstove.org/browse.php?id=6268

Дърта,дърта,но се озърта-зърта
нещо младо,младо иска да придърпа.
Намига-мига,но пак нещо не достига,
и мене-не,мене-не,мене-не, мене-не,мене-не,не се вдига.
Малка,малка, но в устата със близалка,
малко чалга, малко слуша тя от малка.
Да е миска иска и се натиска-тиска-стиска,
и иска инини-минини-манини пак да плиска.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.