Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, andiay написа:

Първият клип, който посочих започва от представянето й....

видях и поправих спомням на спомнях. благодаря

Баси, на никой не му пука, че гледам мач...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 часа, lebel написа:

че гледам мач...

Вече само го слушам и пцувам.

току-що, adobeaa написа:

Машина за паста - фиде.

Да, разбрах те още първия път....

Просто съм забрайл "Матриархат"....

Глен е  прав - това е филма, макар и цветен....

Аз па не съм го гледал. Убийте ме с камъни.

То и мача толко гледах с тая машина. Докъде я докарах, гледам тук, гледам там... и си викам - не помня машина, не помня колко свърши първия мач... па то не съм гледал филма и мачът е първи. Майкатасиеонодило.

едит: стиа рива бе, Кире... изплака ги тия очи

Нали ви казах, че тия разговори за ме сетиха за нешо смешно от друг филм, но... заради руския Wagner, не намирам в тубата клипове (или целия филм) нашия "Вагнер"... На Андрей Слабаков, от 1998.  Затиснати са сигурно, а и ми писна. Всъщност излязоха 2 кратки, ма ми искат да "се представя"... а аз не щъ

Нищо де, няма да предлагам откъс, ще цитирам по памет, с извинение за евентуални неточности...

Та, Николай Урумов оглеждаше некъф апартамент/квартира, любезната стопанка му показваше и обясняваше кое къде е и стигнаха до:

- Това там е тоалетната... Искате ли да видите?
- Не, благодаря, ходил съм.

Като го чух за пръв път., щех да се задавя.

преди 23 минути, lebel написа:

Нали ви казах, че тия разговори за ме сетиха за нешо смешно от друг филм, но... заради руския Wagner, не намирам в тубата клипове (или целия филм) нашия "Вагнер"... На Андрей Слабаков, от 1998.  Затиснати са сигурно, а и ми писна. Всъщност излязоха 2 кратки, ма ми искат да "се представя"... а аз не щъ

Нищо де, няма да предлагам откъс, ще цитирам по памет, с извинение за евентуални неточности...

Та, Николай Урумов оглеждаше некъф апартамент/квартира, любезната стопанка му показваше и обясняваше кое къде е и стигнаха до:

- Това там е тоалетната... Искате ли да видите?
- Не, благодаря, ходил съм.

Като го чух за пръв път., щех да се задавя.

Туй ли? https://www.youtube.com/watch?v=fGD3jdr8Tnc

преди 13 часа, Петър Ангелов написа:

Вижте сега, виждам че тук се е събрала една дружина добри хора, които не вярват, че съм козоебец. Та сега, по някое време този месец имам рожден ден, та си мисля да ви поканя на почерпка някъде - ще е природно, ще ма хубава гледка и козички (за гледане). След като приключим с празненството, ще се усамотя с ятото козички. И ще празнувам, празнувам.. поне за 3 дни напред.

Харесваш ли Шакира?

преди 16 минути, ined написа:

Предполагам. Имам възрастово ограничение за него. Мислят ме за по-млад, а не искам да вляза в профила си и да ги разочаровам.

едит:

@ined, да, това трее да е. 2021 съм писал това...

"Като чуя/прочета преса, не знам защо се сещам за WAGNER.  А като се сетя за WAGNER, знам защо се сещам  за...  0:37 - 0:42..."

с извинение, че се цитирам.

преди 6 минути, Киро Иванов написа:

Може. Но не са хубави като твоето, нали?! :)

Много ясно, ама ти нали ме оплю. Беше написал, че не ставам и за чеп за зеле или нещо подобно.

преди 16 минути, lebel написа:

Предполагам. Имам възрастово ограничение за него. Мислят ме за по-млад, а не искам да вляза в профила си и да ги разочаровам.

едит:

@ined, да, това трее да е. 2021 съм писал това...

"Като чуя/прочета преса, не знам защо се сещам за WAGNER.  А като се сетя за WAGNER, знам защо се сещам  за...  0:37 - 0:42..."

с извинение, че се цитирам.

Филма го има в Арената

Vagner.1998.DVBRip.576i.x264.AAC.BGAUDiO-4PLAY

преди 7 минути, Mediterranean написа:

Много ясно, ама ти нали ме оплю. Беше написал, че не ставам и за чеп за зеле или нещо подобно.

Това не е вярно. Вероятно ме бъркаш с някой друг.

А здравейте.:bye1:А преди малко се събудих и за малко да кажа добро утро, ама то па се оказа че е тъмно де 1:30 и ми светна че е още нощ.

А и като се прибрах днес веднага се простнах да спа мислех да си пусна някои мачове да играя ама ми се размина само с една машинка и я разцъквах час и половина. И тея от ефбет ги накарах по телефона да заекват щото винаги се правят на много отворени и както си седях седнал на леглото без да усетя си задремах и преди малко се събудих. Та сега се чудя какво да хапна и мисля следмалко да скокна за бързо до бензиностанцията за чай зелен. То и вчера като ходих пак ме зяпаха едно умно щото им кацнах само по пижама гол до кръста и по чехли и нали още спа викам искам чай и нема нема с целия си акъл съм ги питал да ми опържат яйца и да ми сервират смилянски боб.:shock11::yanim:

преди 3 минути, ined написа:

Филма го има в Арената

Vagner.1998.DVBRip.576i.x264.AAC.BGAUDiO-4PLAY

Благодаря! Трябваха ми само горните две реплики, които написах по памет. Иначе, 2021 и аз съм дал 2 пъти твоя линк (под Wagner) и вероятно въпросните две реплики са между 0:37 и 0:42. Сега просто съм се запънал и не искам да си вляза в профила и да проверя. Но благодаря пак!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.