Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Крашва нета щот освен ,че крадеш нет от комшията си си го споделил на всичките си устройства :D

Но преди време не крашваше. Или рутера е остарял и износен, или съседа го е преместил на по-далечно разстояние. Отделно, наличието на стени също намалява силата на сигнала, доколкото знам. Сигнала е по-слаб, тъй като е зад най-малко една стена - било то таван или под или странична стена - а не е близо до устройството.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Но преди време не крашваше. Или рутера е остарял и износен, или съседа го е преместил на по-далечно разстояние. Отделно, наличието на стени също намалява силата на сигнала, доколкото знам. Сигнала е по-слаб, тъй като е зад най-малко една стена - било то таван или под или странична стена - а не е близо до устройството.

Или човека се е усетил и те е резнал на база ниво? Онова пишлеме за което казах, нали така го фиксирах до 5 метра точност :)

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Грухи, престани с глупостите! Нито едно от двете неща не можеш да напавиш! Първото (прескачането на шейпъра) - защото е невъзможно, чисто технически, от страна на клиента. А второто (да крадеш трафик от някой комшия), не можеш да го направиш, защото не сти стига умствения капацитет. Да не говорим, че това съсвесем не е здравословно за тебе. Рано или късно, ще се натресеш фаса на горския

Изглежда, че си прав относно "шейпъра".

Не си прав относно това, че "не е здравословно". Аз мога да се отбранявам и няма да дам на някой, който има зли намерения срещу мен, да ме нарани.

Ще отбранявам позициите.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Или човека се е усетил и те е резнал на база ниво? Онова пишлеме за което казах, нали така го фиксирах до 5 метра точност :)

Интернета отново крашка при натоварване, дори и лаптопа да не се мести от мястото, на които е сложен. Сложен е на същото място, на което преди интернет връзката беше стабилна. Това ме навява на мисълта, че най-вероятно самия рутер е преместен по-далеч.

преди 20 минути, Teemo написа:

Престанете да му помагате и да му показвате "вратички" .

Само в панделата, такива като него.

Педофили. Те и без това там, много го обичат.

Влади, той пълен олигофрен.

Мисли си че като е зад VPN и няма да го барнат.

Остави го, да го хванат и да ходи в кафеза.

Защо продължаваш да ме наричаш "педофил", след като ти обясних, че не съм такъв?

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Онова пишлеме за което казах, нали така го фиксирах до 5 метра точност :)

Може ли да ми разкажеш повече относно това? Какво точно ти направи този човек, че да се налага да го "намериш"?

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Изглежда, че си прав относно "шейпъра".

Естествено, че съм прав!

Не си прав относно това, че "не е здравословно". Аз мога да се отбранявам и няма да дам на някой, който има зли намерения срещу мен, да ме нарани.

Ще отбранявам позициите.

Не можеш! Ела се пробвай! Ще ти натроша всички кокали за 15 минути и то пред очите на полицията!

преди 7 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Интернета отново крашка при натоварване, дори и лаптопа да не се мести от мястото, на които е сложен. Сложен е на същото място, на което преди интернет връзката беше стабилна. Това ме навява на мисълта, че най-вероятно самия рутер е преместен по-далеч.

Къде е рутера няма значение, но това ти не можеш да го проиумееш

преди 36 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не с мобилен интернет. Към момента хващам безплатен интернет на лаптопа, след което използвам точката за достъп, да поддавам интернет и на останалите устройства.

Тъй като безплатната интернет връзка, на която се радвах в продължение на много време, започна да увяхва и да става нестабилна в последно време, искам да намеря по-стабилна връзка. Сегашната интернет връзка започна да crash-ва при натоварване на мрежата и интензивна употреба на интернет трафик.

Това не е вярно. Защо отправяш фалшиви обвинения към мен?

Пояснявам, не отправям. Ти отправяш.

преди 19 часа, valkiria1 написа:

Само да попитам, как може абсолютно неграмотна, невежа и селски претенциозна жена, без никакви познания по езици, да дава оценки на хората ?

Да напомня на мустакатата баба , че правилното произношение и правопис на думата е : Бихейвиоризъм.

Мъли-и-и-и-ий, пък как и позна. Ама то Джон Лок не случайно е дал определение за такива глупеи. Оставям на теб да намериш определението.

Два езика таман знам, обстойно изучени, не просто в някоя песничка.

Както и да се погледнеш в огледалото, криво е и ти размазва образа, защото аз съм там, където ти никога няма да стигнеш.

Голяма смешка си ми!

Сега да не задам още някой стандартен въпрос из университетите, че съвсем ще се оплетеш и Гугъл няма да ти помогне.

Много ме вдъхновяваш.

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Естествено, че съм прав!

Изненадан ли си, че си прав? Беше неизбежно. Статистически, все някога щеше да се случи.

След всичко и всички безсмислици, които каза на мен и относно мен до този момент, сега просто си улучил правилната последователност от думи, точки и запетайки, за да произведеш нещо, което е фактически коректно.

IMG-20230513-152118.jpg

Не можеш!

Кое не мога?

Ела се пробвай! Ще ти натроша всички кокали за 15 минути и то пред очите на полицията

Нищо не можеш да ми направиш. Силата ти е само и единствено в интернет, зад екрана.

