Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Toshiba Satellite L300

Featured Replies

Аз съм неадекватен. Значи поствящият ще даде повече пари за ремонт на тази антика отколкото ако си вземе машина втора употреба. Мисля, че трябва да се засрамиш поне малко. И не ми дреме мен как ще ме наричаш. Помисли, че обричаш един човек да си даде парите за глупост и после да  съжалява. 
Добре де - той не е казал,че ще „изстрелва совалки” с ТОЗИ лаптоп. Иска просто да го вкючи. И пита - що не може.
  • Отговори 68
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, jhoro написа:
преди 52 минути, Емил Костов написа:
Аз съм неадекватен. Значи поствящият ще даде повече пари за ремонт на тази антика отколкото ако си вземе машина втора употреба. Мисля, че трябва да се засрамиш поне малко. И не ми дреме мен как ще ме наричаш. Помисли, че обричаш един човек да си даде парите за глупост и после да  съжалява. 

Добре де - той не е казал,че ще „изстрелва совалки” с ТОЗИ лаптоп. Иска просто да го вкючи. И пита - що не може.

Ти работил ли си с такава машина? Ще чакаш 5 минути само да зареди ОС със слабия си процесор, бавен хард и рам. И постващия не иска това. Той пита може ли и аз казвам, че няма смисъл. Но всеки сам решава дали да помисли или да го излъжат. Нищо лично към ТЕБ! Това искам да го изясня!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Ти работил ли си с такава машина? Ще чакаш 5 минути само да зареди ОС със слабия си процесор, бавен хард и рам. И постващия не иска това. Той пита може ли и аз казвам, че няма смисъл. Но всеки сам решава дали да помисли или да го излъжат. Нищо лично към ТЕБ! Това искам да го изясня!

Всичко това е вярно и все пак …
Всеки има глава и правото да я троши, както намери за добре!

Колкото до отношението - не,съм си помислил нещо негативно.
преди 8 часа, jhoro написа:

Всичко това е вярно и все пак …
Всеки има глава и правото да я троши, както намери за добре!

Колкото до отношението - не,съм си помислил нещо негативно.

Аз затова се напъвам, за да не я строши. Тук не говорим за някой ентусиаст, който е навътре в нещата с хардуера и иска да ремонтира или възстановява дадена машина. Говорим за човек, който ще си даде парите на вятъра.

преди 18 часа, Емил Костов написа:

Помисли, че обричаш един човек да си даде парите за глупост и после да  съжалява. 

Какви пари бе, правилно ти казва джоро че си неадекватен. Къде пише за пари, сбъркан си тотално. За пореден път ти напомням че форума е за техническа взаимопомощ, ще ти го напиша с големи букви ВЗАИМОПОМОЩ! Никой не иска мнението ти за "бараката", "боклука" и т.н епитети за чуждите машини. Пита човек с проблем, ти го пращаш в магазина. Спри се, това не е ТЕХНИЧЕСКА ВЗАИМОПОМОЩ.

преди 2 минути, rostislaf написа:

Какви пари бе, правилно ти казва джоро че си неадекватен. Къде пише за пари, сбъркан си тотално. За пореден път ти напомням че форума е за техническа взаимопомощ, ще ти го напиша с големи букви ВЗАИМОПОМОЩ! Никой не иска мнението ти за "бараката", "боклука" и т.н епитети за чуждите машини. Пита човек с проблем, ти го пращаш в магазина. Спри се, това не е ТЕХНИЧЕСКА ВЗАИМОПОМОЩ.

Сериозно ли?! И как ще се ремонтира тази машина??С божията помощ и с молитви сигурно? Или като я занесеш в сервиз или на някой, за диагностика той няма да ти вземе пари, заради милите ти очи?Или пък ако се наложи да се купува част втора употреба и да се монтира, това също ще е без пари. И като изгори тази част или с повреди нещо друго, защото това е умряла антика после какво правим? Ти нормален ли си въобще? Ти като не си сбъркан хайде да те видя как ще помогнеш или просто е си лаеш така във форума. Чакам да чуя как ти решаваш проблемът на постващия темата. 

Пак да ти го напиша: ВЗАИМОПОМОЩ

Човека се опитва да направи нещо, ти започваш да го спамиш че машината му е боклук и да не се занимава. Това помощ ли е? Не ми прехвърляй топката да съм помагал, ако съм могъл да съм го направил, като не мога, не му обяснявам да си купи нова! Пожелавам ти някой ден да разбереш за какво ти говоря.

