Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, цър-вул написа:

Абе, поне зас'раховка Жуот

Тц и тва неам баси :speak:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Преди малко излизам от вкъщи и си вървя към кафето и гледам съседа извел кучето да ака. Минавайки покрай него го поздравих човека, казах му "Добро утро, Христос Възкресе", а он ме погледна и ми каза "Кога". :D Аз се спрях и му отговорих съвсем сериозно, "ами снощи в 00.00 часа". Он ми вика "Ти сигурен ли си в тази работа". :lol6:

Пълно е с луди, то не че аз съм нормален.... :newspaper:

преди 14 минути, Звяра! написа:

Преди малко излизам от вкъщи и си вървя към кафето и гледам съседа извел кучето да ака. Минавайки покрай него го поздравих човека, казах му "Добро утро, Христос Възкресе", а он ме погледна и ми каза "Кога". :D Аз се спрях и му отговорих съвсем сериозно, "ами снощи в 00.00 часа". Он ми вика "Ти сигурен ли си в тази работа". :lol6:

преди 12 минути, Звяра! написа:

Има и по-зле! Спомням си Тиквата ...

Те му казват - "Христос воскресе!"

Той - "Мерси, подобно."

2019 година.

преди 35 минути, bulljo написа:

Христос возкресе.

Сложихте ли агнето на топло, моето е от грухтяща порода.

прасето го заклахме

сега ще го ядем с картофи

Лилов или Пуканов

- Христос воскресе!

- Докладваха ми вече.

При мен е 7 още,гледах снощи една рецепта за лесни козуначени мъфини.Нямало месене,нищо,смесваш и печеш.Още не ги пека но от сега нищо общо със сместа от рийла… ;(

преди 10 часа, Тетя написа:

При мен е 7 още,гледах снощи една рецепта за лесни козуначени мъфини.Нямало месене,нищо,смесваш и печеш.Още не ги пека но от сега нищо общо със сместа от рийла… ;(

Попаднала си на фейк. Не го ли омесиш - втасване поне два пъти и още един при оформянето...

преди 48 минути, bulljo написа:

Христос возкресе.

Сложихте ли агнето на топло, моето е от грухтяща порода.

Воистиняа возкресе.

Да, остават три часа преди първа проверка. :) -> Е, моето вчера блеееше в багазника ми из Твърдишкия проход.

Принципно само част от него е на топло. Другото за момента е във фризер. Ке "пътува" към то шоплъкъ. :) 

... 

Хм, и неме дъ съм аз, ако не рекъ: Наздраве! :beer: Мое дъ съм пияницъ, но не съм без празници! :)  

А добро утро ви.:newspaper:

Христос воскресе.

Снощи някъде към 2 и нещо отидох до бензиностанцията да си взема цигари нещо сладко и някой друг чай. И тея в бензиностанцията яйца носиш ли и аз за кво бе е как за кво да са чукаме, и кво се обърнах да си хващам, пътя гледам на щанда зад мен има яйца ама и аз откъде да знам че са от тези фалшивите. И викам айде като искате да се чукаме да се чукаме опуках им за бързо яйцата почерпих се от тяхния козунак и викам сега някой трябва да черпи чай щото ви опуках яйцата и оправителя на бензиностанцията взе че се изчерви ама ми даде 2 кена.:yanim::linedance:

преди 52 минути, jhoro написа:

Има и по-зле! Спомням си Тиквата ...

Те му казват - "Христос воскресе!"

Той - "Мерси, подобно."

2019 година.

Долна инсинуация, бат Бойко е много гъст в църковните въпроси, него три папи са го галили по главата.

преди 1 час, bulljo написа:

грухтяща порода.

п.п. За протокола!

Грухтящите са в "затвора".

преди 8 минути, ined написа:

бат Бойко

Ми, убавец е! К'во му завиждаш?! :) 

преди 1 час, adobeaa написа:

Попаднала си на фейк. Не го ли омесиш - втасване поне два пъти и още един при оформянето...

Станаха! 😂😂😂😂 не мога да повярвам🤣🤣

преди 54 минути, ined написа:

Долна инсинуация, бат Бойко е много гъст в църковните въпроси, него три папи са го галили по главата.

images?q=tbn:ANd9GcTw34fbniLNufzDQq_y6Be

преди 48 минути, dioib написа:

п.п. За протокола!

Грухтящите са в "затвора".

Ми, убавец е! К'во му завиждаш?! :) 

IMAGE_15638132_40_0.jpg

преди 19 часа, teo-glavata написа:

Воистина Воскресе! /нали, таака се отговаря/

Виж предложението на адобето...... що бой държи....а и 7200 dpi 

Четири такива, шеста година - не са мръднали. На мен лично, са ми много удобни - тежест, размер, форма.

Имаме и две клавиатури, на SteelSeries - железни. Тази на малкия, колко бой е изяла с тъпия APEX.

Иначе за работа ползвам/х на Razer едни клавиатури - много бързи, геймърски. С някаква тяхна си мембрана - не се чува изобщо. Cynosa/Cynosa v2.

преди 2 часа, Тетя написа:

Няма да се плашиш, не си единствена. Има и други хора, дето са гледали рецепта за козунаци без месене:

Може да бъде изображение със сладкиш "бабка" и текстово съобщение

Наздраве! :beer:

image.png.8c9612df5d74eba581e46e380f113b8b.png

Това са чакащите за остатъците от агнето което все още е на "топло". :) Уви за нас ще е основното, но до проверката остават 13 минути! :) 

Не издържах, дейва

IMG_20240505_125241.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.