Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и Джо Байдън

Featured Replies

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ...мдааа... ...страната главатар на най-голямата терористична организация ще излезе от бандата... ...тАпанарите ще останат...

• Anneliese
    Anneliese

Реотана вместо албански, стана американски. А, добро утро!

Публикувани изображения

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

бидон-я: God save the quinn.

God save the World! Не знам дали да се смея или да плача, човекът просто е стар и трябва да си почива (и лекува, ако е възможно, чух, че ако четеш, деменцията може и да не те стигне, явно той ...). Не знам, нещата вече са извън контрол, не виждам надежда, всички големи политици си заминаха (Силвио Берлускони май беше последния) и останаха само ковидясалите демонократи, които няма да пуснат властта, света да загине, но те няма да изпуснат кокала, с една дума - изроди ... и това ни го натресоха като демокрация ... еееех, ммка му!

на 20.06.2023 г. в 0:50, crazy katon написа:

God save the World! Не знам дали да се смея или да плача, човекът просто е стар и трябва да си почива (и лекува, ако е възможно, чух, че ако четеш, деменцията може и да не те стигне, явно той ...). Не знам, нещата вече са извън контрол, не виждам надежда, всички големи политици си заминаха (Силвио Берлускони май беше последния) и останаха само ковидясалите демонократи, които няма да пуснат властта, света да загине, но те няма да изпуснат кокала, с една дума - изроди ... и това ни го натресоха като демокрация ... еееех, ммка му!

...за четенето и ,,решаването" на кръстословици-не е гаранция...и двете дейности се извършват механично...

...думите се запомнят...

Навремето седна за едно кафе,отварям вестника на кръстословиците и цъкна секундарника да си засичам време...

Преди години прочетох някъде че пеенето,не на висок глас разбира се,върши тази работа...

И се убедих после лично-Дорето...

...Г-жа Доротея,майка на мой колега който се пенсионира преди 2 години...

...Та Дорето-самотна вдовица от много години има котарак и шаран в малък леген...тъмнозелен личи му че все още е здрав...от бай Тошево време,този цвят няма как да объркаш...

Та шаранчето едвам се побира вътре,почти докосва опашката с носа си...шансове да мръдне-никакви,даже и милиметър...,,от 7 години си го гледам"-ми каза...

Та...на 95 е вече...Дорето,да е жива и здрава,като се прибирам от работа ме фиксира от 200 метра...остър поглед...

И речта и подредена и смислена няма ни най-малки наченки на деменция или отнесеност както е масово сред възрастните хора...

Но ми направи впечатление че нещо си мънка...каканиже под носа...

Заслушах се с голям зор и долових сякаш думи на стара градска песен...ама не бях сигурен...сторило ми се е сигурно.

После питах бат' Киро,той вика-тя така тихичко си припява по цял ден...

Начи-вярно било...пейте си и запазете паметта си ясна.

Денят на зависимостта наближава и се почита както подобава. Разбира се, няма да обръщам внимание на цялата статистика от последните дни, толкова много е, че чак е скучно. Преди няма и два часа в балтимор поне* двама загинали и 28 ранени.

*стрелецът е на свобода, все още, според последните прочетени новини 

Застаряващите „орли” на САЩ продължават без да искат да казват „Ирак”, като говорят за Украйна

https://www.flagman.bg/article/296941

george-bush-throw.gif

Такова е отношението на иракчани към Джордж Буш. В тези години той още беше способен да избегне подобен "обстрел"

преди 6 часа, _nib_ написа:

Това на картинката зад Рей е старо. В момента дългът на сащ е $32.55 трилиона.

Значи, неква министърка от кравария, е летяла до Китай, не знам защо, но се е отбила в някакъв ресторант да яде ястие с халюциногенни гъби. Чак след четвъртата порция я е хванало.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.