Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 16 минути, Тетя написа:

Не разбра иронията…

Бе нелепа моя шега. Уви не всеки разбира моя черен хумор. 

Принципно моите възгледи за Любовта са различни от общоприетите нагласи свързани с любовния живот, т.е. такова нещо не фигурира в моя мозък, а има полов живот, чрез който правиш Любов или налагаш своята воля над другия. 

От тази гледна точка, то аз съм бракуван, т.е. вече не ме вълнува половия живот било моя или на другите. За мен по-важно е другия да е щастлив. Или го правя щастлив или му развалям неговото нещастие. Уви ... това довежда до конфронтация в която поне на мен ми е известно, че аз съм грешника, но няма как да приема, че другия е идеалния. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Добро утро...

Добро утро,

преди 8 часа, petie1 написа:

Е не разбрах Мери ко куче иска да боде

Некое което не апе много

преди 8 часа, petie1 написа:

и що? :)

За научен експеримент сигурно

преди 1 минута, Звяра! написа:

Добро утро!

Какво мислите за този телефон? 

501919.jpg-Listing-grid?context=bWFzdGVyfHJvb3R8OTQ2MXxpbWFnZS9qcGVnfGFHSTRMMmc0Wmk4ek1UUXdNalkzTlRVMk9EWTNNQzVxY0djfDdjNTM2MGE3OWRkM2VjNTQ1YmI3ZmE3ZTk0YzhjYjBiNDZiN2RkZmY0MDY5NjFmOTE4NzQ4Zjc5OWQxZDIzMTM

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--MOTOROLA-EDGE-40-NEO-BK/p/501919

АСПЕКТ има такъв от известно време ,може да сподели впечатления за него. А вече има излязъл и по нов модел edge 50.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

АСПЕКТ има такъв от известно време ,може да сподели впечатления за него. А вече има излязъл и по нов модел edge 50.

Видях го и него. Ако питам Тетя ще каже да взема новия, но разликите са много малки, а парите два пъти повече. След два-три месеца цената му ще падне.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--MOTOROLA-EDGE-50PRO-BK-PB1J0003P/p/504137

преди 2 минути, Звяра! написа:

Видях го и него. Ако питам Тетя ще каже да взема новия, но разликите са много малки, а парите два пъти повече. След два-три месеца цената му ще падне.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--MOTOROLA-EDGE-50PRO-BK-PB1J0003P/p/504137

Не са съвсем малки разликите edge 50 е с по бърз процесор и повече памет.

А добро утро ви.:newspaper:Аз до преди малко си играх да си оправям мишката щото колелцето много взе да румоли и презскачаше страниците.:D Ама и гледам вие доста страници сте изписали мернаха ми се над 10 страници но се отказах да ги чета.:yanim:

преди 1 час, Звяра! написа:

Добро утро!

Какво мислите за този телефон? 

501919.jpg-Listing-grid?context=bWFzdGVyfHJvb3R8OTQ2MXxpbWFnZS9qcGVnfGFHSTRMMmc0Wmk4ek1UUXdNalkzTlRVMk9EWTNNQzVxY0djfDdjNTM2MGE3OWRkM2VjNTQ1YmI3ZmE3ZTk0YzhjYjBiNDZiN2RkZmY0MDY5NjFmOTE4NzQ4Zjc5OWQxZDIzMTM

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--MOTOROLA-EDGE-40-NEO-BK/p/501919

Моят телефон е такъв. В момента ползва този телефон.

Вчера цял ден гости, жената шета... Накрая останахме само двамата, тя - гладна съм. Беше останало едно бон филе и и направих шницел - малкия прелетя със снахата и го изяде.

Гледам я седнала и ръпа една филия с майонеза. Викам:

- Ама си угаждаш, дейва.

Като запали мотора....

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Моят телефон е такъв. В момента ползва този телефон.

Мога да отворя 2 или 3 програми наведнъж много готино.

И жестовете са много готини.

Screenshot_20240429-085316.png

преди 4 часа, Нушо написа:

Каква ракия си ? Патоки, пърцуца или първак.

