Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си windows 7 след спирането на подръжката?

Featured Replies

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не бъди толкова убеден. ;) = Всичко си зависи от един сървър (Компютър) към който се свързваш ... там на физическата машина има вид човече, което чрез вид инструменти може всичко ... ;) 

Ти говориш за облак, който "разхвърля' информацията ти на различни физически машини, но все пак имаш входна точка, която е под властта на някой ... ;) 

Може всичко което му върши работа за да има клиенти който да му ползват услугата. Няма право да гледа профили по простата причина че не може! 
Научете малко техническия речник! 

• Отговори 514
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изобщо не свършват с това плюсовете му, но както и да е. За мен 8.1 (не за бъгавата 8-мица, която беше като Vista) взима най-доброто от двата свята (стабилността на 7 и доста от модерните инструменти,

• Останаха.

• Ми понижаваш си правата или си пускаш UAC на MAX + подходящи настройки за SRP или направо добра защитна програма (за предпочитане HIPS) и въобще ако знаеш какво правиш. Начини много. А и зависи, за на

Публикувани изображения

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не бъди толкова убеден. ;) = Всичко си зависи от един сървър (Компютър) към който се свързваш ... там на физическата машина има вид човече, което чрез вид инструменти може всичко ... ;) 

Ти говориш за облак, който "разхвърля' информацията ти на различни физически машини, но все пак имаш входна точка, която е под властта на някой ... ;) 

А да се сещаш за опциите:

Цитат
Опции за шифроване
  • Криптиране само на синхронизираните пароли с вашите данни за вход
  • Криптиране на всички синхронизирани данни с вашата собствена фраза за достъп до синхронизиране

Тогава никой, с достъп до „облака“, не знае - какво пише „вътре“!

Ще препоръчам точно три книги в тази тема! 

- Преминаване към Linux c целунете за сбогом синия екран
- Технически английски което включва / професий / работа с машини / речник
- Английски език за техническите професии

преди 4 минути, jhoro написа:

А да се сещаш за опциите:

Сещам се и за други неща с криптираните данни, но ... нека приемем, че има вид поверителност ... 

И да не забравяме ... на въпросния персонален компютър има инсталирана ОС, която ти я настройваш и при положение, че не си я конфигурирал както трябва, то въпросното криптиране се компрометира и просле олеееее кой ми е спал в леглото и кой ми е ял от чинията ... ;) 

Затова и съвета ми е всеки да не се прави на разбиращ по отношение на "персонална" ОС, а да я инсталира вещ човек ... друг е въпроса дали ще е боза или бира ... ;) 

преди 45 минути, motokartruck написа:

Adobe Acrobat за да може да се виждат картинките на рекламите в сайтовете за да не са празни персонални прозорци.
Без  ( java и Adobe Acrobat ) няма онлайн игри и видеоклиповете не тръгват в интернет.

Adobe Acrobat - дали?

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Adobe Acrobat - дали?

Явно, от Adobe Inc му плащат за рекламата!
Само не разбрах - кое точно??? Щото ...

Цитат

Adobe Acrobat е семейство от приложен софтуер и уеб услуги, разработени от Adobe Inc. за преглед, създаване, манипулиране, отпечатване и управление на файлове в Portable Document Format (PDF).
Adobe Acrobat

преди 53 минути, motokartruck написа:

Adobe Acrobat

Що при мен "твоя" линк "светна" в червено?! 

преди 3 минути, motokartruck написа:

Това е „друга бира“! Adobe Acrobat Reader DC е само една част от „семейството“!

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Що при мен линка "светна" в червено?! 

А де? Ти кажи!

преди 5 минути, jhoro написа:

А де? Ти кажи!

Щото съм невежа може би ... и не знам как да не ми излиза този "червен" екран ... :) 

Може би съм,по сините екрани ... :) 

преди 52 минути, motokartruck написа:

Adobe Acrobat за да може да се виждат картинките на рекламите в сайтовете за да не са празни персонални прозорци.
Без  ( java и Adobe Acrobat ) няма онлайн игри и видеоклиповете не тръгват в интернет.

Не знам за какво ми го даваш този линк, но какво общо има Adobe Acrobat с:

- за да може да се виждат картинките на рекламите в сайтовете за да не са празни персонални прозорци?

+ има си jpg, gif, adobe flash ...

- няма онлайн игри и видеоклиповете не тръгват в интернет

+ html 5 и отново adobe flash ...

Adobe Acrobat - е платен софтуер!

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Що при мен линка "светна" в червено?! 

Install Adobe Acrobat Reader

Не знам защо е в червено ето като копирам заглавието от сайта за безплатно теглене е в черничко готино е то даже на самата примерна картина са показани разни изрезки от клипове и сайтове.

