Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, IvanKirov написа:

На тебе ко ти е ясно, ти ли беше, дето не знаеш, че цифровата ТВ притиква 9 канала на една честота? Може да бъркам. Да псуваш знаеш, ама нещо грамотно не съм прочел от тебе. 

"Гледай" си антената. :) Ти имаш проблем с нея, а не тя с тебе!!! :) 

Грамотните учат тези неща в осми клас. Ти имаш ли изобщо средно образование? :) 

Свободния форум не е училище!!! => Кой разбрал, кой не. Всеки си дава мнението или какво би ползвал за антена. Теория не може да бъде преподавана из форум!!! => Тук се водят дискусии и дебати не по знания, а по какво да направим в даден случай. 

Тема не е: Имам въпрос!? Тема е: Имам проблем! Давайте идеи!? За да пресееш и спрямо спецификата на какво имаш да се справиш сам!  

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, dioib написа:

Тема не е: Имам въпрос! Тема е: Имам проблем! Давайте идеи!? За да пресееш и спрямо спецификата на какво имаш да се справиш сам!  

Баш от вас не държа да пишете по темите ми. Проблемът е, че сте окендзали целия форум. Кадърните хора или са баннати зарад вас, или са си заминали. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Баш от вас не държа да пишете по темите ми. Проблемът е, че сте окендзали целия форум. Кадърните хора или са баннати зарад вас, или са си заминали. 

ЕЛПРОМ-ТЕТЕВЕН да се учат от тебе. Правиш всякакви двигатели. Ще те вземат в завода.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Какво си направил? Двуфазен двигател с изместване на фазата ли?

Двигателят си е 2 фази, не съм го аз правил. Дефазирането се постига изкуствено. 

Двигателят си е 2 фази, не съм го аз правил. Дефазирането се постига изкуствено. 

Аха, така е,  преди да почнеш да переш, домакинята запоявява кондезатор, за да може да измести фазата.

Когато купиш пералня, ти подаряват поялник.

преди 3 минути, Звяра! написа:

А защо избяга от тези дето ти вдигнаха първият и втория етаж?

И ти като Иван не уцели щата!!! :) 

Зверо, не съм се "развеждал" с никой!!! :) 

Цял "римски път" направих сам. Но не им бил сгоден на някои. Е, не взеха пари от мен. :) 

С "топла бира" ще ме цакат някои. :)

Може да съм "под маска",  но съм черен котарак, а не ЛГТБ коте. :)  

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Е, хумористични са, що да не вкарам и такова нещо в тема? :) 

преди 2 минути, dioib написа:

И ти като Иван не уцели щата!!! :) 

Зверо, не съм се "развеждал" с никой!!! :) 

Цял "римски път" направих сам. Но не им бил сгоден на някои. Е, не взеха пари от мен. :) 

С "топла бира" ще ме цакат някои. :)

Може да съм "под маска",  но съм черен котарак, а не ЛГТБ коте. :)  

Сега наливай тази пепел и се моли да не стане заметресение! 🙂

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, така е,  преди да почнеш да переш, домакинята запоявява кондезатор, за да може да измести фазата.

Когато купиш пералня, ти подаряват поялник.

Ех, ако знаеше поялник и кондензатор, щеше ли да миеш кенефи на индийци... Пералнята се прави от инженери, не от кенефчии държанки на роднини. 

По фирмите търсят дори изпълняващи маймунки, да ми налепят машината, която съм проектирал. Имахме такива в завода. И за това не ставаш. 

преди 6 минути, dioib написа:

Е, хумористични са, що да не вкарам и такова нещо в тема?

Вече ви събирам хумора в "Говорилнята на Иван". Жалко, че нямате капацитета дори да се сетите, що сте смешни. Само ми се хилите под постовете, на собствената си неукост. 

Затуй ви липсва и соца. Такива като тебе определяха дневния ред. 

Ех, ако знаеше поялник и кондензатор, щеше ли да миеш кенефи на индийци... Пералнята се прави от инженери, не от кенефчии държанки на роднини. 

