Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжко мнение...

Featured Replies

Здравейте.Търся мъжко мнение за ситуацията или може и женско,ако някоя жена е изпадала в подобна ситуация.Ситуацията е така.Момчето ми пишеше и зарибяваше онлайн.От 1 град сме познаваме се.Аз го отблъсквах той започна да разпитва приятелките ми защо не искам да изляза с него.И така с течение на времето реших че явно ме харесва щом толкова се старае.И така започнахме да се виждаме.той много изревнува че говоря с др момче и ми се разсърди.Както и да е оправихме се.Дори и да се скараме за не;о,да не си говорим няколко дни после му минаваше и намираше начин да ме заговори (естествено да извътри ситуацията така че аз да поискам да се оправим) Но един ден аз изревнувах и се скарахме.После го блокирах защото бях ядосана.След няколко дни се опитах да се здобрим,но думите му бяха "нали вече ме блокира така да си остане".След което ми праща песен в която се пее "след теб не съм се засмяла и така нататък".Вече не се търсим.Мо това което ми е любопитно е дали изобщо е изпитвал нещо към мън?И дали наистина толкова може да се убиди един мъж че е блокиран за 1 ден? 

И понеже той бил много настоятелен ти реши да му дадеш? Бре, много дашни сте били днешните, аз като ученик бях луднал по една от другия клас и така пробвах и иначе, йок та йок, не ще и туй то...
...ама тогава немаше как да й пратя песен че най мдерното нещо беше тетриса.
На колко сте деца? Имате ли поне по 15г?

На колко сте години, че ми изглежда любовна драма на 15 годишни

преди 46 минути, gmk123 написа:

И така с течение на времето реших че явно ме харесва щом толкова се старае.И така започнахме да се виждаме.

Ама ти с всеки, който те харесва ли излизаш на срещи wow.png

Мо това което ми е любопитно е дали изобщо е изпитвал нещо към мън?

Отегчение. Искал е да разведри щастливият си живот с малко отегчение и ти си му влязла в полезрението.

И дали наистина толкова може да се убиди един мъж че е блокиран за 1 ден? 

Колко му е. Галфони под път и над път.

Никой ли не се убиди от думате "убиди"?

преди 13 минути, A.com написа:

Никой ли не се убиди от думате "убиди"?

Влез в темата за коронавирус, че те водят невинна жертва на вируса.

За днешните пубертети (а май и за мъже на 20-30-40 години) сигурно това да ги блокираш в някоя социална мрежа е равносилно на най-мръсната псувня. 

Няма да се учудя. За тях социалната мрежа и уважението там, е почти всичко. 

преди 4 минути, Mediterranean написа:

Няма да се учудя. За тях социалната мрежа и уважението там, е почти всичко. 

Зажените защото не е. Само като погледна дългия списък инфлуенсърки и се разколебавам.

преди 2 минути, Mediterranean написа:

То мъже жени, няма голяма разлика ако човекът е самовлюбен. И един блокинг за него е жестокото унижение.

В днешно време с 20 гаджета до навършен трети клас, знаеш ли колко им ляга на сърцето поредната/поредния.

Прелистват смело страницата. С такъв замах, че я късат. Ти си мислиш "О боже, дали изобщо е изпитвал нещо към мън?", а той има второ гадже след раздялата ви и вече не помни как се казваш.

Колкото и да се чудиш, момчето кат е "топнало пильока" се е възгордял, че е гоуем. Но самия факт, че сте "пробвали връзка", в която да се "поревнувате", все пак говори и за некви заченки на "сериозност" и отвъд келешлъка, и у двама Ви.

Няма да ти е последната връзка с момче, ама за бъдеща такава с мъж, е добре да се помъчиш не само върху "гаджелъка", а и върху нещо, с което да станеш специалист. На "борсата на труда" се търсят професионалисти, па макар и за работа на касови апарати в хипермаркети.

Да, най-вероятно този младеШ си е намерил друга още преди блокирането и използва блокиране като предтекст да отсвири предишната. Като не й дава обяснения.👍

току-що, kipen написа:

Колкото и да се чудиш, момчето кат е "топнало пильока" се е възгордял...

Ама той топал ли е чушката в боба? То тогава пиши го бегАл.

преди 1 минута, Mediterranean написа:

използва блокиране като предтекст да отсвири предишната

С две думи мързяло го е да ѝ каже, че е вече само бройка в подвизите му.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Ама той топал ли е чушката в боба?

Е в 21 век сме, бре!

То тогава пиши го бегАл

Ем, нормално! И да не го е топнал...тва да го "блокира" у фейсо!!!!

Се идно да кажеш на собственик на БМВ, че колата му не струва.... и клитора с 8000 нервни окончания не може да възпроизведе реакцията....

...копчето за клитора не го разпознах на тъблото...няма никакъв с буквата "G"...

преди 4 часа, ined написа:

man-woman-knon.jpeg

Картинката онагледява мъжкото и женското мислене

преди 6 минути, Myanmar написа:

Ама той топал ли е чушката в боба? То тогава пиши го бегАл.

С две думи мързяло го е да ѝ каже, че е вече само бройка в подвизите му.

Ами, да, прави се на възвишен с чувства "Оуу, ама ти ме блокира... Как можа! Знаеш ли как ме нарани? ... Сбогом!"😁

Повечето мъже са актьори. Без талант, но това не им пречи да играят.

преди 36 минути, kipen написа:

Е в 21 век сме, бре!

