Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Минавам, минавам през джама. И гледам през него как лизбус да мине. 

О, мъка мъка, колко сбъркани BIOS виждам ... и как да общувам с ЛГБТ устройства? Победата ми дава син екран??? :) 

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 6 минути, petie1 написа:

Ако стана мангака ще ти пусна :D

Цъкни майна вефа да чуйм  Кидика как съ дире

Е, щом си казал.

😁

преди 12 минути, petie1 написа:

Сега чувам че съм създал нов герой - ИванК Антената

Одобрявам!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Не задължително да има процесор, термо датчик, релейни изходи. Чак пък и клавиатура да има платката? Не съм чувал.

Абе 4 бутонченца клавиатура, и двуредов дисплей, като на вендинг машините. Тия старите. 

Универсална заготовка за всичко, тип Ардуино. 

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Одобрявам!

Абе 4 бутонченца клавиатура, и двуредов дисплей, като на вендинг машините. Тия старите. 

Ааа, клавиатурна матрица ли? Модул? Ясно. Тъй кажи. Аз си помислих 104 клавиша, клавиатура.

Cat Working GIF

https://fabrika-pazar.cam/money/85932_Start.htm

16keys-4x4-%D0%BC%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D1%8

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Одобрявам!

За какво служи, това?

Пари изкарваш ли?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Да, но без врати.

Това е по ЗБУТ - за по-бързо влизане!

преди 15 минути, jhoro написа:

Това е по ЗБУТ - за по-бързо влизане!

Нямам идея какво е това ЗБУТ.

Европейска столица с европейски кмет.

Терзиев.

Иначе 600К искат за апартамент.

😁

на 27.05.2024 г. в 1:34, dioib написа:

И ти си висиш. :)

Обясняваш ми, че хората са попаднали в зависимости. :) 

Кое е по-хубаво: Да зависиш от един или от много? :) 

Тук не става въпрос за взаимоотношение "клиент-услуга". :)

По-добре ли ще е ако синът ти се яви на конкурс за красота? От това ли да печели? :) 

Да си чувал с какво се занимават инженеринговите компании? 

Един мой познат е в такава. = Плащаш, разработват ти всичко, отиваш в банката, одобрен си за кредит. После правиш каквото си искаш. = Дори може да фалираш. :) => То с малко акъл => Си, осигуряваш да си "млад пенсионер". => Не е необходимо да мислиш от какво зависи даден бизнес. :) 

Бъди щастлив! :) 

И до какъв извод достигна? 

Кой е виновен за наводненията, бурите и прочие изобщо за климатичните аномалии? 

Има една ключова дума = Казва се поддръжка. Мислиш ли, че на ромите им пука? 

България стана резерват за роми!!! Читавите ходят на гурбет, а тук .... изискват да ги обслужват. 

И после ела ме ликвидирай!!! По-добре на два метра под земята, а не в този форум!!! :) 

=> Да не говоря глупости, че дразня можещите!!! :) 

п.п. Градовете печелят от парко-места. Чистота => Общината няма пари. Инвестира в Ел автобуси. :) 

п.п. Емо не си живял на село. Знаеш ли колко нерегламентирани сметища има из деретата?  

Отделно, че изсякоха гората. Щото била реституция на някой си. :) 

Или пък в Сливен => Имало бизнес план за възстановяване на горите, но първо трябвало да се изсече старата гора? :) 

Е, нали се носи "слух", че съм станал по-голям от него? :) 

Колко му е да му пренапиша биоса на Иван Киров, но той ме мрази => Щото директно в казармата с нужниците ще го пратя!!! :) 

Кой е виновен за наводненията, бурите и прочие изобщо за климатичните аномалии? - Хайде сега да си поразчовъркаш мозъчните клетки и да си отговориш сам! 

на 26.05.2024 г. в 21:19, цър-вул написа:

Оня ден на 5-10 минути рутърът се откачаше от мрежата...по за 20-ина мин
За 8 години в Netw. 3-4 пъти да съм имал проблем

Проверява се защо и се пуска повреда ако се налага! 

на 26.05.2024 г. в 20:46, jhoro написа:

Radio ENERGY - Радио Енерджи - Ако през дългия уикенд за Великден не го е  поправил, значи скоро ще свърши и тази работа :) | Facebook

Не го разбрах това! 

