Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Ман Юнайтед взе решение за Тен Хаг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще продължи да работи в английския клуб.

Източник: https://ftv.bg/novini/anglia/238038.html

Ми... добре

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 часа, lebel написа:

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще продължи да работи в английския клуб.

Ми... добре

Вече съм официално фен, на Борнемут. Или Лутън. Даже и на Форест, бих станал.

току-що, Звяра! написа:

Котето също! 😎

НАСА излъчи видео с котка от далечния Космос - Любопитно | Vesti.bg

НАСА излъчи видео с котка от далечния Космос

https://www.vesti.bg/lyubopitno/nasa-izlychi-video-s-kotka-ot-dalechniia-kosmos-6186847

На котето скафандъра е по нов модел от този на мечката на която ушите ѝ са извън него :speak:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

На котето скафандъра е по нов модел от този на мечката на която ушите ѝ са извън него :speak:

Това му е стария скафандър, но след като на места го кърпихме със тиксо и започна да ръждясва от НАСА ни дадоха нов! 😀

Кот-космонавт в «Голубом часе» | Fantastic

преди 1 минута, Звяра! написа:

Това му е стария скафандър, но след като на места го кърпихме със тиксо и започна да ръждясва от НАСА ни дадоха нов! 😀

Кот-космонавт в «Голубом часе» | Fantastic

С този скафандър пък мустаците са извън него :speak:

Добрютро!

преди 38 минути, lebel написа:

Ми... добре

Треньора каква вина има, че собствениците на клуба са алчни боклуци?

преди 20 минути, Bubbles написа:

...

Треньора каква вина има, че собствениците на клуба са алчни боклуци?

Кое от "Ми... добре" те подразни?

Иначе... извън професионалните им качества, за себе си, деля треньорите на два основни типа. Такива, които могат да си тръгнат, ако "собствениците на клуба са алчни боклуци" и такива, които не могат и чакат "алчните боклуци" да ги тръгнат.

преди 1 час, adobeaa написа:

Вече съм официално фен, на Борнемут. Или Лутън. Даже и на Форест, бих станал.

Аз съм лесен. Предпочитанията ми не са към отбор, а към тип игра... примерно ..."тики-така-та" никога не е била между тях. Харесвам бързите атаки... толкова бързи, че защитниците да нямат време да вземат не само правилно, а изобщо някакво решение. Някога Динамо Киев играеше така. Двете крила, с цялата условност на т'ва понятие, Блохин и Онишченко бяха в състояние да побъркат всяка една защита. Някогашният Аякс също... Борусия Дортмунд с Клоп също страшно ме кефеха...

Разбира се, има отбори, които не ме кефят по дефиниция. И както и да играят, ми е се тая. Не ме кефят и толкова. Байерн, Сити... Атлетико Мадрид... Уважение... в смисъл признаване на достойнства* - да, харесване, симпатия - не!

* - много рядко, защото в това да разбиеш (Байерн) чуждия отбор, без да имаш нужда от играчите му, само за да задържиш хегемонията... или да обърнеш футбола в корида (Симеоне), за мен поне няма нищо достойно.

едит: Имаше един мач ...  за Европейските клубни турнири... помня и други подробности, но те са без значение в случая. Халф нахлу към вратата на съперника с такава скорост (самата атака с извеждането му беше проведена с невероятна скорост) и това не беше откъсване зад защитата. Просто същата, заедно с вратаря, беше хваната с бързи пасове с едно докосване толкова неподготвена, че допусна движещият се по права линия (леко по диагонал на полето) атакуващ да ги подмине като колчета, да отправи 3 (три удара) към вратата, без да промени посоката и скоростта, без някой да шавне (погледнете записа от гола на Стоичков срещу немците в Щатите... Бодо Илгнер успя само да поприсвие коленца на място) и с третия да вкара гол... Та тия три удара - ляв в едната греда, десен в другата, ляв - гол, няма да забравя никога... е, поне докато не дойде оня немец...  дето крие адресите на хората...да не му споменавам името.

Да, имаше шанса топката да се връща се в него, но той не спря, търсеше тоя шанс и го получи!

