Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Просто ми писна да изкарвате класическата музика като единствената и стойностна музика на света, защото не е.

Писна ми от хора, които плюят по модерното и различното. Заради това оплюване на новото и модерното, в нашата страна нямаме художници, творещи в стил експресионизъм. Доста другидържави имат, но ние нямаме.

Писна ми от тъпи вярвания в средновековни митове и легенди и оплюване на евреите и соченето им с пръст.

Писна ми да живея в общество, което отказва да признае, че има дискриминация и предразсъдъци спрямо хората с увреждания.

Писна ми от всичките несправедливости на света.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 13 минути, Anne написа:

Не си налагам мнението, но вие плюете  една музика, без да я познавате, давате за пример точно изпълнителите и песните, които петнят поп - фолка. музиката изобщо не е нито турска, нито циганска.

А на мен не ми харесва вашето налагане на класическата музика по подобие на нацистите. И вие като тях отричате всичко ново и модерно. Мен пък това ме дразни.

Защо пеят голи? Нали отпуснаха пари. Майне фресе. Ишш дас мюзик?

• Автор
преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Пак не си разбрал ... Тя "налага", но никой не я взема на сериозно ... ;)

Колко по-просто да го кажа = Тя е = "никой"!!!

Живее в своите си заблуди и = велика ...

Разбрал съм аз ама само я = гъди гъди

Чалга=прост плебс

преди 2 минути, Anne написа:

Просто ми писна да изкарвате класическата музика като единствената и стойностна музика на света, защото не е.

Писна ми от хора, които плюят по модерното и различното. Заради това оплюване на новото и модерното, в нашата страна нямаме художници, творещи в стил експресионизъм. Доста другидържави имат, но ние нямаме.

Писна ми от тъпи вярвания в средновековни митове и легенди и оплюване на евреите и соченето им с пръст.

Писна ми да живея в общество, което отказва да признае, че има дискриминация и предразсъдъци спрямо хората с увреждания.

Българската музика бе на ниво преди 1990. Сега има някакви зачятия на музика. Ако не броим фоклора.

преди 13 минути, Anne написа:

Не си налагам мнението

Анне ....

Никой тука не си налага мнението!

Ти нещо желаеш, но = Рамус знае какво ... ;) НО = Данеби ти да си Рамус, Ъ?! :)

преди 5 минути, Anne написа:

Добре, разбрахме, ромска музика обичаш. Добре, ето поздрави.

преди 3 минути, petie1 написа:

Чалга=прост плебс

Хм ...

• Автор
преди 2 минути, пантофка написа:

Ужас

Сега ще видиш ти ужас от райнушки анушки делушки прасушшки

Я .. през suseтууу клипа се вижда и при мен ... :)

п.п. След мале през 10-ткъ .. е SSD не чък тък бърже ко мен ... :)

https://www.smartest.bg/ivanina/chalga-matura-2020-3088

Чалга матура 2020

Ще имате ли отличен?

• Автор

Хм ..

Яки бомби има тая ама не могат да се мерят с  тези на първата Л

• Автор

Я .. през suseтууу клипа се вижда и при мен ... :)

п.п. След мале през 10-ткъ .. е SSD не чък тък бърже ко мен ... :)

Ми аз с дедо Дебиан проблем нанайси

преди 2 минути, acnekt написа:

Помощ за този въпрос. Аз лично не издържах матурата.

Bildschirmfoto-2020-12-30-um-23-16-10.pn

Пас

току-що, acnekt написа:

Защо пеят голи? Н али отпуснаха пари.

Те не пееха голи и правеха стойностна музика, докато кризата не ни удари през 2008 и те не се изплашиха за бъдещето, работата си и парите и не се върнаха към стария мутренски вид на поп- фолка.  Ако бяхме нормална държава и имаше държавен контрол над медиите и журналистите, ако имахме читави и истински журналисти, нямаше да има излишно всявана паника за "кая на света" "финансов армагедон" и изпълнителите нямаше така да се стреснат и да правят глупости, да се насочат към дискотеките............... Имаше толкова хубави и стойностни проекти през 2007 година : "Ти си слънцето в мен", "Завинаги", "Прави любов, а не война", "С теб да бъдем пак", "Не съм ангел", "Не си отивай", "Регетон и малко чалга", "Сто мечти",  "Адрес "Любов", "Дерби", "Сто карата любов"................