По фирмите търсят дори изпълняващи маймунки, да ми налепят машината, която съм проектирал. Имахме такива в завода. И за това не ставаш. 

Да щях да мия. И знам какво е кондензатор. Нарича се избор и свобода.  Но нали си комунист(от ония от партията)  и няма да го разбереш това.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Сега наливай тази пепел и се моли да не стане заметресение! 🙂

Бетона е "пълнеж". Не разбираш каква е ролята на желязото. :) 

Имах идея, но бе скъпа. Метална конструкция и кирпич и со лъйня от говеда. :) 

Нищо не знаеш как се налива кирпич с "бетон" помпа нали? :)  

Вече ви събирам хумора в "Говорилнята на Иван". Жалко, че нямате капацитета дори да се сетите, що сте смешни. Само ми се хилите под постовете, на собствената си неукост. 

Малко прекали! 

Почини си няколко часа и дано преосмислиш държанието си. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не ми липсва соца. :) => Па не уцели!!! :) 

преди 3 минути, dioib написа:

Бетона е "пълнеж". Не разбираш каква е ролята на желязото. :) 

Имах идея, но бе скъпа. Метална конструкция и кирпич и со лъйня от говеда. :) 

Нищо не знаеш как се налива кирпич с "бетон" помпа нали? :)  

Нали за вилата в Рум....ня става въпрос? 🤔

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Моторът на пералнята е инверторният мотор.

В новите перални е такъв но този който са използвали в перла 04/5 каквато има ИванК не е.

PS: що му се връзвате на глупостите ,той е просто трол и това го прави щастлив.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Нали за вилата в Рум....ня става въпрос? 🤔

За каква Румелия говориш? :) 

Говорим, че се връщам към там от де е "слязъл" моя род. Вилата ми е в Нова Махала. Там има вода за отглеждане на храна. :) Има и ... работници даже. :) 

Зверо, коте, някои сме балкански лъвове. ;) 

Имало такива бисери...Може и да е имало. Но имахме и кадърни и можещи хора. Морал, възпитание, знания и т.н. Сега има чалга, липса на морал и възпитание на 90% . О огромни претенции без покритие! Тогава го нямаше...

Докладчиците на Ванчо са харесали коментара на Оставиме. 😀 Как се издавате само. 😄

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Имало такива бисери...Може и да е имало. Но имахме и кадърни и можещи хора. Морал, възпитание, знания и т.н. Сега има чалга, липса на морал и възпитание на 90% . О огромни претенции без покритие! Тогава го нямаше...

Сега дишат райски газ.

преди 2 минути, dioib написа:

За каква Румелия говориш? :) 

Говорим, че се връщам към там от де е "слязъл" моя род. Вилата ми е в Нова Махала. Там има вода за отглеждане на храна. :) Има и ... работници даже. :) 

Зверо, коте, някои сме балкански лъвове. ;) 

Аз ти говоря за вилата в Руманя! :D

Както и да е. :lol6:

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Сега дишат райски газ.

Зарежи! Дълго може да се пише за "геройствата" на голям процент от младите!

преди 12 минути, Звяра! написа:

Аз ти говоря за вилата в Руманя! :D

Както и да е. :lol6:

Не правя "манастир" в Румъния. => Там има много!!! :) 

п.п. Нито ферма в България. :) = "Нямам пари"!!! :)

К'во, да правя антени къ Иван ли??? :)  

преди 4 минути, чичо Сашо написа:

Ужас беше да учиш с такива. Или бяха пияни на училище или надрусани идваха в клас. Люпиха семки в час и пушеха цигари в стаята. После като им писне, като си изпият кафето и заминават, че имали работа. Съответно идваха към 10 часа или към 11 часа на училище, защото са били на дискотека и са спали досега.

току-що, чичо Сашо написа:

И каква е разликата, с дишащите лепило?

Нали знаеш че, ги имаше? Или и това си пропуснал?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ужас беше да учиш с такива. Или бяха пияни на училище или надрусани.

Съжалявам...По мое време ако някой се опита само...имаше детска стая, а после ТВУ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.