Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с веждите

Featured Replies

преди 2 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не ти, а автора! ;) 

Както и да е ... явно се тшк ова автора ... а и изисква да не сме груби към него ...

Искаш да кажеш новата глупост с опцията РЕШЕН. Ами някой проблем може да има няколко решения, тогава какво правим. Даже не и обръщам и внимание.

преди 48 минути, PsyManDelic написа:

Защо да е глупост? Природата може да те роди както си поиска включително и сакат сещаш ли се?

И искаш да ми кажеш, че като има възможност това да се поправи, ти няма да го направиш така ли? 

преди 31 минути, Alon_zo написа:

Аве тиквеник, каквото и да правим ние човеците, природата винаги има последната дума.Автора какъвто и да са направи, ако няма другите ментални качества с, които да привлича хора около себе си все тая.Хората, които наблягат на външния вид, обикновенно страдат сериозно от други дефицити/

Ами нали затова сме тук, да се научим да се развиваме и променяме дори и природата. Искаш да ми кажеш, че ако сега те нападне някаква болест и ти ще си стоиш и няма да се бориш. А и тук не говорим за биологически недъг. Говорим за едно боядисване на вежди. Нищо лично, но започва да се преиграва.

• Отговори 80
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 44 минути, Alon_zo написа:

Аве тиквеник, каквото и да правим ние човеците, природата винаги има последната дума.Автора какъвто и да са направи, ако няма другите ментални качества с, които да привлича хора около себе си все тая.Хората, които наблягат на външния вид, обикновенно страдат сериозно от други дефицити/

Какво искаш да кажеш с последните думи ми е интересно

преди 24 минути, Емил Костов написа:

Ами нали затова сме тук, да се научим да се развиваме и променяме дори и природата. Искаш да ми кажеш, че ако сега те нападне някаква болест и ти ще си стоиш и няма да се бориш. А и тук не говорим за биологически недъг. Говорим за едно боядисване на вежди. Нищо лично, но започва да се преиграва.

Ако се разболееш и природата е решила да те затрие, и най-добрите лекарства и медици не биха могли да ти помогнат.Последната дума винаги е нейна.Но в случея иде реч не за болест, а за суета, което е типично за жените по природа не за мъжете.

• Автор
преди 1 минута, Alon_zo написа:

Ако се разболееш и природата е решила да те затрие, и най-добрите лекарства и медици не биха могли да ти помогнат.Последната дума винаги е нейна.Но в случея иде реч не за болест, а за суета, което е типично за жените по природа не за мъжете.

На колко години си честно

преди 12 минути, Dell183848 написа:

Какво искаш да кажеш с последните думи ми е интересно

Пич, някой те е комплексирал яката.Ти само с баба ти и майка ти ли си израснал?

току-що, Alon_zo написа:

Последната дума винаги е твоя, дано да го разбереш. Затриването си го правиш самия ти. Аз съм се родил с проблеми със зрението. Според теб няма нужда да слагам очила или да се мъча с операции. Така е решила природата. И не го реши тя, а го решиха лекарите, но това е мега друга тема. 

преди 1 минута, Dell183848 написа:

На колко години си честно

На достатъчно, за да преценя, че естрогена (женски хормони) ти е в повече.Остави музиката и върви да бачкаш на обект, след това на тренировки по-бокс, от там на уроци по каране н мотор да въстановиш дефицита на тостестерон, че ще стане страшноо...

преди 1 час, Alon_zo написа:

Аве тиквеник

Тиквеник ще викаш на себе си.

Автора, видя какви тиквеници ти дават наклон на живота. Не живей техния живот на неудачници, бъди себе си. Няма втори дубъл в живота.

преди 3 минути, Alon_zo написа:

На достатъчно, за да преценя, че естрогена (женски хормони) ти е в повече.Остави музиката и върви да бачкаш на обект, след това на тренировки по-бокс, от там на уроци по каране н мотор да въстановиш дефицита на тостестерон, че ще стане страшноо...

Веднага ти давам контра пример - Денис Родман!

преди 1 минута, Myanmar написа:

Тиквеник ще викаш на себе си.

Автора, видя какви тиквеници ти дават наклон на живота. Не живей техния живот на неудачници, бъди себе си. Няма втори дубъл в живота.

Ти си голям удачник, като търкаш клавиятурата у форума по цял ден.Марш на село, да пасеш добитъка.Едно време по бай Тошово време такива като  теб работеха или в Чистотата или в ТКЗС.От както навлезе демокрацията са изхайлазихте и легнахте на ръцете на родителите си.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Веднага ти давам контра пример - Денис Родман!