Сливенска перла! :) 

преди 1 час, lebel написа:

360 Total Security 11.0.0.1099

spacer.png

От линка за теглене в Калдата:

image.png.dc7a62485823628e414d5aa5f4260acf.png

Резултата от сканиране на изтегления файл с Касперски АВ:

3.png.411ed9eeca5ba98eaadd13cd28ad6021.png4.png.6c725abd5c9eaaf4382c938c88eb853a.png

Дефиниция на FileRepMalware - Речник | НордВюд (nordvpn.com)

преди 1 час, Joss Bomon написа:

От линка за теглене в Калдата:

image.png.dc7a62485823628e414d5aa5f4260acf.png

Ето и резултата от сканиране на изтегления файл:

3.png.411ed9eeca5ba98eaadd13cd28ad6021.png

Дефиниция на FileRepMalware - Речник | НордВюд (nordvpn.com)

Благодаря! 

Резултатът от тестването на линка и при мен е такъв.

Това, което постнах е резултат от сканирането във VirusTotal-а на сваления файл, който е същия от тествания линк (sha256: dc7b4ce7463bbc9d4333e1f065a519e8a8a63394100b6d16d6f52541929cca0d)

Касперски е изрязан (заедно с останалите до 66) в моя jpg (за да не е прекалено обемен), иначе и при мен резултатът е  spacer.png

Изобщо, всички "нормални" AV (Avira, BitDefender, DrWeb, Eset, Malwarebytes, Microsoft, Symantec, TrendMicro и прочее, с извинение ако пропускам или съм добавил нещо излишно към нормалните) показват резултата на Каспереца, с изключени е на Avast и AVG, които мисля са с един собственик (и вероятно с една политика) и които очевидно не се кефят на китаеца. Отнася се за всеки от последните 3-4 ъпгрейда. Или 2-3... няма значение.  Само те двете. После "размислят" ... нека да го илюстрирам с версия 360TS_Setup_11.0.0.1086

Преди  spacer.png   

Сега      spacer.png

Та... ако имах некви съмнения, щях да го пусна в раздела, но... мисля, че ножът е дървен... и го пускам тука лаф да става

Благодаря и за дефиницията.

от мен виц... не знам защо ми изникна пак пред очите ( :шега: ) 

Двама селяни от съседни села се хвалят:
- У наше село Иванчоо - страшно момче! На 10 завърши средно, на 14 висше, на 16 докторантура и на 18 стана професор!!! Дете-чудо ти казвам!
- Аналогичен случай у наше село - оня ден Стойчо опъна̀ пръча и му изправѝ рогите!

Хубав ден!

При мен все още не е дошъл ъпгрейда на  360 TS  до  Версия:11.0.0.1098.

преди 27 минути, attj написа:

При мен все още не е дошъл ъпгрейда на  360 TS  до  Версия:11.0.0.1098.

Според мен няма и да дойде. 99 се появи 2-3 часа след нея. При мен иначе също не бързат, дори и след Check for Updates. Предполагам заради това, че съм с безплатната,  но 1099 се ъпгрейдна.

Иначе, любимият ми глиган е  (са ше си го намеря и едитна) и отивам да пия кафе, че с вас ше замръкна.

едит: те го ... не е нов, но кефи. Поне мен.

spacer.png

От години не ползват двата  антивирусни енджина: Avira и Bitdefender.    Калин не си е обновил описанието.  

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Преди години, 360 Total Security Essential беше много лека и я ползвах за слаби машини... Гледам са и спрели поддръжката преди 5г.

Много я харесвах. Но предполагам клонът зе да пращи от такива като нас и я спреха. Заради мамута. Сякаш ще зема да си оптимизирам системата с него. Има и по елегантни начини да си я прецакам. Но като АV съм свикнал с тях (китаестите).

360 Total Security Essential – бесплатный антивирус и песочница от Qihoo 360 с облачной и проактивной защитой 360, а также дополнительным локальным движком Avira для эффективной онлайн и оффлайн защиты от всех угроз.    Последната версия все още е с  енджина и на Авира.  После китайците и немците нещо не се разбраха.   Оптимизаторите на Кихчо не са ми прецаквали ползвани ОС, а аз ги ползвам и тях.  Постигнал съм впечатляващо  съвместяване на комплексния антивирус със стената на Комодо.   

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.