на 27.05.2024 г. в 2:16, dioib написа:

:) 

Емо не аз махнах казармата. :) Сега военните са на заплата, т.е. могат да ходят да помагат в Афганистан, на границата с Турция, заради мигрантите, но да помагат при бедствие => не им влиза в служебната характеристика. :) 

Отделно при социализма младите помагаха, а не викаха дърти като мен де не мога да ходя да чистя деретата. 

Дерзай и не се прави на разсилен. :) Млад си! К'во ти пука, че съм Бесен Стар Пенсионер??? :) 

п.п. Отделно много тежка техника подарихме на Украйна. Сега ще купуваме нова от САЩ! :) 

Не си спомням да съм говорил за казарма. Абе не те слуша главата , това поне е ясно! 

трябва да започна да слушам този човек

На "Жолио Кюри" има една, много готина градинка. И да седнем със жената, да пушим по една...

Слизам в метрото  на стопа и си поръчвам една бира и някакъв коктейл за мадам, от тези готовите - в консервите.

Пича - джин с тоник, водка с нещо си и ракия с кайсии. Викам - за тази ракия с кайсии, ако извадиш и "Шопска" в консерва, ще те призная.

Китайците вече продават доста способен робот. Не отстъпва, а даже превъзхожда  възможностите на военните роботи на darpa, boston dynamics и т.н. като същевременно е по-лек и много по...завършен. Докато "великия" илон мъск си дръгне макарите около тесла "оптимус". Цената, или поне базовата цена, е доста достъпна. 

• Автор

Е не няма такъв смях - казвам ти че не става ама пак се пънеш да го правиш хихи

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Китайците вече продават доста способен робот. Не отстъпва, а даже превъзхожда  възможностите на военните роботи на darpa, boston dynamics и т.н. като същевременно е по-лек и много по...завършен. Докато "великия" илон мъск си дръгне макарите около тесла "оптимус". Цената, или поне базовата цена, е доста достъпна.

Ами @Звяра! да поръча  и да почва да копа канала

преди 7 минути, petie1 написа:

Ще поръчам, но ще измине месец и повече докато пристигне!😀

Аз чакам общо 11 пратки, днес получих известие за две , че са пристигнали и утре ще си ги взема. Едната е саунд бар със блутлут и усб и усб тайп-ц и каквото се сетиш. Лошото е , че докато пристигне и ми минава желанието. 😂

Дори се изненадах от една пратка, съвсем забравих, че съм я поръчал. 😂

За телефона си поръчах много як кейс, поръчах си и протектор за екрана. Протекторат струва сам 4 лева, боже, какви четири лева, три и нещо и това е. Доставката е безплатна! :D Пристигна и аз се замислих, че досега не съм слагал такова нещо и че едва ли ще успея да го залепя. За моя изненада видях , че са ми изпратили не еди , а три протекторат. :lol6:

Със първия нищо не стана и се отчаях, реших да опитам както залепваме фолиото на стъклата и намокрих екрана. Стана, лепнах го отгоре и го намести, след това със пластмасовата шпатулка, която беше в пакета извадих внимателно водата и вече си имам нов протекторат. Старият беше надраскан и дори имам още един резервен! :lol6:

Обичам ги тези Китайци!❤️

Разбира се, че винаги мога да отскоча до някой  GSM сервизче за да ми сложат нов протектор, но ще ми вземат 20-30 лева. И няма да изпитам удоволствието да си го монтирам сам, забавно беше.

преди 6 часа, adobeaa написа:

За какво служи, това?

Пари изкарваш ли?

С това конкретно не. Профи областта ми е софтуера. 

преди 8 часа, buldak написа:

441526274_973564400900750_43700441435871

Кое е правилно: 

Мога ли да задам следващ въпрос? ; Или:  Мога ли да задам следния въпрос? 

Ми 5, Ми 6 Ми 7 максимум Ми 8 ...  :)

Много знаят тези наши деца бе! :speak:

Цитат

За да се помни войната, бил построен грам паметник.

След Освобождението, България била пълна с либерали и консерванти.

Областният управител на Пловдив носел титлата калеко паша.

На 5-и срещу 7-и септември войските влизат в Пловдив.

В тяхна помощ идват големи конярски чети и стани мъжки въстаници.

България влиза в Първата световна война по свои лични причини.

