Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, Mediterranean написа:

...

Дано той се шегува, но за шега продължава прекалено дълго и настоятелно, та се съмнявам.

Според мен грешиш, но това няма значение. Поне го пусни на "африканска рулетка". Се е некъф шанс.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор

Добро утро!

Добро утро,

Честит 1 май другари и другарки

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Накрая някой коч ще му прегризе члена и ще се свърши тая история.

Е не вярвам да подходи с доверие и без да е извършил щателна проверка за пол на козичката :rolleyes:

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Аз нямам много чувсто да хумор по принцип. 

Дано той се шегува, но за шега продължава прекалено дълго и настоятелно, та се съмнявам.

Естествено ,че се шегува ,нима е възможно това което е написал в интересите си ?

България чества 148-та годишнина от Априлското въстание.

В Панагюрище тържествено ще бъде отбелязана 148-та годишнина от Априлското въстание, съобщиха от общината в културния календар за месец май, публикуван на официалната интернет страница на институцията. 

Празничната програма ще започне от 11:00 часа с шествие, което ще тръгне от Историческия музей в града и ще стигне до площад „20 април“. Шествието ще бъде водено от Духовия оркестър „Делчо Радивчев”, ще участват и членове на комитет „Традиция” с портретите на исторически личности от Четвърти революционен окръг. В 11:30 часа на площада ще се състои ритуал по издигане на Националното знаме, а от 11:45 часа ще бъде отслужен благодарствен молебен в църквата „Свето Въведение Богородично”. В 12:15 часа в Националния мемориален комплекс „Априлци” ще се състои спектакъла „На теб, Българийо свещена” по стихове на Иван Вазов с участието на артисти от Театър „Българска армия” и трио „Тенорите”. Венци и цветя пред Вечния огън ще бъдат поднесени в 13:00 часа.

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще участва в отбелязването на годишнината в Панагюрище, съобщиха от пресцентъра на парламента. Кирова ще присъства на тържествената заря-проверка на площад „20 април” в града от 20:30 часа и ще произнесе слово.

На зарята-проверка ще бъде и служебният министър на отбраната Атанас Запрянов. В тържеството ще участват представителни военни подразделения от четвърти артилерийски полк от състава на Сухопътните войски, както и Представителният духов оркестър на Военновъздушните сили, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Честването ще започне с посрещането на главното знаме на Априлското въстание и изнасяне на гирлянд на славата. Атанас Запрянов ще приеме строя и ще поздрави военнослужещите за 148-ата годишнина от Априлската епопея. 

https://www.vesti.bg/bulgaria/po-nov-stil-otbeliazvame-148-godini-ot-aprilskoto-vystanie-6197622

Добро утро! :newspaper:

преди 57 минути, Звяра! написа:

България чества 148-та годишнина от Априлското въстание.

В Панагюрище тържествено ще бъде отбелязана 148-та годишнина от Априлското въстание, съобщиха от общината в културния календар за месец май, публикуван на официалната интернет страница на институцията. 

Празничната програма ще започне от 11:00 часа с шествие, което ще тръгне от Историческия музей в града и ще стигне до площад „20 април“. Шествието ще бъде водено от Духовия оркестър „Делчо Радивчев”, ще участват и членове на комитет „Традиция” с портретите на исторически личности от Четвърти революционен окръг. В 11:30 часа на площада ще се състои ритуал по издигане на Националното знаме, а от 11:45 часа ще бъде отслужен благодарствен молебен в църквата „Свето Въведение Богородично”. В 12:15 часа в Националния мемориален комплекс „Априлци” ще се състои спектакъла „На теб, Българийо свещена” по стихове на Иван Вазов с участието на артисти от Театър „Българска армия” и трио „Тенорите”. Венци и цветя пред Вечния огън ще бъдат поднесени в 13:00 часа.

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще участва в отбелязването на годишнината в Панагюрище, съобщиха от пресцентъра на парламента. Кирова ще присъства на тържествената заря-проверка на площад „20 април” в града от 20:30 часа и ще произнесе слово.

