Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор

Добро утро

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 30 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Обрали са Бритни Спиърс ,взели ѝ всички бижута :speak:

Ако е слуга на народа като тез в Украйна - не мерси, неща такива слуги.

По-късно ще до коментирам. Пак дебна бетона. 

Сега ново двайсе: Спирачката греела. 😀 

• Автор
преди 1 час, Sliderum2 написа:

Два часа му държи батерията в активен режим, да му приготви контакт за зареждане. Сигурно може сам да се подключва.

Може му закачи едни соларни панели :)

преди 5 минути, dioib написа:

Грее спирачката щот я използват :hush:

преди 1 минута, petie1 написа:

Може му закачи едни соларни панели :)

Къде ?

• Автор
преди 6 минути, dioib написа:

Дедо поп на пусия за бетон

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Къде ?

Българин е ще го измисли

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Бяхме така.

Бе не можеш да ми кажеш пералнята ти с колекторен двигател ли е, или асинхронен. Изобщо нямаш идея как се регулират обороти на единия, и на другия. Перла дето уж си ремонтирал е с единия тип, новите са другия. Тупаш ми се в гърдите колко кадърен шапкар бил. 

Способни сте колкото да затворите кадърни млади свободни хора, без вина, да ви гледат насила кривите морди и затлъстелите телеса! Аслъ затворници бяхме натикани в каторгата ви малоумна, да се рем като добичета в обор!

Идея си нямаш колко сте жалки и неуки! Ако имаше идея нямаше да пишеш колко сте били убави! Само тежите на пенсионната система, и на майката Земя. Мене ми гърбят данък, и ти ги дават на тебе! Полезен си колкото въшката е полезна на челото. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Мене ми гърбят данък, и ти ги дават на тебе! Полезен си колкото въшката е полезна на челото. 

Ся ше поискаш и вредни да ти плащат за тролене ?

преди 2 часа, чичо Сашо написа:

Нагли погледи! Големи претенции! Големи изисквания! Новите л**на! Познават Азис и могат да броят до 12

Стотиците безполезни шапкари ли визираш? И до 12 не можете да броите. Иде ми на вечерна проверка, чакаме го да си изгледа мача, излиза кьор кютюк пиян. Лови се за пилона на знамето. Може и лично ти да си бил, все се хвалиш колко сте се напили с оня другия покемон, Ристу шапкарчето. 

Дневник на главен санитар в Калдейта:

- 27.05.2024 хаповете продължават да не действат

28.05.2024 - медицината е безсилна

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Ся ше поискаш и вредни да ти плащат за тролене ?

Мразя ги безплатно и вдън душа. Млад келеш бях ама тия около мене бяха като маймуни. Мучи, едно изречение не може да върже, ама пагон имал, закон имало. 4 месеца ми се видяха като 4 години!

На снимка да ги не видя, не да ми праща снимка на май ка си на младини! Българка горда - шапкар родила, напънала се планината и родила мишка!

Казармата е хубаво нещо. Учи те на ред и дисциплина. Няма тате, няма мама.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Мда, види се кви некадърници е възпитала!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

На снимка да ги не видя!

dayz.gif

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Мда, види се кви немадърници е възпитала!

Много си критичен към себе си :rolleyes:

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Мене ми гърбят данък, и ти ги дават на тебе! Полезен си колкото въшката е полезна на челото. 

Нали не плащаше данъци? Преди да се родиш ти, той не е ли плащал данък? Или не е ли работил преди да се родиш ти? 

Това, което е работил, сега му се полага. 

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Мразя ги безплатно и вдън душа. Млад келеш бях ама тия около мене бяха като маймуни. Мучи, едно изречение не може да върже, ама пагон имал, закон имало. 4 месеца ми се видяха като 4 години!

На снимка да ги не видя, не да ми праща снимка на май ка си на младини! Българка горда - шапкар родила, напънала се планината и родила мишка!

За да има България е трябвало да има шапкари, които пазиха границата на България. За да можеш ти сега да го плюеш.

преди 35 минути, IvanKirov написа:

То и ти не знаеш български език. В твоят речник има около 10 думи.

