Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

@lebel как беше - на кой ни остави? хахахахаахахаа

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

images?q=tbn:ANd9GcTw34fbniLNufzDQq_y6Be

IMAGE_15638132_40_0.jpg

К'во бе ... на мен ми е любимец от 2001г. :) => Не мисли, че не съм го виждал в Сливен с тоя номер :) 

Убъвец е! :) 

Крайно ограничен и безкрайно, глупав.

Един разговор не разбра но, се бие като вода в бряг - навсякъде.

преди 3 минути, dioib написа:

К'во бе ... на мен ми е любимец от 2001г. :) => Не мисли, че не съм го виждал в Сливен с тоя номер :) 

Убъвец е! :) 

Bored Over It GIF

Добре.

Котки в действие след като им е "сервирано" кокалите на вече охладеното агне:

image.png.be3e90c76de6bd029bacc7e81c9412a9.png

Наздраве! :beer:

п.п. Който не ме харесва да духа супата на богатите! :) 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Bored Over It GIF

Добре.

Моля, но дудуци правиш ли? :) Или само чек и и по клавиатурата? :) 

Оставете малко агнешко и за довечеря! 😜

преди 1 час, adobeaa написа:

@lebel как беше - на кой ни остави? хахахахаахахаа

Така беше. Но още не съм де...

Иначе... в определен аспект... на бъдещето. Знаеш как е, "към светли бъднини върви"... или за трева онодница...

преди 10 часа, Звяра! написа:

Утре, второ .

преди 26 минути, Звяра! написа:

Има не за довечера, а и за утре. ;) = Аз бях "бикярин", т.е. днес аз готвих, а което остане (от месото де) жената утре ще готви. Без малко да се уреди, но не и мина номера, т.е. по някое време пожела в моята гозба да сложи и картофи. :) = Бе ... жена ... тя все мисли за сготвено, а не за гозба на маста. :) 

п.п. Но и хареса как аз моъ да готвя =? Мързеливата ... останалото го направи Раховец 02. :) Обичам "не умните" печки от соца!!! :) 

Призовавам ви да минете на нещо постно, сега е пролет, зеленчуците растат и са свежи, тревата избуя. Стига с това агнешко, няма да останат агнета за догодина. Спаси агне, изяж прасе! 😃

преди 1 минута, Звяра! написа:

Призовавам ви да минете на нещо постно, сега е пролет, зеленчуците растат и са свежи, тревата избуя. Стига с това агнешко, няма да останат агнета за догодина. Спаси агне, изяж прасе! 😃

Глед се ... тая година и аз бях възмутен, т.е. дадено ми бе женско агне, но ... не мога да споря с този който ги стопанисва и ... хм ... не си мисли, че е лека работата.... а няма млади които да му помагат да дои, пък и изкупната цена на овче мляко е ... безумно ниска. ;) 

Не си доил овца нали? => Там не може да се автоматизира както при кравите. ;) = Ако патентоваш такова нещо, то аз ще те лансирам. :) 

ааа, забравих... Христос воскресе (църк.)

а в некои(диал.) крайове (мое) казват "Аллах акбар"... та... ако го чуете нейде (остар.) около вас и имате тази възможност (и време), бихте могли да изразите толерантността си с "Воистину (църк.) акбар". 

преди 10 часа, Звяра! написа:

Като казвам второ, имам предвид около... Три килограма.

Само жената яде. Аз... Не мога да го помириша, камо ли да го ям. 

Готвя го - да сиевемамата. Ама... Мариновам, слагам да се пече и излизам. След два часа и половина се прибирам, да го погледна.

преди 7 минути, lebel написа:

"Аллах акбар"

Я и теб да те питам в този случай: Лах ли е Бог? Или в превод от диалект Лах е Исус? :) 

п.п. Отделно от това: Мюсюлманите не вярват във възкресението, т.е. те по-зачитат възнесението. ;) = А сега не е Възнесение Господне. ;) 

преди 2 минути, dioib написа:

Я и теб да те питам в този случай: Лах ли е Бог? Или в превод от диалект Лах е Исус? :) 

Аз знам "льох" какво е... Нали знаеш - "льох, льох,ли, ли, льох"... и по-нататък не си го спомням...

И изобщо, паметта си играе нейните игри... ето, га бех млад, помня го сякаш беше вчера, срещнах вълшебница, която ми даде възможност да избирам между добра памет и голям... голям... сеш'се ... обаче нямам никакъв спомен какво избрах тогава...

преди 10 часа, lebel написа:

Аз знам "льох" какво е... Нали знаеш - "льох, льох,ли, ли, льох"... и по-нататък не си го спомням...