току-що, rostislaf написа:

Пак да ти го напиша: ВЗАИМОПОМОЩ

Човека се опитва да направи нещо, ти започваш да го спамиш че машината му е боклук и да не се занимава. Това помощ ли е? Не ми прехвърляй топката да съм помагал, ако съм могъл да съм го направил, като не мога, не му обяснявам да си купи нова! Пожелавам ти някой ден да разбереш за какво ти говоря.

Хайде де! Взаимопомагай. Очаквам да чуя как ще решиш дадения проблем, а не да ми пишеш, че съм изперкал. Ако си се занимаваш с ремонт или ти се е налагало ремонт на някаква техника друго щеше пишеш и говориш. Мнението ми е правилно и твърдо заставам зад него. Ремонтът е безмислен. Части за това нещо няма.Ако все пак се намери нещо втора употреба не се знае колко е годно и работи, ще трябва да се купува хазартно.Ако е изгорял някой елемент от дъното единственото решение е друго дъно, което няма как да се намери. БЕЗ ПАРИ нищо няма да се случи или да стане. 

Разбери най-накрая че не си ти човека който ще казва на някой за какво да си дава парите бе, как да ти го обясня по-ясно.

току-що, rostislaf написа:

Разбери най-накрая че не си ти човека който ще казва на някой за какво да си дава парите бе, как да ти го обясня по-ясно.

Аз къде съм казвал подобно нещо. Давам мнение и се опитвам да обясня, че няма смисъл да се дават пари. Никъде не съм твърдял друго, нито пък някъде съм казвал, че САМО моето мнение е правилното. Но като започне някой да ме обижда или да ми казва,неадекватен и прочие е има си някаква граница. Разбира се нищо ЛИЧНО срещу теб разбира се.

Костов, спри се ма рожбо! Ще те докладвам накрая.

Ти прочете ли изобщо проблема? Какви части са те патили за работеща машина??? :mad:

Вчера пиян, днес пак ли?

преди 6 минути, JKirilov написа:

Костов, спри се ма рожбо! Ще те докладвам накрая.

Ти прочете ли изобщо проблема? Какви части са те патили за работеща машина??? :mad:

Вчера пиян, днес пак ли?

Можеш да ме докладваш където си поискаш. Това е твое право. А машината не е работеща, защото ако е такава няма да има тема. Това, че тръгва на батерия, а не на зарядно причините са:

1. Повредено зарядно. Доколкото знам обаче постващият твърди, че го е проверил и работи.

2. Повредена букса на дъното на лаптопа. Сменя се с друга. За тази цел трябва лаптопът да се занесе в сервиз, където техник има умения за работа с докинг станция, като разбира се трябва да намери такава букса, за да я смени. ( трудна работа при този модел).

3. Повреден модул на дъното, който отговаря за зареждането. Тогава трябва да се смени цялото дъно. Ново такова или втора употреба няма къде да намериш, а дори и да ти попадне нещо няма как да си сигурен, че работи. 

И в трите случая ще се наложи постващият или собственикът на тази бракма да дава пари без да има гаранция за краен резултат. Дори машината да сработи не се знае какво още ще умре след това. Но пък Костов е пиян.

преди 3 часа, rostislaf написа:

...

преди 49 минути, JKirilov написа:

...

преди 43 минути, Емил Костов написа:

...

Ей, момчета - за малко Ви оставих сами и какво - изпокарахте се!
Гьоте е казал - „Когато двама се карат, виновен е по-умният!“

Емо  - ти си виновен! Не знам за какво, ама е факт!
Щото ... си най-умен от тримата!

Човека пита - „Възможно ли е, изобщо!“ Не пита - колко пари ще струва, кой ще плати и други подобни.

Отговорите са - „Да, може да стане (с уговорки). Да - няма смисъл! Обаче - кеф цена няма! И прочие.“

А спрете се най-накрая.

преди 8 минути, jhoro написа:

Ей, момчета - за малко Ви оставих сами и какво - изпокарахте се!
Гьоте е казал - „Когато двама се карат, виновен е по-умният!“

Емо  - ти си виновен! Не знам за какво, ама е факт!
Щото ... си най-умен от тримата!

Човека пита - „Възможно ли е, изобщо!“ Не пита - колко пари ще струва, кой ще плати и други подобни.