Ти си keyboard warrior. :laughing4:

IMG-20230513-153011.jpg

5gx2nh.jpg

До не говорим, че ако ме докоснеш пред полицията, така ще имам свидетели и ще те съдя. Като ми дадеш обезщетението, ще инвестираме парите в проекти, които да ми помогнат да постигна целите си.

Изненадан ли си, че си прав? Беше неизбежно. Статистически, все някога щеше да се случи.

След всичко и всички безсмислици, които каза на мен и относно мен до този момент, сега просто си улучил правилната последователност от думи, точки и запетайки, за да произведеш нещо, което е фактически коректно.

Не съм изненадан. Тези неща ги знам и ги правя от много време. Няма нужда да нищо да налучквам

Нищо не можеш да ми направиш. Силата ти е само и единствено в интернет, зад екрана.

Ти си keyboard warrior. :laughing4:

До не говорим, че ако ме докоснеш пред полицията, така ще имам свидетели и ще те съдя. Като ми дадеш обезщетението, ще инвестираме парите в проекти, които да ми помогнат да постигна целите си.

Не няма да имаш свидетели! Имам възможност да си платя за всичко

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не няма да имаш свидетели! Имам възможност да си платя за всичко

За да ме биеш, аз трябва да ти дам да ме биеш. Няма да можеш да ме биеш, ако аз съм по-силен от теб и реша да се отбранявам.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Пояснявам, не отправям. Ти отправяш.

Нищо не си пояснил. За да извършиш пояснение, трябва да предоставиш и доказателства. Къде са доказателствата, на които са основани обвиненията, които се оправят към мен?

преди 52 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Ами грухчо той рутера те крашва защото явно са му поникнали бели космаци и бели кабели и се е задъхал заради теб. И сега едвам едвам крачи до клуба на пенсионерите.:lol6:

преди 56 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не ти остава нищо друго освен да предложиш на комшията си да си купи по мощен рутер за да могат всички твой утройства да работят стабилно :speak:

току-що, AAUUXX написа:

Не ти остава нищо друго освен да предложиш на комшията си да си купи по мощен рутер за да могат всички твой утройства да работят стабилно :speak:

Не е нужно нищо да предлагам. Решението на проблема ми ще бъде доставено до няколко дни. Решението го поръчах от Ardes.

току-що, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не е нужно нищо да предлагам. Решението на проблема ми ще бъде доставено до няколко дни. Решението го поръчах от Ardes.

Купил си нов рутер на комшията си в замяна на ползване на интернета му ?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

И след това комшията му да си го хване за рачичка и айде в полицията да пусне жалба и грухчо да дава обяснения що тъй прави.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Купил си нов рутер на комшията си в замяна на ползване на интернета му ?

Ахахахахаха, не. Купих нов рутер на мен, не на комшията.

Рутера, който си поръчах, има способността да хваща безплатен интернет.

преди 28 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

За да ме биеш, аз трябва да ти дам да ме биеш. Няма да можеш да ме биеш, ако аз съм по-силен от теб и реша да се отбранявам.

Нищо не си пояснил. За да извършиш пояснение, трябва да предоставиш и доказателства. Къде са доказателствата, на които са основани обвиненията, които се оправят към мен?

Доказателства са писмени в този форум, предоставяни от теб лично. Свидетели са целият форум, които са прочели твоите твърдения.

Ахахахахаха, не. Купих нов рутер на мен, не на комшията.

Нивите ли продаде бот

От къде ще го хванеш този безплатен нет ?

Wi Fi free zone не са бързи ,ако е това?

преди 1 час, evogen написа:

За нас ша има ли мусака. Ама без бира не върви де тъй че давай да я омаламе за бърже.:turkey4::beer11:

Като изобретят телепортацията и ако е на народни цени, ще пращам. :)

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Доказателства са писмени в този форум, предоставяни от теб лично. Свидетели са целият форум, които са прочели твоите твърдения.

Имаш ли нещо против да ми покажеш къде съм казал/признал, че съм такъв, какъвто ме наричате?

• Автор

Мали много лъжи тоя Грухи Биоса

• Автор
преди 48 минути, Росица Копукова написа:

Мъли-и-и-и-ий, пък как и позна. Ама то Джон Лок не случайно е дал определение за такива глупеи. Оставям на теб да намериш определението.

Два езика таман знам, обстойно изучени, не просто в някоя песничка.

Както и да се погледнеш в огледалото, криво е и ти размазва образа, защото аз съм там, където ти никога няма да стигнеш.

Голяма смешка си ми!

Сега да не задам още някой стандартен въпрос из университетите, че съвсем ще се оплетеш и Гугъл няма да ти помогне.

Много ме вдъхновяваш.

Ти поне научи ли кои Фатални Нозъчни изкривявания и какво учат?

преди 11 минути, AAUUXX написа:

От къде ще го хванеш този безплатен нет ?

На този въпрос и сам можеш да си отговориш.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Wi Fi free zone не са бързи ,ако е това?

Аз не използвам публични мрежи, тъй като нямат добра защита и има риск от хакерски атаки и кражба на информация от критично значение.

преди 16 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Като всеки друг рутер. Пука му на "рутера", дали трафика на WAN порта е платен или безплатен :) Много си далеч от нещата за които се опитваш да говориш

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.