Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Имаше с врати, имаше и без врати. А имаше и полеви. Като излезеш на учения/стрелби/др. Тия немаха не само врати, ми и стени. Нешо като налъм без каишка, на който му липсва дървената част.

Беха редица дупки в полето/гората. На кво разстояние беха съм забравил... 1... 1,5... или 2м... забравил съм. Водопойното корито се оразмерява съобразно междурогието на добичето, ма за полевия кенеф съм забравил... макар че и там бехме ени добичета...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 20 минути, buldak написа:

какво става, котета? :bye1:

Shocked Cat GIF - Shocked Cat GIFs

:bye1:

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Човек, не те разбирам какво говориш. Може ли малко по-просто. Аз съм си обикновен човек. Не разбирам от подмятанията, упреци, почуквания... Казвай директно. 😁

Баси, за 2.5 години (прибл.) колко си се променил... щех да напиша изпростял, ма се въздържах, че ти малко обидчив падаш...

на 7.01.2022 г. в 9:14, АСПЕКТ написа:

Какво пак не разбра? Знам, че си свикнал на прости слова, сдъвкани от Борисов и просто поставени в главата ти. Без да ги осмисляш.

Трудно е, свиквай. Има и сложни слова, сложни изречения. Не само прости изречения, има и сложни.

Нишо де, поне ш'се разбираш с Борисов...  как беше това дето чат-пат цитираш... сетих се - "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме"... 

преди 11 часа, AAUUXX написа:

Изглежда сме все с добра военна подготовка тук

Да ама ние бяхме ъпгрейднали. Вие с накса ( каквата и да е тя) , ние мажехме със смазка, за автомати.

преди 1 час, adobeaa написа:

...

После имаше едно ЗКТЧ, само като ме види и тройка, ако проговоря - петичка.

Т'ва ми напомня нещо, което съм споменавал 2-3 пъти - още не мога да си спомня кой от футболистите от третата вълна в Испания разправяше, че след първата и втората там било страшно - Отваряш уста и преди да издадеш звук, съдията ти вади картона и вика - "Знам, знам, мамата".

А тая смазка (гой-та) как разяждаше рани, не е истина. И колко невинно изглеждаше.

преди 1 час, lebel написа:

Баси, за 2.5 години (прибл.) колко си се променил... щех да напиша изпростял, ма се въздържах, че ти малко обидчив падаш...

Нишо де, поне ш'се разбираш с Борисов...  как беше това дето чат-пат цитираш... сетих се - "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме"... 

Тия quote mining извадени от контекста какво целиш? Пак не разбирам, както и да е.

• Автор
преди 2 часа, AAUUXX написа:

Изглежда сме все с добра военна подготовка тук ,но не и като тази на ИванК ,малка ни е службата , той би сразил всеки враг на нижника без врати :hush:

ИванК - стърчината на безвратата рота

• Автор

Аа цел ден се занимаваме с едно Убунту... А тоя контейнер ай на бас че пак ще му гръмне

преди 1 минута, petie1 написа:

Аа цел ден се занимаваме с едно Убунту... А тоя контейнер ай на бас че пак ще му гръмне

Манджа Линукс!  😂

преди 10 часа, petie1 написа:

Чакам тема - Как да сложа pgp key. Че и там е едно мазало... 

• Автор
преди 7 часа, adobeaa написа:

Чакам тема - Как да сложа pgp key. Че и там е едно мазало... 

Викаш цирка тепърва разпъва шатрите

Добро утро!

Добро утро,

преди 8 часа, petie1 написа:

Още не разбирам защо се мъчи с lmde на този стар компютър?

Добро утро!

Някой не предлага ли кафе? :cantbelieve: 

преди 1 минута, Звяра! написа:

Добро утро!

Ше го сипя по жицата на нета ,чакай го кафето от другата страна на лан кабела при теб.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Ше го сипя по жицата на нета ,чакай го кафето от другата страна на лан кабела при теб.

Пущи го без захар, да не залепне за рутера.

А добро утро ви.:newspaper:

преди 23 минути, Звяра! написа:

Ела ще ти сипа ама не си казал как го искаш дълго късо със шикер без със сметана. И кат стане 12:00 ще те пратя да скокнеш за бързо за чай.:D

преди 1 час, petie1 написа:

Викаш цирка тепърва разпъва шатрите

Добро утро!

Нали знаеш нивата - noob, hipster, pro.

Като пьрвите, са най нахъсани. Гледат в тубата, не се получава, задават въпроси - отговаряш му и той почва, ама еди къде ди, хо правят еди как си.

Мистър Грух, в многото си лица.

Добро утро!

Тази сутрин не срещнах съседа, сигурно е изакал рано-рано кучето. 🤔

https://kliuki.bg/razkritia/migranti-prevarnaha-v-istinski-ad-zhivota-na-horata-ot-stolichniya-kvartal-krasna-polyana/222834

Моите комшии арабелите 1 към 1 в Берлин. Няма разлика. Същото правят и тук.

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

https://kliuki.bg/razkritia/migranti-prevarnaha-v-istinski-ad-zhivota-na-horata-ot-stolichniya-kvartal-krasna-polyana/222834

Моите комшии арабелите 1 към 1 в Берлин. Няма разлика. Същото правят и тук.

На няколко места в статията се споменава ,че гледат умно ,очевидно не е вярно щото не знаят как да спрат водата ,но пък не трябва да вземаме прибъразани заключения тъй като може те да са бъдещето на нацията ,сложна раута и кат цяло е хабиби парти.

habibi-arab.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.