Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 36 минути, teo-glavata написа:

От де ша ги намерим тия девици, на тия килограми :)

Тия не ги мисля, нямам лозе. Екси има. Да влиза и да мачка грозде перлата. Ако все още говорим за грозде.

Мен тия по 70 девици на правоверен по ме притесняват. И едновременно успокояват.

Успокояват, шото като нема контингент, мое и да се позабавят или напрао поотложат... ъъ, некои процедури, които иначе биха задълбочили и направили ясно видим дефицита на девици... ма т'ва дето се вика иншАллах...

А притесняват, шото дефицитът на девици мое доведе до бум (ко АСПЕКТ позволи да се изразя така) на хименопластиката и ше стане мaйкa плаче, грамофон свири...

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, teo-glavata написа:

Абе, аз харесвам агънце....ама го оставих за баш празника утре.... То и тъста има имен ден :) Довечера влиза в пеща...

:beer:

А то така и трябва

преди 5 часа, adobeaa написа:

Тръгнах да го трия (знам че не си по излеянията) ама се бях омазал с олио, масло, подправки... После не стигна времето - не съм легенда, дейва.

Живи и здрави! И всичко - най...

пп

Специални поздрави и на @petie1

Той си знае.

Благодаря :)

преди 4 часа, Звяра! написа:

Screenshot_20240505_183520.png.5e78d3e91a3ded8f629454737f2bac04.png

:bye1:

Полека с тая Манджа че има доста странен GRUB

преди 1 час, teo-glavata написа:

Защо не намирам рецепта, за козунак с бекон?

Козунак не знам, ма опитах бюрек с бекон. Не ми хареса. И това на мен, дето бих ял и торта/сладолед с бекон.

--------

преди 7 минути, lebel написа:

Козунак не знам, ма опитах бюрек с бекон. Не ми хареса. И това на мен, дето бих ял и торта/сладолед с бекон.

Кой кат мен, боб чорба с торта вместо хляб, туй като малък, да не ми изяде някой тортата, рева и гнета.:lol6:

По таз рецепта днешните пържоли, снимки няма, всичко е опуано.

преди 3 часа, Mediterranean написа:

Защо казваш , че днес е истинския празник?

Днес е !

news_171.jpg

Добро утро! :newspaper:

• Автор

Добро утро!

Честит празник на  @B-boy/StyLe/

Добро утро! Честит Гергьовден! 

Да ви е здраво името... и останалото!

Честит празник и на БА... ко е останало нешо от нея

И що цъфнах тъдява толко рано... ни съм Георги, ни Генчо... ни Гергина... ни нешо армейско... нешо като

- Набореее, к'ви времена настанаха... птичи грип, спин...
- Ко ти пука бе, ни летим, ни eбeм...

С други думи... и картини...

spacer.png

И пак сериозно - Живи и здрави, барабар с домочадията!

Отиам си доспя... ко някой пита за мен

Добро утро! Поздравявам именниците: Гeo, Гeoргинa, Гoцe, Галина, Гaля, Гана, Ганка, Ганчо, Ганя, Генко, Генчо, Георги, Георгия, Герга, Гергана, Гергин, Гергина, Гинка, Гиньo, Гиргин, Гиргинa, Гошо, Гюрo, Гюргa, Гюргeлeнa, Гюрга, Гюро, Жорж, Жоро, Йoргo, Пoрицa. Честит празник! 

4707 празнуват имен ден на Гергьовден в Община Русе

Добро утро,

сега вече е Гергьовден. 😁 

Честит празник на всички с името на Георги.  Здрави и много радост. 

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Преядохте ли? :ass:

Оядоха се.

@petie1 снощи си поиграх, с Кодачи, да си припомня защо го оставих..

Като изключим гаджетите по екрана - трябва всеки път като ползвам Тор, да му спирам VPN. Иначе - по дефолт всичко е на макс. Плюс FF мината през about/config си недосегаем (условно) .

• Автор
преди 2 часа, adobeaa написа:

@petie1 снощи си поиграх, с Кодачи, да си припомня защо го оставих..