И изобщо, паметта си играе нейните игри... ето, га бех млад, помня го сякаш беше вчера, срещнах вълшебница, която ми даде възможност да избирам между добра памет и голям... голям... сеш'се ... обаче нямам никакъв спомен какво избрах тогава...

Паднахме от смях, със жената.

Нейни думи - от 24 години сме заедно, за това време, си намери един нов приятел.

Ето ти го втория - макар и виртуален. Представям си го, като теб - сериозен и само простотии, плещи.

Много здраве, от нея.

пп

Един мастерпийс, за всички

• Автор

И аз съм на грух  грух......  Агнешко ич не харесвам

преди 2 часа, adobeaa написа:

Паднахме от смях, със жената.

Нейни думи - от 24 години сме заедно, за това време, си намери един нов приятел.

Ето ти го втория - макар и виртуален. Представям си го, като теб - сериозен и само простотии, плещи.

Много здраве, от нея.

пп

Един мастерпийс, за всички

Orion (Remastered) · Metallica

Поздрави я и ти. Пожелавам ви цялата палитра от хубави неща.

Всичко ми позна жената! Еле па за простотиите. И сериозен. Знаеш, най-добрите простотии се получават, когато си сериозен.

Скоро споменавах... имам един колега, по-скоро брат... еле па след като същинският ми брат си отиде, светла му памет... само той ми остана. Колкото по-трудно ни беше, толкова повече глупости плещехме. И оцеляхме. Жив и здрав да е! Домочадието му също. 

Разказвах и на моята оня ден как си си търсел белята с "филията с майонеза". Тя в първия момент не оцени диалога - пита - тя, жената, не е ли успяла да хапне?

Викам и - бе, жена, първо, ние като посрещахме гостите си до̀ма, а не по заведения, ти успяваше ли да хапнеш - тя вика -да, вярно... и второ - оцени ситуацията - жената гости ранила, изпратила ги примряла от глад, направили и филе, дошли децата и го изяли ... еле добрала се до една филия, а "драка"-та отбелязва небрежно "Ама си угаждаш, дейва."

преди 10 часа, lebel написа:

Поздрави я и ти. Пожелавам ви цялата палитра от хубави неща.

Всичко ми позна жената! Еле па за простотиите. И сериозен. Знаеш, най-добрите простотии се получават, когато си сериозен.

Скоро споменавах... имам един колега, по-скоро брат... еле па след като същинският ми брат си отиде, светла му памет... само той ми остана. Колкото по-трудно ни беше, толкова повече глупости плещехме. И оцеляхме. Жив и здрав да е! Домочадието му също. 

Разказвах и на моята оня ден как си си търсел белята с "филията с майонеза". Тя в първия момент не оцени диалога - пита - тя, жената, не е ли успяла да хапне?

Викам и - бе, жена, първо, ние като посрещахме гостите си до̀ма, а не по заведения, ти успяваше ли да хапнеш - тя вика -да, вярно... и второ - оцени ситуацията - жената гости ранила, изпратила ги примряла от глад, направили и филе, дошли децата и го изяли ... еле добрала се до една филия, а "драка"-та отбелязва небрежно "Ама си угаждаш, дейва."

Тръгнах да го трия (знам че не си по излеянията) ама се бях омазал с олио, масло, подправки... После не стигна времето - не съм легенда, дейва.

Живи и здрави! И всичко - най...

пп

Специални поздрави и на @petie1

Той си знае.

Screenshot_20240505_183520.png.5e78d3e91a3ded8f629454737f2bac04.png

:bye1:

преди 49 минути, adobeaa написа:

... После не стигна времето - не съм легенда, дейва.

...

Абе, легенда... те пак добре, че ни търпят наоколо. 

Баси, замислих се, че не се заглеждам много и се върнах 2-3 страници назад да погледна... то май само ти, аз и Екси (^^^) сме пълнежа... егaти, чувствам се като бял трюфел.

Не, шегата настрана, има 3-4... може би даже 5-6 легенди, които стаат.

пп не, 3-4 са

:шега:

преди 1 минута, lebel написа:

Абе, легенда... те пак добре, че ни търпят наоколо. 

Баси, замислих се, че не се заглеждам много и се върнах 2-3 страници назад да погледна... то май само ти, аз и Екси (^^^) сме пълнежа... егaти, чувствам се като бял трюфел.

Не, шегата настрана, има 3-4... може би даже 5-6 легенди, които стаат.

пп не, 3-4 са

:шега:

А ти защо не си "Легенда"?

Редовен си тук и си от години при нас във форума. Ще те предложа да ти дадът титла! 😀

току-що, lebel написа:

Не.

Защо?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.