Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си windows 7 след спирането на подръжката?

Featured Replies

преди 11 минути, plamen_petrov_80 написа:

Остаряла работа, давай направо за Марс или някоя друга по-екзотична дестинация.

Meлмак hahah

Рапарите като пеят  

Spens със "вива Русия" е гледал Рамщайн защото той се прави че каца на луната и пее за Америка обаче Рамщайн е германски изпълнител така Спенс решил че ще пее за Русия защото Рамщайн пее за Америка

а 100 кила пее " пушим палим котки галим " защото е гледал Алф извънземния от планетата Мелмък как гледа котки
доста са скучни едвам едвам се търпи докато дочакам да сменят тяхна песен !

Те са си зле каквото и да се каже за тях все ще има нещо вярно примерно че са простаци, неграмотници, не спазват закона, музиката им е забранена защото пеят за забранени неща който в България не са позволени никъде! 

• Отговори 514
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изобщо не свършват с това плюсовете му, но както и да е. За мен 8.1 (не за бъгавата 8-мица, която беше като Vista) взима най-доброто от двата свята (стабилността на 7 и доста от модерните инструменти,

• Останаха.

• Ми понижаваш си правата или си пускаш UAC на MAX + подходящи настройки за SRP или направо добра защитна програма (за предпочитане HIPS) и въобще ако знаеш какво правиш. Начини много. А и зависи, за на

Публикувани изображения

преди 6 минути, motokartruck написа:

И накрая върха на сладоледа е Криско в журито на Гласът на България

Върха на сладоледа постоянно се мени.

Днес Криско, утре ти ...

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Върха на сладоледа постоянно се мени.

Днес Криско, утре ти ...

Не е точно така защото продуцента решава дали да издава албуми или песни който да се продават аз и да ги направя ако продуцента не подпише ще си ги слушам само без да ми се плаща.

преди 5 минути, motokartruck написа:

Не е точно така защото продуцента решава дали да издава албуми или песни който да се продават аз и да ги направя ако продуцента не подпише ще си ги слушам само без да ми се плаща.

Както казах, водата си тече, нещата се променят, никой не знае какво ще е утре!

Колко неща за изглеждали абсурдни, а после нещата са се завъртяли на 180 градуса.

С този багаж за оператор на РК1 не става, ти с тираджия го сравняваш

преди 12 часа, цър-вул написа:

Windows XP - SP3
Windows Vista - SP2
Windows  7 - SP1
--------------------
Windows 8 - 8.1

Добави отпред и Win2000 SP4 , може пък него да се търси 😉

Ето една статия за " тъжно на windows 7 има още една година-живот 

https://blog.freeunibg.eu/тъжно-windows-7-има-още-една-година-живот/?
fbclid=IwAR0BmlWRDzOWU30UCP9cVIZmf8jlXdHv6adM9Z5A2J_HOseU_YyzXs8YZDI

И под тази има друга със заглавие:

Windows XP навърши 15 години! Пълно е с глупости в интернет та са почнали и по телевизията 
да се оплакват от интернета дано да се оправи тая държава вече! 

Или пък тази " Сбогом Winamp! На 20ти декември идва краят на любимият ни плейър! " от 2013г. в момента си слушам музика от него защото си работи на и съм с Windows 7 значи аз като говоря не приказвам това е заради някакви хора който искат да ви преследват и сигурно се правят на разбирачи и искат незаконно да взимат данни от домашни интернети и когато някакъв насран гъз те преследва без да знаеш от това започва корона вируса защото пипа където не му е работа и после като си избърше гъза и не си измие ръцете така става

Критична уязвимост в ОС Windows 10 за какво ми е? Windows 10 сигурно за удобство на хакерите между панелите да им е по удобно да превключват екрани с данни тъпи сте откраднали са ви интернета и доставчика си стой ненаказан защото нищо не разбирате от интернет какъв прост народ малее... Вече нормалните хора и работа нямат заради такива трябва да се ходи на протести щото няма какво да се яде!!! Ми като няма все нещо трябва да се направи нормалните хора протестират.

Що не направиш с блажна боя един постер? К'ва е идеята на оср@ния посст по-горе? Да е само той на страницата?
Ето ти едни неволи от това, че се ползва Windows 7:

И особено със спрени ъпдейти - кеееф.

Ти добре ли си? Никога няма да инсталирам тези неща! Телефона ако не се пусне през Usb - то ще си купя Bluetooth 
много мизерна работа на всякъде само гледат как да минат по тънко. Е кво като го инсталира това нещо от интернет спести ли 20лв за Bluetooth? 