Петия, Аукс, Косьо помагайте на Денсъра, да си качи скапания скайп.

Само да ви предупредя - на вас ще ви трябва помощ, от всички богове.

преди 1 минута, adobeaa написа:

Аааа не ,да зема си сецна кръста с тоз скайп ,Косьо да пуска дроните и да го качат :rolleyes:

преди 10 часа, lebel написа:

Аз съм лесен. Предпочитанията ми не са към отбор, а към тип игра... примерно ..."тики-така-та" никога не е била между тях. Харесвам бързите атаки... толкова бързи, че защитниците да нямат време да вземат не само правилно, а изобщо някакво решение. Някога Динамо Киев играеше така. Двете крила, с цялата условност на т'ва понятие, Блохин и Онишченко бяха в състояние да побъркат всяка една защита. Някогашният Аякс също... Борусия Дортмунд с Клоп също страшно ме кефеха...

Разбира се, има отбори, които не ме кефят по дефиниция. И както и да играят, ми е се тая. Не ме кефят и толкова. Байерн, Сити... Атлетико Мадрид... Уважение... в смисъл признаване на достойнства* - да, харесване, симпатия - не!

* - много рядко, защото в това да разбиеш (Байерн) чуждия отбор, без да имаш нужда от играчите му, само за да задържиш хегемонията... или да обърнеш футбола в корида (Симеоне), за мен поне няма нищо достойно.

едит: Имаше един мач ...  за Европейските клубни турнири... помня и други подробности, но те са без значение в случая. Халф нахлу към вратата на съперника с такава скорост (самата атака с извеждането му беше проведена с невероятна скорост) и това не беше откъсване зад защитата. Просто същата, заедно с вратаря, беше хваната с бързи пасове с едно докосване толкова неподготвена, че допусна движещият се по права линия (леко по диагонал на полето) атакуващ да ги подмине като колчета, да отправи 3 (три удара) към вратата, без да промени посоката и скоростта, без някой да шавне (погледнете записа от гола на Стоичков срещу немците в Щатите... Бодо Илгнер успя само да поприсвие коленца на място) и с третия да вкара гол... Та тия три удара - ляв в едната греда, десен в другата, ляв - гол, няма да забравя никога... е, поне докато не дойде оня немец...  дето крие адресите на хората...да не му споменавам името.

Да, имаше шанса топката да се връща се в него, но той не спря, търсеше тоя шанс и го получи!

Много ме кефеше Юнайтед, на сър Алекс. Не че бях/съм фен. Просто излизаха, да играят футбол.

Гледах/четох някъде, Бербатов - " В отбора бяхме Гигс, Рууни, Сколс... Още в коридора бяхме спечелили, половината мач" .

Ще се удушим, гори заводът за оръжия от 10 часа сутринта.

Баааси и държавата.

1o9a8526-1.jpg?impolicy=channel&imwidth=

• Автор
преди 4 часа, adobeaa написа:

Един приятел, занимава се с ретро техника. Има рожден ден и искахме да му вземем нещо такова... Май, няма да стане.

Имам двама майстори и един общ труженик - Кънчо. Умирам от смях с него. Вчера му давам надницата и той - бате Цецко, не ми я давай цялата, че жената и сестра и пак ще ми я вземат... хахахаахахах

Излизам че голямо лопане - надуха ми главата.

Освен да търсиш по битаците друго не се сещам...

• Автор
преди 35 минути, adobeaa написа:

Само да ви предупредя - на вас ще ви трябва помощ, от всички богове.

Рапорт даден.... Мъчи сее с шракалото кат грешен дявол докат си има деб пакет хихи

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Ще се удушим, гори заводът за оръжия от 10 часа сутринта.

Баааси и държавата.

1o9a8526-1.jpg?impolicy=channel&imwidth=

Казват ,че това е предприятие за технология на металите ,имало е някакви химикали които се съхранявали на втория етаж и се били запалили.

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Казват ,че това е предприятие за технология на металите ,имало е някакви химикали които се съхранявали на втория етаж и се били запалили.

