Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв мъж предпочита българската жена? Богат или Интелигентен?

Какъв мъж предпочита българската жена? Богат или Интелигентен? 19 гласували потребители

1. 1. Какъв мъж предпочита българската жена? Богат или Интелигентен?

• Богат
      94%
    • Интелигентен
      5%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 минути, Ъндъртейкър написа:

Не позна. 79% предпочитали другото, според анкетата във Фермата ;) 

Сети се, че 79% от 100 е по-малко от 1% от 1 000 000. ;) Във фермата всичко е стъкми, за да спечелиш. :) 

• Отговори 121
  • Прегледи 9,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Mediterranean написа:

То по телевизията и в предавания винаги дават меркантилните женски самовлюбени особи. Другите изобщо нямат мераци да се показват по телевизията даже. И хората остават с погрешното впечатление, че всички са като тия по телевизията. 

А нима мъжете са такива? Тия във Фермата са хора, които лично аз рядко съм срещал. Мисля си, че изборът на хората е бил много изкривен. И си мисля още, че съжаляват и организаторите за това. Просто между тия не може да се намери човек, бил той мъж или жена, който да отговаря на българската действителност. Да, тия са действителни, но изкривено избрани. Това са някакви полуииоти, а мисля, че мнозинството българи и българки, нямат нищо общо с тия. 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Сети се, че 79% от 100 е по-малко от 1% от 1 000 000. ;) Във фермата всичко е стъкми, за да спечелиш. :) 

Глупости пишеш. И знаеш това. 

И да се хилиш и да не се хилиш, глупости пишеш. 

преди 3 минути, Ъндъртейкър написа:

Глупости пишеш. И знаеш това. 

Разликата е, че моята глупост е на база по-голям реален допир до жени. ;) 

п.п. Някои българи смятат, че бивайки с една жена разбират какви мъже предпочитат повечето българки, а това не отговаря на истината. :) 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Разликата е, че моята глупост е на база по-голям реален допир до жени. ;) 

п.п. Някои българи смятат, че бивайки с една жена разбират какви мъже предпочитат повечето българки, а това не отговаря на истината. :) 

С колко си бил? с 1 000 000? Нали толкова спомена предния си пост?

преди 1 минута, Ъндъртейкър написа:

С колко си бил? с 1 000 000? Нали толкова спомена предния си пост?

Не, не съм като Митьо Пищова или Папа Жан. :) 

Не бих си позволил да кажа с колко трябва да си, за да разбереш какво предпочитат болшинството, но има една дисциплина която се казва "Висша математика" и там са описани алгоритмите по които има с колко да си, за да е вярно и за 1 000 000. ;) 

Разделяйки българките на бедни и богати, някои хора пропускат фактора оргазъм. ;) 

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не, не съм като Митьо Пищова или Папа Жан. :) 

Не бих си позволил да кажа с колко трябва да си, за да разбереш какво предпочитат болшинството, но има една дисциплина която се казва "Висша математика" и там са описани алгоритмите по които има с колко да си, за да е вярно и за 1 000 000. ;) 

Разделяйки българките на бедни и богати, някои хора пропускат фактора оргазъм. ;) 

Нали твърдеше, че 79% за 1 млн били различни. Напушен ли си наистина?

преди 6 минути, Ъндъртейкър написа:

Нали твърдеше, че 79% за 1 млн били различни. Напушен ли си наистина?

Чуек 79% от 100, а не 1 000 000 го твърдиш ти, което е 0,0079% от 1 000 000. ;) Което означава, че твърдението ти, че 79% от всички българки не е вярно!

п.п. За да кажеш, че болшинството българки са ...., то трябва да се допиташ до повече, а не до 100. ;) 

преди 16 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Чуек 79% от 100, а не 1 000 000 го твърдиш ти, което е 0,0079% от 1 000 000. ;) Което означава, че твърдението ти, че 79% от всички българки не е вярно!

п.п. За да кажеш, че болшинството българки са ...., то трябва да се допиташ до повече, а не до 100. ;) 

Пак те питам. Напушен ли си?

преди 11 минути, Ъндъртейкър написа:

Пак те питам. Напушен ли си?

:offtopic_s:

Не!

:) 

п.п. Не разводнявай темата. ;) Изказа се, че пиша глупости. Не им обръщай внимание, а остави и на други да споделят нещо!

преди 6 часа, killchain написа:

Хайде пак стереотипи...

базирайки се на реала се създват романтични приказки или филми за принцове и пепеляшки...демек се създават стереотипи
нещата не се изсмукват от пръстите, колкото и фантастични да изглеждат, те са плод на човешкото мислене

пп
инстинкти ве...за оцеляване

Цитат

Инстинктите (на латински: instinctus, минало причастие на instinguere – „да подтикна, да инициирам“[1]) представляват вродени предразположености на даден жив организъм да следва определено поведение.

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

преди 5 минути, дpъндю написа:

се създават стереотипи

Според мен изказва мнение, че автора на темата подхожда по стереотип, който не би довел до достоверен резултат от по-общия въпрос какви мъже предпочитат българките. Стереотипа е поставен във втория въпрос.