преди 19 минути, motokartruck написа:

Ти добре ли си? Никога няма да инсталирам тези неща! Телефона ако не се пусне през Usb - то ще си купя Bluetooth 
много мизерна работа на всякъде само гледат как да минат по тънко. Е кво като го инсталира това нещо от интернет спести ли 20лв за Bluetooth? 

Ти май пак не знаеш на кой свят се намираш? Какъв Bluetooth и какъв телефон те гони?

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Ти май пак не знаеш на кой свят се намираш? Какъв Bluetooth и какъв телефон те гони?

E това което публикува от публикацията:
Стартиране на програма Samsung Portable SSD Softwa  не можеш ли да се сетиш сам? 

преди 3 часа, цър-вул написа:

Що не направиш с блажна боя един постер? К'ва е идеята на оср@ния посст по-горе? Да е само той на страницата?
Ето ти едни неволи от това, че се ползва Windows 7:

И особено със спрени ъпдейти - кеееф.

Ще ми кажеш ли как да си включа мишката защото само свети а не работи? 
Сигурно трябва да инсталирам USB 3 или Санстефанския мирен договор на България 

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Tи на кого говориш какво му има на човека? 

преди 1 час, motokartruck написа:

E това което публикува от публикацията:
Стартиране на програма Samsung Portable SSD Softwa  не можеш ли да се сетиш сам?

И къде там става дума за телефон или Bluetooth? Става дума за USB външен SSD диск, чийто софтуер не тръгва, защото липсва актуализация на Windows 7 уверяващ състоянието на сертификатите.,,

преди 9 минути, motokartruck написа:

Tи на кого говориш какво му има на човека? 

На теб очевидно съдейки по неадекватните коментари, които бълваш откакто си се регистрирал и за които ти казаха и доста от потребителите тук, но не се усещаш. Повече не мисля, да ти отговарям оттук насетне.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

И къде там става дума за телефон или Bluetooth? Става дума за USB външен SSD диск, чийто софтуер не тръгва, защото липсва актуализация на Windows 7 уверяващ състоянието на сертификатите.,,

На теб очевидно съдейки по неадекватните коментари, които бълваш откакто си се регистрирал и за които ти казаха и доста от потребителите тук, но не се усещаш. Повече не мисля, да ти отговарям оттук насетне.

И къде там става дума за телефон или Bluetooth? Става дума за USB външен SSD диск, чийто софтуер не тръгва, защото липсва актуализация на Windows 7 уверяващ състоянието на сертификатите.,, " 

Не лъжи всичко е направено така че да работи иначе няма да се продава също така ако не работи се заменя за друго работещо и то на същото място от където е закупено. 

Windows 7 има поддръжка още 3 години заедно с Windows 8.1 

преди 2 часа, motokartruck написа:

Не лъжи всичко е направено така че да работи иначе няма да се продава също така ако не работи се заменя за друго работещо и то на същото място от където е закупено. 

Не знам защо, но много ми приличаш на Рандъл Макмърфи 🤔

преди 1 час, PsyManDelic написа:

Дали? И ... за каква поддръжка говориш?

Да, има опция. Ето - A new way for small and midsize businesses to stay secure and current

Цитат

While many of you are well on your way to deploying Windows 10, we understand that everyone is at a different point in the upgrade process. With that in mind, today we are announcing that, through January 2023, we will extend the availability of paid Windows 7 Extended Security Updates (ESU) to businesses of all sizes. (Previously, Windows 7 ESU was only available to Windows 7 Professional and Windows 7 Enterprise customers in Volume Licensing.) The Windows 7 ESU will be sold on a per-device basis with the price increasing each year.

Но това е платено!

Пп. Да превеждам ли?

преди 4 часа, PsyManDelic написа:

Не, не...официалната поддръжка приключи 2020-та на 7 за обикновените потребители, а на 8.1 е до 2023-та.

преди 6 часа, PsyManDelic написа:

[UPDATED] How to get Windows 7 Updates until 2023 - YouTube

Туториъл как се инсталира и активира ESU

Е това е bypass и не е официално. То и при антивирусните има reset-trial хакове нали? Тук говорим за официална поддръжка (легална), а такава вече няма.

То и за XP има трик в регистрите да направиш системата POSReady, която до скоро и тя получаваше кръпки, но това също си беше bypass.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.