На зарята-проверка ще бъде и служебният министър на отбраната Атанас Запрянов. В тържеството ще участват представителни военни подразделения от четвърти артилерийски полк от състава на Сухопътните войски, както и Представителният духов оркестър на Военновъздушните сили, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Честването ще започне с посрещането на главното знаме на Априлското въстание и изнасяне на гирлянд на славата. Атанас Запрянов ще приеме строя и ще поздрави военнослужещите за 148-ата годишнина от Априлската епопея. 

https://www.vesti.bg/bulgaria/po-nov-stil-otbeliazvame-148-godini-ot-aprilskoto-vystanie-6197622

Добро утро! :newspaper:

Добро утро,

Ненко Терзийски харесва този пост.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ненко_Терзийски

И още като него 

https://www.spomen.bg/article/11404399

https://bolgari.org/_zheno_vrachanska_____da_se_smeesh_li__da_plachesh_li-h-393.html

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Добро утро и честит ден на труда!

преди 1 час, AAUUXX написа:

другари и другарки

мислех, че сме котета 🤨

добро утро

Една обикновена сутрин в Германия 

Жената с колелото иска да върти педалите на асфалта.  Шофьорите ѝ казват да върви на тротоара.

преди 17 часа, Звяра! написа:

Той едва ли знае какво е това. Обикновено рано сутрин казва наздраве или към обяд. Предполагам, че когато се събуди сяда пред компютъра и вдига наздравица. 🙂

:giggle1:

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Честит 1 май другари и другарки

Е не вярвам да подходи с доверие и без да е извършил щателна проверка за пол на козичката :rolleyes:

Естествено ,че се шегува ,нима е възможно това което е написал в интересите си ?

Вижте сега, виждам че тук се е събрала една дружина добри хора, които не вярват, че съм козоебец. Та сега, по някое време този месец имам рожден ден, та си мисля да ви поканя на почерпка някъде - ще е природно, ще ма хубава гледка и козички (за гледане). След като приключим с празненството, ще се усамотя с ятото козички. И ще празнувам, празнувам.. поне за 3 дни напред.

Мхм, сега май и вие разбрахте, че съм прав! :rolleyes:

Spoiler

Наскоро последваха няколко наказания и форума утихна! 

Не искам да дърпам дявола за опашката, но този/тези които ме имитираха се спряха. :rolleyes: Не знам от града ли са или са ванчовци, но доста добре се справяха. Абе щом успяха да ме скарат със половината редовни потребители за да ги убеждавам, че не съм аз....

Не веднъж съм го казвал и пак ще го повторя, "Истината рано или късно излиза наяве"! :) 

Като сложих тази емотиконка :) за да изразя изражението си се сетих за Диода. Може и да се шегуваме със него, но не е писал вече твори или трети ден. 🤔

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Вижте сега, виждам че тук се е събрала една дружина добри хора, които не вярват, че съм козоебец. Та сега, по някое време този месец имам рожден ден, та си мисля да ви поканя на почерпка някъде - ще е природно, ще ма хубава гледка и козички (за гледане). След като приключим с празненството, ще се усамотя с ятото козички. И ще празнувам, празнувам.. поне за 3 дни напред.

Както го описваш ще бъде хубаво парти

dali-goat.gif

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Както го описваш ще бъде хубаво парти

dali-goat.gif

Аспект иска екслузивни кадри.

Един билет за вкъщи моля, стига толкова работа, празник е! 😀

Cat Japan GIF - Cat Japan Travelling Cat Japan GIFs

Ало, колегите и колежките от офиса какво чакате? 😄

Kitten Call Center GIF - Kitten Call Center Cute GIFs

• Автор

Абе измъчих се с тоя парадокс - Ден на труда пък почиваме :ohmy:

преди 5 часа, Петър Ангелов написа:

Те тва е парти...........

Стоматологът "ми" си тръгнал от тоя свят. Не, не го пиша, щото са трее си търся някой друг, на който да се доверя. Пиша го, шото беше пич отсекъде. Хубав човек, освен всички професионални качества. И ако има неква справедливост, са трее да е на брега на некой небесен язовир с въдица в ръце, отървал се от 'сички грижи (и навлеци). Дали вярвам в това ли? Има ли значение... Мир на праха ти, Док!  Благодаря ти за всичко!

преди 4 часа, adersa написа:

Бях го забравил това :giggle1:

Шнеле, шнеле

преди 6 часа, Звяра! написа:

Един билет за вкъщи моля, стига толкова работа, празник е! 😀

Cat Japan GIF - Cat Japan Travelling Cat Japan GIFs

Ало, колегите и колежките от офиса какво чакате? 😄

Kitten Call Center GIF - Kitten Call Center Cute GIFs

Тук е официално неработен ден.

Сигурно, след като свърши работа, така караш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.