И какво за него?

преди 6 минути, Alon_zo написа:

Марш на село, да пасеш добитъка.Едно време по бай Тошово време

Ти си живей по бай тошево време и си паси кравите, като смяташ, че ще те направят човек. Аз живея като цивилизован българин.

преди 12 минути, Alon_zo написа:

На достатъчно, за да преценя, че естрогена (женски хормони) ти е в повече.

Човекът е неосъзнат хомосексуалист. Такива с най-голяма ярост изтезават обратните. Научен факт. Твърденията му имат нулева стойност. Поне знаеш, че хората, на които няма да се харесаш са прости хомофоби.

преди 5 минути, Alon_zo написа:

Ти си голям удачник, като търкаш клавиятурата у форума по цял ден.Марш на село, да пасеш добитъка.Едно време по бай Тошово време такива като  теб работеха или в Чистотата или в ТКЗС.От както навлезе демокрацията са изхайлазихте и легнахте на ръцете на родителите си.

Приятелю, хайде да спрем с тролските изпълнения. Не знаеш дори и на йота какво е да пасеш добитък, не си работил и в ТКЗС. За разлика от теб аз съм правил и двете.Колкото до "Чистота" в момента се избиват да работят там. Демокрацията няма нищо общо. Не знаеш също така, кой на кого е легнал. Имай малко уважение. Колкото до твоето мислене какво е решила природата мога да ти гарантирам, че природата е решила да умреш още когато си се родил. В момента на поемането на първия си дъх теб те нападат всички вируси, които ги има в момента. Единствената ти защита е имунната система. Освен това с теб може да се случи всичко по всяко време, защото си смъртен. 

Сам каза, че това е суета на постващия. Ами нека да му оставим тази суета. Той сам си решава. Ти не си и нямаш право да си негов съдник.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Приятелю, хайде да спрем с тролските изпълнения. Не знаеш дори и на йота какво е да пасеш добитък, не си работил и в ТКЗС. За разлика от теб аз съм правил и двете.Колкото до "Чистота" в момента се избиват да работят там. Демокрацията няма нищо общо. Не знаеш също така, кой на кого е легнал. Имай малко уважение. Колкото до твоето мислене какво е решила природата мога да ти гаранцитам, че природата е решила да умреш още когато си се родил. В момента на поемането на първия си дъх теб те нападат всички вируси, които ги има в момента. Единствената ти защита е имунната система. Освен това с теб може да се случи всичко по всяко време, защото си смъртен. 

Сам каза, че това е суета на постващият. Ами нека да му оставим тази суета. Той сам си решава. Ти не си и нямаш право да си него съдник.

Нормално ли е да го направя последно или не 

преди 6 минути, Alon_zo написа:

И какво за него?

Ами прочети. Най-скандалната личност, с татуировки, пиърсинги, боядисване на вежди, коса и каквото още се сетиш. 

току-що, Dell183848 написа:

Не знам къде живееш, ама ще дойда да те набия лично. Казах ти отиди в един салон и си направи опит с измиваща се боя. Даже можеш и в домашни условия да го направиш. Важното е дали на теб ще ти хареса. Три страници се изписаха.

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ами прочети. Най-скандалната личност, с татуировки, пиърсинги, боядисване на вежди, коса и каквото още се сетиш. 

Не знам къде живееш, ама ще дойда да те набия лично. Казах ти отиди в един салон и си направи опит с измиваща се боя. Даже можеш и в домашни условия да го направиш. Важното е дали на теб ще ти хареса. Три страници се изписаха.

За миглите питам

току-що, Dell183848 написа:

Ако се колебаеш, не е нормално. Щом ти е по-важно да угодиш на непознати тиквеници, значи за нищо на света не бива да се боядисваш, да ядеш месо и да се бръснеш във вторник.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Приятелю, хайде да спрем с тролските изпълнения. Не знаеш дори и на йота какво е да пасеш добитък, не си работил и в ТКЗС. За разлика от теб аз съм правил и двете.Колкото до "Чистота" в момента се избиват да работят там. Демокрацията няма нищо общо. Не знаеш също така, кой на кого е легнал. Имай малко уважение. 