Жените принципно гледат повече показатели от заложените в съпътстващия въпрос на основния. (Особено българките)

Примерно Дънди: Повечето жени предпочитат вкусните неща, а автора с втория си въпрос пита какъв да е цвета на нещото което биха пожелали да опитат и разберат вкуса. ;) Дори им дава насока = опитайте богатия, ще ви хареса. ;)  

п.п. Един интелигентен мъж би следвало да знае как да стане богат. В противен случай ще стане: Беден, болен и нещастен. Тенденцията е да стане и импотентен. :) Те тогава да видим коя ще да е покрай него. :) 

Тя накрая се дава, да ти бъде за награда :D Ако щеш и айнщайн да си, ща помисли за некъв задръстен зубър с очила и ша отиде при батката с дебелия чеп 

преди 22 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Един интелигентен мъж би следвало да знае как да стане богат

мисля, че един хитрец , средно интеллигентен, ще е по-богат от баш интелигента
мислиш ли че бат Боку е баш интелегента на Бг
интелелегентния мъж, ако е хитрец, ще е богат щот хитростта е част от интелекта
тестовете за айкю не включват тази част от интелекта
за мен интелект и интелегент, ней ено и също
пп
енъ камара грешки, ама няма да ги оправям, за да гий яд некои съфорумци

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

преди 2 минути, дpъндю написа:

за мен интелект и интелегент, ней ено и също

Прав си! НО, вече е късно да си коригирам поста. ;) Все си мисля, че един интелигентен би следвало да има интелект, но в повечето случаи е "спънат кон". 

Така, че може да се каже следното: Българката предпочита магарето, щото е магарица (По-държи на ината си, отколкото на разума си). :) 

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

но в повечето случаи е "спънат кон". 

така е, и много често през погледа интелигента, интелекта е простак
интелекта осъзнава живота такъв какъвто е

Позната 175см, добре изглеждаща, но нещо закъсала в живота от към гаджета и стинки се запозна един "кинта и двадесет" на нейните години. В началото не го харесваше и всичко беше "да се отбие номера" до деня, в който момчето свали картите на масата: заплата 1.5 пъти по-висока (+бонуси) от нейната и "перспективни родители" на най-високи нива в общинската администрация. Изведнъж тя се понесе на крилете на любовта, обута с обувка с равна подметка, за да не стърчи над него. В момента е най-щастливо омъжената жена не земята и оглежда със съпругът си апартаменти, че след това трябвало да го дари с наследник/ци.

Те това е БГ - жената, която се интересува само от парата. :(

преди 7 минути, chasovnik написа:

Те това е БГ - жената, която се интересува само от парата. :(

Не! Тя се интересува от дом в който тя да е домакинята! Един мъж не може да го възприеме, че бидейки с дадена жена не трябва да слуша майка си, а баща си. ;) Всяка българка, която е чула майка си е попаднала на мъж. Останалите ги сменят до момента в който осъзнаят, че не ще наследят нещо от родителите си. За същите в българската традиция си има дума - пачавра! 

Аз така и не разбрах, защо въобще мъжете трябва да предпочитат жени, ама карай...

На българките им разбрах акъла колко им е още в гимназията.
Поради което ми беше писнало от тях и отидох в Института за чуждестранни студентки да си избера една от там.

Така де, аз да не съм по-тъп от една българка та да са ми интересни те на мене.
После преди 2007г спретнах една брачна агенция да ги женя нашенките за белгийци, французи и люксембурци. Безплатно им беше на тях записването и идваха да ги пробват по 30 дена западняците. Те това са българките !
А единствената за която разбрах, че се е омъжила за един белгиец доста по-дърт от нея , ми го каза това чак след 1 година когато я е изгонил оня, понеже се е опитвала да го отчуждава от пълнолетните му дъщери, живеещи наблизо.
Една друга се омъжи за още по-дърт французин който си го е намерила от друга агенция.

Включвам се и аз по темата - интелигентен не означава непременно богат, както и богат не означава интелигентен. Последния може да е наследил състояние или просто да има заможно семейство/роднини, или да се е родил с златна лъжичка в устата. Варианти много.

От моите наблюдения ще заложа, че българската жена предпочита богат мъж, защото ще бъде напълно обезпечена, глезена и няма нужда да работи.

преди 6 минути, iBonev написа:

От моите наблюдения ще заложа, че българската жена предпочита богат мъж, защото ще бъде напълно обезпечена, глезена и няма нужда да работи.

Интересни наблюдения, имате ли представа какъв процент от българските жени  са неработещи  поради подобни възгледи?

преди 10 минути, Уиш... написа:

Интересни наблюдения, имате ли представа какъв процент от българските жени  са неработещи  поради подобни възгледи?

Категорично не, защото изказването ми е крайно пресилено, включвайки всички, което е меко казано смешно, но факт, че съм го написал. За да съм максимално обективен ще кажа, че изказването ми е на база само и единствено от женското обкръжение около мен.

преди 46 минути, iBonev написа:

От моите наблюдения ще заложа, че българската жена предпочита богат мъж, защото ще бъде напълно обезпечена

и защо само българската жена?
дори при животните, женските избират силните, които до голяма степен гарантират оцеляване на вида
жената да предпочита богатия е инстинкт, а не самоцел

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.