Като изключим гаджетите по екрана - трябва всеки път като ползвам Тор, да му спирам VPN. Иначе - по дефолт всичко е на макс. Плюс FF мината през about/config си недосегаем (условно) .

Тоест трябва си го нагласиш както ти е удобноо

преди 10 часа, petie1 написа:

Нормално такъв пакет няма в хранилищата...

Предполагам е външен пакет и трябва да идеш в директорията в която е свален и да напишеш

sudo apt install ./name package.deb	

Външите пакети се третират като програми и командата става така

sudo apt install ./package_name.deb

Разговор/ форум.

Дори и да греша - да ми се обясни спокойно. Без настойнически и поучителни изречения. Винаги си признавам.

Всеки може да сбърка, или е недоспал, недогледал, недое...

Омързеливил съм се с Parrot OS и съм забравил изобщо, за точка/наклонена. Той си прави, всичко сам.

И да кажа: Наздраве! :beer:

Да са живи и здрави вси с името Георги!

Редно е днес да не се работи!

Да поздравя и всички военнослужещи! И запомнете: Армия и казарма ни е нужна!  = Без бранители -> Няма Държава!!!

преди 34 минути, adobeaa написа:

Омързеливил

Аз имам един лаф:

Имайки в предвид, че мързела не мори, а мъчи, И, че това което не ни убива ни прави по-силни, то мързелът е голяма сила! :) 

Отдавна и аз съм "потребител"! = Но, така е .... вече съм на възраст и нека младите да ги правят по-прагматични нещата. Уви, в този случай много повече време трябва да си отделиш за първоначално конфигуриране на ОС. Там не се бърза! После е лесно!  

преди 2 часа, adobeaa написа:

Омързеливил съм се с Parrot OS и съм забравил изобщо, за точка/наклонена. Той си прави, всичко сам.

Точно това не ми харесва и коментирах миналата вечер. Май ще минаваме на чист Арч. :(

преди 24 минути, Звяра! написа:

Точно това не ми харесва и коментирах миналата вечер. Май ще минаваме на чист Арч. :(

По-добре на чист линукс. :) => Нот Апле, ;) = Винаги е по-добре "цяла Ябълка", а не урязън Джам. :) 

п.п. Дебиянът да ме прощава. Отворена е Сузи. :) 

преди 10 часа, Звяра! написа:

Свят - широк, хора - всякакви.

Аз предпочитам, да ми е по - лесно. Много кодове и галимации станаха вече и ги забравям. Да не кажа че постоянно излизат ( трябва да се учат) нови.

Вчера търсих из архивите, че изпуших.

Оффф, още малко...

преди 27 минути, Звяра! написа:

Манджата си е добре, всъщност ми е все тая какъв е линукса само да е с XFCE, ползвам Манджаро и Минт, дружелюбни за инсталация и поддръжка, достатъчно разпространени, има всичко за тях и са ми достатъчни, семплички.

хахахаахаха

@bulljo изобщо не съм обърнал внимание. 

Тя е от алтернативна вселена. хахахахаахах

преди 5 минути, adobeaa написа:

хахахаахаха

@bulljo изобщо не съм обърнал внимание. 

Тя е от алтернативна вселена. хахахахаахах

:yanim:С две десни ръце, майсторица.

преди 17 часа, lebel написа:

Тия не ги мисля, нямам лозе. Екси има. Да влиза и да мачка грозде перлата. Ако все още говорим за грозде.

Мен тия по 70 девици на правоверен по ме притесняват. И едновременно успокояват.

Успокояват, шото като нема контингент, мое и да се позабавят или напрао поотложат... ъъ, некои процедури, които иначе биха задълбочили и направили ясно видим дефицита на девици... ма т'ва дето се вика иншАллах...

А притесняват, шото дефицитът на девици мое доведе до бум (ко АСПЕКТ позволи да се изразя така) на хименопластиката и ше стане мaйкa плаче, грамофон свири...

Човек, не те разбирам какво говориш. Може ли малко по-просто. Аз съм си обикновен човек. Не разбирам от подмятанията, упреци, почуквания... Казвай директно. 😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.