Там се правят И оръжия за Малорусия(Малороссия).

Някой явно го е запалил.

Абе,,, живи и здрави да сме.

Поздрави!

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Ето, къде се намира.

mobile

1o9a8549-1.jpg?impolicy=article&imwidth=

преди 10 часа, petie1 написа:

Е Убунту с ко бачка? Не е ли с деб?

И за ко ми показваш Вайбър а питаш за Скайп?

Знам си аз стоката. Хванах се веднъж.

Помоли ме, да му оправя нещата. На една двуядрена щайга. Играх си два - три часа, инсталации, пароли, хостове... 

На другия ден го деинсталирал и ми пише - то спря.??!??!??!?!?!!

Отварям пак тиймвювъра, гледам - а. Пак гледам - пак а.

Има едни хора, на които не трябва да и се помага. Тук съм запомнил няколко...

преди 2 часа, adobeaa написа:

Много ме кефеше Юнайтед, на сър Алекс. Не че бях/съм фен. Просто излизаха, да играят футбол.

Гледах/четох някъде, Бербатов - " В отбора бяхме Гигс, Рууни, Сколс... Още в коридора бяхме спечелили, половината мач" .

Мен също.

-------------

едит:

Караница между кифли:
- Я се виж, ма! На коза приличаш!
- Ами, ти, ма! Ти и на коза не приличаш!
- Кой, ма? Аз ли на коза не приличам?!

преди 4 часа, lebel написа:

Кое от "Ми... добре" те подразни?

Иначе... извън професионалните им качества, за себе си, деля треньорите на два основни типа. Такива, които могат да си тръгнат, ако "собствениците на клуба са алчни боклуци" и такива, които не могат и чакат "алчните боклуци" да ги тръгнат.

Нищо не ме е подразнило, по-скоро "Ми добре" го приех сякаш не си доволен че Тен Хаг остава или с други думи според теб той е виновен за състоянието на отбора.

преди 10 часа, Звяра! написа:

Експерта се изказа! 😂

Защо не кажеш на човека как да инсталира Скайп на MX Linux?

Отваря си мениджърчето, чеква/човка/тик - ва скайп, натиска бутончето на инсталчето и готовичко. APT мисля че се казваше.

Само че не е ясно, скайп ли е, вайбър, мх, минт хахахаахахаха

преди 10 часа, Bubbles написа:

Нищо не ме е подразнило, по-скоро "Ми добре" го приех сякаш не си доволен че Тен Хаг остава или с други думи според теб той е виновен за състоянието на отбора.

Че кой е виновен? Перачката, гладачката или поливача на терена?

Мога да ти изброя десетки отбори, със звезди - затънали до шията. Защо? Защото няма кой да ги нареди, да им каже - ти прави това или онова.

В момента е пълна пародия, на футбол. Няма смяна на тактика - на полувремето да речем, като вижда че не се получава, няма заучени положения,защитата все едно е от Бацова махала. Ритат на посоки... Хаос - даже не е и организиран.

преди 27 минути, Bubbles написа:

Напротив, напротив. The Show Must Go On. Е, можеха да 'земат Стамен Белчев, моментът беше удобен, но... те си знаят най-добре.

преди 39 минути, adobeaa написа:

Че кой е виновен? Перачката, гладачката или поливача на терена?

Мога да ти изброя десетки отбори, със звезди - затънали до шията. Защо? Защото няма кой да ги нареди, да им каже - ти прави това или онова.

В момента е пълна пародия, на футбол. Няма смяна на тактика - на полувремето да речем, като вижда че не се получава, няма заучени положения,защитата все едно е от Бацова махала. Ритат на посоки... Хаос - даже не е и организиран.

То реденето е едно на ръка ама трябва и да има кой да редиш а в Юнайтед в момента класата е като на Левски.

преди 6 минути, lebel написа:

Напротив, напротив. The Show Must Go On. Е, можеха да 'земат Стамен Белчев, моментът беше удобен, но... те си знаят най-добре.

Че колко му е, дацже може да им дадем и Гонзо за президент на висшата лига.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.