Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, lebel написа:

Иначе... забавно е да те учат "как се правят деца"... с линкове естествено, че то без линкове как ще знаеш как си ги правил... пардон, с какво си смятал (следвал, работил) нявга. Забавно и някак малоумно, ма нейсе. Сефте.

Сам да си говориш не е малоумно. Ма нейсе. Сефте.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 17 минути, ^^^ написа:

Добър вечер! 
Как са яйцата? 

Днес ометох половин кора яйца и мама като ме видя и вика браво бе свиня. Тези яйца ги била приготвила за утре да ги боядисва и ме накара да се разходя до магазина за нова кора яйца. Отидох аз до магазина взех нова кора и викам я да си взема и нещо сладко да си похапвам и тъкмо излезнах от магазина и се сетих че ми е свършила бирата и айде кръгом ама нали съм си пляса на 4-5 яйца им видях сметката по пътя.:shock11:

преди 10 минути, vlado1985 написа:

Днес ометох половин кора яйца и мама като ме видя и вика браво бе свиня. Тези яйца ги била приготвила за утре да ги боядисва и ме накара да се разходя до магазина за нова кора яйца. Отидох аз до магазина взех нова кора и викам я да си взема и нещо сладко да си похапвам и тъкмо излезнах от магазина и се сетих че ми е свършила бирата и айде кръгом ама нали съм си пляса на 4-5 яйца им видях сметката по пътя.:shock11:

В петък не се боядисва!!!!

преди 14 минути, vlado1985 написа:

Не го вярвам това. Най-малкото ще се натровиш и сега щеше да си на промивка.

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Имах един колега, който беше ерген и живееше с мaйка си. На един служебен купон разправяше:

- Какво нещо са майките. Ето примерно моята... вика ми "Жоре, мама, браво чедо, оправил си се"... вместо да каже "Абе Жоре, погледни къф шопар си станал"...

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Най-малкото ще се натровиш и сега щеше да си на промивка.

Е той затваря кръга, промивка-яйца-промивка. С тоя приятел поп, може да е сключил някоя сделка :D

преди 17 минути, vlado1985 написа:

Ма мола ти се, точно ти, ли няма да омажеш ситуацията :D

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Ааааа Гоше аз всеки ден си пържа двапъти х8 яйца и си ги омитам. А също имам и гаден навик като се събудя презноща пак да застана на котлона и да пържа яйца даже снощи някъде към 3 и нещо 4 станах да си пържа пак яйца и нали още спаги направих черни кат въглени ама си ги ометох де.:turkey4:

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Ааааа Гоше аз всеки ден си пържа двапъти х8 яйца и си ги омитам. А също имам и гаден навик като се събудя презноща пак да застана на котлона и да пържа яйца даже снощи някъде към 3 и нещо 4 станах да си пържа пак яйца и нали още спаги направих черни кат въглени ама си ги ометох де.:turkey4:

Къде го слагаш толкова холестерол ве? И колко кори яйца, купувате на седмица? Да не би освен до бензиностанция, да живееш и до птицеферма :D и по пижамка в курника 

току-що, vlado1985 написа:

Хич не е хубави да прекаляваш с яйцата според мен. Повече от 3-4 яйца на ден вече не е полезно, а вредно. Нали знаеш между лекарството и отровата всичко е в дозата в повечето случаи поне.

Като се сетя за някой да яде много яйца не знам защо се сещам за един сумист от комедията с Киано "Аматьори", където един си изповръща червата на стадиона...

https://i.makeagif.com/media/9-21-2020/DAWSVu.mp4

И после...

преди 10 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ко теа от токсикологията се надаха на Владко, щеха да омрът от глад.

пп пу-пу-пу, да не му е уроки!

преди 32 минути, lebel написа:

Ти го можеш

преди 3 минути, ^^^ написа:

Ма мола ти се, точно ти, ли няма да омажеш ситуацията :D

Абе щом и шамар изядох зад врата и нали майка е доста грамогласна се появи нейния и вика Катюшка какво стана кой пак те ядоса и мама вика его свинята е омел яйцата вдига си биричка и едвам диша и на майка нейния ма зазяпал едно тъжно и само се тупка по главата.:yanim:

А сега се сетих малко преди да ме изгони бившата ми жена един ден мисля че беше събота не съм сигурен може и неделя да е било.