След Първата световна война областта Берлинска Тракия е била престъпена на Гърция.

През 1941 г. България е изправена пред избор: или да приеме, или германците да я напуснат. При това положение България се присъединява към Тристайния акт.

Историята се пише с кръв, а се чете с пот!

Българите са дошли по пътя на копривата.

Прабългарите се занимавали с котевъдство, но имало доказателства, че са правели и пластични операции.

Вторият човек след хана бил тахана. Други прабългарски титли са кафтан и минижупан.

Хан Аспарух си забил копието с думите: "Моя страна, моя България!"

Юстиниян Носообрязания обещал на Тервел част от Долната Горнотракийска низина, ако му помогне да си възвърне властта.

Арабите претърпели пълен разгул от войската на хан Тервел.

Хан Крум е бил от предполагаем произход.

Хан Крум завладял източната част на Австралийския хаганат и присъединил към България областта Пенсилвания.

Крумовите закони се свеждат предимно до членоразделяне.

Хан Крум изпраща договор за мир на Никифор, но той е опиянен от победата. Хан Крум му изпраща втори екземпляр, но Никифор отказва. България му отмъщава, като превзема Плиска и я срива до основи.

Хан Крум е превзел Константинопол, но не успял да превземе Цариград.

Езичник е човек, който във всичко използва езика

След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет.

Християнството обединило едноразнообразнородната маса в един народ. Хората се обединявали, опитвайки се да създадат едно по-добро поколение.

Преди кръстосването на българите, те само говорели.

След смъртта на Кирил, Методий продължил пенсионерската си дейност.

Известният Комик Никола, който се подвизавал в Софийското поле, се опълчил срещу византийците.

На границата Симеон Втори бил убит поради недоумение.

А! И знаят всички кой е Азис. Могат да броят до 12...

Да се смееш ли, да плачеш ли?

Бяхме така.

unnamed.jpg.3e468b21e4db134a39b363e92e355d36.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

balove-2024-17-2.jpg.65d12fd56e49d7b5b2de315207b5daa8.jpg

Нагли погледи! Големи претенции! Големи изисквания! Новите л**на! Познават Азис и могат да броят до 12

"На 5-и срещу 7-и септември войските влизат в Пловдив." То не са клаксони, то не е чудо три дена в София.

Младите л**на влизат в живота. Честито на печелившите!

преди 7 часа, petie1 написа:

Два часа му държи батерията в активен режим, да му приготви контакт за зареждане. Сигурно може сам да се подключва.

преди 12 часа, Емил Костов написа:

Кой е виновен за наводненията, бурите и прочие изобщо за климатичните аномалии? - Хайде сега да си поразчовъркаш мозъчните клетки и да си отговориш сам! 

Проверява се защо и се пуска повреда ако се налага! 

Не го разбрах това! 

Не си спомням да съм говорил за казарма. Абе не те слуша главата , това поне е ясно! 

Всеки министър, включително председателя им трябва да проумее, че е слуга на народа, а не на партийния си лидер или парламент. 

Това може да стане в държава, която е президентска, а не парламентарна. 

Анализира ти това. 

Добро утро,

Обрали са Бритни Спиърс ,взели ѝ всички бижута :speak:

преди 6 минути, dioib написа:

Всеки министър, включително председателя им трябва да проумее, че е слуга на народа, а не на партийния си лидер или парламент.

Ако е слуга на народа като тез в Украйна - не мерси, неща такива слуги.

преди 1 час, чичо Сашо написа:

...

Бяхме така.

unnamed.jpg.3e468b21e4db134a39b363e92e355d36.jpg

...

Поздравления! Добре изглеждате. 

Само... земи некоя.. по-смесена снимка, че с тая горната (дамите са чудесни) си плачеш за ...бели бъбреци

Примерно...

spacer.png

Иначе... ако вярваш, че по наше време нямаше ученически или студентски бисери, значи си потенциална жертва на телефонна, взаимоспомагателна, лотарийна или друга измама. 

Просто мидите нямаха толкова широка трибуна.

--------------------------------------

едит: добро утро!

Как се прави абитуриентски бал в запада:

image.png.e8851cf96ef3890b7ea09a9e9ddbd93a.png

П.П. Да не забравяме, че нашите гейпросащесср подлоги в разни министерства, също се опитваха, а може и да не са спрели.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.