Но и за съжаление членството ни в заробващия ЕС изискваше да не сме конкуренция на запада, да не се правят повече стойностни проекти, за да не се депресирали случайно западналите звезди на запад,  не трябвало да сме им конкуренция в нищо - музика, филми, дори красиви жени............ не случайно много от красивите ни певици се обезобразиха заради подли внушения на гейове "гримьори", които не можеха да се примирят да гледат красиви и естествени певици. Преди да си направят корекциите всички бяха естествени и красиви..............

Да, правеха кавъри, то кой не прави кавъри, айде, моля те, не изкарвай запазните изпълнители светци, щото не са. Колко от тях са крали текстове и музика, един Бог знае.  И са известни по цял свят главно със скандалното си поведение, секса и наркотиците, алкохола и сектите. Докато Анелия например стана известна с "Погледни ме в очите" , цяла България забеляза таланта и.  Същото стана и с Гергана - звезда за една нощ покрай "Губя те бавно". У нас ставаха известни с таланта, естествена красота и харизма, това е разликата между нас и запада. Също така нашите изпълнители бяха близо до феновете си, не отказваха автографи и снимки, бяха естествени и земни.

преди 2 часа, petie1 написа:

А кат чуеш спука  се гумата е баси ужаса

Е чак ужас, слагаш резервната 

преди 4 минути, petie1 написа:

Ми аз с дедо Дебиан проблем нанайси

Чи кои му е дибел ... си е негоф .... моя е туфъ:

ДДД.png

Бърже ги сменям ОС-ту напоследък ... не машинътъ ... :) 

преди 5 минути, Anne написа:

Те не пееха голи и правеха стойностна музика, докато кризата не ни удари през 2008 и те не се изплашиха за бъдещето, работата си и парите и не се върнаха към стария мутренски вид на поп- фолка.  Ако бяхме нормална държава и имаше държавен контрол над медиите и журналистите, ако имахме читави и истински журналисти, нямаше да има излишно всявана паника за "кая на света" "финансов армагедон" и изпълнителите нямаше така да се стреснат и да правят глупости, да се насочат към дискотеките............... Имаше толкова хубави и стойностни проекти през 2007 година : "Ти си слънцето в мен", "Завинаги", "Прави любов, а не война", "С теб да бъдем пак", "Не съм ангел", "Не си отивай", "Регетон и малко чалга", "Сто мечти",  "Адрес "Любов", "Дерби", "Сто карата любов"................

Но и за съжаление членството ни в заробващия ЕС изискваше да не сме конкуренция на запада, да не се правят повече стойностни проекти, за да не се депресирали случайно западналите звезди на запад,  не трябвало да сме им конкуренция в нищо - музика, филми, дори красиви жени............ не случайно много от красивите ни певици се обезобразиха заради подли внушения на гейове "гримьори", които не можеха да се примирят да гледат красиви и естествени певици. Преди да си направят корекциите всички бяха естествени и красиви..............

Да, правеха кавъри, то кой не прави кавъри, айде, моля те, не изкарвай запазните изпълнители светци, щото не са. Колко от тях са крали текстове и музика, един Бог знае.  И са известни по цял свят главно със скандалното си поведение, секса и наркотиците, алкохола и сектите. Докато Анелия например стана известна с "Погледни ме в очите" , цяла България забеляза таланта и.  Същото стана и с Гергана - звезда за една нощ покрай "Губя те бавно". У нас ставаха известни с таланта, естествена красота и харизма, това е разликата между нас и запада. Също така нашите изпълнители бяха близо до феновете си, не отказваха автографи и снимки, бяха естествени и земни.

Сега разбирам. Тази песен е написана за Пешо, Даниела и ТИ.

преди 8 минути, petie1 написа:

Яки бомби има тая ама не могат да се мерят с  тези на първата Л

Няма как да знаем това ,не си ги показвал 

преди 8 минути, petie1 написа:

Пас

ОС като гумите на колата = налага да ги сменяш като се износят ... ;) 

НО ... да слагам гуми "втора ръка" = НИГОГА ... тука е по-безопасно, но на път ... не върви ... Чалерм жалем ... 

:_)

Софи Маринова - Джелем, Джелем 2008 - YouTube - 

туй е култура ... 

Мярнах някъде, че правителството отпуснало помощ на пайнера заради ковида...мъка мъка...

преди 33 минути, acnekt написа:

Отивам да си изпека картофени крокети.

Не е лошо за бирата 

преди 2 минути, пантофка написа:

Мярнах някъде, че правителството отпуснало помощ на пайнера заради ковида...мъка мъка...

Е, недей така. Благодарения на Пайнер, Сердар Ортач пропя на български

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.