преди 50 минути, dioib написа:

Е , поне е евтин. 😂Между другото евтиното нали знаеш, че винаги излиза скъпо.😎

преди 18 минути, В. Велев написа:

Ако нямаш май.ка и нямаш тате? Ако си недисциплиниран по душа едва ли ще те научи.  Ще го правиш насила и като излезеш ще бъдеш същият м.индил.

Ей го ИванКиров @IvanKirov води се че е бил в казармата и как го променило казармата? 

току-що, Звяра! написа:

Е , поне е евтин. 😂Между другото евтиното нали знаеш, че винаги излиза скъпо.😎

Ще му изгние кофража, докато излее.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Мда, види се кви некадърници е възпитала!

Виждаме. Иван Киров. Как да не виждаме.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ако нямаш май.ка и нямаш тате? Ако си недисциплиниран по душа едва ли ще те научи.  Ще го правиш насила и като излезеш ще бъдеш същият м.индил.

Ей го ИванКиров @IvanKirov води се че е бил в казармата и как го променило казармата? 

Зависи кога е бил в казармата. По татово време или в края преди да я махнат. Ако е в края е нормално да няма промяна. Тогава само се пиеше май.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Нали не плащаше данъци? Преди да се родиш ти, той не е ли плащал данък? Или не е ли работил преди да се родиш ти? 

Това, което е работил, сега му се полага. 

Дето не плаща данък в клета майка, е именно един известен мениджър отходни води. И кво са работили тия търтеи - един фас не си е вдигнал сам. Тъпия старшина има за отговорност да играе склададжийка, за останалото му сервират, отсервират, чистехме им караулното и им тупахме одеалата. Маймуни някакви неграмотни, принуждават ме да им слугувам и да ги гледам!

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

За да има България е трябвало да има шапкари, които пасяха границата на България. За да можеш ти сега да го плюеш.

Това влиза в колекцията ми. 

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

То и ти не знаеш български език. В твоят речник има около 10 думи.

Само едно изречение нагоре, показа колко си грамотен ти. Логично те е нагласил животът, у отходното на тарамбуки. Би било справедливо именно шапкарите да чистят нашите кенефи, не обратното. Добре, че само 4 месеца и половина я гледах тая измет неземна!

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

И толкоз не си видял ти, синче мамино, държанка си още на дърти години. Колкото за тебе си не можеш да изкараш!

Дори нямаш идея от понятието дисциплина. Не си спазват устава, маймунарникът на чичо ти Сашо, на каква дисциплина ще ме учат тия паразити?

преди 1 час, AAUUXX написа:

Грее спирачката щот я използват

И днес няма да леем бетон. :) Управлението на спирачката било гръмнало. Уж било ново от Троя, :) 

Както и да е. Отново има Window for тъдява.. :) 

...

преди 1 час, AAUUXX написа:

Ако е слуга на народа като тез в Украйна - не мерси, неща такива слуги.

И ти явно си заслепен. Нещата с Украйна и изобщо с военните действия из дадени територии е отвличане на вниманието. 

Тече ново разпределение на Света. ;) 

Българските кахъри са само едно: "Много вождове, малко индианци". = Никаква раждаемост на българчета! Все парите не достигали или родителите били виновни! 

Та, по-този начин българите са вече малцинство. = Бедните да духат супата, а богатите да купуват оръжие от САЩ. :) 

...

Та, 

ЕС трябва да излезе от НАТО. Защото нито сме "северни" нито "южни" щати!!! 

Въпроса се свежда до няколко европейски фамилии. Те правят лъж вериш со емиррътъ и за тях по-важно е техните деца отново да са аристократи. 

Не случайно Обединените кралствa във Великобритания се оттеглиха. Те си имат пакистански и индийски слуги.

От тази гледна точка, то ЕС желае българите да сме слуги. Това е друг вид робство!!! ;) 

Умните българи вече са в режим на оцеляване, т.е. знаем, че нашето не се губи, но предатели които продават българска земя има. Да не говоря за концесионерите. Те си гледат келепира. На цената на евтин труд правят печалба. 

=> Обяснявам като за 4 годишно: = На България и трябва силен Президент!!! От това партиите (дяволите) бягат!!! Той трябва да ни обединява, а не интересите на лобистите! 

Иначе светът не ще ни приеме на сериозно и все някой друг ще нарежда в какво да се превърне България. В нужник или равноправен член!!! Изберете 2in1. :)  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.