Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, цър-вул написа:

Че е от Русье.

минал през новата икономическа политика.

Или от Варна, те също мекат.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Русият ангел го е назначила за HDD бутонен оператор :speak:

@Петър Ангелов намерих рая ,на остров до Сицилия живеят 600 козички :rolleyes:

Oh My God Reaction GIF by Nat Geo Wild

Аликуди е сред не толкова популярните и със сигурност най-слабо населени острови на Северното крайбрежие на Италия, в близост до Сицилия. Въпреки това и той е сравнително интригуваща туристическа дестинация за повечето хора, макар и да е далеч от славата на горепосочените.

Съвсем логично, при това. Населението му е едва 100 жители, няма хотели и асфалтирани или павирани пътища и като цяло привлича вниманието най-вече на сериозни авантюристи. Най-любопитното за Острова обаче е, че на него живеят както 100 човека, така и... около 600 кози.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/zashto-na-italianski-ostrov-mozhesh-da-osinovish50-kozi-6197277

Не става - не говоря италиански.

на 29.04.2024 г. в 14:09, lebel написа:

Като става дума за тъпотии, нищо не може да се сравни с перлата в короната от вицове на един колега, който ми е като брат (особено след като загубих един, светла му памет на братлето)... перла, която така и не забравих толко години (то нешо свестно нема да запомня)

Пълзи си един охлюв по една отвесна скала. Студ, сняг, дъжд, пек. Цял живот устремен нагоре пълзи и пълзи. В заника на дните си стига до орловото гнездо, орелът го поглежда надменно и пита:
- К'во си ти бе?
- Охлюв
- А мога ли да те клъвна?!
- А аз мога ли да ти e@а мaйкaта?!

едит: @adobeaa ... от вчера ли ... или сутринта беше (да не се връщам) т'ва дето сподели - за "угаждането с филията майонеза"... та, стигнах до извода, че щом можеш да пишеш, начи си минал метър. Не се смея много последните години, да не кажа никак, но... това ме усмихна. Добър си.

Бегай. Нали съм обещал, да съм примерен и като си тръгнаха бандата от полога - всичко стърпяно, се изля върху нея.

пп

Като пийнат по една чаша вино и от приказките им и пират може да се изчерви.

Помогнете ми да хвана сламката! :(

cat-kitten.gif

Диода днес не е казал наздраве. :speak:

• Автор
преди 7 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Русият ангел го е назначила за HDD бутонен оператор :speak:

@Петър Ангелов намерих рая ,на остров до Сицилия живеят 600 козички :rolleyes:

Oh My God Reaction GIF by Nat Geo Wild

Аликуди е сред не толкова популярните и със сигурност най-слабо населени острови на Северното крайбрежие на Италия, в близост до Сицилия. Въпреки това и той е сравнително интригуваща туристическа дестинация за повечето хора, макар и да е далеч от славата на горепосочените.

Съвсем логично, при това. Населението му е едва 100 жители, няма хотели и асфалтирани или павирани пътища и като цяло привлича вниманието най-вече на сериозни авантюристи. Най-любопитното за Острова обаче е, че на него живеят както 100 човека, така и... около 600 кози.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/zashto-na-italianski-ostrov-mozhesh-da-osinovish50-kozi-6197277

Ей гоуем си плагиат значи:D

преди 1 час, цър-вул написа:

Във Врачанско, в Родопите говорят странен език...
И няма издадени разговорници на български

Резерварта майна

преди 14 минути, Звяра! написа:

Наздраве! :)

преди 31 минути, Звяра! написа:

Нали е пости?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Велик_пост

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Koй ти пости в днешно време ? не сме спрели да ядем пици , дюнери , пържоли , кифтаци .Миналият век си бяха истинските пости сега кой ти спазва традициите ? Освен боядисаните яйца и агнешкото ! 

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Той едва ли знае какво е това. Обикновено рано сутрин казва наздраве или към обяд. Предполагам, че когато се събуди сяда пред компютъра и вдига наздравица. 🙂

преди 2 минути, adersa написа:

Koй ти пости в днешно време ? не сме спрели да ядем пици , дюнери , пържоли , кифтаци .Миналият век си бяха истинските пости сега кой ти спазва традициите ? Освен боядисаните яйца и агнешкото ! 

Много си прав, малко хора вече спазват традициите на празника. И не само в при нас е така, в другите държави е същото.

преди 6 минути, adersa написа:

Аз не съм постил миналия век и този няма да постя също :rolleyes:

преди 37 минути, цър-вул написа:

Ко каза́, ко?

Да преведа на преводача - "резервата майна"

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

Не става - не говоря италиански.

Козичките сигурно и те не говорят италиански език ,ше се разберем начи ?

преди 1 час, Звяра! написа:

Може да слага керемиди днес и да намине по късно довечера

Наздраве

licking-goat-goat.gif

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Когато се покаже малко Слънце в Берлин.

sommer.jpg?impolicy=channel&imwidth=992

Тук в Швеция е още по-смешно, покаже ли се малко слънце и народът масово излиза да се пече по бански в междублоковите пространства и където има полянки. 22 градуса се смята за "голяма" жега. 

Ама какви са белчоци шведите, жал да ти стане. 

преди 9 минути, Flashback написа:

Тук в Швеция е още по-смешно, покаже ли се малко слънце и народът масово излиза да се пече по бански в междублоковите пространства и където има полянки. 22 градуса се смята за "голяма" жега. 

Ама какви са белчоци шведите, жал да ти стане. 

Ми, то и немците не са горещи като испанците.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Направо.

alexander-isak-yellow-uniform-full-body-

То, пък един бял да има във френския отбор и той да се окаже немец.

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e617773

преди 18 минути, Bubbles написа:

Направо.

alexander-isak-yellow-uniform-full-body-

Е, това са "новите" шведи. 

Местните са белчоци. Жена ми е същата, та даже и детето наследи нейната прекалена белота и когато сме в България или някъде другаде на слънчево е едно мазане с мазила, че почервеняват като раци. 

Това е дъщеря ми с тен след прекарано цяло лято в България, иначе е още по-бяла: 

Spoiler

1237368_651622204849570_1491940761_o.jpg.9d1cf8b45201c192114971502f2f05c5.jpg

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

То, пък един бял да има във френския отбор и той да се окаже немец.

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e617773

Той е за цвят.

преди 14 минути, Flashback написа:

Е, това са "новите" шведи. 

Местните са белчоци. Жена ми е същата, та даже и детето наследи нейната прекалена белота и когато сме в България или някъде другаде на слънчево е едно мазане с мазила, че почервеняват като раци. 

Това е дъщеря ми с тен след прекарано цяло лято в България, иначе е още по-бяла: 

Покажи скритото съдържание

1237368_651622204849570_1491940761_o.jpg.9d1cf8b45201c192114971502f2f05c5.jpg

Даам, силно се надявам Швеция и скандинавието като цяло да не последват съдбата на Франция и Холан... опа Нидерландия, че и немците натам вървят...
Иначе май съм споменавал - Швеция е страна която много харесвам и се надявам в близко бъдеще да посетя.

Да ти е жива и здрава малката! 🙂

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.