Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, petie1 написа:

Е, модернизирал се вече

На  шалтер ли ги е заменил.

1604309730_bf4bc3e0-1cee-11eb-a350-57269

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Прибира се Ставри от риба и гледа капака на тоалетната – вдигнат! Грабва точилката от кухнята и със замах отваря гардероба! А вътре – едно малко мъжле, кльощаво и с ококорени очички.

– Ти кой си бе, м*мка ти?

– Митето.

Бой, бой, бой – сцепил Ставри Митето от бой. Не минал месец и пак след един неуспешен риболов, още с влизането Ставри надушил, че нещо не е наред. Отваря гардероба, а вътре пак – Митето! Този път не го питал за името, направо го почнал! От тогава Ставри прибере ли се от риба, първо гардероба отваря. Минал месец и както си кеси на реката, на Ставри му минава през акъла, че сабале, Кичка много набърже го изпрати.

– М*мка му! – изревал Ставри и хукнал към къщи. С трясък отваря гардероба, а вътре – едно огромно мъжище!

– Кво искаш ти бе? – изръмжало чудовището пръскайки слюнка.

– Митето търся бе… Митенцето…

преди 10 часа, petie1 написа:

Е, модернизирал се вече

Открил е въртящите...

преди 3 часа, buldak написа:

439906268_400832156147867_11238889946221

Жена към мъжа си по телефона:
- Милоо, компютърът не работи!
- Едно такова голямо копче натисна ли?
- Натиснах.
- Щепселът включен ли е в контакта?
- Сега ще взема фенерчето и ще погледна...
- За какво ти е фенерче ма?
- Няма ток...

Една лека тъпотийка:

Един орел стоял гордо, на една скала. По едно време, до него каца врабче. Орела го погледнал високомерно

- Къв си ти бе?

- Ми, орел.

- Що си толкова кльощав?

- Ми, щот съм болен.

Като става дума за тъпотии, нищо не може да се сравни с перлата в короната от вицове на един колега, който ми е като брат (особено след като загубих един, светла му памет на братлето)... перла, която така и не забравих толко години (то нешо свестно нема да запомня)

Пълзи си един охлюв по една отвесна скала. Студ, сняг, дъжд, пек. Цял живот устремен нагоре пълзи и пълзи. В заника на дните си стига до орловото гнездо, орелът го поглежда надменно и пита:
- К'во си ти бе?
- Охлюв
- А мога ли да те клъвна?!
- А аз мога ли да ти e@а мaйкaта?!

едит: @adobeaa ... от вчера ли ... или сутринта беше (да не се връщам) т'ва дето сподели - за "угаждането с филията майонеза"... та, стигнах до извода, че щом можеш да пишеш, начи си минал метър. Не се смея много последните години, да не кажа никак, но... това ме усмихна. Добър си.

Лека нощ! 🌃 

@АСПЕКТ Твоята любимка (заспалата певица) се обявила за лесбийка. И те така. 

https://www.ruse24.bg/novini/interesno/22-godishnata-nositelka-na-Oskar-i-Grami-si-prizna-Vinagi-sum-2096246

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Лека нощ! 🌃 

https://www.ruse24.bg/novini/interesno/22-godishnata-nositelka-na-Oskar-i-Grami-si-prizna-Vinagi-sum-2096246

тя таз не стана ли бил айлиш или нещо се бъркам...

п.п. сбърках я с елън(елиот) пейдж:wub:

• Автор

Добро утро... Май  се трансформираме в религиозен форум.... 

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Лека нощ! 🌃 

Добро утро,

чак пак любимка. Има хубав глас.

Добро утро,

преди 12 часа, adobeaa написа:

Белжо е ъпгрейднал ц/к ключетата. 

преди 10 часа, petie1 написа:

Е, модернизирал се вече

Русият ангел го е назначила за HDD бутонен оператор :speak:

@Петър Ангелов намерих рая ,на остров до Сицилия живеят 600 козички :rolleyes:

Oh My God Reaction GIF by Nat Geo Wild

Аликуди е сред не толкова популярните и със сигурност най-слабо населени острови на Северното крайбрежие на Италия, в близост до Сицилия. Въпреки това и той е сравнително интригуваща туристическа дестинация за повечето хора, макар и да е далеч от славата на горепосочените.

Съвсем логично, при това. Населението му е едва 100 жители, няма хотели и асфалтирани или павирани пътища и като цяло привлича вниманието най-вече на сериозни авантюристи. Най-любопитното за Острова обаче е, че на него живеят както 100 човека, така и... около 600 кози.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/zashto-na-italianski-ostrov-mozhesh-da-osinovish50-kozi-6197277

А добро утро ви.:newspaper:Аз от рано сутрита пак се занимавам с колелцето на мишката щото пак взе да румоли и да ме дразни. 

Сложих му едно малко парче изолир бланд на главината на колелцето, която влиза в екндера, но явно самия изолир бланд е малко по дебел и не успява да влезне в канала на енкодера и лепилото на изолир бланда  явно временно залепва главината и спира подскачането на колелцето.

Но румоленето си остава макар и по слабо и сега се чудя дали да капна на главината малко секундно лепило и като я пъхна в енкодера да залепи един път завинаги.:D

преди 26 минути, vlado1985 написа:

А добро утро ви.:newspaper:Аз от рано сутрита пак се занимавам с колелцето на мишката щото пак взе да румоли и да ме дразни. 

Сложих му едно малко парче изолир бланд на главината на колелцето, която влиза в екндера, но явно самия изолир бланд е малко по дебел и не успява да влезне в канала на енкодера и лепилото на изолир бланда  явно временно залепва главината и спира подскачането на колелцето.

Но румоленето си остава макар и по слабо и сега се чудя дали да капна на главината малко секундно лепило и като я пъхна в енкодера да залепи един път завинаги.:D

Владо, със двукомпонентно лепило (смола) го намажи хубаво това колелце, остави го да изсъхне и няма да трака вече! :D

Сега ми маркирай отговора като решение! 🤠

преди 2 минути, Звяра! написа:

Владо, със двукомпонентно лепило го намажи хубаво това колелце, остави го да изсъхне хубаво и няма да трака вече! :D

Сега ми маркирай отговора като решение! 🤠

Аз си мисля направо с секундно лепило да намажа главината и да я пъхна в енкодера и да го изчакам 2-3 минути да стегне щото ако само намажа главината без да я пъхам в енкодера може след това да не влезне заради отечките на лепилото.

преди 10 часа, AAUUXX написа:

HDD бутонен оператор

Тва в МЕИ ли се изучава?

Мъж си поръчва 5 водки. Изпива ги. Иска още 4 водки. Отново ги изпива. Иска още три. И тях гаврътва. Замислен се обръща към бармана:
- Ето това е парадокс. Колкото по-малко пия, толкова повече се напивам.

• Автор

Белгийската мида ако подкара Убунту без ток ще го призная

преди 41 минути, emil644466 написа:

Касиерката като каже "минети отпред",какво ли значи:shock11:

Че е от Русье.

преди 12 часа, adobeaa написа:

Ми, орел...

минал през новата икономическа политика.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.