Наистина не съм работил в ТКЗС, но  доста съм видял от селския труд.Имахме малко стопанство след комунизма, но това не е темата.Не ме наричай трол, при положение, че ти адвокадстваш на тролове.Няма да позволя на някакъв дървен филосов и наистина форумен трол да ми дава квалификации.Освен, което форума е предимно технически, и смятам, че темата е по-скоро за бг мама от колкото за калдата.Освен, ако ти не си козметик или редовно се занимваш с веждите и миглите си.

• Автор
току-що, Alon_zo написа:

Наистина не съм работил в ТКЗС, но  доста съм видял от селския труд.Имахме малко стопанство след комунизма, но това не е темата.Не ме наричай трол, при положение, че ти адвокадстваш на тролове.Няма да позволя на някакъв дървен филосов и наистина форумен трол да ми дава квалификации.Освен, което форума е предимно технически, и смятам, че темата е по-скоро за бг мама от колкото за калдата.Освен, ако ти не си козметик или редовно се занимваш с веждите и миглите си.

На колко години още един път те питам!

преди 4 минути, Alon_zo написа:

В грешка си. Форумът не е само технически. Ти започна да обиждаш. Остави хората сами да решават какво да правят. Можеш да изразиш несъгласие, но не и да ги наричаш тиквеници. 

преди 10 часа, Alon_zo написа:

Това е сериозно.В казармата ще те оправят...

Казармата хиляди мъже се оправиха и ги оправиха, и вече са се оправили.

на 27.11.2020 г. в 17:08, Dell183848 написа:

Здравейте момче съм на 20 години със руси мигли и вежди нз и просто да ми каже дали мога с нещо да им променя цвета черни...благодаря предварително и неща груби коментари!

преди 7 часа, Dell183848 написа:

За миглите питам

Имаш два варианта: Да ги оцветиш или да ги обръснеш и замениш с изкуствени. И в двата варианта, ако не са уместни след последването, подлежат на корекции. 

Не знам как стои въпроса и с окосмяването на бузите. (горни и долни). Едните са видни, другите не. За долните @Емил Костов предложи да дойде лично да ги наложи, а успоредно с това ще те хване и за ухо и ще те заведе в салон за красота. 

Не е проблем и с "постоянна" боя, същата до колкото ми е известно от жените може да се сменя. Реално след като ще ги боядисваш си боядисай и косата, за да ти е в тон с миглите. Цветовата гама до колкото ми е известно от жените е голяма. 

Кратко: Може всеки ден да си с различни цветове било то на веждите и/или косата. В темата не виждам дами, но същите по може да ти дадат съвети какво да правиш. 

Дано до 21 се оправиш.

Успех!

п.п. Най-малкия ми наследник е на твоята възраст и по-рано мина проблема със суетата, а сега мисли за бизнес. Със суетата оставих майка му да се оправи, а аз пък му помогнах да стартира в някакъв "малък бизнес". 

п.п.

Цитат

Учените са единодушни, че хората формираме първото си впечатление за някого и решаваме дали този човек заслужава доверие, или не в първите 100 милисекунди след срещата ни.

от тук

Цитат

Знаехте ли, че е възможно човек да прецени колко приятелски сте настроени само по формата на бузите ви?!

• Автор
преди 7 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Имаш два варианта: Да ги оцветиш или да ги обръснеш и замениш с изкуствени. И в двата варианта, ако не са уместни след последването, подлежат на корекции. 

Не знам как стои въпроса и с окосмяването на бузите. (горни и долни). Едните са видни, другите не. За долните @Емил Костов предложи да дойде лично да ги наложи, а успоредно с това ще те хване и за ухо и ще те заведе в салон за красота. 

Не е проблем и с "постоянна" боя, същата до колкото ми е известно от жените може да се сменя. Реално след като ще ги боядисваш си боядисай и косата, за да ти е в тон с миглите. Цветовата гама до колкото ми е известно от жените е голяма. 

Кратко: Може всеки ден да си с различни цветове било то на веждите и/или косата. В темата не виждам дами, но същите по може да ти дадат съвети какво да правиш. 

Дано до 21 се оправиш.

Успех!

п.п. Най-малкия ми наследник е на твоята възраст и по-рано мина проблема със суетата, а сега мисли за бизнес. Със суетата оставих майка му да се оправи, а аз пък му помогнах да стартира в някакъв "малък бизнес". 

Косата ще си я оставя така Светло Кестенява

преди 20 минути, Dell183848 написа:

Косата ще си я оставя така Светло Кестенява

Провокатор ли си? Што и како ти сака душо, так си направи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.