Но си спомням че тогава почивах де та както и дае жената беше правила спагети, а преди това за закуска ми беше направила, палачинки ама нали аз си похапвам доста и жената вика Владимире идвай да закусваш. Отивам аз в кухнята на жената майка и дъртата кукумявка на жената щерка и с лапето си и те там паркирах се аз на масата и гледам а 2 чинии палачинки ама и аз още спа макар че си бях изпил кафето ама и то не ми подейства. Седнах си аз кротко на масата жената ми изпери и една кана айрян и аз с целия си акъл без да се съобразя с другите хайвани като нападнах палачинките неразбрах кога толкова бързо свършиха и си хапнах 2 чинийки пагети и жената стои на терасата пред котлона и като видя празните чинии и вика Владимире къде са палачинките. И аз само вдигам рамене и зяпам едно чудно и на жената майка и си седи на дивана разперила библията и увива щерка и си цъка на телефона а малкия препуска по стаите и нема нема като се завърти в кухнята и ме види че съм се залисал ме шибне един шамар по корема и ми скрие някъде чехлите и после се чудя къде са.

Както и да е отидох си аз в стаята и викам я да си свърша малко работа по компа да ама ми беше малко тежко, и викам първо ще си полежа и после ще правя, квото ще правя. Легнах си аз и задремах поспах си 2-3 часа и стана време за обяд жената беше правила пиле с картовки на фурната беше ми направила и шницели щото знае че много ги обичам и ми беше направила салата цезар в една голяма купа.

А майка и беше направила тиквеник и някаква празова манджа и аз отидох в кухнята седнах си на масата и както винаги като приполових тавата с пилето половината тава я ометох. Дръпнах си близо до мен салатата и нея си ометох ама шницелите не ги опапах всичките само 2 си хапнах щото бях любопитен какво има в тенджерата в която е готвила дъртата кукумявка и като видях празовата манджа ми светнаха очите и кажи речи половината тенджера замина. След това като извадих от фурната тавата с тиквеника ами да си призная той свърши още по бързо и накрая жената майка и щерка и ме зяпат едно чудно жената вика Владимире къде го побра толкова ядене кой ме събра с теб да съм постоянно наказана в кухнята. И дъртата кукумявка пак разтвори библията и взе да увива ама този път по силно и само слушам боже амин боже амин какво е станало с нашия Владимир че постоянно яде по толкова много и накрая изръси и една глупост нея няма да я казвам де. Отидох си аз в стаята запалих си цигара и след малко жената идва при мен и ме кара да излизаме та ме изпоти да и взема някакъв подарък и на щерка и лапето като ревна че искало да дойде с нас айде взехме го. Малкия и той ме изпоти за някаква играчка излезнахме и нали аз си имам навик в движение да си държа, кенчето с бирата и да я вдигам, по време на движение и вънка на пътя както си ходим аз жената и малчо се отбих до една лавка взех си 2 кена и викам жена сложи тоя кен в твойта чанта и после ще си го взема. Другия кен си го отворих и жената вика Владимире престани със тая бира ама аз нали съм си дървена глава и от едното ухо влезне от другото излезне.

И както си вървим вдигам си аз биричката пийвам си и гледам срещу мен се задава един поп с расото целия накичен в злато и гледам от далече ааааа попа се кръсти ама и в същия ден беше голяма жега. И зяпам ли зяпам аз попа и само си викам на ум абе мен ли ме хвана от една бира или тоя поп нещо му има. Разминаваме се с попа и само слушам попа как вика господи боже прости на това грешно чадо амин и жената вика Владимире ще те убия.:yanim:

преди 32 минути, vlado1985 написа:

Абе щом и шамар изядох зад врата и нали майка е доста грамогласна се появи нейния и вика Катюшка какво стана кой пак те ядоса и мама вика его свинята е омел яйцата вдига си биричка и едвам диша и на майка нейния ма зазяпал едно тъжно и само се тупка по главата.:yanim:

А сега се сетих малко преди да ме изгони бившата ми жена един ден мисля че беше събота не съм сигурен може и неделя да е било.

Но си спомням че тогава почивах де та както и дае жената беше правила спагети, а преди това за закуска ми беше направила, палачинки ама нали аз си похапвам доста и жената вика Владимире идвай да закусваш. Отивам аз в кухнята на жената майка и дъртата кукумявка на жената щерка и с лапето си и те там паркирах се аз на масата и гледам а 2 чинии палачинки ама и аз още спа макар че си бях изпил кафето ама и то не ми подейства. Седнах си аз кротко на масата жената ми изпери и една кана айрян и аз с целия си акъл без да се съобразя с другите хайвани като нападнах палачинките неразбрах кога толкова бързо свършиха и си хапнах 2 чинийки пагети и жената стои на терасата пред котлона и като видя празните чинии и вика Владимире къде са палачинките. И аз само вдигам рамене и зяпам едно чудно и на жената майка и си седи на дивана разперила библията и увива щерка и си цъка на телефона а малкия препуска по стаите и нема нема като се завърти в кухнята и ме види че съм се залисал ме шибне един шамар по корема и ми скрие някъде чехлите и после се чудя къде са.

