Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Извини ме бях ГРУБ!

Споко нося на майтапи

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 8 минути, petie1 написа:

Да де ама все казваме нищо

Как казваме нищо? Лишено от смисъл?

• Автор
преди 1 минута, пантофка написа:

Няма нищо( успокоителна фраза към ударило се детенце) ще пораснеш по-голям :)

Или пък отговор на въпроса Какво правиш?

- Нищо

току-що, acnekt написа:

Как казваме нищо?

Ама и ти един въпрос  зададе по странен и от моя

преди 3 минути, petie1 написа:

Споко нося на майтапи

И все пак съм длъжен да ви се извиня сър. Още повече, че знаете защо!

преди 1 минута, petie1 написа:

- Нищо

Айляк :)

преди 3 минути, petie1 написа:

- Нищо

Не съм лингвинист, но нищо е просто кратък отговор. Нищо значително. Не ме питай, не е кой знае какво от значение.

преди 17 минути, petie1 написа:

Добре от няколко дена се чудя какво е нищото?

„Нищото е като нещото, ама ... без нещото!“
Божинката

преди 12 минути, acnekt написа:

Човекът се интересува от метафизика. Етер..

Метафизиката е друго!

„Трудно се намира черна котка в тъмна стая, особено когато тя не е там!“
Конфуций

току-що, jhoro написа:

„Нищото е като нещото, ама ... без нещото!“
Божинката

Метафизиката е друго!

„Трудно се намира черна котка в тъмна стая, особено когато тя не е там!“
Конфуций

Тя не се ли занимаваше с такива въпроси. Метафизиката?

преди 1 минута, acnekt написа:

Тя не се ли занимаваше с такива въпроси. Метафизиката?

Кои са „той, тя, то, те ...“?

По е неточно :

- Какво правиш?

- Добре съм.

...

- Как си ти?  х 2

- Все едно и също правя :)

преди 20 часа, valkiria1 написа:

Понеже му правят тука  реклама вече година, реших да изгледам един негов клип.

На третата минута разбрах,че няма да ми стигне бутилка червено вино за да го харесам.... спрях  да  гледам и слушам , да не отиде нахалост виното.

Значи толкова ти е харесало, че си го гледала целия.👍 Защото те повечето клипове са по толкова.

преди 14 минути, Mediterranean написа:

Значи толкова ти е харесало, че си го гледала целия.👍 Защото те повечето клипове са по толкова.

Хората са свикнали с класика. 

Затуй не са разбрали дори.

Там кефа е с часове...:)

Не за себе си говорех. 

Слушам МЕТЪЛ аз ...всичките му разновидности...ама туй не е важно изобще .

преди 13 часа, petie1 написа:

Пак те питам каква е разликата между ЕГН и някакъв си номер? примерно сме на опашка да те дупчат с ваксина излиза един и почва да чете ЕГН-та и после ти дава един картон с името на ваксината и край това е? Аз не виждам никаква еазлика как точно номера те дехуманизира а ЕГ/н не

Задаваш изключително глупави въпроси. Никой никъде, даже и в болницата не се обръща към теб с ЕГН номера ти. Обръщат се към теб по име. Това е разликата, дето се  правиш на луд, че не я схващаш.

преди 5 часа, Mediterranean написа:

абе , Меди понеже изследваш  количеството, а не качеството на вниманието , да взема любезно  да ти обясня. В случая нацелих  някакъв  концерт. ..първите две минути публиката крещеше  неистово , после се появиха някакви дребни момичемомченца ,които тичаха из сцената и също отвръщаха с крясъци на публиката. Поради езиковата бариера не можах да разбера какви любезности си разменяха. После и публика и момченцата джудженца се обърнаха и почнаха да викат заедно към едно русо момчемомиченце,което се появи от дъното на сцената на прибежки и поздрави всички тях като си сложи ръката на мястото от където пиша. Другите момченца го последваха и направиха същото. Пак поради езиковата бариера не разбрах дали имитират Майкъл Джексън , или  това беше поздрав ,закана към публиката  или просто си проверяваха дали това ,което е в гащите им си е на място. Погледнах бутилката с вино и реших твърдо да спестя италиянския елексир в полза на естетически моменти,които харесвам , разбирам и където магията не свършва с последната глътка.

Да бе, слушаш Бетовен с часове и се кефиш. ПовЕрвах ти.😁

В интерес на истината и Бетовен не е можел да слуша самия себе си, та донякъде имаш основание за забележката към съфорумеца.

Виж Шопен обаче мога да слушам без да проверявам в този момент пощата си ,да отговарям на имейли,без да чета форума, без да правя онлайн поръчки, без да сърфирам из нета.

Освен това мога и да свиря негови творби на собствен роял в собствената ми музикална стая. Любимо ми е "Ноктюрно"Оп 72, № 1 , без претенции да съм виртуоз като Лист,  и без да допълвам с музикални елементи творбата като него разбира се.

едно Ноктюрно от Шопен.

Само Япония и Шопен могат да отворят очите и душата на човек за философията на нещата.За красивите малки неща.

• Автор
преди 3 часа, Anne написа:

Задаваш изключително глупави въпроси. Никой никъде, даже и в болницата не се обръща към теб с ЕГН номера ти. Обръщат се към теб по име. Това е разликата, дето се  правиш на луд, че не я схващаш.

Разлика няма дали се обръщат към мен с номера ми или името все съм си  аз даже и ника ми е номер, изобщо не разбираш как се правя на луд :) Запомни в днешния свят всички сме номер в нечия база данни това е днешния свят и след време може вече н аостина да си викаме по номера или  никове :)

преди 10 часа, пантофка написа:

Няма нищо( успокоителна фраза към ударило се детенце) ще пораснеш по-голям :)

А версията за пораснали е успокоитвлната фраза, свърши ми бирата, нищо имам още 5 от стека 

@Anne

преди 5 часа, Anne написа:

Затова Русия реши да смени имената на турците в България. Не стига с ЕГН, а и с имената, наложени от българите, да ги ДЕХУМАНИЗИРА.

Страхотно. Евала.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.