Тийн зона е, знам ли ги, може само да са си държали ръката и той да е рецитирал съчинените за нея поеми.

Тийн зона е, знам ли ги, може само да са си държали ръката и той да е рецитирал съчинените за нея поеми.

Да влезе младежа , да разпитаме и него :lock:

преди 15 часа, gmk123 написа:
Но един ден аз изревнувах и се скарахме.После го блокирах защото бях ядосана.След няколко дни се опитах да се здобрим,но думите му бяха "нали вече ме блокира така да си остане".След което ми праща песен в която се пее "след теб не съм се засмяла и така нататък".Вече не се търсим.Мо това което ми е любопитно е дали изобщо е изпитвал нещо към мън?И дали наистина толкова може да се убиди един мъж че е блокиран за 1 ден? 

1. (първо) - как си успяло да се регистрираш тук? Това е загадка, която да подскаже на учените тук.
2. (второ) - като си играе някой игрички и блокира без особени поводи и посяга на най-скъпото за теб/него, аз също прекратявам възможността за възстановяване. Напълно нормално поведение е. Ти специално доказваш или че ти е все едно като блокираш, демек не ти е интересно, или че използваш "контакта" за играчка. Онлайн връзката нищо няма да реши така или иначе. Тя може единствено да помогне в нови запознанства, но не и да заздравяваш контакта. Такива непостоянни би трябвало да бъдат наказвани по този начин. Ще си останете на сухо.
3. (трето) - уж те блокирал, а пък ти пращал... песен.
Айде сега у лево да видиш дали ще намериш пътя на твоята жалка съдба. Като ти стане хептен скучно и депресирано викай мен да те ощастливя временно. :P

преди 7 часа, Бонбон с катран! написа:

1. (първо) - как си успяло да се регистрираш тук? Това е загадка, която да подскаже на учените тук.

Това е фейк тема. Някой си мисли, че сме му се вързали и чете ли чете.

Цитат

..копчето за клитора не го разпознах на тъблото...няма никакъв с буквата "G"...

Толкова си и гледал, "G" точката е над i -то на врътката Shopping

на 20.12.2020 г. в 20:10, gmk123 написа:
Здравейте.Търся мъжко мнение за ситуацията или може и женско,ако някоя жена е изпадала в подобна ситуация.Ситуацията е така.Момчето ми пишеше и зарибяваше онлайн.От 1 град сме познаваме се.Аз го отблъсквах той започна да разпитва приятелките ми защо не искам да изляза с него.И така с течение на времето реших че явно ме харесва щом толкова се старае.И така започнахме да се виждаме.той много изревнува че говоря с др момче и ми се разсърди.Както и да е оправихме се.Дори и да се скараме за не;о,да не си говорим няколко дни после му минаваше и намираше начин да ме заговори (естествено да извътри ситуацията така че аз да поискам да се оправим) Но един ден аз изревнувах и се скарахме.После го блокирах защото бях ядосана.След няколко дни се опитах да се здобрим,но думите му бяха "нали вече ме блокира така да си остане".След което ми праща песен в която се пее "след теб не съм се засмяла и така нататък".Вече не се търсим.Мо това което ми е любопитно е дали изобщо е изпитвал нещо към мън?И дали наистина толкова може да се убиди един мъж че е блокиран за 1 ден? 

Здрасти, блокирай соцмрежите и се не бой, те са една или повече драми накуп, зависи в колко имаш рег.

• Автор

Здравейте отново.

1. Искам да се извиня за правописните грешки.

2.Да ситуацията в случая е като на 15 годишни деца,но не сме на 15.В случаят аз съм по-голяма от него с 4 години.

3.За секса нормално е да сме правили секс големи хора сме.

4.За жалост факт е че жените обичат с ушите си,както и мъжете с очите си.Та по въпроса ми наясно съм че има мъже които са просто играчи и да подчертая за да няма някой засегнат разбира се ,че има и такива жени.В случая с това момче след като написах темата не сме потдържали повече връзка в продължение на 10 дни.Бях решила че не си заслужава.Той се появи на работното ми място ми място (аз работя в магазин) и остана пред магазина да си говори с моята колежка.Обясняваше и се че много искал нещата между нас да се получат и тн.Дори и обясни че докато сме скарани излизъл с друго момиче (естествено знаеше че тя ще ми каже).След което и е казал да му се обадим за по цигара.Естествено не го направихме.Той дойде пред удома и ме накра да излезем.Говорихме и уж се оправихме.След което в следващите  няколко дни той не ме търсеше,а аз се заяждах за това с него.Естествено реших ,че няма да съм жертва и да го оставя да ми се подиграва.Затова на 3тата вечер излязох с негов приятел (с който всъщност сме израстнали заедно, но той не знае) и му разиграхме филмът ,че уж сме гаджета ,като дори той се беше събрал с около 20 други приятели и отидохме при тях.Естествено чесе опита да разиграе свалка с друго момиче от нямане на къде.След като се прибрах ми прати суобщение да му се обадя когато мога (разговора е ясен :Д )Знам че моята постъпка е децка,но дали все пак съм успяла да му натрия носа?

Абе, останете си приятели само и тамам няма да се сърдите един на друг. Давайте го по-чил с тоя пич и готово, има хора, дето умират по болници от нямане накъде, вие си правите минидрамички да си трошите нервите... На това със зарибяването онлайн така и не съм му схванал смисъла за тия десетки години, в които знам, че съществува...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.