Както и да е отидох си аз в стаята и викам я да си свърша малко работа по компа да ама ми беше малко тежко, и викам първо ще си полежа и после ще правя, квото ще правя. Легнах си аз и задремах поспах си 2-3 часа и стана време за обяд жената беше правила пиле с картовки на фурната беше ми направила и шницели щото знае че много ги обичам и ми беше направила салата цезар в една голяма купа.

А майка и беше направила тиквеник и някаква празова манджа и аз отидох в кухнята седнах си на масата и както винаги като приполових тавата с пилето половината тава я ометох. Дръпнах си близо до мен салатата и нея си ометох ама шницелите не ги опапах всичките само 2 си хапнах щото бях любопитен какво има в тенджерата в която е готвила дъртата кукумявка и като видях празовата манджа ми светнаха очите и кажи речи половината тенджера замина. След това като извадих от фурната тавата с тиквеника ами да си призная той свърши още по бързо и накрая жената майка и щерка и ме зяпат едно чудно жената вика Владимире къде го побра толкова ядене кой ме събра с теб да съм постоянно наказана в кухнята. И дъртата кукумявка пак разтвори библията и взе да увива ама този път по силно и само слушам боже амин боже амин какво е станало с нашия Владимир че постоянно яде по толкова много и накрая изръси и една глупост нея няма да я казвам де. Отидох си аз в стаята запалих си цигара и след малко жената идва при мен и ме кара да излизаме та ме изпоти да и взема някакъв подарък и на щерка и лапето като ревна че искало да дойде с нас айде взехме го. Малкия и той ме изпоти за някаква играчка излезнахме и нали аз си имам навик в движение да си държа, кенчето с бирата и да я вдигам, по време на движение и вънка на пътя както си ходим аз жената и малчо се отбих до една лавка взех си 2 кена и викам жена сложи тоя кен в твойта чанта и после ще си го взема. Другия кен си го отворих и жената вика Владимире престани със тая бира ама аз нали съм си дървена глава и от едното ухо влезне от другото излезне.

И както си вървим вдигам си аз биричката пийвам си и гледам срещу мен се задава един поп с расото целия накичен в злато и гледам от далече ааааа попа се кръсти ама и в същия ден беше голяма жега. И зяпам ли зяпам аз попа и само си викам на ум абе мен ли ме хвана от една бира или тоя поп нещо му има. Разминаваме се с попа и само слушам попа как вика господи боже прости на това грешно чадо амин и жената вика Владимире ще те убия.:yanim:

:ohmy: Коркодила не знам дали ще напише книга, ма ти си започнал. Как не те домързя да пишеш толкова ве ? Това е страничен ефект от яйцата, явно.

преди 51 минути, vlado1985 написа:

моята днеска щеше да ме души, че й говоря на турски :D не го обича тоя език

преди 7 минути, buldak написа:

моята днеска щеше да ме души, че й говоря на турски :D не го обича тоя език

Аха, турски думи като шапка, каска, чешма, чорап, пазар, пара, чекмедже, кибрит, сапун, лале, баня, кайма, боклук, боя....

От известно време ми прави впечатление , че някои доставчици не слагат скорост на ъплауд в пакетите си .Само пише интернет скорост 100 mbps и толкоз .

преди 36 минути, ^^^ написа:

:ohmy: Коркодила не знам дали ще напише книга, ма ти си започнал. Как не те домързя да пишеш толкова ве ? Това е страничен ефект от яйцата, явно.

Абе незнам ама ако започна да разправям и други истории и ще кажеш че ептем ме пере здраво съчмата.:)

преди 10 часа, lebel написа:

Дeба данайците, дeба

Предния път се измъкнаха, с триста клизми...

преди 18 минути, adobeaa написа:

Предния път се измъкнаха, с триста клизми...

И 2004 станаха европейски... византийска му работа

едит: баси, наредил съм стриймовете, сякаш съм неква охрана и си гледам камерите. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.