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Не знам за какво ми го даваш този линк, но какво общо има Adobe Acrobat с:

- за да може да се виждат картинките на рекламите в сайтовете за да не са празни персонални прозорци?

+ има си jpg, gif, adobe flash ...

- няма онлайн игри и видеоклиповете не тръгват в интернет

+ html 5 и отново adobe flash ...

Adobe Acrobat - е платен софтуер!

ааа вярно че Adobe Flash беше май сега тъкмо ще видя дали го имам инсталиран сега се сетих

преди 7 минути, motokartruck написа:

Не знам защо

Знам как да имам въпросния "акробат". ;) Въпроса ми бе, защо вид публикуван линк от теб светна в червено, а не в зелено или синьо?! ;) 

преди 3 минути, motokartruck написа:

Install Adobe Acrobat Reader

Не знам защо е в червено ето като копирам заглавието от сайта за безплатно теглене е в черничко готино е то даже на самата примерна картина са показани разни изрезки от клипове и сайтове.

ааа вярно че Adobe Flash беше май сега тъкмо ще видя дали го имам инсталиран сега се сетих

Сега разбираш, защо казаното по-горе от теб звучи абсурдно!

И защо питах - дали наистина е това!

Много пишете, малко мислите и гледате детайлите!

преди 11 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Щото съм невежа може би ... и не знам как да не ми излиза този "червен" екран ... :) 

Може би съм,по сините екрани ... :) 

Не разбрах, какво имаш предвид?

При мен „излиза“ същото  image.thumb.png.60c720028ad7c0b19cecc83ea7227f30.png полето горе е „черно“!

Но казвайки „линка "светна" в червено“ - помислих, че говориш за „информацията за сайта“. При мен е „Заключване Има защита“, а не „Опасно „Няма защита“ или „Опасно“

преди 5 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Знам как да имам въпросния "акробат". ;) Въпроса ми бе, защо вид публикуван линк от теб светна в червено, а не в зелено или синьо. ;) 

Явно е „боядисал“ текста на линка!

преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

Сега разбираш, защо казаното по-горе от теб звучи абсурдно!

И защо питах - дали наистина е това!

Много пишете, малко мислите и гледате детайлите!

Abobe flash и Adobe Acrobat Reader винаги помагат на Windows когато ти трябва нещо от интернет.
Мicrosoft office помага на Windows това включва World; Exel както и много други неща за който говорите.

Всичко друго е лъжа и измама внимавайте да не ви измамят с нещо което не ви трябва! 

току-що, motokartruck написа:

Abobe flash и Adobe Acrobat Reader винаги помагат на Windows когато ти трябва нещо от интернет.

Отново - дали?

Abobe flash - го спират след ... ъъ 4 дена.

Acrobat Reader - за какъв ми е? Има много други PDF Viewers.

преди 7 минути, jhoro написа:

Не разбрах, какво имаш предвид?

Spoiler

aa.png

;) 

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Отново - дали?

Abobe flash - го спират след ... ъъ 4 дена.

Acrobat Reader - за какъв ми е? Има много други PDF Viewers.

Мicrosoft office помага на Windows това включва World; Exel както и много други неща за който говорите.

Всичко друго е лъжа и измама внимавайте да не ви измамят с нещо което не ви трябва! 

преди 1 минута, motokartruck написа:

И за какво ми е MS Office и с какво той пък помага на Windows? Не е ли важно на мен каква помощ ми трябва?

Разбирам, празници са, пили сте червено вино и за това сега говорите тези неща, защото друго логично обяснение няма!

преди 10 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:
  Покажи скритото съдържание

;) 

При теб е image.png.983267e4f211dc8156609260d73e31ed.png,

а при мен  image.png.7247d54662c900eeab79bf270cb15a13.png

Пп. Забелязваш ли, че адресите са различни?
Я копирай твоя тук.

преди 12 минути, motokartruck написа:

Abobe flash и Adobe Acrobat Reader

Доволно има и други приложения и програми които да могат да показват или редактират въпросните данни. ;) 

преди 4 минути, plamen_petrov_80 написа:

И за какво ми е MS Office и с какво той пък помага на Windows? Не е ли важно на мен каква помощ ми трябва?

Разбирам, празници са, пили сте червено вино и за това сега говорите тези неща, защото друго логично обяснение няма!

Защото ако имаш цветен принтер и скенер може да изтегля образец за попълване и с Мicrosoft Office World ще го попълня и ще го пусна на хартия.

току-що, motokartruck написа:

Защото ако имаш цветен принтер и скенер може да изтегля образец за попълване и с Мicrosoft Office World ще го попълна и ще го пусна на хартия.

Може би трябва да спрете цигарите също!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.