Отговорите са - „Да, може да стане (с уговорки). Да - няма смисъл! Обаче - кеф цена няма! И прочие.“

А спрете се най-накрая.

И какви са тези уговорки? Почва да се моли на ЗЕВС? Уговорките са даване на излишни пари. Стига сте се правили на ударени. Държа да отбележа, че нито се карам с някой, нито пък е нещо лично. Това е форум. Пуска се тема и се дават мнения. И понежен искаш цитати ще дам и аз един. Цитатът е от книгата на Алеко Константинов:" Бай Ганьо" и гласи:" Имал си бол пари, платил си".

Ей, ама си ...много упорит! Зодия „Овен“ може би?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

И какви са тези уговорки? Почва да се моли да ЗЕВС? Уговорките са даване на излишни пари. Стига сте се правили на ударени. Държа да отбележа, че нито се карам с някой, нито пък е нещо лично. Това е форум. Пуска се тема и се дават мнения. И понеже искаш цитати ще дам и аз един. Цитатът е от книгата на Алеко Константинов:" Бай Ганьо" и гласи: „Имал си бол пари, платил си дал си!“

Какви уговорки ли? Ами най-нормалните. „Ако работи това, ако се смени ... онова ...“
Ей такива!

Колкото до „парите“ - буквално или образно - те са за харчене бе! Няма да си тапицираш стаята с тях!

Лично аз - много често съм пробвал, да направя неща - само за спорта. Да видя - може ли да стане? 
И в същото време - съм „хвърлял пари на вятъра“ - само за кеф!

току-що, jhoro написа:

Ей, ама си ...много упорит! Зодия „Овен“ може би?

Какви уговорки ли? Ами най-нормалните. „Ако работи това, ако се смени ... онова ...“
Ей такива!

Колкото до „парите“ - буквално или образно - те са за харчене бе! Няма да си тапицираш стаята с тях!

Лично аз - много често съм пробвал, да направя неща - само за спорта. Да видя - може ли да стане? 
И в същото време - съм „хвърлял пари на вятъра“ - само за кеф!

Ако аз го бях написал това щяха да ме изядат с парцалите. Има няколко теми, дето си бях позволил такива коментари. За твое сведение съм "Скорпион" и на 17 имах рожден ден. Може да го провериш. Цялата информация в този форум, която съм постнал за себе си е реална.

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Ако аз го бях написал това щяха да ме изядат с парцалите. Има няколко теми, дето си бях позволил такива коментари. За твое сведение съм "Скорпион" и на 17 имах рожден ден. Може да го провериш. Цялата информация в този форум, която съм постнал за себе си е реална.

Е, ама ... аз съм на 15-и! Да обяснявам ли повече?

ЧРД (на патерици) - пак „минА метър“!
Не ми се идва до Плевен, че ... няма да стигна до у вас! Имам 5-6 адреса с приоритет!

Пп.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

... щяха да ме изядат с парцалите.

Аз пиша спокойно, щото - ще ми ядат ... дедовия!

преди 2 минути, jhoro написа:

Е, ама ... аз съм на 15-и! Да обяснявам ли повече?

ЧРД (на патерици) - пак „минА метър“!
Не ми се идва до Плевен, че ... няма да стигна до у вас! Имам 5-6 адреса с приоритет!

Пп.

Аз пиша спокойно, щото - ще ми ядат ... дедовия!

Ted Danson Thank You GIF by CBS All Access

Отговорите, наричани постове, които не са по темата, дадена в заглавието, представляват спам. В случая и чесане на егото костово.

На косъм съм да премерим кой е по-умен...

преди 9 минути, JKirilov написа:

Отговорите, наричани постове, които не са по темата, дадена в заглавието, представляват спам. В случая и чесане на егото костово.

Ти май нямаш ... „инстинкт за самосъхранение“?

преди 17 минути, JKirilov написа:

Ти сериозно ли си мислиш, че става въпрос за моето ЕГО??? Не ми дреме дали някой ще ми чете постовете. Щом иска да скочи в ямата с лайната то си е негово желание. Все пак тези теми се четат и от други хора. И за твое сведение това е КАЛДАТА, а не Форумът на ЕМО. 

току-що, JKirilov написа:

Тогава спазвай правилата!

Очаквам да чуя, кое правило съм нарушил?!

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Очаквам да чуя, кое правило съм нарушил?!

Казах ти по-рано:

преди 1 час, jhoro написа:

„Когато двама се карат, виновен е по-умният!“

Виновен си!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.